a sört egy behűtött pezsgőre nem lehetne kiváltani ??!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 21. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 21. péntek 13:47

Egy pohár hideg sörbe mártott kellemesen hűvös, kőkemény faszt most szívesen üresre szopnék!!!
Kétségbeesett üzenetem a munkahelyemről

Pina noire, hát én belelógattam!! Be van hűtve, jöhetsz!!!
Akár egész nyárra is tudnék elfoglaltságot neked!!
))

Az, hogy milyen faszt szeretsz az átjött, már csak a sörben kellene itinert adnod
))
Mosolygós válasz szintén munkahelyről
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 06. 21. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Mosolygós válasz szintén munkahelyről

Egy pohár hideg sörbe mártott kellemesen hűvös, kőkemény faszt most szívesen üresre szopnék!!!

Hol vagy?

Nem. 20 perc utan elolvad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 21. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 21. péntek 11:45
Törölt felhasználó (778755)

Őszintén: az utóbbi 2-3 napban állandóan az a vágy kísért, már éjjel-nappal, hogy (annak ellenére ,hogy férfi vagyok) egy nagyon hosszú, és sohasem látott vastagságú, jéghideg jégkrémet szopok vadul, órákig, mélytorkosan.....ez már ígymarad????????
nem valóra válik calippo jégkrém ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 21. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 21. péntek 11:45
Törölt felhasználó (778755)

Őszintén: az utóbbi 2-3 napban állandóan az a vágy kísért, már éjjel-nappal, hogy (annak ellenére ,hogy férfi vagyok) egy nagyon hosszú, és sohasem látott vastagságú, jéghideg jégkrémet szopok vadul, órákig, mélytorkosan.....ez már ígymarad????????
Hmm egy ilyen kulcskarika nekem is kell!!!

Szerintem felébredt, de nem osztozott az örömödben
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 20. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 20. csütörtök 13:42

Törölt felhasználó (760203)

Hét végén a Balcsin voltam a barátnőmmel és kicsit többet ittam, a szokásosnál! Az egyetlen szobában velünk volt a 20 éves lánya is, aki már javában aludt, mire felmentünk a hálóba! A barátnőmről tudom, hogy nagyon el tudja veszteni a fejét, amikor élvez, ezért szokásosnál sokkal tovább izgattam, már kétszer is elélvezett, mire dugni kezdtem! Szándékosan kitakartam magunkat, mert nagyon szerettem volna, ha a lánya felébred és kukkol bennünket! Minden vágyam, hogy végignézze, amint dugom az anyját!! Sajnos nem ébredt fel!! Talán majd legközelebb!!
egy szép párhoz csatlakozni, vagy két barátnőhöz

Hét végén a Balcsin voltam a barátnőmmel és kicsit többet ittam, a szokásosnál! Az egyetlen szobában velünk volt a 20 éves lánya is, aki már javában aludt, mire felmentünk a hálóba! A barátnőmről tudom, hogy nagyon el tudja veszteni a fejét, amikor élvez, ezért szokásosnál sokkal tovább izgattam, már kétszer is elélvezett, mire dugni kezdtem! Szándékosan kitakartam magunkat, mert nagyon szerettem volna, ha a lánya felébred és kukkol bennünket! Minden vágyam, hogy végignézze, amint dugom az anyját!! Sajnos nem ébredt fel!! Talán majd legközelebb!!
Most úgy vagyok,hogy ......nagyon akarnám ezt is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 20. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 20. csütörtök 11:33

Törölt felhasználó (805295)
VIP

Csak rajtad áll,h valóra váltsd szeretnéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 19. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 19. szerda 13:48
Törölt felhasználó (885827)

ez se rossz de ha forditva lenne a lány
ez se rossz de ha forditva lenne a lány
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 10. hétfő 20:14
Törölt felhasználó (805295)
VIP

ez most nagyon tetszene

Egyszer összefutni a manapság businessben utazó ,az országot keresztül-kasul járó Tündér Ilonával
Szia Judit! 23cm elég hatalmas?
Egy kedves nyitott parhoz tarsulni...eddig nem volt 2ffi 1 no elmenyem csak 2 no 1 ffi....erezni es elvezni a feleseg vagy baratno mennyire elvezi....
Semmi extra. Gésagolyók a puncijába, a farkam pedig a fenekébe. Érezni hogy élvezi ahogy a g-pontját masszírozza a két golyó, amiket az én farkam lökdös... Egy ideig ment az anál, ha elkezdtük már élvezte, de most úgy 4 éve elzárkózik a gondolattól is. Helyesebben megengedné ha nagyon erőltetném, de én azt szeretném ha ő is szeretné, az erőszak nem túl izgató számomra
Szeretnék úgy szexelni Vele, hogy más is van a szobában. Sőt, inkább úgy, hogy más is szexel a szobában. Semmi átnyúlkálás, semmi párcsere, csak hallani és látni hogy más is átéli a mi élvezetünket.

Szeretnék úgy szexelni Vele, hogy más is van a szobában. Sőt, inkább úgy, hogy más is szexel a szobában. Semmi átnyúlkálás, semmi párcsere, csak hallani és látni hogy más is átéli a mi élvezetünket.