/ 55 oldal
Hozzászólások
igényesség
nem lehet megállapítani egy univerzális szintet.. nem véletlen nem mivel mérője az "én". "én" állapítom meg mit tartok igényesnek.
túlságosan rosszul kezelik az emberek ezt a szót a társkeresőkön.
pl: van kinek igényes a melegítős fukszos kocka ladás, helyi kemény gengsztert játszó szép fiú. mert a környezet ennél rosszabb.
s ez a szép fiú miért is ne jelentkezne ilyen hirdetésre, hisz vagy nyolc csaj meg mondta neki, hogy "de igényes vagy peti"

nem igényességet kell keresni. majd morogni hogy ki írnak annak ellenére, hogy oda van vésve kiemelve "csak igényes"

helyesen
igényeim: ( vagy olvasatomba az igényesség)
és felsorold mit vársz el, és nem "hát tudnia kéne mindenkinek mi az igényesség"
nem, nem tudja neked mi a az igényesség, nem gondolat olvasó. ok létezik úgymond nagy társadalmi klisék. de mindenki itt is a saját íze szerintieket teszi magáévá.
.
.
Szia! Moderációval kapcsolatost észrevételedet/kifogásodat megteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu

kérem jelezd a konkrétumokat, hogy tudjuk "moderálni" ö-ket.
jelzem minden gg-re lépéskor elfogadod a szabályozott.
attól hogy el"skipeled", ugyan úgy mint törvény esetében a nem ismerete nem menetesít..
s jelzem 1 perc kirakás ugyan úgy csak figyelem felhívás, csak legalább így át gondolod, hogy komolyabban is szankcionálhatnak.
"senkinek nem jó semmi"
az oldal profilja pornótartalom értékesítés(sok-sok ingyen tartalommal)
amatőr ingyen megjelenés (ez a tulaj szívügy projektje)
itt meg is állhatna.

Keletkezett egy fórum rész- ez azért mert akkoriban minden oldalnak volt fóruma.
Egyes fórum témákat chatelésre használtak, hiába szankcionáltuk - így keletkezett a chat.
Minden fórum témát használtak keresésre is egyúttal, ami miatt a téma tartalom elveszett a kereső hszek közt. így létre jöttek a fórumban a kategóriák, azon belül a társkereső, hogy elszívják a tényleges tartalmakról a keresőket. Ez volt sikeresnek mondható.

Iszonyat sok hsz-t generált a társkereső kategória, így létre jött a társkereső rész. Gondoltuk fel is számoljuk a fórumból a kategóriát - nem nyert :( Gondoltuk felfogják, hogy van társkereső részleg, de ehelyett visszatértek a témákba, így újra nyitottuk és összevonásokkal egyoldalnyira maximalizáltuk a témákat.

Még mindig a társkereső részt tartjuk hatékonynak, és szükséges "rossznak" a fórum kategóriát.
Így nem a fórum témákba írnak, de azért mindegyik elején megpróbáljuk meggyőzni, hogy használja a társkeresőt.
A témák száma pont elég, hogy a mindenhová is beírom lefáradjon, kevesebbnél képes vissza térni a normál témákra.

Egy kanos, pasi mindenevő és mindenhová is elmegy.( és igen, épp nem fog rá érni a párja, tehát a páros témába is tök jogosan ír). Tehát szélmalmom harc a moderálásuk. nem is fogjuk. (csak illegális dolgokat)
Területi eloszlás is szükséges, mert dugna, de jöjjön házhoz típus is nagyon sok, vagy a "nem utazom át az országot"

De így is lehet szemezgetni a témákban gyakorlott szemmel, "mindenevők" felismerhetők és átléphetők.
Még mindig a társkereső részt tartjuk hatékonynak.. de hát "két helyre nem jut vér"- ben lehet igazság.
S nem profilunk a társkeresés, nem azért van az oldal, hanem volt rá igény.
moderátorok is emberek. alkothatnak véleményt egy dologról.
tudom fura, hisz általában nagy részint azt érzékelitek, hogy azért szolnak amit nem lehet.

moderátor próbált véleményt alkotni, feltételezését megosztani veled. de te notóriusan, feltételezted hogy bele szol, ellened van, utasít .. agresszívan léptél fel ellen.
így szabályt szegtél és ha ki rak jogosan rak ki.(teljesen mindegy hogy vele szembe, s hogy ön birskódásnak tűnhet.)

bármikor van lehetőséged, priváton rá írni, akár priváton nem szalonképesen reagálni - priváton -. (más kérdés, hogy ő reagál e rá magán személy ként, vagy egyszerűen csak menti és feljelent pl becsület sértésért.)

tehát akár menyire is fura attól hogy módi, még ember saját véleménnyel észre vétele.

s ha problémád van vele, próbáld meg megoldani, de ne a közösben, nem erre kíváncsiak a többiek, illetve aki még is csatlakozik az is csak a saját valós vagy vélt sérelmét keveri bele.
s megoldás sem létezik ott, mert kb ő a megoldás, és ha problémád van.... megoldás lapalja email.(mi gyakoroljuk feleltük a "moderációt". )

köszönöm megértésed előre is.
(nem neked szól csak rólad indult el a gondolatmenet, ne vedd magadra)

szauna kultúra Magyarországon?
szauna kultúra külföldön, azt csinálsz és úgy ahogy akarod a házirend keretében.. nem fognak kinézni... max megkérdik miért jó úgy... (példa mikor valami necc szerű has szorítósban ül bent a szaunában, mert úgy gondolja hogy akkor onnan fogy. nem mutogatnak rá nem röhögnek, csak megkérdezik)
kb bent ülhetsz overallba is, max ha látják hogy nejlon anyag felhívják rá a figyelmed hogy nem egészséges.

s akkor térjünk vissza Magyarországra.

"a meztelenség higiéniai aspektus" és hasonló dogmák egymásra erőltetése.
saját szabályok erőltetése a szaunára, ebben csatlósok keresése...
textilbe mész akkor te kukkoló vagy és hasonló elkülönítés/kiközösítés.
ha textil nélkül mész be, akkor meg mustrálnak, sőt már dugni akarnak..
sőt a poén hogy a jól kinézők meg elvárják hogy mustrálják őket.
sorolhatnám, hogy menyien nem a szaunáért használják a szaunát. hanem a meg lehet nézni meg lehet mutatni ki lehet beszélni.

s a nagy kedvencem, "mé vagy textilbe, he" majd elegánsan össze húzza a kezével magán az izzadságot és rá csapja a kőre beterítve mellé az egész szaunát. "bocsi szaunázni jöttem és nem a te izzadságodban fürödni és pácolódni" s mész zuhanyozni és nem mész vissza.

textil ellen kifogás hogy felveszi az izzadságot és már is "higiénia"
megfelelő kultúra mellett ugye zuhany előtte utána. ami a textilt is kiöblíti.
s nyolc hogy textilben vagy vagy nem ugyanúgy megy alád a törölköző, megfelelő kultúránál...

amúgy pedig egyszerű lenne ... közösen használt helység, idegen emberek számára, egy megfelelő házirenddel és arra kell használni ami....a házirend szabályai szerint. nem a másikkal foglalkozni.. hanem magaddal.. ha te textilben érzed magad komfortban akkor úgy.. ha szereted hogy himbál szabadon bármilyen okból akkor úgy.

amúgy mellesleg el lehet venni két törölközőt is, nem csak alád valót ... lehet törölközni, s ha tocsog ki lehet lépni egy másikért és a szaftosnak meg van egy gyűjtő kosár...
de még mindig te választod, ki a helyet először és nem a hely téged, más tészta hogy fogad e a hely.

amugy sajnos, nem fogja érdekelni ö-ket, hogy dohányos nem dohányos. bele fognak írni. sőt rád is fognak írni annak ellenére hogy kikötés a nem dohányos.

ember hisz abban hogy ő az a kivét. dohányzást mellőzve, ha nem hinne akkor nem is ismerkedne..
"nem olvassa el az adatlapot"
elolvassák. csak... hátha alapon..
nagy részint ki szokott, derülni hogy kívánt feltételek, kompromisszum képesek, sőt olykor a nyertes egyénre ab-szorult nem igaz. (életből is nagyon jól tudják ezt.. így itt is pont ezért carják le a kívánalmakat.) kb bejelentkezik itt vagyok, hátha még is.. de lásd a szórakozó helyeket, végig koslatják az összes nőt.. hiába evidens hogy akár pasival van vagy tudja hogy férjezett, stb stb jelzi megdugnálak... nő meg dönt,

"kint van az adatlapon akkor miért kérdezi?" ugye típusú beszélgetés elkezdés... lényegében valahonnan el kell indulnia ez oylan klasszikus beszélgetés elindulás kb mint a szép napunk van remélem nem lesz eső..

illetve nagyon nagyon sok adatlap ferdít sokat... olykor jó hitszeműen persze.. mint pl nem a saját lakhelyét adja meg, hanem a mellette lévő települését. (kicsi közösség)...
de mert tisztelet a kivételnek aki korrektül tölti ki az adatlapját.. hát rájön az ember, hogy tényleg kérdezd végig ha nem akarsz meglepit. - oh tényleg D kosár? imádom közé túrni az arcomat...... (s mint irtam nagyon sokan beszélgetés el indításnak használják, hát ha kapnak egy plusz infót amin el indulva...)

persze kitöltetlen adatlapokkal meg nem igazán lehet mit kezdeni... kivéve ha ezt nem egyből a rá írásban pótlod teljesen korrekten, akkor megérthető hogy te nem akarsz csemege pulton felismerhetően díszelegni.

javaslom ilyenkor ezt is tartsátok fejben....
Nő választ.. de nem mindegy neki nagyon, hogy egy ürítő edény egy retardnak.. vagy egy értelmes úriember partnere abban hogy utolsó kis cafat ürítő edény (szerepjáték)...
egy pasinak punci kell csak.. nem igazán számít az ember...
míg a nőnek mindig kell a pasiból valami más is és nem csak a farka.. tehát az legyen benne aki a lelkében is egy kicsit. mondhatnád hogy nem, de valami alapján, ki fog alakítani egy plusz kötödést... kép alapján akár (haszonlit xy ra ki normális volt, ezért ő is az lehet.. igaz nem tudatos a dolog nagy részt, de ki alakít így is akár)

általában a pasik nem igazán érzékelik ezeket a dolgokat.. s nem is igazán értik hogy miért is működik.

csajok nem véletlen olvassák az adatlapokat, nem a paraméterekért ha nem a megfogalmazásért... vagy futják át az összes megnyilvánulást. és fontos nekik az arckép is.....
egész alapján egy benyomást alakítanak ki... és úgy döntenek csak.
persze a paraméterek is fontosak egy előválogatást adnak, de ha túl szűk, vagy túl idealizált akor nem lesz eredmény illetve a vége mindig az hogy ö nem is igazán ezt akarta.
életben is mindenki szőke herceggel és királylánnyal indul neki, de a szerelmet választja. mondanád nem szerelem ez hanem sex.. de ez is szerelem szerelem egy jó élménybe, egy jó szexbe.... van ki a saját ki elégülését más felé helyezi és van ki partneréért is igyekszik és az alfákra nem igazán jellemző...

tehát az úriember az írásával/válaszával egy éppen olvasgató nőnek talán szimpatizál..
Talirol röviden:
Nevében ott a GoldenGate, nem véletlen, nem véletlen szervezhetik az oldal hasábjain.
megfelelő feltételeket támasztottunk vele szemben, hogy használhassák a nevet.
admin részvét/szervezés, nem válogatás, előregisztrálás, hely kizárólagosság, nem célzott szex orientáltság. stb stb.... és igen a kép nem készülés is bene van.
tehát alap cél egy beszélgetős összehozós dolog. De ugye mivel ennek a célközösségnek van szervezve, mindig alakul valami, igaz nem mindenikek, mert van valaki nem is akarja .
NE kelljen szét csapni köztetek!

Egy pasinál is át kell szakadni a szűzhártyának valamikor rá kell éreznie az izére.
s minden generációval nehezebb a dolog technika miatt a közvetlen élő kommunikáció elégé vissza fejlődőt.
egyre több 20 fölötti szűz.
neten könnyen tud mindenki álmodni .. de az a baj hogy nagyon sokszor pont e miatt nem valósul meg a dolog. hisz míg itt felszabadult tud lenni addig az életbe szemtől szembe leblokkolnak, bénák lesznek, és pont ezért nem jön létre a találkozó. lemondják a saját ön bizalmuk hiányában.
de hát sajnos erre épül most a társadalom, hogy nem vagy elég jó.. hisz csak így tudnak eladni neked dolgokat.
Tapasztalatom, hogy azok a párok, lányok, fiuk sikeresebbek általában akik semleges helyen "egy kávé" és majd eldől.
Egyrészt a félszegségen tud segíteni egy kis beszélgetés, más részint utolsó szűrés.

neten minden egyszerű arctalan,bár mikor újra kezdhető, újra próbálható, életben élőben saját magunk gátlásai blokkolnak.

egy pasi minél kiemelkedőbb akkor hamar a közép pontba kerül és ha ideje korán nem veszti el a szüzességét annál nehezebb lesz neki később, túl nagy elvárásotokat gondol, és hogy nem fog megfelelni neki. sőt még azt is szégyelli , hogy még szűz. mondjuk ez a lányokra is igaz.

magas csendes komolynak tűnhet sőt megszerezhetetlen, amiért ugye minden nő oda lehet. és közbe meg nem mer megszólalni, kezdeményezni, van mögötte.

ettől független mindenki lehet troll, kamu bár inkább álmodozó mert a troll az direkt csinálja.. álmodozok meg próbálnak sikeresek lenni a neten és vagy jobbak állítják be magukat és azért nem jöhet létre tali.. vagy csak gátlásaik megfutamítják.

nem egyszerű alakítsatok ki bizonyos szűrőket és ragaszkodjatok hozzá.
telefon beszélgetés videó beszélgetés mi előbb.
találkozó mi előbb.

hamar ki kell szűrni magatoknak azokat akik nem jönnek el és mindegy miért, nős álmodó, életben gátlásos.. stb
s ezt el kell fogadni hogy van ilyen. s sok az ilyen (társadalmi hiba).

de ajánlom figyelmetekbe a téma leírást narancssárga keret.
Neten létező képeket és akár saját képeket megosztó oldal segítségével meg tudod jeleníteni . de csak privát chatben szabad. mivel közösben ez megzavarja a beszélgetés menetét(és szankcionálják a moderátorok.)
"Küldj néhány konkrét példát Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont), a kollégák megnézik "

Egy adminisztrátor nem rendelkezik a programozó tudásával, és nem feladata a fórumot bújni. A programozónak.
leírod mi a gond.. (még ha úgy gondolod, hogy evidens is) így tudnak vele foglalkozni.
Akármilyen hihetetlen, nem élünk velük egy légtérben, s mi is "szemét módon" sok munkát adunk nekik néha.
Lehet a te észrevételeiddel hamarabb rájönnek mi a gond, és persze ha írsz, akkor úgymond ha más is ír, egyre jobban triggelelitek a dolgot és magasabb pioritást kap...
De vívni itt velünk, mikor nem mi programozzuk
kicsit túlzó, azaz nagyon túlzó.
30-50 re talán egy pasi.
de sajnos mivel ök siker orientáltak, azaz eleve tudják, hogy nem lesz semmi, csak úgy mond netes hódítás, szívatás érdekli, ezért tökéletesek tudnak lenni írásban, tanulságosan ideálisak. ezért nagyon be is tudnak találni (tehát nagyon megjegyzed ezt).
plusz mivel a cél lebeg előtte s kudarcot nehezen viselik ezért van több felhasználójuk tehát ha egyikkel nem sikerül a másikkal is rá röppenek a delikvensre.
sajnos a pasik minden női gyanús dologra rá rontanak... azaz pontosabban biztonság kedvért minden nőnek írnak hát ha az egyik, de az ilyenek sablonos levelek csak vagy egysorosak, nem igazán ütnek el a többi közül.. és így várják hogy legyen reakció...
tehát női felhasználó leveles ládája tele van milliónyi semmit mondó levéllel, így akár egy értelmes is elveszik ezek közt és nem csoda hogy reagálni se fog.. főleg hogy, ha reagál akkor jön a gyerekes reakciók "de miért", "de még is" "h*lye K*rva" és társai.
engedélyezve.
bár fenntartjuk hogy mindenki egyelő és vagy senki sem egyelőbb.
amennyiben káros elkülönítésé válna a szoba (rasszista hozzászólások, minősítések) megszüntetjük.
téma a helyére rakva.
magyar ország nagyon profit max szemléleten van.
nagyon kevés tulaj volt akinek a hangulat is volt lényeg, életérzés, a buli. ők egész este az elő térben forogtak beszélgetek. sőt akár ingyen feleseket söröket osztogatnak, kerítőztek (mutogatták be az embereket egymásnak)
s érdekes tény Ők jóval többet húztak le a bulikról..
tűrcsi estén pl ugye illik a fehér amit ugye csak ipari technikával lehet fehéren tartani ami meg nem olcsó. (házilagosnál szürkültek a türcsik, és meglepi maradványok is voltak.)
gumi meg az a biztos amit te viszel . (egy két pasi jó poénnak tarja ki lyukasztani . vagy lejártat kapsz a klub tol mert ugye olcsóbb volt.
sajnos ez is mögötte van az olcsóbb kategóriának.mert naná hogy inkább viszed a saját törcsit/gumit még ha a hely rendes ha már bele futottál ilyenekbe.klubok meg profit max on, elengednek egy keveset és még a tűrcsivel se kell bíbelődni. (csak elfogynak a vendégek)
s ez klub független elég egy klub ahol beszerezésre került a rossz tapasztalat.
egy kicsit lightosabban és nem oda dörgölősen.
nem kell vissza idézgetni a kulcs dolgot jelzés értékkel.
tudod nem ismerőseid köre ahol a barátaid így elfogadnak.
sokan ezt támadásnak, leminősítésnek veszik (butaság nyomatékosítása.. és hogy buta érzetét kelti)
elég intelligens vagy hozzá írásaid alapján hogy értsd mire célzok.
de be kell látnod a lapok mögé, hogy igazán tudd ki a balek nyes
s itt a Tulaj kvázi a balek.
mindenikek van hobbija, van akinek egy régi autó és nagyon sokat képes rá költeni, autó értékén felül is.
jelenleg ez a felállás...A cég flotta nagyon kis részét képezi a GG hasábjai, a tulaj nosztalgiája miatt él mai napig.
Az oldal kvázi fenntartja magát a kevés VIP-böl és más cégek részére való forgalmazásból.
Sokan azt hiszik, hogy az oldal szexpartner keresésből akar megélni, pedig az csak egy mellék funkció nem profilunk, csak lehetőséget biztosítunk rá (volt igény rá, megcsinálták).

Az a poén, hogy az úgymond pénzes funkciók is a spam-er botok ellen készültek, azoknak korlátozására ... és időbeni felfedezésükre. és a vip-ek, a korlátozások alól felmentést kaptak .. mivel egy spam-er botos nem fizetne, ha már ingyen akar reklámozni.
Nem vagyunk joghatóság. (sajnos) de kötelez minket a jog (néhány esetben szintén sajnos)
A privát levelezésetek titkosítva van ti felhasználótokkal és jelszavatokkal, tudom nagyon sok oldal különböző ÁFSZ-ekkel, igyekeznek azokba is bele tekinteni, de mi nem.
Tudjuk, hogy nagyon kényes a dolog, pont ezért sem, és pont ezért titkosítottuk.
Ennek következtében az oldal hasábjain a te állításod az övé ellen.
Sajnos itt lép életbe a jogszabály, nekünk a legrosszabbat kell feltételeznünk azaz hogy valaki le akarja járatni a másikat, s a jogszabály sértést meg kell szüntetünk az észre vételtől / bejelentéstől számítót legrövidebb időn belül.
Bárkinek lehet több felhasználója, amíg nem él vissza vele (jogi értelemben) anonimitás, újra kezdhetőség is fontos.

Előbb-utóbb valaki az ilyet feljelenti, van felénk elég joghatósági kérés.. és el is kapják öket.
(de nyugi nálunk is működik egy küszöb szám. X ember állítása, és nem működik a több regről ugyan azon személy.. ASZF is tartalmazza az indoklás nélküli felmondást akár...)

És azért, mert "megmondod nem tiltunk" csak vedd figyelembe, hogy a törvények mire köteleznek bennünket. (sajnos)
lap alja email link.
minden félre siklott történet így kezdődik...
megtanítom... megvédelek... sokat keresel.
és vége: sokat keresel nekem....

jah és maradjatok egymás véleményének boncolgatásán...
s ne a másik értelmének minősítésén (arra be rágósak vagyunk)
te meg pont ezért, nem..
csak úgy megítéled és elítéled a másikat. kb csípőből...
több oka is lehet:
- univerzálisabb témákat támogatjuk
- nem folyt beszélgetés bene (inaktív)
- privát házibuli, swinger stb . mindig veszekedésbe torkolik...
- valaki szokás szerint nyerészkedni akar rajtuk(kérjünk többet, mint amibe kerül a pia).. vagy azt hiszik hogy valaki nyerészkedni akar rajtuk (nem értik hogy nem ingyen van az ital és miért nem elég csak megjelelni).
- s persze kamu ... mindenki menne de senki sem jut el oda. (ilyenek privátba szervezve nagyobb eséllyel működnek ha már rád ír akkor nagyobb a hajlandóság bene.
nem maradiság.. csak náluk ez a teljesség fogalma... szexhez kell az agyad is, mint tudjuk ő stimulál fel a szexre.
gumi meg ugye be épült ugy is a tudatba hogy közted és közte egy elválasztó.... nem jut el odáig, hogy betegség elválasztó a tudatukban.. hanem csak köztük van.. és ö szeretné ha teljesen át adná magát vagy átadódna.. ez olyan tudati doppingolás....
kb mint az alkohol az alkoholistának nem csak kémiailag függ tőle hanem tudatilag hogy úgy jobb.
gumi nem 100% de növelhető a hatékonysága plusz higiéniával.. gyártok sem véletlen nem írják rá a 100% ot.
nagyon sok betegség orálisan is terjed..(fogmosás, zuhany előjáték egyaránt, akár még szájvíz.. növelheti az óvszer hatékonyságát.
sokszor a nemi szervek környező bőr területeiről kerül át a fertőzés.
nem jó ötlet..
abban a pillanatban hogy valaki közli veled hogy a kép tartalom ami az oldalon van közlője nem rendelkezik a közlés jogával.persze alá is támasztja törölnöd kell.
de egyszerű lesz neki alá támasztani, hivatkozik az oldal mivoltára.
sőt mivel te is tudatában vagy hogy a feltöltőt tartalom státuszáról ezért a jog szabály szerint neked kell törölnöd azonnal.
nem véletlen a dark weben érhetőek el az ilyen oldalak.
Nem véletlenül vénykötelesek...
Nyugodtan menj el az orvoshoz, már mindet látott, mindent halott, még az sem fogja meglepni, hogy esetleg zavarban vagy.
Kikérdez az egészségedről, elmondja hogy szedd, mire figyelj.
Másodkézből kapott Viagrával az a gond, hogy sokszor nem Viagra. Szerencséd, ha hatástalan valami, és nem valami egzotikus car* keverék amit Viagrának adnak el.
Ha meg eredetit is kapnál, akkor is ugye szemesen, mert egész dobozt nem sokan vesznek ... Így naná, hogy a betegtájékoztatót se kapod meg, azaz minimális rálátásod sincs, hogy mint szedsz, és mit csinálj, ha...
Ne bonyolítsátok... elhatároztátok hogy elakartok menni egybe..
egyes klubokban vannak előterek ahol le lehet ülni beszélgetni akár, tehát kérdezni is bármit.
amugy kinéztek valami sexy szettet, látsszon, hogy pajkos dolog és nem az utcáról beesős.
bemenetek belűre is körbe néztek, nem csináltok semmit csak nézelődőtök .. utána haza és megbeszélitek, hogy valóban eltudnátok ezt képzelni, ezt akarjátok stb.
(mert lehet a végén csak a kukkolás izgat benneteket és otthon egy oltárit szexeltek s mindig ezért mentek csak le)
se füle se farka, ilyet mindenki el tud mondani, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, nem tudjuk kivizsgálni elmarasztalni vagy rávilágítani az esetleges félreértésekre.
kérem az ügyfélszolgálatra írjon
mellékelje a megfelelő mentéseket
s pár mondatot saját szavaival, ami ön szerint történt.

köszönöm megértését előre is.
jogszabály szóbeli hozzá járulást elfogadja..
Ászf, megosztási szabályzat az egész oldalra előírja, hogy a felhasználónak rendelkeznie kell a tartalom közlési engedélyével,
amit mi nem vizsgálunk, mert fizikai lehetetlenség és nem is kötelez rá minket jog szabály(és nem is véletlen nem írják elő, mert minden oldal működését meggátolná.)
Azonban ha kiderül az ellenkezője, akkor mihamarabb megszüntetjük a jogsértést.
Tehát, mivel a közlő, a kép megosztója rendelkezik jogi felelősséggel, ezért annak tudatában osztja meg, hogy milyen módon teheti, ellenkező esetben utoléri a törvény... (mint nem először GG történetében, sok ügyhöz nyújtottunk segítséget. A jogi szervek ezidáig mindig meg is találták öket)
A konkrét képmegmutatás nem magának az oldalnak a nyilvános felületein történik.

Továbbá amennyiben nem fejezi be a folyamatos direkt szabályszegéseket, megint törlésre kerül a felhasználója.
"Hoppá véletlen" sokadjára már sejthető hogy "csakazértis", illetve "beszólok", majd gyorsan kilépek, senkit nem mentesít a büntetés alól, A moderátor foganatosíthatja legközelebbi belépésekor... nem kívánom tovább ragozni - ön se tegye.
többször le is írtuk hogy nem releváns, mivel nem igen van fent egyszer annyi nudista. s előbb megtalálják egymást fórum formában ahol az írás megmarad hosszú ideig és a pár órával később fellépő nudista is, reagálhat rá.
megnyitott szobába persze belépnek .. de kvázi nem a nudi miatt hanem, mert ott is lehet szexelni.. közük nincs a nudihoz.
ez a nudi helyeken is így van, ami miatt a nudisták bosszankodnak sokat, mert ugye e vannak a nudisták aki egy életérzés/formát követnek és nagyon sokuknak a szex nyilvános helyen ugyan olyan tabu.. és vannak azok aki kb swinger klubnak nézik ezeket a helyeket is, közük nincs a nudihoz.
ugyan a nudisták próbálják ezt is tolerálni, igyekeznek olyan partszakaszokat kijelölni és helyeket ahol .... de esélytelen.. (te csak napozni és szabadon szeretnél lenni... s farok verők árnyéka vetül rád ... még jó hogy nem terítenek épp be ...)
tehát nem releváns nem nudisokkal gyűlik fel.. azaz sok hirtelen nudista lesz az ingyen numera reményben
nem igazán értik meg miről beszélsz. nem is fogják hiába fejteted ki itt az egészet.
megvan a saját kis forgató könyvük mindenkinek. mind két oldalnak.
te meg közeledsz a kiégéshez.. hanem már elfogadtad ezt és teljesen magadévá tetted, sodrodsz
szerintem a szex már csak bónusz, tortán a cseresznye nem is igazán izgat, sokszor gondolkodtál már valószínű azon hogy a behatolás előtt hazza küld, de azért a benned lévő ösztön férfi nem hagyta.
vadászat a becserkészés izgat igazán, ebben van az öröm, de mivel zavart, hogy kihasználtad ö-ket ezért elkezdtél őszinte lenni, s rá kelet jönnöd hogy így még jobban működik. (valóban működik is) persze kell hozzá egy szint "dugunkhő" feletti .... pl: szexet nem leírva hogy mint .. csak sugározni az írásokkal, hogy jó lesz.
meg kell tanulnod viszont lekoptatni akár durván is. lehet bunkó szemét leszel, de kapaszkodj nyugaton abba hogy te az elején közölted (lelkednek kielégítő és a nőnek hagy lehetőséget hamar túllépni az egészen és folytatni életet és nem stagnálni azon hogy mit csinálhatna másképpen hogy téged meg tartson vissza szerezzen.
s neked is esélyt ad hogy szembe jöjjön veled a méltó ellenfeled. az a nő aki te vagy pucisan és ugyan úgy várja hogy elő kerüljön az a pasi. vagy tapasztalataid alapján választol egy nőt és agyban kitartol mellette, képes az is örömet szerezni hogy arra vadászol hogy lepd meg mindig.
lapalja email panaszod kivizsgálásra kerül.
megjegyzés ha "úgymond" tisztába vagy "másnak lehet" akkor ezek szerint tisztába vagy vele, hogy nem lehet..
és mielőtt még ki hoznál bármit ebből is, minket pont az üzemeltető kötelezz erre hogy emailon történjen bár milyen megoldás, hogy lássa a problémás eseteket.
köszönöm előre is megértésed.
Téma módosítás: Kövér nők 150kg felett -> Kövér 120kg felett
téma univerzálása.
minden pasi rossz fiu..
hisz megnézik a barátnőjét is és meg is dugnák.
be kell ismerni ezt ennyi, mondanám hogy ön kritikusnak kell lenni.
pl: drágám ha nem lennél a barátnőd is meg érne egy ........, de hát te itt vagy, így csak hiú férfiúi ábránd, na nem azért mert le csavarnád a tököm, hanem nincs azon mit gondolkodnom hogy inkább te ...
ezt minden pasi igazítsa be a maga habitusába, hogy ezt hogy fejezi ki hogy igen persze meg fog nézni más nőt is.. de már választott...
nök nagyon jól tudják nincs rendes pasi és ezt nem akarják elfogadni... úgy gondolják ez csak egy nagyon jó álca, és valóban az... hisz fel mérik az összes nőt mindig mindkor.
ezredes mai napig egy kéjenc egy műkedvelő úri ember ki kedveli ezt a"művészetet" bár igazán ezt nem tudom meg határozni mert ugye tabu téma a szex nagy általánosságban ezért nem igazán alakultak ki hozzá a megfelelő jelzők..
de érdemes rá figyelni nála már nagyon letisztultak a dolgok, nagyon jól helyén kezeli a dolgot.
kérlek irj az ügyfélszolgálatra, ez a része technikai és ott lesz a megoldás .... továbbítják a megfelelő helyre.
túl sokkan jelentették be a fizetős híredésért ezért a rendszer letiltotta és az összes levelét vissza mozgatta.
nem is ezt írtam, hogy te teszed, hanem hogy te tennéd szóvá először hogy egyiknek lehet egy szavat a másiknak meg kettőt miért nem nézték el.. és az egyszavas biztos haver...

"folytatólagos nagybetűzés" akár egy szó teljes nagybetűvel írása már folytatólagos nagy betűzés, hisz mondat kezdő, személynév kezdő, stb.. az indokolt a többi már folyamatos/folytatólagos, tehát jól olvastad.
s a kikickelés még mindig nem bünti, hanem figyelem felhívás hisz kb azonnal folytathatod a beszélgetést.
"De tudom ez is csak nézőpont kérdése." csak a fogalmak és az eszközök megfelelően való kezelése.
pedig nem új keletű dolog a chatek világában a "kick" nagyon rég kitalálták, főleg azért mert sokszor nem is olvassa el a delikvens a figyelem felhívást, mert annyira beszéd partnerére fókuszál.
két platform sajnos teljesen más...
míg a fórumon nem igazán kell egyidőben jelen lennetek de a csevegéshez ildomos
nem igazán találnátok meg egymást..
így a chaten inkább össze vontunk mert sokan mást is megengednek azaz nem csak párt keresnek.
hanem akár magánzót is bevesznek.
mondanád, hogy jelentkezzen be akkor a másik szobába is, de sajnos tapasztaltuk hogy egy szobára tudnak igazán koncentrálni az emberek, így csökken az esély.
így marad az, hogy bízunk abba hogy mindenki értelmesen ki tudja írni mit keres, hogy és a másik el tudja dönteni akarja vagy nem és persze ezt el is tudja fogadni a kereső, ha nem.
te mindig a közösben csatlakozol bármilyen moderáció felvetésre.
de mivel írtál az ügyfelesnek majd részletesebben a levélben tájékoztatnak.
klikelni és kirúgni különbség.
egyik a figyelem felhívásának eszköze, (kb azonnal csatlakozhat a szobához és folytathatja a beszélgetést)
kirúgás meg már "retorzió" valaminek a következménye.

"1 szót nagybetűvel" irt tehát nagy betűs írás mód - kiemelésnek számos más módja van - legközelebb kerüli..
"1 szó miatt tiltani kéne" nincs ilyen szabály, csak nagybetűs írás mód miatt kell.
sajnos ez többek közt neked is köszönhető hogy ilyen szigorú, te lennél az első aki a következő kétszavas írásnál megjegyezné de neki egy szóval lehetett.
ne halogass!
mivel átlendülhet az egész és tilosban járás falakat emelhet amit az elején könnyebben át lépsz, később akár... károkat okoz.
eleve rég rossz, ha nem lehet bele nézni egymás telefonjába.
kell a magán szféra igaz. de egy kapcsoltnak ezt is el kell tudni a viselni.
szembesítheted.. bár javaslom az írót formát amikor s nem vagy jelen, akkor van ideje végig olvasni és nem csak fel csattanás lesz belőle, hogy képzeled, hanem végig olvassa és tisztába lesz vele hogy nem baj és téged izgat sőt az is izgat hogy olvashatod ezt, sőt szeretnéd ha el is mesélné.
igen jelenség... sajnos nem tudjuk igazolni, hogy hozzá járulás nélkül vagy nem.
ezért is szólnak érte a moderátorok, sőt ki is rakják öket, ha nem értik..
ha ennek ellenére is folytatják akkor a felhasználójuk tiltásra kerül.
de sajnos mint írtam, amíg nem írja be nem tudjuk, hogy mit szeretne és így kikerül a falra. csak a tovább folytatás ellen tudunk tenni már.

Amúgy nem értem őket, mivel nagyon sok feljelentés futott már át rajtunk ilyenek miatt , meg is találták és el is marasztalták az illetőt ..
válasz nem is lesz
max egy felhasználóval kevesebb
szélmalom harc egy kicsit, de sajnos amíg nem teszi nem tudjuk, hogy ezt fogja tenni.
leírást olvasd el .
jó lenne ha legalább pár napig nem a nappaliban rontanátok a levegőt és tudnék tartani NKD pornós hangaállámodásos film nézős napot:

>>>találkozó<<<-

bee1
/ 55 oldal
/ oldal   Összesen: 2739 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!