Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 158 159 160 161 162 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7683   2022. 03. 15. kedd 07:29
X Törölt felhasználó (4581262)
Nem igazán lehet találni,borzasztó nagyok a elvárások,nem független pasinak ki látástalan hogy valakit is találjon.
#7682   2022. 03. 14. hétfő 07:37
stikli67 stikli67
Szintén
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2022. 03. 14. hétfő 07:11
Pedig nálunk is a férfi kezeli a dolgot, mégis lett innen partnerünk. wink Volt is erről régebben szó itt a fórumon, hogy a pároknál a nők nem annyira szeretik a tapló ajánlkozásokat, beszólásokat, lehurrogásokat nézegeti zsákszámra, ezért van a férfidominancia ezen a téren is.
Nálunk is úgy megy, hogy én szűrök, és ha van valami érdekes, azt azonnal jelzem a páromnak. És neki ez így tökéletes.
#7681   2022. 03. 14. hétfő 07:35
Krumplisteszta Krumplisteszta
Nalunk is igy mukodik a rendszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2022. 03. 14. hétfő 07:11
Pedig nálunk is a férfi kezeli a dolgot, mégis lett innen partnerünk. wink Volt is erről régebben szó itt a fórumon, hogy a pároknál a nők nem annyira szeretik a tapló ajánlkozásokat, beszólásokat, lehurrogásokat nézegeti zsákszámra, ezért van a férfidominancia ezen a téren is.
Nálunk is úgy megy, hogy én szűrök, és ha van valami érdekes, azt azonnal jelzem a páromnak. És neki ez így tökéletes.
#7680   2022. 03. 14. hétfő 07:11
X Törölt felhasználó (3989732)
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 20:40
Ez a kb 1%. Itt vagyok már talán 10 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal és tudom, hogy miről beszélek. Ahol a férfi kezeli a lapot, ott nem jönnek össze a dolgok, mert legtöbbször csak az kell a férfinak, hogy kapjon visszacsatolást, hogy megdugnák a nőjét, és hogy milyen szerencsés... meg, hogy másokat alázhasson azzal, hogy nem válaszol. Igénytelen, érzéketlen, idióta emberek.
#7679   2022. 03. 13. vasárnap 20:40
gonda3 gonda3
Ez a kb 1%. Itt vagyok már talán 10 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal és tudom, hogy miről beszélek. Ahol a férfi kezeli a lapot, ott nem jönnek össze a dolgok, mert legtöbbször csak az kell a férfinak, hogy kapjon visszacsatolást, hogy megdugnák a nőjét, és hogy milyen szerencsés... meg, hogy másokat alázhasson azzal, hogy nem válaszol. Igénytelen, érzéketlen, idióta emberek.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 10. csütörtök 23:27
Nálunk is én kezelem a lapot,aztán megmutatom a jelentkezőket,és ő eldönti kivel próbálkozzunk.Eddig 2 pasi átvert,mi elindultunk,és nem értük el!?Mindegy folyt köv.Remélem talalunk mi is valakit végre.
#7678   2022. 03. 13. vasárnap 18:34
X Törölt felhasználó (4435502)
Valakik vagy valakik csak azért vannak itt hogy elteljen a Nap ne unatkozzon smile
Mindegy párnak vagy szóló lánynak adja ki magát Csak írjon Neki valaki ejnye1
#7677   2022. 03. 13. vasárnap 08:15
X Törölt felhasználó (4418042)
Elég baj hogy Sokan így fogják el violent
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 12. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4644752)
2022. 03. 12. szombat 21:58
fotót is kaptunk, telefonszámcsere is megvolt, beszéltünk is velük, mégis kamuk....
nincs általánosan működő szabály, aki kamu, az mindenben tud hazudni...
#7676   2022. 03. 12. szombat 21:58
X Törölt felhasználó (4644752)
fotót is kaptunk, telefonszámcsere is megvolt, beszéltünk is velük, mégis kamuk....
nincs általánosan működő szabály, aki kamu, az mindenben tud hazudni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 12. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4418042)
2022. 03. 12. szombat 18:47
Jó tanács hogy csak olyan párral-pasival lehet komolyabban venni az ismerkedést aki küld magáról- magukról képet beszélgetsz vele-velük majd telefonon egyeztetés és utána személyes találkozás!
Ha valaki valakik ódzkodnak ettől az már gyanús lehet.
#7675   2022. 03. 12. szombat 19:14
X Törölt felhasználó (4650775)
Telefon oké utána van szinpátia viber ott láthatjuk egymást. Szerintünk csak így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 12. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4418042)
2022. 03. 12. szombat 18:47
Jó tanács hogy csak olyan párral-pasival lehet komolyabban venni az ismerkedést aki küld magáról- magukról képet beszélgetsz vele-velük majd telefonon egyeztetés és utána személyes találkozás!
#7674   2022. 03. 12. szombat 18:47
X Törölt felhasználó (4418042)
#7673   2022. 03. 12. szombat 16:01
En is elnezest kerek a nyers kommentert. Mindenki ugy eli meg ezt ahogyan akarja. Ha neki jo akkor az ugy jo es kesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 12. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 12. szombat 14:00
való igaz.elnézésedet kérjük...való igaz, BÉKE... smile
vannak valós és bevállalós, nem megfutamodó párok...
de sajnos 100 párból max 5-6 az ilyen...a többi az utolsó pillanatban, a megvalósulás tudatától megíjed, berezel vagy alapból se gondolta komolyan...most olvastam vissza..."igen ritka párokat tekintve" ezt írtuk, tehát nem akartunk mindenkit megsérteni
még 1x bocsi hogy általánosítva írtunk, túl friss volt a tegnapi átvágós pár élményünk is, akik minimum 3-4 adatlappal hirdetnek az oldalon évek óta, mindenkit átcseszve (régebbi adatlapjukba is belefutottunk 2019-ben). akkor se lett tali velük...
#7672   2022. 03. 12. szombat 14:53
X Törölt felhasználó (4650775)
Nehezen de lehet türelem kell
#7671   2022. 03. 12. szombat 14:00
való igaz.elnézésedet kérjük...való igaz, BÉKE... smile
vannak valós és bevállalós, nem megfutamodó párok...
de sajnos 100 párból max 5-6 az ilyen...a többi az utolsó pillanatban, a megvalósulás tudatától megíjed, berezel vagy alapból se gondolta komolyan...most olvastam vissza..."igen ritka párokat tekintve" ezt írtuk, tehát nem akartunk mindenkit megsérteni
még 1x bocsi hogy általánosítva írtunk, túl friss volt a tegnapi átvágós pár élményünk is, akik minimum 3-4 adatlappal hirdetnek az oldalon évek óta, mindenkit átcseszve (régebbi adatlapjukba is belefutottunk 2019-ben). akkor se lett tali velük...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 03. 12. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 12. szombat 07:07
Ha nem velemenyezted volna le az osszes tobbi part akinek az igenyei elternek a tietektol azzal, hogy " visszakoznak az utolsó pillanatban szülő nagymama miatt", akkor nem is irtam volna semmit.
De mivel azok koze tartozunk, akik talaltak itt partnert, toltottunk idot eggyutt es a nagymama sem jatszott, de megsem a varakozasoknak megfeleloen alakultak a dolgok ezert megszolitva ereztem magamat. Ugy gondoltam egyenlitek. Ugyanazt a hibat kovettem el amit ti. Akinek nem inge ne vegye magara.
Béke.
#7670   2022. 03. 12. szombat 07:07
Ha nem velemenyezted volna le az osszes tobbi part akinek az igenyei elternek a tietektol azzal, hogy " visszakoznak az utolsó pillanatban szülő nagymama miatt", akkor nem is irtam volna semmit.
De mivel azok koze tartozunk, akik talaltak itt partnert, toltottunk idot eggyutt es a nagymama sem jatszott, de megsem a varakozasoknak megfeleloen alakultak a dolgok ezert megszolitva ereztem magamat. Ugy gondoltam egyenlitek. Ugyanazt a hibat kovettem el amit ti. Akinek nem inge ne vegye magara.
Béke.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 11. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 20:33
köszi az ízléstelen kommentet...
mi se humán mi a faszt keresünk...
a 4 hónapunk alatt közel 600 levelet kaptunk a huhh megbaszlak én ha férjed nem tud-tól a bi pasik hadán keresztül a normálisakig...ebből 35-40 használható volt, amiből a fele megfutamodott telefonszámcsere miatt...a maradék 15-20 ból lett randi, 3 szaladt el, mert duci a mi hölgyünk is...2-nek pedig többpasis szituban fel se állt...ettől még 10-12 nagyon jó kincs találtatott... szóval nekünk se habostorta, de mi legalább valósan keresgélünk, ami igen ritka párokat tekintve az oldalon...ma egy pár annyira se volt képes, hogy lemondja a randit, várattak bennünket a tali-helyszínen...pedig ők PÁR...
#7669   2022. 03. 12. szombat 05:49
Nem en kezdtem.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2022. 03. 11. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2022. 03. 11. péntek 20:55
te meg pont ezért, nem..
csak úgy megítéled és elítéled a másikat. kb csípőből...
#7668   2022. 03. 11. péntek 20:55
vazelinator vazelinator VIP Admin
te meg pont ezért, nem..
csak úgy megítéled és elítéled a másikat. kb csípőből...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 03. 11. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 16:33
Vagy azert mert csak human vibratort kerestek es nem valogattok. No offence.
"megdugnalak, most eppen raerek" szintu jelentkezot nem kunszt talalni.
#7667   2022. 03. 11. péntek 20:33
köszi az ízléstelen kommentet...
mi se humán mi a faszt keresünk...
a 4 hónapunk alatt közel 600 levelet kaptunk a huhh megbaszlak én ha férjed nem tud-tól a bi pasik hadán keresztül a normálisakig...ebből 35-40 használható volt, amiből a fele megfutamodott telefonszámcsere miatt...a maradék 15-20 ból lett randi, 3 szaladt el, mert duci a mi hölgyünk is...2-nek pedig többpasis szituban fel se állt...ettől még 10-12 nagyon jó kincs találtatott... szóval nekünk se habostorta, de mi legalább valósan keresgélünk, ami igen ritka párokat tekintve az oldalon...ma egy pár annyira se volt képes, hogy lemondja a randit, várattak bennünket a tali-helyszínen...pedig ők PÁR...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 03. 11. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 16:33
Vagy azert mert csak human vibratort kerestek es nem valogattok. No offence.
"megdugnalak, most eppen raerek" szintu jelentkezot nem kunszt talalni.
#7666   2022. 03. 11. péntek 18:00
X Törölt felhasználó (4656459) VIP
Pontosan így van.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 03. 11. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 17:46
Yepp, es akkor jelennek meg a "ittmindekikamus" sirankozasok.
#7665   2022. 03. 11. péntek 17:46
Yepp, es akkor jelennek meg a "ittmindekikamus" sirankozasok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 11. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656459) VIP
2022. 03. 11. péntek 17:38
Persze... nincs is ezzel baj , csak a jelentkezők nem igazán értik ezt nyes
#7664   2022. 03. 11. péntek 17:38
X Törölt felhasználó (4656459) VIP
Persze... nincs is ezzel baj , csak a jelentkezők nem igazán értik ezt nyes
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 03. 11. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 17:27
Van aki azt keres. Azok konnyen talalnak. Mi sem tartozunk kozejuk, de azt is elfogadjuk hogy van akinek az kell. Izlesek es pofonok kulonbozoek.

... 158 159 160 161 162 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!