Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2018. 03. 08. csütörtök 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 08. csütörtök 06:51

Az élet iskolája már csak ilyen. Van akinek 1 csettintésre összejönnek dolgok. Független attól, jól néz e ki,vagy sem.
Egyszerüen,csak olyan a kisugárzása,ami megfogja a másik felet.
Van a másik oldal,akinek mindig,mindenért a belét is ki kell tennie,csak összejöjjön neki valami.
Kár ezen filozofálni.
1000 ember, ezer vélemény és még sincs megoldás,mert a kákán csomó van...
Egyszerüen,csak olyan a kisugárzása,ami megfogja a másik felet.
Van a másik oldal,akinek mindig,mindenért a belét is ki kell tennie,csak összejöjjön neki valami.
Kár ezen filozofálni.
1000 ember, ezer vélemény és még sincs megoldás,mert a kákán csomó van...
A minap bejelentkezett egy ,,hatalma nagy potenciál" A Sajnos én szétdugok mindent és mindenkit remélem ez nem baj ,ja és hihetetlen hogy masszírozok és akkora a varázsvessző hogy ............ Aztán jött volna a randi. Kerestük ,de ha hiszed ha nem a legérdekesebb könyvét olvasta Aztán gondoltuk csak keres ha akar, csak nálunk a csaj és ő akart tőlünk randit . Ne gondold.Ezek a pasik úgy fognak megöregedni ahogy vannak. Ki fog halni ez a húszas korosztály :( Képtelenek úriember módjára viselkedni :( Sajnos! Biztos van kivétel de ritka ...
De mennyi ilyen és ehhez hasonló pasi van és nem csak a 20-as korosztályból......
Nem tudom, miért csak a helyesírást nézik egyesek. Nem vagyunk egyformák. Az enyém se tökélletes, ettől még ha nem gond leírom a gondolatom, véleményem.
Van aki a szexet élvezi és van aki azt, hogy egy-egy véletlen elütésbe/elírásba beleköthet
Szegénykéknek ennyi jut
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 03. 13. kedd 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 13. kedd 00:08

Szegénykéknek ennyi jut

Nem tudom, miért csak a helyesírást nézik egyesek. Nem vagyunk egyformák. Az enyém se tökélletes, ettől még ha nem gond leírom a gondolatom, véleményem.
Pl talán azért is, mert sok adatlap van a lányok és párok között, akik kiírják, hogy nálam ugyan rossz helyesírással nem mész semmire, mert engem ez az, ami felizgat a fütyin kívül. Aztán írsz nekik, tökéletes helyesírással és semmi válasz...
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2018. 03. 13. kedd 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 13. kedd 00:08

Gondoljatok bele az ilyenek egy 20 oldalas helyesírás teszttel érkeznek a randira azt míg kávéztok időre meg kell csinálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 13. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 13. kedd 23:15

Törölt felhasználó (2280442)

Pl talán azért is, mert sok adatlap van a lányok és párok között, akik kiírják, hogy nálam ugyan rossz helyesírással nem mész semmire, mert engem ez az, ami felizgat a fütyin kívül. Aztán írsz nekik, tökéletes helyesírással és semmi válasz...

Szerintem a helyesírás is alapvető dolog, mint pl. az ápoltság vagy az IQ. Lehet rossz helyesírással is ismerkedni, de ez igénytelenség. Mint gyűrött gatyás képet feltenni. Ezek már el is dönthetik, hogy lesz-e folytatás.
A jó helyesírás csak egy első lépés. Nem az alapján ismerkedik senki, de a másik emberről az is sugároz egy képet, ami bizonyos szintig meghatározhatja, hogy kíváncsi-e rá jobban, vagy sem. Ez is valamennyire az intelligenciát tükrözi, ami már tényleg szexi tulajdonság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 13. kedd 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 13. kedd 23:15

Törölt felhasználó (2280442)

Tuti van olyan fetish ami az igeragozásra, vagy a j betűk helyes használatának kitárgyalásaval egy fajta izgalmi állapotot hoz ki valakiből. Egészségére. De hogy az hogy helyes írásból esetlegesen hányas voltam a suliban hogy szexi lenne? Nem hiszem. Nagy tudósok is vannak, voltak akiknek csapnivaló helyesírásuk volt. Mégis intelligensek, és elismertek és mellé tudósok. De kinek pap kinek a papné.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2018. 03. 14. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 14. szerda 10:35

A jó helyesírás csak egy első lépés. Nem az alapján ismerkedik senki, de a másik emberről az is sugároz egy képet, ami bizonyos szintig meghatározhatja, hogy kíváncsi-e rá jobban, vagy sem. Ez is valamennyire az intelligenciát tükrözi, ami már tényleg szexi tulajdonság.

Nem tanult belőle,ugyan így jártunk és még mi vagyunk a szerencsétlenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 19. szerda 14:44
Törölt felhasználó (1574052)

Nem csak rólad van szó. Vannak más párok is, akik kapnak hasonlót és nem tudnak mit kezdeni vele.
Tudod, akinek nem inge nem veszi magára, te magadra vetted, így nem hiszem, hogy nekem kellene magyaráznod. De akkor nem kell panaszáradatot nyitni, mint a korábbi hozzászólásod, hogy mennyire kiábrándító. Az mennyire kiábrándító, mikor egy pasit úgy értékeljen az ember lánya, hogy a farkáról lát képet....Erről ennyit.Mi megbeszéltük, pont. Talán tanulsz belőle.
További sok sikert mindenkinek!
Tudod, akinek nem inge nem veszi magára, te magadra vetted, így nem hiszem, hogy nekem kellene magyaráznod. De akkor nem kell panaszáradatot nyitni, mint a korábbi hozzászólásod, hogy mennyire kiábrándító. Az mennyire kiábrándító, mikor egy pasit úgy értékeljen az ember lánya, hogy a farkáról lát képet....Erről ennyit.Mi megbeszéltük, pont. Talán tanulsz belőle.
További sok sikert mindenkinek!
Szerintem ez inkább olyan, hogy ha van rajta sapka, akkor azért nem, ha nincs rajta, akkor azért nem. A legtöbb pár (vagyis férfi, aki párnak adja ki magát vagy "pár" nevében ír) azért talál ki olyan dolgokat, aminek egyszerűen nem lehet megfelelni, hogy úgy érezd, hogy te nem vagy elég jó annak a nőnek (mert nyilván férfiként a női tagnak címzed a leveled), aki abban a párban van és a férfi a saját egóját legyezgesse, hogy ő viszont megfelelt. Közben meg olyan adatlapokon látom, hogy vékony, sportos alkat, ahol már a böllért kellene hívni, mert meg van a vágási súly vagy olyan nyeszlett az ember, hogy ránézel, de sportot az életében nem űzött, ha 20 kg-ot fel kellene emelnie megszakadna, de még 2 km-t sem tudna lefutni, hogy össze ne essen.
Nálunk én (nő) kezeli az oldalt és érdekes amiket írsz, ugyanakkor úgy néz ki, hogy nagyon sok pofont kaptál az oldon, ha csak egyfajta véleményt szajkózol.
Abban viszont egyetértek veled, hogy ahol a pasi és csak a pasi kezeli az oldalt egy pár nevében, ott keresés és találat bizti nulla, mert igaz, hogy az nem másról szól, mint hogy a pasi masztizzon gyakorlatilag a saját párjára, hogy ennek is meg annak is kellene, vagy csak a férfiúi büszkeségét emelje az egyébként kisebbségi komplexussal küzdő életében.
Nagyon sok olyan is van, hogy a pasi kezeli az oldalt, de ahol komolyan gondolják, azoknál egy pillanatig sem kérdéses a nővel való kapcsolatfelvétel. Ismerek ilyen párt személyesen. (J)
Nem olyan nehéz itt találni csak ki kell tudni szűrni az álmodozókat. Idő és energia. De ha nem teszünk érte ne is várjunk viszont semmit.....
Az hogy fizikailag ki, mit bír annak pedig semmi köze a kereséshez-találathoz.
Ha valaki 50 kiló, vagy 100 az többnyire testi adottság. Ha neked nem tetszik a husisabb nő, akkor tovább kell lépni, mert van itt olyan, aki rajong érte és fordítva. Nekem sem tetszik a 100kilós pasi, de attól még nem bizti, hogy rossz ember és nem tud teljesíteni, mert nem sportol esetleg.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 03. 15. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 15. csütörtök 12:21
Abban viszont egyetértek veled, hogy ahol a pasi és csak a pasi kezeli az oldalt egy pár nevében, ott keresés és találat bizti nulla, mert igaz, hogy az nem másról szól, mint hogy a pasi masztizzon gyakorlatilag a saját párjára, hogy ennek is meg annak is kellene, vagy csak a férfiúi büszkeségét emelje az egyébként kisebbségi komplexussal küzdő életében.
Nagyon sok olyan is van, hogy a pasi kezeli az oldalt, de ahol komolyan gondolják, azoknál egy pillanatig sem kérdéses a nővel való kapcsolatfelvétel. Ismerek ilyen párt személyesen. (J)
Nem olyan nehéz itt találni csak ki kell tudni szűrni az álmodozókat. Idő és energia. De ha nem teszünk érte ne is várjunk viszont semmit.....
Ha valaki 50 kiló, vagy 100 az többnyire testi adottság. Ha neked nem tetszik a husisabb nő, akkor tovább kell lépni, mert van itt olyan, aki rajong érte és fordítva. Nekem sem tetszik a 100kilós pasi, de attól még nem bizti, hogy rossz ember és nem tud teljesíteni, mert nem sportol esetleg.

Szerintem ez inkább olyan, hogy ha van rajta sapka, akkor azért nem, ha nincs rajta, akkor azért nem. A legtöbb pár (vagyis férfi, aki párnak adja ki magát vagy "pár" nevében ír) azért talál ki olyan dolgokat, aminek egyszerűen nem lehet megfelelni, hogy úgy érezd, hogy te nem vagy elég jó annak a nőnek (mert nyilván férfiként a női tagnak címzed a leveled), aki abban a párban van és a férfi a saját egóját legyezgesse, hogy ő viszont megfelelt. Közben meg olyan adatlapokon látom, hogy vékony, sportos alkat, ahol már a böllért kellene hívni, mert meg van a vágási súly vagy olyan nyeszlett az ember, hogy ránézel, de sportot az életében nem űzött, ha 20 kg-ot fel kellene emelnie megszakadna, de még 2 km-t sem tudna lefutni, hogy össze ne essen.
Személy szerint volt jó néhány férfi innen akivel találkoztam,de a tapasztalatom az,hogy itt a mennyiségre utaznak jó páran.Azt,hogy milyen minőséget produkál...na azt hagyjuk.Persze van olyan,akivel máig beszélünk,de van olyan is,akit soha többé...csak amikor a hátam közepét,mert egy önző fasz..És a korrektség,őszinteség fogalmát nagyon kis százalék ismeri...dehát ez az adott embert minősiti ugyancsak.
Szemèly szerint èn a beszelgetèsig sem jutok el ezen az oldalon. Meglátják, hogy 105 kg a test súlyom ès leirnak. Pedig sportoló vagyok futok, 200 kg nyomok fekve. De itt csak a 70 kg fèrfiaknak adnak lehetősèget az ismerkedèsre.
Nem szabad így általánosítani! Mi például inkább nagydarab pasit kerestünk volna a környékünkről. De a legtöbb jelentkező a vékony "sportos" kategóriából jelentkezett! Vagy a másik véglet! Az átlagos igényes jó felfogású pasik közül, csak kevés aki ilyenbe belemenne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 18. vasárnap 18:59
Törölt felhasználó (3244482)

Szemèly szerint èn a beszelgetèsig sem jutok el ezen az oldalon. Meglátják, hogy 105 kg a test súlyom ès leirnak. Pedig sportoló vagyok futok, 200 kg nyomok fekve. De itt csak a 70 kg fèrfiaknak adnak lehetősèget az ismerkedèsre.
Én szeretem az olyan férfit,akin van mit fogni...
Keresd meg *************i-ékat, ők pont 90 alatt nem keresnek. Illetve kijavíthatnád az adatlapodon, hogy nem hölgyel, hanem hölggyel akarsz ismerkedni.
*** moderálva: priváton adj nevet/nicket *** (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 18. vasárnap 18:59
*** moderálva: priváton adj nevet/nicket *** (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3244482)

Csini vagy,és szép a puncid Sacika!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 18. vasárnap 22:47
Törölt felhasználó (2317382)

Én szeretem az olyan férfit,akin van mit fogni...
Nem mondanám pofonnak, inkább csak beigazolódik a tézisem. 20-nál több "lánnyal" és "párral" beszélgettem hosszabb-rövidebb levelezgetésben az oldalon és eddig kb 3-4 alkalommal volt, hogy nem pasi kezelte a lapot, nyilván ez kiderül a beszélgetésből. Ebből a 3-4 beszélgetésből, mikor valóban nő volt a lap mögött, 2 találkozás sikerült, egyik egy párral, egy másik egy lánnyal, szóval a tapasztalat azt mutatja, hogy ha a férfi kezeli a lapot, akkor ott sunyiság van és nem lesz semmi a dologból. Mondjuk a nők sem különbek sokszor, egy párral elég sokáig beszélgettem már-már a találkozásról is szó volt, amikor a lány megírta, hogy eddig ugyan nem mondta, de 12 hetes terhes, de ha nem zavar, hogy lesz egy kis pocija, akkor találkoznának velem... ekkor mondtam én egyedül, hogy kösz, de inkább nem térjünk vissza rá 9 hónap múlva..
Persze erre azóta sem válaszolt, nem tetszett neki, hogy őszintén megmondtam, hogy nem igazán fekszik nekem egy terhes nővel a szex.
Szóval én ezért mondom állandóan, ha férfi kezeli a lapot ott nem cél a találkozás, ott csak a pasi egója a lényeg, hogy hűűű milyen jó csajom van, kaptam 100 levelet és mind megbaszná.. frankó császár vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 15. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 15. csütörtök 13:16

Szóval én ezért mondom állandóan, ha férfi kezeli a lapot ott nem cél a találkozás, ott csak a pasi egója a lényeg, hogy hűűű milyen jó csajom van, kaptam 100 levelet és mind megbaszná.. frankó császár vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 15. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)

Nálunk én (nő) kezeli az oldalt és érdekes amiket írsz, ugyanakkor úgy néz ki, hogy nagyon sok pofont kaptál az oldon, ha csak egyfajta véleményt szajkózol.