Extra erőfeszítéseket felesleges tenni a randi érdekében, mert minél körülményesebb a partner annál nagyobb a valószínűsége hogy az eredmény sok hűhó semmiért lesz. Aki valódi szexet akar az tesz érte, akinél folyamatos akadályok bukkannak fel az valószínűleg csak élvezi a helyzetet hogy valakik szóba álltak vele és elméleti vibrátor marad.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 11:35

Természetesen megérti az ember, ha valaki titokban csinálja. Az csak az ő gondja, baja, mit mond otthon.
Nékünk is megvan hogy pl mikor jó mikor tudunk időt szakítani találkozásra. Viszont a másik se gondolja, hogy csak mi áldozzunk csak érte, mert ő pont akkor ér rá. (Ráadásul a farkán kívül mást nem is hoz.) Kitalálja vegyünk ki szabit, vigyük el a gyerekeket. Ez kb olyan, mintha mi azt mondanánk, küldje el a feleségét szombat éjszaka bulizni.
Végülis nincs azzal semmi gond, ha az általunk adott időpont nem jó a másiknak... Akkor nem egymást keressük!!!
Nékünk is megvan hogy pl mikor jó mikor tudunk időt szakítani találkozásra. Viszont a másik se gondolja, hogy csak mi áldozzunk csak érte, mert ő pont akkor ér rá. (Ráadásul a farkán kívül mást nem is hoz.) Kitalálja vegyünk ki szabit, vigyük el a gyerekeket. Ez kb olyan, mintha mi azt mondanánk, küldje el a feleségét szombat éjszaka bulizni.
Végülis nincs azzal semmi gond, ha az általunk adott időpont nem jó a másiknak... Akkor nem egymást keressük!!!
Persze mert sok a kamus ember akik csak szórakozni járnak ide.
(Ez egy válasz bogdan10 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
hát itt még nem válaszra se méltassák az embert

Én találtam innen párt is csajt is.... volt jó is rossz is... az a baj ha rossz élménye van valakinek egyből általánosít!
Ha nem tudsz találkozni amikor neki nekik jó.... egyből leszólnak... meg sem próbálnak segíteni a problémán.
Számtalan olyan ember van itt aki igyekszik ezt titokban tartani... meg van rá az oka... ezt szerintem tiszteletben lehetne tartani!
Ha nem tudsz találkozni amikor neki nekik jó.... egyből leszólnak... meg sem próbálnak segíteni a problémán.
Számtalan olyan ember van itt aki igyekszik ezt titokban tartani... meg van rá az oka... ezt szerintem tiszteletben lehetne tartani!
Természetesen megérti az ember, ha valaki titokban csinálja. Az csak az ő gondja, baja, mit mond otthon.
Végülis nincs azzal semmi gond, ha az általunk adott időpont nem jó a másiknak... Akkor nem egymást keressük!!! (Ez egy válasz goboti üzenetére (2020. 05. 27. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 08:10
Végülis nincs azzal semmi gond, ha az általunk adott időpont nem jó a másiknak... Akkor nem egymást keressük!!! (Ez egy válasz goboti üzenetére (2020. 05. 27. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én találtam innen párt is csajt is.... volt jó is rossz is... az a baj ha rossz élménye van valakinek egyből általánosít!
Pedig a nem is egy válasz lenne, amin ebben a közösségben nem kéne sértőnek venni.
A topic kérdésre a válasz igen.
Szóló férfiakat igen.
Lányt egyáltalán nem, statisztikai hiba határ alatt lehet a ténylegesen itt lévők valóban nők száma.
Párt is sikerült, de az kB 20bol 1 aki valóban pár.
A maradék 19 valószínűleg vagy A) férfi vagy B) írni nem tudó pár, mert a levelet megnyitják de válaszolni nem tudnak.
Szóló férfiakat igen.
Lányt egyáltalán nem, statisztikai hiba határ alatt lehet a ténylegesen itt lévők valóban nők száma.
Párt is sikerült, de az kB 20bol 1 aki valóban pár.
A maradék 19 valószínűleg vagy A) férfi vagy B) írni nem tudó pár, mert a levelet megnyitják de válaszolni nem tudnak.
Volt olyan pár, aki hölgyet keresett. Találtak egyet, beszéltek is vele. A randira egy pasi ment el. Ott mondta, hogy a pár a hugával beszélt.
A berezelés pasikra is nagyon jellemző.
A párnál általában a női tag nem nagyon akarja a dolgokat,inkább a pasik erőltetik.
Milyen érdekes, minden elvetemült gondolat a pasiktól származik. Ez gáz nem??? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 15:34
A berezelés pasikra is nagyon jellemző.
A párnál általában a női tag nem nagyon akarja a dolgokat,inkább a pasik erőltetik.
Milyen érdekes, minden elvetemült gondolat a pasiktól származik. Ez gáz nem??? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)

mivel mindhárom párnál és persze a szólónál is beszéltem a Hölggyel telefonon, így hidd el, nem kamuk voltak
épp ezért bosszantott nagyon, emiatt írtam be fórumra.
Sajnos nem egyedi, hogy akarják, de a célegyenesben berezelnek...
Sajnos nem egyedi, hogy akarják, de a célegyenesben berezelnek...
mivel mindhárom párnál és persze a szólónál is beszéltem a Hölggyel telefonon, így hidd el, nem kamuk voltak
Sajnos nem egyedi, hogy akarják, de a célegyenesben berezelnek... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 13:58
Sajnos nem egyedi, hogy akarják, de a célegyenesben berezelnek... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4326772)

ezek nem párok voltak, hanem kamus férfiak...
ezek nem párok voltak, hanem kamus férfiak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 09:39

Nem szokásom negatívan hozzászólni bármilyen témához.
de ez a május...
immáron 4 pár és egy szóló Hölgy is megszivatott.
leveleztünk, fotót cserélünk, telefonon leegyeztettük a randit, majd 4 esetben se kép se hang, nem jöttek el a randira, egy esetben 3 órával előtte lemondták.
Játszottak az időmmel és elvették mások lehetőségét.
Továbbra is várom olyan párok jelentkezését, akik meg is merik élni a vágyaikat, nem csak ígérgetnek felelőtlenül
de ez a május...
leveleztünk, fotót cserélünk, telefonon leegyeztettük a randit, majd 4 esetben se kép se hang, nem jöttek el a randira, egy esetben 3 órával előtte lemondták.
Továbbra is várom olyan párok jelentkezését, akik meg is merik élni a vágyaikat, nem csak ígérgetnek felelőtlenül
sajnos ez nem csak veled fordul elő
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 09:39

de ez a május...
de ez a május...
de ez a május...
de ez a május...
Igen, lehet találni. Nem könnyű de sikerülhet ha az ember kitartó. Nekünk már egyszer sikerült, reméljük, hogy megint fog.

Sajnos kevés szingli nő van itt. Én régóta keresek egy rendkívül molett nőt,de nem jön össze. Pedig állítólag kövér nőt könnyű találni.....Ezért hoztam létre a kövér nők 150 kg felett keresőt.
Itt még nem sajnos, viszont máshonnan volt már jó pár, lányok párok...
Igen, ez. Illetve, hogy legtöbb embernek csak a nagy szája van, de ha oda kerül a sor, akkor a 20 centis férfi csak 13 centis, a modell alkatú lány valójában molett. A legtöbben, akik regisztrálnak egy "icipicit" felülpozíciónálják magukat, az intelligenciájukat, a külsejüket, leginkább a párok és lányok (már, akik valóban azok és nem csak férfiak női/pár adatlappal). Pl egy teljesen átlagos lány vagy nőitaggal rendelkező pár, már úgy ír magukról, hogy ők annyira csinosak, igényesek és csak és kizárólag kisportolt testű, fiatal, tenyészcsődörrel találkoznak, akiknek legalább 20/6-os a mérete, mert habár a pár férfi tagjának 8 cm, de addig az a lánynak elég volt, de MOST, MOST csak és kizárólag a nagyra vágyik, ahhham.
Aztán megnézed a képeket, amiket esetleg kitesznek, megnézed az adatlapot és látod, hogy habár ők csak 0-ás testzsírszázalékos kant keresnek, a lánynak a BMI indexe (ha már te is kicsit kritikusabb vagy) azt mutatja, hogy túlsúlyos, és a képeken is látni vélsz felfedezni, narancsbőrt, stríát.
Szerintem az első az kellene, hogy legyen, hogy az emberek egy normális énképpel rendelkezzenek és ne az instagram modellek/influencerek által diktált értékeket próbálják követni, hiszen többször beigazolódott, hogy ami ott van az is csak áltatás. Legyünk emberek, mindenkinek vannak hibái, de ezt olyan keretek közé lehet szorítani, ahol azok az apró dolgok semmissé válnak. És nem mondom, hogy ha valaki sportosabb/vékonyabb partnert keres, akkor elégedjen meg egy kifejezetten kövér emberrel, de először nézzünk tükörbe őszintén és utána ítéljünk meg másokat. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 06. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 06. hétfő 08:41

Szerintem az első az kellene, hogy legyen, hogy az emberek egy normális énképpel rendelkezzenek és ne az instagram modellek/influencerek által diktált értékeket próbálják követni, hiszen többször beigazolódott, hogy ami ott van az is csak áltatás. Legyünk emberek, mindenkinek vannak hibái, de ezt olyan keretek közé lehet szorítani, ahol azok az apró dolgok semmissé válnak. És nem mondom, hogy ha valaki sportosabb/vékonyabb partnert keres, akkor elégedjen meg egy kifejezetten kövér emberrel, de először nézzünk tükörbe őszintén és utána ítéljünk meg másokat. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 06. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851261)

Hát ez az online világ átka...
Járt a főiskolára,de csak moslékért
(Ez egy válasz ferfi01 üzenetére (2020. 04. 09. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 09. csütörtök 22:27

Rafael12 Ilyen alapvető helyesírási hibákat egy főiskolai végzettséggel rendelkező ember nem vét. Vagy szándékos az ly és j betűk felcserélése ,vagy kamu a hirdetésed. Nem bántani szerettelek volna ,csak egy megjegyzés.
Rafael12 Ilyen alapvető helyesírási hibákat egy főiskolai végzettséggel rendelkező ember nem vét. Vagy szándékos az ly és j betűk felcserélése ,vagy kamu a hirdetésed. Nem bántani szerettelek volna ,csak egy megjegyzés.
(Ez egy válasz Rafael12 üzenetére (2020. 04. 09. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 09. csütörtök 07:06

*Sziasztok igen vannak komoj partner keresok en talaltam egy part mar 4honapja rendszeresen talizunk,most egy kis kihagyas a virus miatt de fojtatjuk
A mai helyzetben nagyon nehéz találni partnert Szerintem a helyzet javulása után azért könnyebb lesz.