Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 210 211 212 213 214 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6826   2020. 06. 03. szerda 07:52
SzofiBobi SzofiBobi
Szerintünk a probléma ott van, ha valaki ezt nem szórakozásként, játékként fogja fel. Volt idő amikor mi is rágörcsöltünk, morogtunk, hogy nem igaz, hogy ennyi regisztrált pasi között nincs 1,akivel mindenben megfelelünk egymásnak. Rá kellett jönnünk, hogy lehetséges. Persze ez adódik abból is, hogy eléggé szűkös az időkeret amit erre tudunk szánni. Viszont 1 biztos! Nagyon sok olyan komoly szándékú ember kap elutasítást, akivel kis kompromisszummal megoldható lenne, de a sok átverés miatt nincs már bizalom senki felé. Így él jutottunk oda, hogy első válaszunk án leírjuk a határainkat, aztán ne is raboljuk egymás idejét. Persze nagyrészben itt meg is szakad az ismerkedés. Már nem fogjuk fel tragédiaként. Csak játék, minél jobban rágörcsölünk annál rosszabb!
#6825   2020. 06. 02. kedd 21:05
X Törölt felhasználó (3345412)
Ez nagyon igaz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 05. 31. vasárnap 11:33
De Nekik Akkor Is Jár Egy "Nem". Na. Mert csak. nyes Különben bunkó vagy.

Egyébként full alátámasztom, mi is kapjuk továbbra is a megkereséseket annak ellenére, hogy kiírtuk: jelenleg nem keresünk (van állandó barátunk). Ilyenkor mire gondoljak, ő a jó fej, mert akkor is próbálkozik, ha kurvára nem kíváncsi rá senki...? Nyilván mi vagyunk a bunkók, de az ilyen emberkék nálunk már alapból kis is estek, mert komoly probléma van a felfogóképességükkel.
#6824   2020. 06. 02. kedd 15:44
X Törölt felhasználó (1292612)
eljen
Én is meg tudom erősíteni
Vannak VALÓS párok, akik meg is akarják élni a vágyaikat, nem csak álmodoznak!
Ahogy az ÉLET minden területén, itt is érvényes a sok-sok NEM között lehet néhány IGEN-t is találni elv...
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 02. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4338972)
2020. 06. 02. kedd 15:20
Sziasztok!
A sok leírt negatív példa mellé egy igencsak pozitívat írnék most!
Nagyjából 2 hete vagyok regisztrálva az oldalon és már sikerült egy párral találkoznom!!! Ezúton is köszönet a lehetőségért Nekik!!!
Hogy miként? Értelmesség, egyenesség, tisztelet!!!! Az ígéret szép szó, ha megtartjuk úgy jó!!!
Minden bizonnyal sok a him-humi ember az oldalon és így más oldalakhoz hasonlóan azoknak csökken az esélye leginkább, akik igenis normálisan szeretnének keresni lehetőségeket!!!
Viszont akik értelmesen keresnek és egymásra találnak, ott lehetőség adódik sok mindenre!!!
#6823   2020. 06. 02. kedd 15:20
X Törölt felhasználó (4338972)
Sziasztok!
A sok leírt negatív példa mellé egy igencsak pozitívat írnék most!
Nagyjából 2 hete vagyok regisztrálva az oldalon és már sikerült egy párral találkoznom!!! Ezúton is köszönet a lehetőségért Nekik!!!
Hogy miként? Értelmesség, egyenesség, tisztelet!!!! Az ígéret szép szó, ha megtartjuk úgy jó!!!
Minden bizonnyal sok a him-humi ember az oldalon és így más oldalakhoz hasonlóan azoknak csökken az esélye leginkább, akik igenis normálisan szeretnének keresni lehetőségeket!!!
Viszont akik értelmesen keresnek és egymásra találnak, ott lehetőség adódik sok mindenre!!!
#6822   2020. 05. 31. vasárnap 11:33
X Törölt felhasználó (3989732)
De Nekik Akkor Is Jár Egy "Nem". Na. Mert csak. nyes Különben bunkó vagy.

Egyébként full alátámasztom, mi is kapjuk továbbra is a megkereséseket annak ellenére, hogy kiírtuk: jelenleg nem keresünk (van állandó barátunk). Ilyenkor mire gondoljak, ő a jó fej, mert akkor is próbálkozik, ha kurvára nem kíváncsi rá senki...? Nyilván mi vagyunk a bunkók, de az ilyen emberkék nálunk már alapból kis is estek, mert komoly probléma van a felfogóképességükkel.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 10:29
Hogy statisztikával is alátámasszam a legutóbbi hozzászólásomat:
29.-e óta kaptunk kb. 20 levelet. /ami egyáltalán nem sok/
Mi egy 40 feletti, 180 cm-nél magasabb, budapesti, értelmes, türelmes pasit keresünk.
Ehhez képest kaptunk Székesfehérvárról, Pápáról, Szolnokról stb. helyekről levelet.
A levélírók nagy része 31-35 éves, de jelentkezett egy 25 éves is.
A magasság a 90%-nál bőven 180 cm alatt volt, kuriózumként egy 164-es magasságú "pasit" említenék...
Aki véletlenül minden elvárásunknak megfelelne, ott a stílussal vannak, nem kis problémák...
Nem akarunk megbántani senkit, csak nem értjük, hogy miért gondolja, hogy ezek a dolgok nem számítanak, amikor minden megnyilvánulásunkban erről írunk.
Ezekután tényleg bunkók vagyunk ha nem válaszolunk?
Szerintem mindenki jobban jár ha nem... violent
#6821   2020. 05. 31. vasárnap 11:12
nyulipaar nyulipaar
Ez nem igaz! smile Mi is voltunk már úgy, hogy aznapra kerestünk. Mert pont wellnesen voltunk és a srác akivel le volt beszélve, pont lebetegedett a nagymamája smile )))) Ja és mindig 20+os farkút kerestünk és sosem zavart, hogy az enyém csak 18as smile ))))
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 05. 29. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 08:51
Persze, hogy összejön a boltos csajjal meg haver párokkal, mert ők valós személyek, nem úgy, mint az itteni rengeteg kamus pár, akik annyira hirdetik, hogy mennyire nyitottak meg belevalók és ők GangBanget keresnek, meg 25-ös cerkával. Persze, milyen pár az, ahol egy férfi kezeli a lapot és azt vizslatja, hogy a másik férfinak 25 cm-es farka van? Vagy melyik pár férfi tagja - akinek átlagos mérete van - akarná látni, ahogy a barátnőjét egy 20 +-os nyársra húzzák? nyes Az ilyenek mind-mind kamu, egytől egyig.

Holdviola3740:
Persze, megértem azt is, hogy van, aki éppen aznapra keres, nekem is volt pont innen egy találkám, amikor haverral kerestem egy lányt, én beszélgettem a csajjal és a beszélgetés alatt írta, hogy akár aznap is ráérne, és akkor kb egy-két viber üzenet után, fürdés készülődés és este már ment a móka.
De amikor valaki bejelentkezik az oldalra és kiírja nagy betűvel, hogy CSAK MÁRA!!! SEMMIKOR MÁSKORRA nagy mérettel stb... na, az megintcsak egy nagy kamu.
#6820   2020. 05. 31. vasárnap 10:29
Kíváncsipár18 Kíváncsipár18
Hogy statisztikával is alátámasszam a legutóbbi hozzászólásomat:
29.-e óta kaptunk kb. 20 levelet. /ami egyáltalán nem sok/
Mi egy 40 feletti, 180 cm-nél magasabb, budapesti, értelmes, türelmes pasit keresünk.
Ehhez képest kaptunk Székesfehérvárról, Pápáról, Szolnokról stb. helyekről levelet.
A levélírók nagy része 31-35 éves, de jelentkezett egy 25 éves is.
A magasság a 90%-nál bőven 180 cm alatt volt, kuriózumként egy 164-es magasságú "pasit" említenék...
Aki véletlenül minden elvárásunknak megfelelne, ott a stílussal vannak, nem kis problémák...
Nem akarunk megbántani senkit, csak nem értjük, hogy miért gondolja, hogy ezek a dolgok nem számítanak, amikor minden megnyilvánulásunkban erről írunk.
Ezekután tényleg bunkók vagyunk ha nem válaszolunk?
Szerintem mindenki jobban jár ha nem... violent
#6819   2020. 05. 29. péntek 11:45
Kíváncsipár18 Kíváncsipár18
Egyszer már találtunk, igen.
Aztán sajnos egyéb okok miatt vége szakadt a dolognak. Ez azért adott egy kis bizalmat az oldal, illetve a keresgélő pasik felé, de sajnos ezt kezdjük újra elveszíteni...
Szerintem elég világosan és bőven kifejtjük, hogy milyen férfi az aki szóba ill. az ágyunkba jöhet.
De teljesen feleslegesen, mert a 90% nem képes ezt végigolvasni, vagy felfogni.
Vagy azt gondolja, hogy a kéjdorongja látványától minden egyéb paraméter háttérbe szorul.
Azt kellene felfogni, hogy a párok hölgytagjai nem kiéhezett ribancok, akiknek mindegy ki, csak gyorsan dugja meg őket! A nagyobb részük szereti a párját és a saját szexuális életük színesítése miatt hajlandóak ezt megtenni, ami főleg az elején nem kis lelki teher mindkettőjüknek, de főleg a hölgynek.
Nem értem sok pasi miért gondolja, hogy egy félsoros levéllel, aminek fele a férfiasságának méretét (vagy vágyát, hogy ekkora legyen) taglalja, gondolkodásra tud késztetni egy kapcsolatban lévő nőt. Legtöbb pasinak fogalma nincs a nőkről, hogy mire vágynak, mit szeretnének hallani, olvasni...
Pedig ha vennék a fáradtságot és leküzdenék az egójukat, sokkal nagyobb sikereket érhetnének el.
Ja és ha kicsit olvasgatná a kiszemelt lány, vagy pár adatlapját, hozzászólásait, azokból sokmindent leszűrhetne, nekik pedig tetszene, hogy tényleg érdeklik őt ennyire.
Ha pedig ők leírják, hogy 40+, 180cm+, akkor nem írok rájuk 34 évesen, a 170 centimmel, mert ebből tisztán látszik, hogy vaktában lövöldöz, hátha a nagy számok törvénye alapján valaki beadja a derekát.
De szerintem erre minimális az esély.
Akárhogy is alakul, mi nem engedünk a saját elvárásainkból, mert eddig és ezután is boldoggá tudjuk egymást tenni kettesben is. wink
#6818   2020. 05. 29. péntek 08:51
kiskoko34 kiskoko34
Persze, hogy összejön a boltos csajjal meg haver párokkal, mert ők valós személyek, nem úgy, mint az itteni rengeteg kamus pár, akik annyira hirdetik, hogy mennyire nyitottak meg belevalók és ők GangBanget keresnek, meg 25-ös cerkával. Persze, milyen pár az, ahol egy férfi kezeli a lapot és azt vizslatja, hogy a másik férfinak 25 cm-es farka van? Vagy melyik pár férfi tagja - akinek átlagos mérete van - akarná látni, ahogy a barátnőjét egy 20 +-os nyársra húzzák? nyes Az ilyenek mind-mind kamu, egytől egyig.

Holdviola3740:
Persze, megértem azt is, hogy van, aki éppen aznapra keres, nekem is volt pont innen egy találkám, amikor haverral kerestem egy lányt, én beszélgettem a csajjal és a beszélgetés alatt írta, hogy akár aznap is ráérne, és akkor kb egy-két viber üzenet után, fürdés készülődés és este már ment a móka.
De amikor valaki bejelentkezik az oldalra és kiírja nagy betűvel, hogy CSAK MÁRA!!! SEMMIKOR MÁSKORRA nagy mérettel stb... na, az megintcsak egy nagy kamu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4034052)
2020. 05. 28. csütörtök 13:22
Na beindul ez a téma is hehe Kifakadok én is egy kicsit és leírom a véleményem..... vigyor3 Kezdjük ott, hogy hihetetlen, de kb 15 levélből ha 1-re kaptam választ. Bár ezen lehet csak én lepődök meg és ez egy jó arány, de szerintem siralmas. Veszem a "fáradtságot" -mert ugye vannak sokan akik ugyan azt a szöveget küldik el több embernek- és megfogalmazok egy korrekt, arra a személyre vagy személyekre vonatkozó levelet, amiben írok magamról, a vágyaimról és az első benyomásomról róla/róluk. Aki írt már "normális" levelet tudja, hogy megpróbál az ember mindenre odafigyelni, hogy ne tűnjön egy bunkó parasztnak, mert alap esetben mindenki ebből indul itt ki, hogy az. Ez valószínű a sok kamus miatt van így és valamilyen szinten meg is értem. Bele írom még a levélbe azt is, sőt megkérem őket, ha esetleg nem nyertem el a tetszésük jelezzenek vissza egy "nemmel" legalább, hogy az ember tudja mire számítson. Megértem a választ, nem fogok rátok akaszkodni, mert értelmetlen, de ti is tiszteljetek meg annyival, hogy elutasítotok. Tehát ez az alap. Írsz, de semmi válasz. A következő, amikor a levelezés hangneméből egyre jobban azt veszed ki, hogy ők (most párokról írok) mennyire jófejek, hogy engednek téged közeledni és egyre jobban azon kapod magad, hogy semmi szavad nincs, csak bólogass, mert ők párban vannak megtehetik. Volt erre is példa nem is egy. Miért nem érsz rá azonnal? Majd mi megmondjuk mikor találkozzunk! Majd mi megmondjuk mi lesz a randin! stb. Kedvencem: Egy párral odáig jutottunk, hogy megbeszéltük, találkozni fogunk. Ment a huza vona kinek mikor jó. Egyik hétvégén jó volt nekik, nekem meg nem. Reakció: Biztos kapcsolatban vagy és azért nem jó a hétvége!!! Azt hittem beszarok! Persze, mert én otthon álló fasszal várom, hogy mikor hívtok és a már lebeszélt programomat egyből lemondom, mert ti hirtelen ráértek.... A következő az elvárások. Nem tudom, de a pároknál az önkritika - mert ők ketten vannak - elhanyagolható szerintük. Nem kell írogatni, meg sírni a fórumba sehol, hogy mindenki kamus! Olyat kell választani, aki hozzátok illik és nem olyat aki azt írja magáról, hogy 20 cm-es farka van, kigyúrt teste. Mert az nagy valószínűséggel úgy is kamu és persze, hogy nem fog veletek találkozni. A boltos csajjal, a masszőr csajjal, haver párokkal stb. simán összejött a dolog 1-2 hét alatt, de itt szerintem szinte lehetetlen. Feljárok néha, körülnézek, kicsit félévente kiborulok mint most és megyek tovább! nyes Ne görcsöljetek rá, mert felelsleges! Ha valaki akar valamit úgy is írni fog és találkozni is! Na egy ideig most megint nem fogok írni. Ne savazzatok kedves párok, természetesen vannak kivételek és aki tudja magáról, hogy az, ők nem kapják fel ezen a vizet! Tudjátok ti is, hogy ez igaz! Amúgy minden fain! Éljenek a csajok! Szevasztok!!!! wave
#6817   2020. 05. 28. csütörtök 14:11
goboti goboti
Azért ha napközben is jó valamikor.... nem hagynám ki! smile
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 28. csütörtök 09:15
Teljesen igazad van!
Annyit azért hozzá teszek, mi is kerestünk aznapra valakit. És azért, mert volt aki ígérte hogy jön, aztán hirtelen dolgozni kellett mennie. Mi áldoztunk arra a napra, ne legyen felesleges....
#6816   2020. 05. 28. csütörtök 13:22
X Törölt felhasználó (4034052)
Na beindul ez a téma is hehe Kifakadok én is egy kicsit és leírom a véleményem..... vigyor3 Kezdjük ott, hogy hihetetlen, de kb 15 levélből ha 1-re kaptam választ. Bár ezen lehet csak én lepődök meg és ez egy jó arány, de szerintem siralmas. Veszem a "fáradtságot" -mert ugye vannak sokan akik ugyan azt a szöveget küldik el több embernek- és megfogalmazok egy korrekt, arra a személyre vagy személyekre vonatkozó levelet, amiben írok magamról, a vágyaimról és az első benyomásomról róla/róluk. Aki írt már "normális" levelet tudja, hogy megpróbál az ember mindenre odafigyelni, hogy ne tűnjön egy bunkó parasztnak, mert alap esetben mindenki ebből indul itt ki, hogy az. Ez valószínű a sok kamus miatt van így és valamilyen szinten meg is értem. Bele írom még a levélbe azt is, sőt megkérem őket, ha esetleg nem nyertem el a tetszésük jelezzenek vissza egy "nemmel" legalább, hogy az ember tudja mire számítson. Megértem a választ, nem fogok rátok akaszkodni, mert értelmetlen, de ti is tiszteljetek meg annyival, hogy elutasítotok. Tehát ez az alap. Írsz, de semmi válasz. A következő, amikor a levelezés hangneméből egyre jobban azt veszed ki, hogy ők (most párokról írok) mennyire jófejek, hogy engednek téged közeledni és egyre jobban azon kapod magad, hogy semmi szavad nincs, csak bólogass, mert ők párban vannak megtehetik. Volt erre is példa nem is egy. Miért nem érsz rá azonnal? Majd mi megmondjuk mikor találkozzunk! Majd mi megmondjuk mi lesz a randin! stb. Kedvencem: Egy párral odáig jutottunk, hogy megbeszéltük, találkozni fogunk. Ment a huza vona kinek mikor jó. Egyik hétvégén jó volt nekik, nekem meg nem. Reakció: Biztos kapcsolatban vagy és azért nem jó a hétvége!!! Azt hittem beszarok! Persze, mert én otthon álló fasszal várom, hogy mikor hívtok és a már lebeszélt programomat egyből lemondom, mert ti hirtelen ráértek.... A következő az elvárások. Nem tudom, de a pároknál az önkritika - mert ők ketten vannak - elhanyagolható szerintük. Nem kell írogatni, meg sírni a fórumba sehol, hogy mindenki kamus! Olyat kell választani, aki hozzátok illik és nem olyat aki azt írja magáról, hogy 20 cm-es farka van, kigyúrt teste. Mert az nagy valószínűséggel úgy is kamu és persze, hogy nem fog veletek találkozni. A boltos csajjal, a masszőr csajjal, haver párokkal stb. simán összejött a dolog 1-2 hét alatt, de itt szerintem szinte lehetetlen. Feljárok néha, körülnézek, kicsit félévente kiborulok mint most és megyek tovább! nyes Ne görcsöljetek rá, mert felelsleges! Ha valaki akar valamit úgy is írni fog és találkozni is! Na egy ideig most megint nem fogok írni. Ne savazzatok kedves párok, természetesen vannak kivételek és aki tudja magáról, hogy az, ők nem kapják fel ezen a vizet! Tudjátok ti is, hogy ez igaz! Amúgy minden fain! Éljenek a csajok! Szevasztok!!!! wave
#6815   2020. 05. 28. csütörtök 11:13
X Törölt felhasználó (1292612)
Sajnos, szóló pasi létemre ezzel maximálisan egyetértek.
Én nem ilyen vagyok, én vagyok az üdítő kivétel...
persze ezt írhatom magamról, EGOISTÁNAK is fogtok tartani emiatt, de nem ez a lényeg.
Aki szóló lány vagy pár eljött már Hozzám, és többsége vissza is jár, az megtapasztalhatta, nem minden pasi a derék alattiban hordja az agyát!
Pont a megszokott 90-95% miatt nehéz a pároknak a pasikeresés és az értelmes, intelligens pasiknak a kalandra találás. De az ÉLET már csak ilyen, nem minden tejszínhab... smile
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 17:15
A neten kereső pasik nagy részének az az alap most ráérek ( vagy arra járok ) vagy holnap vagy ma este vagy a héten, találkozzunk utána megduglak a kocsiban vagy az út szélén vagy menjünk fel a lakásotokra . Ami ettől eltérő az már extra igény . Akadnak kivételek is , de sajnos sok ilyen van és még örülhetsz , ha nem akarod így utána nem jön a kurvázás stb. Mi az elején megmondjuk mit, hogy , hogyan akinek ez nem felel meg az nem minket keres. wave
#6814   2020. 05. 28. csütörtök 09:15
Holdviola3740 Holdviola3740
Teljesen igazad van!
Annyit azért hozzá teszek, mi is kerestünk aznapra valakit. És azért, mert volt aki ígérte hogy jön, aztán hirtelen dolgozni kellett mennie. Mi áldoztunk arra a napra, ne legyen felesleges....
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 05. 28. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 28. csütörtök 08:57
Sok "párra" is igaz, hogy hozzájuk csak azonnal lehet menni. Nyilván kiderül rögtön, hogy kamusok, mert hát ki az, aki előzetes ismerkedés/tapogatózás előtt csak úgy fogad otthon a lakásán egy vadidegent? Hacsak nincs valami hátsószándék a dologban.
De nincs okom panaszra, innen 2 párral és 1 szóló lánnyal is találkoztam, ráadásul az egyik párt ugyanakkor összehoztam egy másik oldalról egy másik párral is, így 5-ösben csináltunk egy jó kis bulit. Ilyen az, amikor olyan emberek találkoznak a virtuális világban, akikben van kurázsi és nyitottság, hogy megéljék a vágyaikat, illetve van elég bátorságuk is nem csak az otthon farokveréshez, amikor nem a férfi kényszeríti rá a barátnőjére a dolgot, és "éppen" nem jön közbe valami elhalaszthatatlan dolog egy hetek óta egyeztetett találkozás utolsó fél órájában. nyes
#6813   2020. 05. 28. csütörtök 08:57
kiskoko34 kiskoko34
Sok "párra" is igaz, hogy hozzájuk csak azonnal lehet menni. Nyilván kiderül rögtön, hogy kamusok, mert hát ki az, aki előzetes ismerkedés/tapogatózás előtt csak úgy fogad otthon a lakásán egy vadidegent? Hacsak nincs valami hátsószándék a dologban.
De nincs okom panaszra, innen 2 párral és 1 szóló lánnyal is találkoztam, ráadásul az egyik párt ugyanakkor összehoztam egy másik oldalról egy másik párral is, így 5-ösben csináltunk egy jó kis bulit. Ilyen az, amikor olyan emberek találkoznak a virtuális világban, akikben van kurázsi és nyitottság, hogy megéljék a vágyaikat, illetve van elég bátorságuk is nem csak az otthon farokveréshez, amikor nem a férfi kényszeríti rá a barátnőjére a dolgot, és "éppen" nem jön közbe valami elhalaszthatatlan dolog egy hetek óta egyeztetett találkozás utolsó fél órájában. nyes
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A neten kereső pasik nagy részének az az alap most ráérek ( vagy arra járok ) vagy holnap vagy ma este vagy a héten, találkozzunk utána megduglak a kocsiban vagy az út szélén vagy menjünk fel a lakásotokra . Ami ettől eltérő az már extra igény . Akadnak kivételek is , de sajnos sok ilyen van és még örülhetsz , ha nem akarod így utána nem jön a kurvázás stb. Mi az elején megmondjuk mit, hogy , hogyan akinek ez nem felel meg az nem minket keres. wave
#6812   2020. 05. 27. szerda 18:04
goboti goboti
Ez is érthető..... valahogy megszeretné valósítani a vágyait.... szexelni szertne!
De te döntöd el hogy akarod e így vagy úgy...
smile
#6811   2020. 05. 27. szerda 18:01
goboti goboti
Szerintem érthető amit leírtunk, mindkét részről... meg próbáljuk ha megy megy ha nem nem... smile
Én sem sértődök meg senkire ha nem jön össze. Szeretném .... beszél... kérdez az ember.... s ennyi ,egyszer csak meglehet oldani napközben is! nyes
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 11:35
Természetesen megérti az ember, ha valaki titokban csinálja. Az csak az ő gondja, baja, mit mond otthon.
Nékünk is megvan hogy pl mikor jó mikor tudunk időt szakítani találkozásra. Viszont a másik se gondolja, hogy csak mi áldozzunk csak érte, mert ő pont akkor ér rá. (Ráadásul a farkán kívül mást nem is hoz.) Kitalálja vegyünk ki szabit, vigyük el a gyerekeket. Ez kb olyan, mintha mi azt mondanánk, küldje el a feleségét szombat éjszaka bulizni.
Végülis nincs azzal semmi gond, ha az általunk adott időpont nem jó a másiknak... Akkor nem egymást keressük!!!
#6810   2020. 05. 27. szerda 17:50
X Törölt felhasználó (4188242)
Pedig biztosan van ezeknek a manusoknak is valami sikerélménye, különben nem léteznének így. Kell hogy legyen egy fogadó oldal akiknek ez megfelel, sőt talán kifejezetten izgató az ilyesmi helyzet. Bár nekem inkább valami Torrente film ugrik be ha elképzelem a szitut. hehe
#6809   2020. 05. 27. szerda 17:15
bali36 bali36
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 27. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4188242)
2020. 05. 27. szerda 16:34
Extra erőfeszítéseket felesleges tenni a randi érdekében, mert minél körülményesebb a partner annál nagyobb a valószínűsége hogy az eredmény sok hűhó semmiért lesz. Aki valódi szexet akar az tesz érte, akinél folyamatos akadályok bukkannak fel az valószínűleg csak élvezi a helyzetet hogy valakik szóba álltak vele és elméleti vibrátor marad.
#6808   2020. 05. 27. szerda 16:34
X Törölt felhasználó (4188242)
Extra erőfeszítéseket felesleges tenni a randi érdekében, mert minél körülményesebb a partner annál nagyobb a valószínűsége hogy az eredmény sok hűhó semmiért lesz. Aki valódi szexet akar az tesz érte, akinél folyamatos akadályok bukkannak fel az valószínűleg csak élvezi a helyzetet hogy valakik szóba álltak vele és elméleti vibrátor marad.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 11:35
Természetesen megérti az ember, ha valaki titokban csinálja. Az csak az ő gondja, baja, mit mond otthon.
Nékünk is megvan hogy pl mikor jó mikor tudunk időt szakítani találkozásra. Viszont a másik se gondolja, hogy csak mi áldozzunk csak érte, mert ő pont akkor ér rá. (Ráadásul a farkán kívül mást nem is hoz.) Kitalálja vegyünk ki szabit, vigyük el a gyerekeket. Ez kb olyan, mintha mi azt mondanánk, küldje el a feleségét szombat éjszaka bulizni.
Végülis nincs azzal semmi gond, ha az általunk adott időpont nem jó a másiknak... Akkor nem egymást keressük!!!
#6807   2020. 05. 27. szerda 15:55
valaki35 valaki35
Persze mert sok a kamus ember akik csak szórakozni járnak ide.
(Ez egy válasz bogdan10 üzenetére (2020. 05. 27. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 27. szerda 12:53
hát itt még nem válaszra se méltassák az embert

... 210 211 212 213 214 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11046db
Utolsó üzenet: ma 17:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!