Sok semmitmondó és siránkozó hozzászólás között ritka és megfontolandó vélemény egy igazi Nőtől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 14:25

Törölt felhasználó (4052772)

Ezzel egyetertek. De en is, mint itt sokan, csak a szubjektiv tapasztalasaikbol kiindulva tudnak velemenyt mondani. Van, akinek konnyebb az eletutja es van, akinek nehezebb. Egy biztos. Az emberek alapvetoen nem szivesen vesznek a nyakukba plusz gondokat, vagy szamukra terhes embereket. Ezert ha sikeres szeretnel lenni, celszeru konnyedebbnek es szorakoztatonak mutatkozni. Ebbe az iranyba indulj szerintem.

Meg valami. Az elet felorol vagy kicsiszol.
Legy az utobbi, azt kivanom neked.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 11. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 11:06
Legy az utobbi, azt kivanom neked.

Inkább mondjuk azt,hogy szomorú ahogy manapság az emberek ismeretlenül elítélik a másikat.
Ezzel egyetertek. De en is, mint itt sokan, csak a szubjektiv tapasztalasaikbol kiindulva tudnak velemenyt mondani. Van, akinek konnyebb az eletutja es van, akinek nehezebb. Egy biztos. Az emberek alapvetoen nem szivesen vesznek a nyakukba plusz gondokat, vagy szamukra terhes embereket. Ezert ha sikeres szeretnel lenni, celszeru konnyedebbnek es szorakoztatonak mutatkozni. Ebbe az iranyba indulj szerintem.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 11. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább mondjuk azt,hogy szomorú ahogy manapság az emberek ismeretlenül elítélik a másikat.
Idorol idore feltunnek ezek. Meg az is lehet, hogy ugyanaz az tag kulonbozo regisztraciokkal.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 12. 11. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 11:41

Vagy inkább mondjuk azt, hogy van akinek a megismerésére nem vágyik sok mindenki. Nem tudjuk van e magára valamit is adó Nő, aki vonzónak talál egy nyafogós, az én életem a legszarabb, hú de szerencsétlen vagyok pasit. Férfinek szándékosan nem írtuk. Nincsenek véletlenek. Nézz utána azok a Férfiak akik itt írják, hogy találnak partnert, azok talpraesett módon kitöltik az adatlapjukat. Határozott véleménnyel szólnak hozzá a fórumokban. Nem lehet véletlen, hogy Ők találnak partnert. Aki meg nyafog mint egy fürdős kurva, az nem éppen vonzó! Lehet azzal jönni, hogy nem ismerünk és itélkezünk, viszont leírtál itt valamit aztán amikor hozzászólnak akkor az már ítélet. Eddig itt semmi mást nem mutattál csak nyavajgást és önsajnálatot.

Vagy inkább mondjuk azt, hogy van akinek a megismerésére nem vágyik sok mindenki. Nem tudjuk van e magára valamit is adó Nő, aki vonzónak talál egy nyafogós, az én életem a legszarabb, hú de szerencsétlen vagyok pasit. Férfinek szándékosan nem írtuk. Nincsenek véletlenek. Nézz utána azok a Férfiak akik itt írják, hogy találnak partnert, azok talpraesett módon kitöltik az adatlapjukat. Határozott véleménnyel szólnak hozzá a fórumokban. Nem lehet véletlen, hogy Ők találnak partnert. Aki meg nyafog mint egy fürdős kurva, az nem éppen vonzó! Lehet azzal jönni, hogy nem ismerünk és itélkezünk, viszont leírtál itt valamit aztán amikor hozzászólnak akkor az már ítélet. Eddig itt semmi mást nem mutattál csak nyavajgást és önsajnálatot.

Nem vagyok kamu,és azok akik miatt te meg én így járunk azok a tényleg kamus emberek.
(Ez egy válasz cupidus üzenetére (2019. 12. 11. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 09:04

Ezekután csak abban reménykedj, hogy aki mégis érdeklődne irántad, az ezeket a sorokat nem olvassa el! Nem életszerű, de olyan mintha kamu volnál és a valóságban egy HP írogatna, pasinak kiadva magát.
Szerintem senkinek nem hiányzik ez a hiszti, negatív gondolkodás, már-már depresszió.
Nagyon jól öregbíted azon "hímek" hírnevét, akik miatt a párok, lányok negatívan állnak a pasikhoz...
Szerintem senkinek nem hiányzik ez a hiszti, negatív gondolkodás, már-már depresszió.
Nagyon jól öregbíted azon "hímek" hírnevét, akik miatt a párok, lányok negatívan állnak a pasikhoz...

(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 12. 11. szerda 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 07:12

Igen jó! Lassan eljutunk oda, hogy nem csodálkozunk az eredményen!
Ezekután csak abban reménykedj, hogy aki mégis érdeklődne irántad, az ezeket a sorokat nem olvassa el! Nem életszerű, de olyan mintha kamu volnál és a valóságban egy HP írogatna, pasinak kiadva magát.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 10. kedd 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyenek nincsenek. Ez a gondolkodas mar sokat elmond rolad.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 10. kedd 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen jó! Lassan eljutunk oda, hogy nem csodálkozunk az eredményen!
Jó azoknak az embereknek akiknek csak játék az élet.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 12. 10. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 19:47

Az, hogy ezt itt játéknak vesszük, nem azt jelenti, hogy az egész életünk egy játék. Mindennek megvan a helye.
Sajnos ez nem igazán vigasztal de úgy néz ki bele kell törődnöm.Fiatal meg relatív egyiknek fiatal másiknak meg nem.Kérdés milyen korú mondja.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 12. 10. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 13:54

Különben teljesen megértelek és át tudom érezni a helyzetedet, bár gondolom ez nem vigasztal. Én is benne voltam 1-2 rendszerben az elmúlt 10 évben, néha keresgéltem, de senkit nem találtam, sem a valós életben, sem ilyen, vagy más típusú oldalakon. Most ezt nem panaszkodásként mondom, hanem tényként, más is van ilyen helyzetben. Az előző 10 évben viszont több szerencsém volt. Lehet a kortól is függ, nem tudom. Ha jól láttam a lapodon Te még fiatal vagy, szóval jók az esélyeid, ne add fel! Egyébként én sem tudom mi kelti fel a nők figyelmét, csak azokat a dolgokat tudom amit mondogatnak különböző fórumokon egyesek. Viszont ők is különbözőek, lehet mást meg más érdekel.
Szerintem nem zongorával van hanem ellopták a tvt-t szokták mondani.Szoktam fazon igazítani ,a képek lehet nem mind akkor készült de már mindegy mert töröltettem őket.Én meg nem vagyok kopasz csiga,se csecsemő,hogy lekopaszítsam magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 10. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 14:20
Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Ezt szokták mondani, ha valaki túl szőrös. Ellopták a zongorád, és biztos rajta felejtetted a borotvád.
Az, hogy ezt itt játéknak vesszük, nem azt jelenti, hogy az egész életünk egy játék. Mindennek megvan a helye.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 10. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 11:40

Nekem az életben nehezebb ez az egész dolog de ezt olyan emberek nem érthetik meg akiknek meg csak játék az egész élet.
Ezt szokták mondani, ha valaki túl szőrös. Ellopták a zongorád, és biztos rajta felejtetted a borotvád.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 10. kedd 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
"Mert itt elmondhatom mit keresek es a masik fel is ezt teszi."
Ezzel én is teljesen egyetértek, ez egy tiszta helyzet, különösen ha valaki korrekt és őszinte. A valós életben meg félreérthető metakommunikáció zajlik, ami csalódást, kellemetlen helyzeteket okozhat. Bár itt is vannak nehézségek, én is lényegében az összes kapcsolatomat ilyen internetes, vagy korábban sima hirdetéses formát használva létesítettem. Olyan is volt hogy ismertem az illetőt a valós világból, tudtam is hogy ismerem, a neve alapján nem tudtam beazonosítani, az interneten már egy lehetséges kapcsolatról beszélgettünk, de fogalmam nem volt hogy kivel társalgok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 10. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 08:38
Ezzel én is teljesen egyetértek, ez egy tiszta helyzet, különösen ha valaki korrekt és őszinte. A valós életben meg félreérthető metakommunikáció zajlik, ami csalódást, kellemetlen helyzeteket okozhat. Bár itt is vannak nehézségek, én is lényegében az összes kapcsolatomat ilyen internetes, vagy korábban sima hirdetéses formát használva létesítettem. Olyan is volt hogy ismertem az illetőt a valós világból, tudtam is hogy ismerem, a neve alapján nem tudtam beazonosítani, az interneten már egy lehetséges kapcsolatról beszélgettünk, de fogalmam nem volt hogy kivel társalgok.

Törölt felhasználó (4052772)

Nem ertek egyet veled teljesen. Szeretot talalni az oldalon nem remenytelen. Olykor hosszas folyamat, szerencse kerdese is, mint a normal eletben esetleg. De az utobbi eveimben a szexualis eletemet innen oldottam meg. Miert? Mert itt elmondhatom mit keresek es a masik fel is ezt teszi. A valos szexualis igenyeink, vagyaink talalkoznak. Ha nem lennenek oly alszentek az emberek, akkor a valos patkapcsolatomat is innen valasztanam szerintem. Csak ugye aki itt ismerkedik meg velem, az sokszor parazik, hogy lazan megcsalom stb.
Nem azert innen, mert ronda vagyok es a valovilagban nem nez ram senki. Csak untatnak az emberi jatszmak. A tiszta helyzeteket reszesitem elonyben.
Nem azert innen, mert ronda vagyok es a valovilagban nem nez ram senki. Csak untatnak az emberi jatszmak. A tiszta helyzeteket reszesitem elonyben.
Lehet akkor én még ilyen "szimpla dugás" formában nem is vettem részt. Inkább arra gondoltam hogy egy alkalmi jellegű kapcsolatban is rá lehet úgy hangolódni a nőre ha szimpatikus, hogy jót lehet vele szeretkezni.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 10. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 11:39

Ebben nem értek egyet veled,a szeretkezés tényleg jobb mint a szimpla dugás.
Különben teljesen megértelek és át tudom érezni a helyzetedet, bár gondolom ez nem vigasztal. Én is benne voltam 1-2 rendszerben az elmúlt 10 évben, néha keresgéltem, de senkit nem találtam, sem a valós életben, sem ilyen, vagy más típusú oldalakon. Most ezt nem panaszkodásként mondom, hanem tényként, más is van ilyen helyzetben. Az előző 10 évben viszont több szerencsém volt. Lehet a kortól is függ, nem tudom. Ha jól láttam a lapodon Te még fiatal vagy, szóval jók az esélyeid, ne add fel! Egyébként én sem tudom mi kelti fel a nők figyelmét, csak azokat a dolgokat tudom amit mondogatnak különböző fórumokon egyesek. Viszont ők is különbözőek, lehet mást meg más érdekel.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 10. kedd 02:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 10. kedd 02:17

Egyébként már megfordult a fejemben,hogy töröltetem az itt fennlévő képeimet mert nem lehet eligazodni az embereken egyik arcképet látna másik a farokra izgul.Nézegettem anno a képeket és párok meg nők is sok farokfotóhoz szóltak hozzá,hogy hú milyen izgató meg milyen jó lenne..Akkor gondoltam én is megpróbálom de ugye ez is baj meg az is baj,néha a profil törlésen is elgondolkodom.