/ 10 oldal
Hozzászólások
Bár lehet, hogy az itteni felhasználók ötletei, tapasztalatai is segítenek, azért én elöljáróban mindenképp azt javasolnám, hogy ha tényleg súlyosnak érzed a problémát, akkor keress fel egy szakembert (szexuálterapeutát). Az igazán komoly gödrökből csak segítséggel lehet kimászni.
A vicc az, hogy a 14 cm még nem is kicsi, valójában az átlag alja (Európában 14-16 cm), ami azt jelenti, hogy a népesség jelentős részének még ennél is kisebb. Sajnos a pornó eltorzítja az emberek értékítéletét, hiszen ez folyik mindenhonnan: tökéletes külső, a férfi izmos és nagy farkú, a nő mindig vonzó, formás és tökéletes. A pornóban valójában azért kell a nagy farok, hogy a röhejes pózokban is lehessen szexelni, és a kamera tudja mutatni. A valóságban nincs szükség akkora hosszra. Csak ezt a legtöbb ember (férfiak és nők is) nem így gondolja, és ha a fejekben zavar van, akkor tényleg nem lesz jó a szex. A férfi csak arra tud gondolni, hogy mi lesz, ha nem felel meg a nőnek, a nő meg fordítva. Így aztán a nagyobb farkúak határozottabbak is, hiszen jobban beleillenek a mindenhonnan sugárzott képbe, és így partnert is könnyebben találnak. Tény. Ettől még te is találhatsz megfelelő partnert, valószínűleg alkalmit nem, viszont egy normális, hosszútávú párt igen, akinél nem ez fog számítani.
Ez nem társkereső topik. Kérem, aki konkrétan partnert keres, ebben a fórumszekcióban tegye. Köszönet érte.
Sok nő nem is tudja, mennyit számít a keze, és hogy már az is mennyire izgató, ha szeretkezés közben fogja, simogatja a partnerét, ahol éri. Lehet akármennyire is jó nő valaki, ha csak passzívan fekszik, az lelohasztó élmény (saját tapasztalat). A férfinek éreznie kell, hogy a nő tényleg akarja a dolgot, és így lehet egymást egyre magasabbra tornászni. Kivétel persze a BDSM, ahol az alárendelt fél nem feltétlenül tud fogni, de az már más kávéház. smile Jó ez a topik, örülök, hogy létrehoztad.
Ha ennyire komolynak érzed a problémát, akkor a legjobb lenne szakemberhez fordulni, ezen a fórumon kisebb eséllyel fogsz tudni segíteni magadon. A szexuálterápia ma már nem tabu, Magyarországon is vannak jó szakemberek. A problémák hátterében egyébként többségében lelki, nem szervi okok állnak, úgyhogy jó eséllyel egészséges vagy, csak bizonyos élmények miatt rossz irányba mozdultál, amitől nem tudsz szabadulni. Egyébként nem csak farkad van, a szexben mással is örömet szerezhetsz egy nőnek, ha pedig olyan párt találsz, akkor vele nem fog számítani se a méret, se az időtartam. A pornó valóban nem jó tanácsadó. Ha nem látsz magadtól kiutat, akkor mindenképp szakembert javaslok, szerintem biztos hogy segítene.
Tökéletes test, gyönyörű!
Tisztára úgy néz ki, mintha Scarlett Johansson kishúga lenne. smile
Szuper képek! eljen
Azt azért érdemes hozzátenni, hogy te kifejezetten előnyös külsővel rendelkezel, meg merem kockáztatni, hogy a legjobbak közt vagy, ami egy ilyen oldalon a legtöbbet számít (nem véletlenül te is a tested mutatod elsőként). Mivel ez még teljesen normális stílussal is társul, komoly sikerekre számíthatsz. A legtöbb ember sajnos nem ilyen, ami miatt viszont olyan hátrányból indulnak a partnerkeresésnél, ami inkább kudarcokhoz vezet, az pedig hamar kiábrándítja őket, ez pedig további bizalmatlansághoz, cinizmushoz, türelmetlenséghez és még több kudarchoz vezet. A hozzáállás valóban példaértékű, de megfelelő külső nélkül sajnos többnyire sehova sem vezet. És ezt nem kell rosszul érteni, egyszerűen el kell fogadni, hogy egy szexpartnerkeresőn a külső az első. Érdekes egyébként, mennyire más élményekkel tud gazdagodni más és más ember ettől (is) függően.
Vágyakat és fantáziákat írhat bárki, de helyszín és/vagy időpont, kapcsolati adatok megjelölése nélkül, mert az társkeresésnek minősül, és ez nem az a fórum. Köszönöm.
Azt gondolom, hogy elég egyértelműen le van írva a topik lényege:

"Nem szervező, kereső topik, csak élménybeszámolás!!!

Csak és kizárólag a kukkolással kapcsolatos élményekről, érzésekről, gondolatokról írjatok! NEM TÁRS-, WEBCAM-, SKYPEKERESŐ!!!"

Nem én kiabálok virtuálisan, hanem így van írva a téma leírása. smile

Legyetek szívesek ide csak élményeket vagy véleményeket írni. Aki keresni akar erre, vagy bármi másra társat, annak ott a Társkereső fórum.
Nem az a szexi, hogy hányas voltál nyelvtanból, hanem hogy tudsz normálisan kommunikálni. Az internetes kommunikációban rossz helyesírás körülbelül olyan érzetet kelt, mint élő beszédben az igénytelen beszéd. A leírt sorok nemcsak információt közölnek, de rólunk is egyfajta képet közvetítenek. Az intelligens írásmód sokkal jobb színben tüntet fel. Nyilván nem egy elgépelésen fog múlni egy találkozó, de ha valaki következetesen rosszul ír, és alapvető hibákat vét, akkor hiába jó ember (és/vagy jó szexpartner), itt a neten sokkal nehezebb dolga lesz.
A kettő azért nem ugyanaz. Vannak, akik megválogatják, kivel, hogyan, naponta hányszor (hány vendéggel) csinálják. Mindenki eldöntheti, hogy mennyit vállal, ugyanígy például a pornóiparban is. Az viszont tény, hogy ha rossz a kiszolgálás minősége, lehet távozni, és a szolgáltató jár rosszul, mert a neten hamar terjed a rossz hír. Tehát mindenkinek érdeke, hogy jó legyen a szolgáltatás. Az "utcai változat" mondjuk eléggé az alja, vannak sokkal kulturáltabb lehetőségek is. smile
A jó helyesírás csak egy első lépés. Nem az alapján ismerkedik senki, de a másik emberről az is sugároz egy képet, ami bizonyos szintig meghatározhatja, hogy kíváncsi-e rá jobban, vagy sem. Ez is valamennyire az intelligenciát tükrözi, ami már tényleg szexi tulajdonság. smile
Van, hiszen épp leírtad. smile Az, hogy valami izgatja az embert, még nem azt jelenti, hogy a gyakorlatban is csinálná. Ezt valaki gátlásnak hívja, valaki erkölcsnek, igazából teljesen mindegy, a lényeg ugyanaz. Főleg a nőknél tud elkülönülni a fantázia és a gyakorlat, ez nem olyan, hogy ha felizgul valamitől, akkor azt biztosan csinálni kell, mert úgyis jó lesz. Örülj most annak, hogy egyáltalán bevallja a fantáziát. Ha a gátlás oldódik később, akkor majd ő lesz az első, aki azt is elmondja neked.
Mindent valószínűleg még arról sem tudsz, akivel hosszú évekig együtt vagy. smile De jelen esetben nem is ez a lényeg. Például sokan vannak, akik szeretik ismerni a szexpartnerüket is. Mivel nem csak csontokra nőtt húszsákok vagyunk, hanem emberek, sokkal jobb olyannal szexelni, akivel van valami kontextus is. Egyrészt az ember könnyebben elengedi magát az ágyban, másrészt fejben is sokkal jobb érzés egy "ismerőssel", mint egy idegennel, akinek csak a testét kívánod.
Szuper képek! smile eljen
wow1
Ez felér egy profi sorozattal. Hihetetlen jól néztek ki! eljen
Kinek nem? smile
Ha volt már innen két találkozód is, az pont kettővel több, mint amennyi a legtöbbünknek valaha is összejön. smile Tekintve a nemek arányát, illetve amit te is írtál, a párok válogatását, ez egy kifejezetten jó arány. De tényleg, viccen kívül. Sajnos arra aztán már tényleg kár számítani bárkinek is, hogy mondjuk hetente összejöjjön egy kaland valakivel. Ha két-három ember tartósabban összejön, akkor persze lehet, de alkalmi kapcsolatra ilyen sűrűséggel már csak a regisztrált tagok arányai miatt is nagyon kevés esély van. A legjobban itt azok járnak, akik kötetlen, de rendszeres kapcsolatra találnak partnert. Vagyis nekik nem kell tovább keresni, hiszen időről időre összejárhatnak valakivel. Azt sajnálom, ha az általad leírt két találkozóból egyik sem így alakult, de még így is előrébb jársz a többségnél. Szerintem a jövőbe is bizakodóan tekinthetsz. Nem mellesleg pedig, ha ilyen külsővel ennyire nehéznek érzed, gondolj bele, milyen lehet az átlagnak. smile
Bár nem sarkítanék ennyire, hogy "tökéletesnek kell lenni", az biztos, hogy ha egy férfi jól néz ki, és azt itt meg is mutatja, akkor hamar meg fogják találni - elsősorban párok, de ha épp azt keres, nem kell túl sokáig várnia. Természetesen a személyiségjegyeken még bőven elcsúszhat a dolog (lehet, hogy az illető bunkó stb), de akkor is, az első és legfontosabb lépésen túl van, nevezetesen hogy érdeklődnek utána. Ha ő keres meg egy nőt vagy párt, a külsőségek miatt akkor is előnyben lesz. És itt most nem adoniszi testre gondolok, de elég egy kisportolt felsőtest, egy ápolt és esztétikus intim terület, illetve a kettőnek a kombinációja.

Nem kell tökéletes testűnek lenni, de a jó testalkat rengeteget segít. Azok a férfiak pedig, akik a párjukkal együtt regisztrálnak, a hölgy tagnak köszönhetően alapból fényévnyi előnyben vannak a külsőségektől függetlenül is. Egyrészt akinek van párja, az alapból feltételez egy színvonalat, ápoltságot, személyiséget, míg ha egy férfi egyedülálló, annak ezer negatív oka lehet, külső és belső egyaránt, így az egyedülállókkal szemben a bizalmatlanság is nagyobb.

Röviden első rosta általában a külső, a második a személyiség. Sokan sajnos már az elsőn kihullanak, amiről nem minden esetben tehetnek. De ez egy ilyen oldal, ha egymillióan utasítanak vissza, akkor azt egymilliószor el kell fogadni.
10/10
Ez bizony már-már profi sorozatnak is beillene, annyira jó! Szerencsések a résztvevők! smile eljen
Erre nincs garancia. Én pusztán arra gondolok, hogy ha valaki minimum két ember közül választhat szexpartnert, akkor első blikkre biztos, hogy a neki külsőre jobban tetszőt fogja választani, vagy legalábbis azzal fog lelkesebben ismerkedni. Az előnyösebb külsejű emberek ebben a témában előnnyel indulnak. Míg hagyományos társkeresésnél elég egy kedves arc, egy szép mosoly, vagy akár egy szimpatikus szöveges bemutatkozás, addig ez itt sokkal vizuálisabb, fizikálisabb dolog. Márpedig a nők egy ilyen oldalon biztos, hogy nem csak két ember közül választhatnak, hanem rengeteg férfi / pár közül, úgyhogy a külső még fontosabb szerephez jut. És ha már szexről van szó, én személy szerint senkit nem tudok elítélni amiatt, ha határozottan izmos / jó alakú / nagy farkú / minél jobb külsejű partnerre vadászik, akármelyik nemről is legyen szó.
És valószínűleg a szórakozóhelyen is a külső az első, amit megnéz az, aki szexpartnert keres. Mert aki azt keres, annak nem az a lényeg, hogy a másik milyen ember, hordja a tenyerén, bűvölje el, hanem nézzen ki jól, fizikailag legyen mit megkívánni rajta stb. Férfiak és nők is hasonlók ebben. Sok kolléganőm pletykáit hallgattam végig az irodában, amikor vihogva ecsetelték, hol kivel akadtak össze, hogy nyúlkáltak a pasi alá, hogy megnézzék, elég nagy-e neki, és hasonlók. És ezt nem is negatív értelemben írom. Aki a testiséget keresi, ráadásul még olyan helyzetben is van, hogy válogathat (a nők és párok többsége), az meg is fogja válogatni, és a külsőség lesz az első. Míg egy hosszútávú, hagyományos párkapcsolatban a személyiség tartja össze a két embert, addig erre a szexkalandok során nincs szükség, csak legyen jó az ágyban, vizuálisan és cselekvésben is. Ezen az oldalon hasonló a helyzet, ezért maradnak sokan hoppon, hiába lennének adott esetben jó szándékú, lelkes, nem bunkó emberek.
Én csak bíztatni tudlak benneteket. smile eljen
Továbbra is gyönyörű! smile
Gyönyörű!
A képeid alapján te nyugodtan menj, nem fogsz egyedül maradni. smile
Saját tapasztalat (eddig): Sok lánynak, nőnek írtam már. Mind elolvasta a levelet, és ennyi. Nincs válasz, nincs érdeklődés, nincs találkozás, beszélgetés, semmi. Szóval az sem állja meg feltétlenül a helyét, hogy megismervén a másikat végül nem alakul ki semmi. Ugyanis meg sem lehet ismerni a másikat, sem itt, sem élőben. smile De mindig azt szoktam mondani, hogy csak egy olyat kell találni, akivel összejön a dolog, és az máris pozitívvá teszi az itteni élményt. Nem is az a cél, hogy a társaság végigpartizza egymást, hanem hogy találjon az ember egy partnert.
Azért nem kell általánosítani. Elég nézegetni a beküldött fotósorozatokat, azok között is sok többes szex van, tagjaink között is vannak párok, nők, akik egymásra találnak. Tény, hogy sokan nem azok, akinek mutatják magukat, de vannak normális partnerkeresők is.
Tapasztalat. Nem találok partnert én sem, de nem fogom másra, tisztában vagyok az okával, látom minden nap a tükörben. smile
Tény, hogy akinek bármilyen szempontból előnytelen a külseje (túl alacsony, túlsúlyos, kicsi a farka, és még lehetne sorolni), az egy olyan oldalon, ahol elsősorban a testiség számít, jókora hátránnyal indul. Ha két ember közül választhatsz szexpartnert, nem a neked jobban tetszőt fogod választani? Ha harminc, ötven, kétszáz jelentkező közül teheted, nem ez lesz az egyik elsődleges szempont? Dehogynem. Kéretik emiatt nem egymást minősítgetni. Mindenkinek joga van válogatni, és bizony sokan lesznek, akik épp a külső adottságaik miatt maradnak partner nélkül. Ezt is el kell fogadni.

Ugyanezt megfordítva, aki jól néz ki, akár férfi, akár nő, nyilván népszerűbb lesz, és válogathat. És ha válogathat valaki, meg is fogja tenni. A kör bezárul. Frusztráló, mert a külső olyan dolog (arc, farok méret, de bizonyos esetekben a testalkat is), amin nem nagyon lehet változtatni.

Az olyan hirdetések, ahol kifejezetten izmos, jóképű, nagy farkú stb. fiút keresnek nők vagy párok, szintén meg lehet érteni, hisz nyilván egy fantáziát szeretnének megélni, és talán épp ezek a külső jegyek teszik számukra izgalmassá. De ugyanígy millió fétist vagy vágyat fel lehetne sorolni, hogy ki mire (kire) vágyik. Az előnyös külsejű emberek népszerűbbek, a többieknek pedig azt kell megkeresni, akivel közösen vonzóak egymásnak. Nehezebb, de nem szabad feladni. smile
Válaszolnék a hívására. smile
Remek videó. Az a tanga nem is kellett volna oda. smile
Ha kiírod, hogy nem keresel, és valaki mégis ír, majd nem kap választ, az tiszta sor, ne reklamáljon. De én arra gondolok, hogy ha valaki aktív partnerkereső, akkor jó lenne, ha elutasítani is tudna, mert ez is hozzá tartozik, és akkor a másik fél sem vár feleslegesen. Én persze másképp látom, hisz egyrészt férfi vagyok, másrészt marhára nem kapok egy levelet sem, de ha sokat kapnék, rászánnám az időt a nemleges válaszokra is. Ezzel segítve a másik felet is, hogy ne várjon, lapozzon nyugodtan tovább. A saját oldalamról nézve pedig nekem is jobb érzés lenne az elutasító válasz, mint a levegőnek nézés (mert az író szempontjából ez sajnos így jön le).
Elképzelni nem tudom, hol és hogyan lehet találni ilyen tökéletes testű nőt, de nyilván ha tudnám, nem lennék itt. vigyor Szuper képek mint mindig! eljen
Ezzel már én is találkoztam (nemcsak itt, hanem máshol is), és tudom, elég rosszul esik, de nem feltétlenül a "bunkóság" miatt nem érkezik válasz. Sajnos könnyen lehet, hogy annyi levelet kap az illető, hogy jobbnak látja csak azzal az eggyel (kettővel? többel?) levelezni, akivel esetleg már alakul valami, a többi kuka. Ettől függetlenül nekem is az a véleményem, hogy mindenképp jobb lenne, ha erre is időt szánna mindenki, egyszerűen ez is a társkereséssel jár. Vagy írja ki az adatlapjára, hogy ne írjanak neki, mert már talált partnert.
Gyönyörű a párod, többet is örömmel látnánk belőle. smile
Jól teszed. A szex bódítson, ne a pia. smile Sok sikert a továbbiakban is. smile eljen
Erről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, kiváló képsorozat! eljen
Ez az egyik kedvenc netes képem. smile
Találni egy jó nőt (értsd: normális, kedves, nyitott), és hogy az Elemi Ösztönt idézzem: kefélni, mint a nyulak, élni, mint hal a vízben, boldogan míg meg nem halunk. smile
Én is borotválom teljesen, egyszerűen sokkal tisztább, szabadabb, kényelmesebb érzés. Fogalmazzunk úgy, hogy egyedüllét esetén is praktikusabb. crazya Arról nem beszélve, hogy így minden érintés jobban érezhető, izgalmasabb. Szóval az esztétika mellett sok egyéb haszna is van szerintem. Nők esetében ugyanez.
Az sem mindegy, hogy milyen hosszú (és milyen hatásos) előjáték után kerül sor a behatolásra. Ha két-három perc orális izgatás után teszi be az ember, és csak gépiesen mozog, lehet, hogy sokáig bírja, mert semmi különös nincs benne. De ha egész nap húzzátok egymást a párotokkal, és este egy órán keresztül ölelkeztek / izgatjátok egymást, akkor sokkal hamarabb elsül a szerszám. Én szeretkeztem már úgy egy órán át, hogy nem történt behatolás, mert egyszerűen csak élveztük egymást, és a végén már csak az eldurranásra volt elég a dugás. Mégis hatalmas élmény volt. Szóval a szex milyenségétől is függ, olyan dolgokról nem is beszélve, hogy aktuális hangulat, fáradtság, külső problémák, esetleges alkoholos befolyásoltság.
Az utolsó kép pillanata tökéletes. hehe Szuper képek, gyönyörű a lány, gratula! eljen
Illetve a hagyományos megismerkedés utáni szex sok nő számára valószínűleg természetesebb folyamat, mint fordítva, előbb a farkát látni a másiknak, aztán megismerni. smile Ettől függetlenül itt se adja fel senki, elég csak a képsorozatokat megnézni, és látszik, hogy bizony vannak bevállalós emberek szép számmal.
Tökéletes test. smile
Tökéletes.
/ 10 oldal
/ oldal   Összesen: 479 hozzászólás, Listázva: 1-50

Gabriel_Grey

Gabriel_Grey Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2012. június 06.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!