/ 2 oldal
Hozzászólások
Add elő hogy meleg vagy, és mozdulj rá az egyik férfi kollégára nyes
+1 smile
Valahol 15 és 20 között...és 37 vagyok smile
Azért ne sajnáljuk már a pornógyárosokat, aki tud haladni a korral és elfogadja, hogy 2020-ban senki nem fog fizetni filmekért darabonként, még mindig tud kaszálni. Nem a felhasználókat kell hibáztatni, mindig lesz fizetőképes kereslet (aki meg letölt, az régen sem fizetett érte vszinű) inkább az innováción kellene gondolkozni. Mondok egy példát: nem fizettem sem a zenéért, sem a filmekért sokáig, mert letöltöttem. Amikor elérhető lett a Spotify/Netfilx/HBO Go, akkor előfizettem, és azóta is előfizető vagyok. Hogy miért? Mert a tartalom mellett olyan plusz dolgokat tudnak biztosítani, ami miatt már egyszerűen rosszul vagyok, ha valamit le kell töltögetnem, streamelni, stb. Bár nem látok a színfalak mögé, de szerintem a GG-re az amatőrök és közösség miatt járnak az emberek, amihez ti (többé-kevésbé) ingyen kapjátok a tartalmat.
Használt óvszert beszámítasz?
én adok érte egy nyelvtan könyvet!
és ha nem értek a karburátorokhoz? nyes
Ez minket is érdekelne! Létezik még?
Kurva jó lett finom
Jó újra látni Titeket smile Hajrá!
Van valakinek bécsi klubbokal tapasztalata? Áprilisban lehet elnéznénk, de a netet böngészve nem igazán tudunk dönteni. Illetve nem teljesen világos, hogy akkor most melyik ruhás, melyik fehérneműs, stb...Néhány inkább szórakozóhelynek tűnik, elvonulás opcióval. Ha valakinek van tapasztalata, akkor ne tartsa magában. Jöhet itt vagy privátban, ahogy kényelmesebb! Köszi!
Ide azért még hiányzik egy vessző, hogy ne homo-erotikus kalandnak tűnjön: "Majd pózváltásnál hogy én dugtam a srácot szopta volna, a lány meggondolta magát." vigyor2
Milyenek a DL-es szombatok mostanában? Láttuk, hogy csak pároknak van fenntartva ez a nap.
Ez minket is érdekelne...: )
Izmos, helyes, fiatal pasik jelentkezését várjuk, közös swinger klub látogatáshoz. Ne a farkadról küldj képet... smile
eveandsteve kukac yahoo pont com
Izmos, helyes fiatal pasik jelentkezését várjuk, közös swinger klub látogatáshoz. Ne a farkadról küldj képet... smile
eveandsteve kukac yahoo pont com
Köszönjük szépen a visszajelzéseket, reméljük okoztunk egy-két kellemes percet! : )
eljen worship
Valóban működik, mi pár hete megnéztük... smile
Jó látni Titeket újra! : )
mi is voltunk együtt innen párral, bár a vicces az volt, hogy amikor swingerben megismerkedtünk, még egyikünk sem tudta, hogy a GG közös bennünk...de jó a szemem, és felismertem a lányt smile
mi elnézünk most hétvégén! smile
ugyanúgy, ahogy a kocsmák sem zártak be, a swinger klubok is működnének tovább, ha nem lehetne bent dohányozni...mi néha rágyújtunk, de ettől függetlenül támogatom az ötletet, hogy ne lehessen mindenhol cigizni.
Jól éreztük magunkat, talán eddig ez a hely jött be nekünk, bár az sem vitatható, hogy az urak nem mindig értik meg elsőre a nemet...de tudtuk kezelni nyes
Meglessük ma este a Dreamlandet! : )
Igen, azt szerettem volna tudni, hogy 1-2 ember lézeng-e vagy vannak azért...mert amikor mi nyáron voltunk ott, akkor a személyzeten kivül 5en voltunk...
Mennyien szoktak lenni mostanában Martiniben? Köszi
ne legyetek már ennyire maradiak, végre valakinek volt bátorsága és megnyitott egy ilyen fasza kis témát! : )
Hiánypótló topik!
Köszönjük a kedves szavakat és a biztatást itt is és privátban is! Igyekszünk mindenkinek válaszolni! smile
Akkor következzen egy konkrét beszámoló: hétvégén voltunk a Tik Takban, mondhatjuk, hogy ez volt az első igazi swinger látogatásunk, mert a nyáron sikerült belefutni máshol egy olyan estébe, ahol rajtunk és a személyzeten kívül még hárman voltak az este folyamán. Szóval láttunk már klubot előtte, de élményünk még nem volt...Maga a hely alapvetően tetszett, a házigazdákkal sokat nem beszéltünk, elég önjáróak vagyunk, nem kértünk körbevezetést. Sokan voltak, a korosztály is fiatalos volt, sok csinos párral...erre nem lehetett panasz! Iszogatás után fent is körülnéztünk, fent is ragadtunk, kettesben az egyik sarokban: ) Aztán lementünk iszogatni, ahol nemsokára odalépett hozzánk egy pár, aki egyértelműen jelezte, hogy el tudnának képzelni velünk ezt-azt smile Mi éppen a jacuzziba indultunk. úgyhogy hívtuk őket is, ahol éppen egy másik csinos pár készült távozni(mellesleg őket meg mi szúrtuk ki még az elején), aztán végül maradtak velünk. Pár perc után leesett, hogy az egyik pár lány tagja honnan ismerős nekem...hát innen a GG-ről! Kicsi a világ! Beszélgetés után elindultunk felfele, immár hatan, helyet keresni. A vízágyon a lányok egymásnak estek, de inkább vicces szituációk alakultak ki, mint erotikus hangulat, a folyamatos ringatózás miatt. Aztán felszabadult az egyik láncos szoba, ahova bevettük magunkat, hogy mennyit időt tölthettünk ott, azt nem tudom megmondani, de rengeteg új élményt szereztünk így első alkalomra: ) Aztán pihenésként lementünk iszogatni, amikor újra megjött a kedvünk a hancúrozáshoz már nem találtunk szabad helyet, mindenhol feküdtek az emberek, sok helyen már aludtak is. Úgyhogy 4-5 óra között hazafelé vettük az irányt! Nem ez volt az utolsó látogatásunk, az biztos. Összességében a hely jó, nem tudom, hogy régen, indulásnál elég volt-e a férőhely fent, de most így első alkalommal úgy tűnt, mintha kicsit kevés lenne, lent teljesen jól el lehetett lenni! Talán több, kisebb, elszeparált hely jól jönne fent. Kajáról sokat nem tudok nyilatkozni, mert amire benéztünk, már nem volt túl sok minden. Hajnalban jól jött volna még valami bekapni való : ), de gyakorlatilag a pulton lévő kekszen kívül más nem maradt. Én vezettem, csak vizet ittam, a csajok iszogattak, pia felhozatal rendben volt, kiszolgálás néha kicsit lassú.

Negatív élményünk nem volt, amik a fenti írásban annak tűnnek, inkább csak arra mutatnak rá, hogyan lehetne kényelmesebbé/jobbá tenni a helyet, de ez szubjektív.

Sok mindenre gondoltam, mielőtt lementünk, de hogy hatos gabalyodásban lesz részünk, hááát, álmodni sem mertem volna róla! Semmit nem bántunk meg, javaslom, hogy akik játszanak a gondolattal, hogy lemennek egy sw klubba, tegyék meg, vesztenivalójuk nincsen!
Sziasztok! Koszonjuk szepen a kedves szavakat, igyekszunk majd minel valtozatosabb kepekkel meglepni Titeket! Iden mar nem hiszem, hogy eljutunk barhova is, ahol le lehet dobni a ruhat, de hamarosan indul a szauna szezon: )
Berény + Akali : )
sziasztok! most hétvégén(szombaton) elmennénk megnézni, hogy mi is történik egy swinger klubban, ehhez lennék kíváncsi a véleményetekre, hogy kezdő/fiatal(30/25) párként, aki elsőre tuti nem akar gabalyodni, hova lenne érdemes mennünk. visszaolvastam, már körvonalazódik egy hely, de kíváncsi vagyok, hátha kapunk itt új információt! köszönjük előre is!
********ne linkelj idegen honlapot*********moderálva
Bárki elviheti egy körre!
valakinek legalább leesik...: )
szexi wave
köszönjük szépen a sok kedves szót és biztatást! : )
Budapesti vagy környékbeli fiatal(30-ig), izmos, helyes srácok arcképes jelentkezését várjuk a letsdothreesome kukac yahoo pont com mail címre! Kérlek csak akkor jelentkezz, ha úgy gondolod, hogy valóban beleférsz a megadott kategóriába! Köszönjük!
Budapesti vagy környékbeli fiatal(30-ig), izmos, helyes srácok arcképes jelentkezését várjuk a letsdothreesome kukac yahoo pont com mail címre! Kérlek csak akkor jelentkezz, ha úgy gondolod, hogy valóban beleférsz a megadott kategóriába! Köszönjük!
Budapesti vagy környékbeli fiatal(30-ig), izmos, helyes srácok arcképes jelentkezését várjuk a letsdothreesome kukac yahoo pont com mail címre! Kérlek csak akkor jelentkezz, ha úgy gondolod, hogy valóban beleférsz a megadott kategóriába! Köszönjük!
Budapesti vagy környékbeli fiatal(30-ig), izmos, helyes srácok arcképes jelentkezését várjuk a letsdothreesome kukac yahoo pont com mail címre! Kérlek csak akkor jelentkezz, ha úgy gondolod, hogy valóban beleférsz a megadott kategóriába! Köszönjük!
nekem van egy, de én a nexus neo-t vettem meg. meglepően nagy, de jó viselni. nem használom minden alkalommal, néha előkerül, szerintem aki nyitott ilyen dolgokra, annak érdemes kipróbálnia.
van ma este lehetőség valahol ruha nélkül szaunázni? köszi!
Holnap megy valaki Esztergomba?
én most vettem egy nexus neo-t, kimondotta erre találták ki. az első pár perc érdekes érzés, ha megszoktad, onnantól baromi jó. aki kihagyja effajta örömöket, az bolond! smile
sziasztok! mindenkinek köszönjük a kedves hozzászólást! puszi
tegnap(hétfőn) volt innen valaki az esztergomi fürdő wellness részében?
hétfőn megyünk az esztergomi fürdőbe/szaunába...volt már valaki ott? milyen a színvonal? köszi
mi is voltunk Délegyen, alapvetően pozitív csalódás volt. Az infrastruktúrán és a szolgáltatásokon még van egy kis javítani való, de alapvetően jól éreztük magunkat!
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 82 hozzászólás, Listázva: 1-50

ac4er

ac4er Regisztrálás ideje: 2007. március 24.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!