/ 1 oldal
Hozzászólások
Bocs nem frissült...
worship
Jó a zene is!
A fikázóknak gőze sincs róla, hogy mit fikáznak...
Ugyan miért ne lehetne kielégíteni?
Nem.
Tulajdonképpen igazad van! kacsint
Nekem amikor megjelent megvolt ez a könyv, el is olvastam/olvastuk a párommal, de elég sok benne a körítés.
Van persze jó pár trükk, leírás, de tulajdonképpen egy A4 lapon elfér a lényeg.
Nekem ugyan pont ellenkező irányból de van ilyen tapasztalatom.
Olyan 16-17 lehettem amikor megismerkedtem egy nagyon szép, hosszú barna hajú lánnyal. Ő 22-24 éves lehetett, már nem emlékszem rá pontosan. A tipikus első látásra "kell nekem" nem élhetek nélküle érzés volt. Persze komoly küzdelem volt, hogy elfogadja a közeledésemet, de az életem volt a tét, volt motiváció. vigyor

Érdekes volt az egész helyzet, én sem voltam túl tapasztalt, ilyen tapasztalatom meg egyáltalán nem is volt.
De a szerelem, meg a kitartás végül megoldott mindent. Igaz nem volt egyszerű, eleve akkoriban a van mivel, van kivel de nincs hol élethelyzetben voltam. Egy ilyen eseményt meg megfelelően nyugodt, zavar mentes helyre próbálja meg tervezni az ember.
Talán két vagy három évet is együtt voltunk, teljes mértékig meghatározóan hatott a szexuális értékrendemre, Ő mai napig a "referencia" nálam.
Nem kérdéses, hogy újra belevágnék e még egy ilyen kapcsolatba. De azt is figyelembe kell venni, hogy nem csak szex volt! Persze egy fiúnál/férfinál sokkal egyszerűbb a helyzet, de ott is kialakulhat valami gát, aminek a lebontásához türelem kell, amit egy alkalmi kapcsolat nem tud megadni.
Nekem is ez a meglátásom, hogy szívesen megnézik, de más az indíttatás mint a férfiaknál.
Ha már egy picit összegabalyodtunk akkor már tetszik, de volt olyan tapasztalatom, hogy barátnővel kíváncsiságból megnéztek egy filmet, de persze nem kezdtek el masztizni rá, csak elmesélte, hogy mit látott benne, és, hogy ebből mit szeretne kipróbálni. Az első popsis élményem is egy ilyen csajos filmnézés után történt. Milyen szerencse, hogy pont olyan filmet néztek meg...
Igen, kicsit olyan mint ha egy idegen nővel lennél együtt. És teljesen másként gyönyörű mint ahogy megismerted.
Az viszont érdekes, hogy utána már nem kívánja a popsit...
Szerintem is jó dolog, kellő bizalom esetén ez teljesen evidens.
A nőknek is tetszik többnyire amikor egy férfi befejezésként ráélvez a nő testére, és szinte az orra előtt maszturbál.
Tulajdonképpen soha nem jutottam odáig, hogy felkeltse az érdeklődésemet ez a fajta játék.
Persze amióta g0d1v4 érzékien lefestette worship worship worship
Kicsit változott a hozzáállásom vigyor2 Ha jobban belegondolok, ahol egy gyerek fej kifér, ott nagyon nagy galiba nem lehet... felfogható egyfajta edzésnek, tornának is. finom
Igen, azt hiszem így normális smile nekem azon partnereim akik szerették ezt a játékot, mind intenzívebben élte meg a gyönyört így.
Volt egy barátnőm akivel többször jártam úgy egy hosszú buli után, hajnalban fáradtan szexelve, a harmadik orgazmusa után, nem akart összejönni több. Mondta, hogy ne "várjam meg", élvezi, meg jó az egész, de orgazmus az nem lesz belőle. De végül mégis csak lett vigyor2 Persze az is elképzelhető, hogy csak nem akarta direktbe mondani, hogy most inkább a másik megoldást szeretné. circling
Már régen akartam ehhez hozzáfűzni az én vágyaimat csak nem volt rá valahogy időm...
Szóval persze tisztelettel közelítem meg szexuálisan a partneremet és szeretkezésnek is indul, természetesen Ő van a középpontban, de az állat, az ösztön nem csak bennem a férfiban van, hanem a szeretve tisztelt nőben is! Sőt!
Én arra vágyom, hogy minél jobban kielégítsem a szeretett nő vágyait, de ha úgy állok hozzá, hogy ez csak egy habos babos leányregény lehet, halk diszkrét sikkantással kísérve. Akkor pontosan az én vágyaim kerülnek kiszolgálásra, és nem adom meg azt amire vágyik. persze lehet, hogy véletlenül, adott helyzetben ez az igény, de sugallni, hogy ez az elvárás nem korrekt. Szerintem az nagyon jó ha a szeretkezés igen is egy állatias, vad, felszabadult, testnedvektől átitatott igazi lucskos baszásban végződik. Amiben ugye vannak nemi szerepek, ezzel nem kerül megalázó helyzetbe egy nő, ha nem az a célja a partnerének. Az ami egy porno filmben megalázó egy nőnek, az két szerető embernek egyáltalában nem az, csak egymás elfogadása, befogadása.
Persze mi van akkor ha a szeretve tisztelt nő viszont éppen azt szeretné, hogy egy kicsit dominánsabban lépjenek fel vele szemben, hogy egy kicsit más szerepben találja magát mint a való életében?
Én inkább vágyom arra, hogy kitaláljam, érezzem, hogy most éppen mire vágyik, mit szeretne a partnerem, és érezze azt a bizalmat felém, hogy ezt el is merje mondani.
Nekem 19 éves koromban volt egy 42 éves barátnőm kb. fél évig. Nagyon jó élmény volt. Egyébként nagyon csinos filigrán csaj volt, fiatalos viselkedéssel. Nem egy átlag 42-es. Ami nagyon megmaradt bennem, hogy ennyire odaadó, befogadó nővel még nem találkoztam addig, meg talán azóta sem. Persze a feleségemet nem számítva worship
Nagyon jó volt természetesen a szex is, nem tudom eldönteni, hogy melyikünkben volt nagyobb megfelelési kényszer. Akkor úgy éreztem, hogy ő jobban izgul mint én, de persze ez csak az első élmény volt, utána nagyon gyorsan összecsiszolódtunk. A legjobb mégis maga a kapcsolat volt, annyira izgalmassá tette az, hogy nem titkoltuk, de nem is vertük nagy dobra. Ha elmentünk egy étterembe volt, hogy úgy viselkedtünk mintha "családi" kapcsolat lett volna köztünk, persze azért amikor kiértünk a kocsiba... finom
De Ő egy különleges nő volt, egy nagyon értékes ember, csak rosszkor sodort az élet minket egymás mellé.
Szóval nem szabd idegenkedni, meg csak a szex részére koncentrálni, mert lehet, hogy egy életre szóló, meghatározó élmény lesz belőle!
Ízlések és pofonok... meg kinek mi áll jól...
Én nem török pálcát senki felett, azért, hogy milyen színű, hosszú a haja, szőrzete stb. ne legyen elhanyagolt és akkor rendben van minden.
És mintha a változatosság szórakoztatóbb is lenne mint az unalmas. nyes
Lehet, hogy kicsik és ő fürdeti őket...
Nyál meg a nyelv? Ujjak...

A lidokain szerintem nem való anusra.
Én tutira nem kísérleteznék vele.
Anno amikor még nem voltak szex boltok, akkor testápolót használtak, meg babaolajat. vigyor2
Öööö, gyorsan veszek egy ásványvizet... vigyor5
Ki tudja mire lesz még jó.
Nekem ez kicsit követhetetlen. Szóval most akkor mi is a trükk?
A fenék markolászás? Vagy a behatolási szög?
confused
Szerintem, ha úgy állsz hozzá, hogy milyen ügyes vagy, hogy ennyire benedvesedik a szerelmed, akkor az van akkora stimuláció mint egy akármilyen szűk punci.
Eleve az egész fizikai kialakítása a hüvelynek olyan, hogy még ha nagy is lenne a méretbeli különbség akkor is ad elegendő fizikai ingert.
Szerintem itt valójában nálad van a probléma, hogy ez frusztrál. Próbálj ráhangolódni, hogy ez egy jó dolog.
Nem egy "száraz, fapina a csajom". Olyan hatással vagyok rá, hogy még a combjai is nedvesek lesznek...
Szerintem ez irigylésre méltó helyzet, nem probléma.
Pl. orgazmus előtti elernyedés, az elméletileg csökkentené a stimulálást, de valójában mégsem. Pont ellenkezőleg, még erősebb az inger. Nem kell, hogy szorítani tudjon a hüvelyével. Persze az sem rossz, ha nagyon izmos, de nincs katasztrófa ha csak normál. Még valami extrémebb tágítás után is van ott kellő inger, nem egy sima csőről van szó bee1 .
No meg több gyerekes anyákkal is élvezetes a szex, pedig nem egy anus méretű a puncijuk.
Szóval csak hangolódj a témára, nincs itt probléma.
Ja ja, nekem a kedvencem a '"nem fér be".
Max nem engednek be.
Anatómiai ismeretekből lehet némi hiány ilyen kijeletések esetén.
Talán a rengeted idegvégződés ingerlése miatt? Talán...
A hüvely nincs kiugróan be receptorozva, (a g pontot most nem beleszámolva) a here zacskó bőr érzékenységéhez szokták hasonlítani (nem a herék, hanem a bőr!). Ellenben az anus, koncentráltan és rengeteg idegvégződéssel rendelkezik.
Hogy mi célból lett így tervezve az ember, fel nem foghatom, de így van.
Van aki szereti, van aki nem. Van akinek béna a párja van akinek nem.
Első nekifutásra szerintem nagyfokú bizalom kell, később már valószínűleg egy futó kalandban is elfér.
Persze a társadalmi konvenciók is beleszólnak, vannak földrajzi területek ahol erősebb a szexuális hajlandóság, és elfogadóbbak e téren is. Gondolom ilyen területen könnyeb dolga van az ember fiának...
Nekem az a meglátásom, hogy nem a méret az oka.
Mert kifele meglepő módon kifér korrekt méret is vigyor2 Tudom a lányok nem tesznek ilyet, de mégis...

Léteznek olyan kultúrák amiben ez a fajta szex teljesen mindennapos, ilyen környezetben szocializálódva valószínűleg könnyebb dolgod lenne.
Jelen helyzetben egy rutinosabb, gyakorlottabb lánnyal is sikeresebb lehetnél.
Más esetben, el kell érned a lánynál, hogy beengedjen. Nem egy lyuk a falban, hogy egy ujj ok, két ujj stb. és utána már bent is van a farkam...
Rá kell, hogy hangolódjon. Bizalom stb. stb...
Persze szerintem, a lányok majd megmondják.
Köszönöm, akkor keresgélek. Persze a filmes adaptációkat csak példának hoztam fel, nem gondoltam arra, hogy tanulni kellene belőlük.
Tulajdonképpen rimming örömök miatt gondoltam egy ilyen megoldásra.
Kellemest a hasznossal, egybekötve, akkor ez is része lehetne a játéknak, a koprofília elkerülése is szempont, illetve pont ennek az elkerülése miatt érdekel a téma.
A kis fél mondatos jellemzésed meg csak erősítette az elhatározást. worship
Nekem a páros megoldás a szimpatikusabb, inkább csak kis lépésekben haladva, egyedül nem érzem a játékot benne.
Esetleg ha van konkrét oldal amit tudsz ajánlani, megköszönném ha elküldenéd PÜ-ben. Gondolom ide nem illik belinkelni. Addig is ráküldöm a google-t a témára vigyor0
Ez így elég izgalmasnak hangzik. Egy kicsit azért írhatnál ha nem gond.
Pl. az első amikor még távozik salak, azt egyedül érdemes megtenni, és csak a már tiszta játék páros?
Filmekben az ilyen jelenetek inkább durvák, pedig ezt nem hiszem, hogy meghitt biztonságos környezet nélkül lehet élvezni. Kórházi élmények ugye nem túl jók.
Gomba vagy egyéb fertőzésveszély mennyire lehetséges?
Sima csapvíz, vagy valami spéci oldat? Vagy nem ennyire bonyolult ez?
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 25 hozzászólás, Listázva: 1-25

Bbraun

Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2013. április 02.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!