/ 7 oldal
Hozzászólások
Batman(ék)NÉ (el)élvezés közben kiadott nem megjátszott hangja.. hmm..hát igen.. lórúgás szerűen tudja felkorbácsolni az ösztönlény hím állatot bennem. Igazi -jÓÓÓ értelemben vett- gyomorgörcs okozó/pulzusgyorsító/falramászós élmény csak szimplán hallgatni-nézni is..
Erősen "SZEXI".. sz.v.sz.
Még 1X meg ne lássak ilyet! ejnye1
Traktort csak felnőttek vezethetnek! hehe
Megigéritek? vigyor2
Találni 1 olyan nőcit, aki legalább annyira ügyes,mint 1 rossz&aljas KV-automata..
1 tucatszor leírták a hozzászólásokban a hímek,hogy szép punci..való igaz..+ (sajna ritka) gyönyörű ápolt körmök..!..meseszép .. címlapra szoktak hasonlót fotoshoppal "trükközni"..a hölgynek viszont igazándiból ilyen! Gratula!
Ez önmagában szexi..
1értelműen polihisztor..
Aki konyít a textil készítéséhez - SZŐ..
+a vadászathoz is - LŐ..
Rosszabb esetben - SAVANYÚ..
"Egy magasabb, 170 feletti nőnek lehetnek nagyobb igényei.."
Nem törvényszerű .. érdekes tud lenni a női altesti anatómia .. 184cm vagyok (94kg)kb.20 centis "tréfával"..tapasztalatból írom : több cirka 160 centis 40pár-szűk 50 kilós leánykának bármilyen pozitúrában simán tövig be tudtam tolni..semmi sipákolás nem volt,hogy fájna.
Ellenben több 180/60 körüli,és 182/bő 80kg nőci vinnyogva/sziszegve menekült,tolt el/ki magából..hiába "óvatoskodtam".
Hmmm..az enyémben is van 2..gyárilag.
Mind2 oldalon1-1..bal,és jobb heregolyó..mi az hogy..nagyon is..!..törvényesen ,és tisztességesen !
Ezt csak megerősíteni tudom..így van.
Kivétel nélkül csakis a kiábrándítóan pallérozatlan elméjű leánykák próbálták volna így "egyengetni" a "karrierjüket"..akiktől a hideg futkosott a hátamon.
Soha nem fordult elő 1X sem..nemhogy mostanában ,25évvel ezelőtt sem..elvből.
(Mókás ..hasonló foglalkozás és fizimiska.)
Van fekete pasi..láttam hirdetni.. -nem meglepő módon- lényegesen jobb Hej ! e sírással,mint az ide beirkáló, bőrszínüket illetően ugyan nem fekete,viszont intellektuális képességeiket tekintve meglehetősen s5ét polgártársak nAGYtöbbsÉGe.
Szia Uram!
Fäjin-igényes pÓÓráz..?..érdekel?
Trichomonas vaginalis..erősen valószínűsíthetően..ja..csodás ..valóban.
eljen ecere.. wow1
.. aLLYaLLYaLLY.. huhh.. hál' Istennek efféle problémáim soha nem voltak.. belegondolni is rossz.. részvétem Nektek szegény "fiúk"..(sokra nem mentek vele.. tudom..)
Esetleg 1 ötlet : (tapasztalatom nincs vele, mert soha nem használtam..de hátha..?) shopból, v. csájnából lehet rendelni "f@Xhosszabbítót"/vastagítót..szilikon "izé".. van olyan verzió, ami végig beborítja a tréfát..nemcsak a tövére húzandó pl. rücskös cucc, amiből kilóg a "legproblémásabb rész"..a makk.. így talán elérhető az, hogy a 3,14na varázs 6ása mérsékelhető..?
A több koton verzió az azért nem ok, mert még mindig tized mm-ekről beszélünk.. ellentétben ezzel, mert ez jó vastag,ergo nem olyan intenzív a tapintás, szorítás, simogatás, stb. érzés..ráadásul a makk részen több cm vastagságú is van.(fotón láttam még csak)
Hmm?
1ébiránt nekem nem 1/2 percekre kell(ett fiatalabb koromban) az aQpresszúrás móCCerrel "pihenni".. kb. 5mp+2 nagy lélegzetvétel, és ismét percekig "ok a balhé".. ezért is bátorkodtam ajánlani.
Kalandra fel.. kitartás!
Íme 1 működőképes móCCer.. nem kell hozzá semmilyen "hóQsz-póQsz", kemikália, "gyógy"szer.. szimpla 1szerű anatómia : eksön közben,még mielőtt éreznéd,hogy indulNA a mandula, pár másodperc pihi.. addig nem mozogsz, és közben (pozitúrától függően elölről, vagy hátulról) az egyik kezed mind a 4 ujjbegyével nyomást gyakorolsz a herezacskód mögötti (& segglik közötti) részre.
Elég pár mp.. (nyomás erősségétől függ) nyilván úgy, hogy azért ne fájjon.. a barlangos testből a vértolulás azon nyomban csökken (ami 1-2 ki-be mozdulattal "orvosolható" wink .. ha ügyes vagy, nagyon sokáig el lehet így jáCCCadozni(koncentrálni kell a tested jelzéseire.. optimális időben, optimális ideig kell "trükközni".)
Ha csak 1valakinek sikerült segítenem..?.. részemről már megérte ezt a "litániát" bepötyögni..
A nap süssön mindnyájunkra.. hajrá!
Természetes, mintás, v, csupasz? - Jó'vanazúgy,mind1hogymilyen!
(indokolva) - az a lényeg, h. l1en rajta LiK!
Viccet félre téve.. tschókolózni jobb, kényelmesebb, élvezetesebb, kielégítőbb csupaszon.
Tapasztalat : pl. a tulipánország vezető cégének létezik 1 perfekt, ügyes kis akkus masináJA, amivel szinte tökéletes simaság érhető el úgy, h. - ellentétben a normál pengés borotvával-soha nem lesz szőrtüsző gyulladás..ami - ugyebár - nem hátrány.
.. aMinek.. hmm..
A vonatkozó névmásnak ezt a formáját személyekre nem szokás használni.. már legalábbis magyarul anyanyelvi szinten tudóknál nem illik.
Olyan "hölgyet", aMinek a cicijét lehet fogdosni, Miskolcon is találsz.. ruházati üzletekben/fehérnemű shopokban leginkább, próbababa, ill. kirakati bábu névre "hallgatnak", de - javaslom - suttyomban molesztáld csak szerencsétleneket, mert ha rajtakapnak az eladók, jó eséllyel - minimum - elhajtanak a bÚÚÚsba..de - vérmérséklettől függően - akár el is durvulhat a "szitu".
Miben-miben.. komplett MH 93M Vegyvédelmi göncben,bakancsban- kalucsnival, GP-5-ös ruszki aktívszenes gázálarccal+kapucni+kesztyű..
"Naná, hogy nincs rajtam alsó" - Ray' Babbitt -
Kb. 25 év - szinte csak- nudizás után a megszokás nagy úr.. Montenegro tengerpart, automatikusan ugrottam ki a gatyámból(textiles partszakasz).. kellett 1perc, mire leesett a tantusz, h. rajtam röhög visítva 1 tucat leányzó pár méterre tőlünk..tapsot is kaptam, hüvelykujj felfelé kiséretében.
Való igaz.. fantázia is szükségeltetik ahhoz, h. átélj/begyűjts hasonló élményeket. Első körben el kell, h. tudja képzelni a tesztoszteron túltengéstől szenvedő fiúka,amihez a képzelőerő/fantázia elengedhetetlen.
17-18éves koromban nekem pl. 28 éves tanárnő barátnőm volt(igaz másik suliban tanított)
De mondok/írok "neccesebbet" is : 1 haveromék véletlenül rajtakapták a papot+a szeretőjét(vidéki kisváros, beugrottak a kertbe legelni a bokrokról a málnát.. 13-14évesek voltak.. a kertben meg ment a pokrócon az "ájtatoskodás" 1000-rel.)
Kb.1 évig rendszeresen lehetett nekik orrba-szájba a nőcit, cserébe a kussolásért.. és ez nem vicc.
Szerényebb fantáziájú illetőknél már az is "valami", ha a jól bevált misszionárius póz helyett a Qtyapózt próbálgatják.. már elnézést.
Sz.v.sz. 1 helyen pontatlanul fogalmaztál a leírt történetedben.. kimaradt 2 szó.
Így reálisabb lett volna : "Tudom SOKAK SZERINT barom vagyok".. ugyanis-ha sajna kevesen is, de- vagyunk páran (hál'Istennek még itt is..) akik úgy gondolják, h. nem vagy "barom".
Léteznek olyan (sokak szerint értelmezhetetlen) fogalmak, mint lelkiismeret, becsület/önbecsülés..2 a Tiédhez hasonló "sztori"tapasztalatával írom ezt.
Mindkét "esetnél" gyerek, ill. gyerekek nálam is..amit nem kezdek el itt ecsetelgetni, már csak azért sem, mert az egyik különösen visszataszítóra "sikeredett" a - mint utólag kiderült - sunyi, képmutató, notórius hazudozó "kedves kis" feleség miatt.
Jó esetben min. 2X szoktunk tükörbe nézni nap, mint nap.. pl. fogmosások alkalmával.
A fogmosás önmagában is sokszor macerás procedúra, nem jó úgy leélni az életünket, h. eközben még hányingerünk/okád6nékunk is van..1szóval : RESPEKT Neked EMBERtársam.. így a helyes.
Az a lényeg, h. önmagunkkal jóban legyünk..
Fel a fejjel.. kitartás!
Világgá? vigyor5
Meglepetés Páros worship
Egy lány kéne nékem,
Aki hideg mint a hó.
Egy lány kéne nékem,
Aki semmire se jó.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem meg nem ért.
Egy lány kéne nékem,
Csak tudnám, hogy miért.
Egy lány kéne nékem,
Aki hazug és gonosz.
Egy lány kéne nékem,
Aki rám csak rosszat hoz.

Egy lány kéne nékem,
Aki koszos és büdös.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem elüldöz.
Egy lány kéne nékem,
Aki öreg és kivert.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem nem szeret.

Trallalallalallalallalallala
Mondd el, mondd el hol van ő!
Mondd el, mondd el hol van ő!
Mondd el, mondd el hol van ő!
Mondd el!
Mondd el!

Ááá.. Egy lány igen, egy lány,
Egy olyan, aki nincs.
Egy lány kéne nékem,
Akinek pólyája van bizony.
Kedves Moderátor(ok)..
Mindössze 1 -ártatlan- kérdés erejéig rabolnám a drága időtöket : pár napja töröltetek 1 rövidke hozzászólásomat, amiben gratuláltam (+ azt "merészeltem" megj1ezni, h. nem irigylem ezért, de fő az önbizalom.. & kitartás..) 1 hirdető férfitársamnak, aki azt írta, h. "mindent tudok a nőkről.. mert szakember vagyok"..stb..
Ez miért tilos..?.. ill. miért törlendő "bűn".. ?
Ez részemről most-természetesen- nem felháborodás/hőbörgés/k5özködés.. csupán kíváncsi vagyok.. válaszotokat-előre is-köszönöm..
2 nagyhirtelen, ami eszembe jut : fotólabor sötétkamra.. mi bent.. pár méterre tőlünk 40-50 idősebb kolléganő(persze az ajtó túloldalán.. 20as éveim elején jártam) finom lassú szopás..végig.. nyeléssel.. remegő lábakkal, felakadt szemekkel támolyogtam ki.. utánam kis idő múlva a "bűntárs" száját törölgetve vigyorogva.. pár kolleginának leeshetett a tantusz.. a cinkos mosolyokból itélve.
Másik : ált. iskola tornaterem.. edzés után(a leány edzett 7.-8.-os csajszikat) a zsámolyra pucsítva min. 10 percig hátulról kegyetlenül.. ahogy kell.. ami önmagában nem nagy kunszt.. viszont(mint utólag kiderült) pár kislány végignézte(ablaküvegről le volt kaparva a festék) gyanítom emlékezetes lehetett nekik..
Ez csak a JÉÉgh1 csúcsa..
Hmmm... mik vannak.. hmm...
Hmmm.. tudom.. nem szép "dolog" az irigység.. (de hÁÁt).. ez van.. gyanítom nem vagyok ezzel 1edül..(?).. nnna.. pl. ilyen igazi kis fincsi (jó értelemben..természetesen) amatőrségekért érdemes ide benézni hébe-hóba.. hmmm.. aranyos izgi nőci.. nem kicsit.. fránya irigység.. lookaround
Üdv Nektek Göppingenből... 1"köpésre" Tőletek.. wave
Aloha..
MindöXXXe 1 "ártatlan" kérdés erejéig rabolnám /Te drága/ a drága idődet : a profilképeden Te vagy fotózva?
Viva izgi nőci.. imádolnám.. kacsint worship
Megköszönném én is.. ha(-ha-ha?) lenne rá(tok) lehetőségem.. & nem kispályás/amatőr módon.. ( tök' véletlenül 2 felnőttfilmes "művésznőhöz" volt "szerencsém" eddig.. /utólag tudtam meg mind2ről/ akik azt mondták, h. "hú B.+! Neked ezzel filmezned ké'ne!../ ill. hááát.. ami azt illeti.. el vagy látva rendesen! "
Sz.v.sz. "szét tudnám robbantani" a Gyöngy agyát (orgazmusilag értem.. nyAlván..) erre 1 nAGYobb öXXXeget is mernék tenni.. fogadásilag..
Szerencsés "gyerek" vagy M., h. 1 ilyen gyönyörűséges Gyöngyön élvezkedHECCC..
Cseppet sem vagyok irigy... ÁÁÁ!
Zúgjon beléd 1 Volga.. te meg klubozást követően a Volgába.. miután beléd "zúgott" 1 Xamárcsődör..
Majdnem pontosan fogalmazol circling :
"esetleg" = célirányosan
"azonnal" = majd' 2 óra múlva..
+ mintha te állítottad volna azt (is), h. nem olvasol.. nem én..
+ nem szeretem, ha ostobaságokat süketelnek rólam.. "bocsiii"..
Felejts el.. & ezzel tényleg "meg van oldva".. Qrrrva1Xerű "kedves" 1/2k1elmű "szerelmem"..
Ennyi..
Némelyek szivesen elhüJéskednének veled "kedves" fékezhetetlen agyvelejű "drága lélek", ha nem csak okoskodásra lennél képes...mint a pont-pont-pont.
A te "érveid" nettó kapitális baromságok.. tekintve, h. én olyasmit, amin szerinted nekem el kellene gondolkodnom, soha&sehol nem írtam..
Ha szövegértelmezési problémáid vannak.. &/vagy nem tudod mi a különbség a barátnő/élettárs & a szerető között,(az a te problémád.. mintahogy az is, h. bajod van velem.. amire én-már írtam korábban- a Csomolungma tetejéről tojok..nagy ívben.. ) üss fel 1 értelmező kéziszótárt.
Nem kevenc móCCCerem feslett erkölcsű nőági felmenőket emlegetni, de a te1/2e 1/2nótások csak ebből értenek.. tapasztalat..
F@Xa tavaszt.. Isten áldjon..
Ráhibáztál.. "tényleg fúúú"..ezért is fordul6ott elő az, h. 3éve(nudi)strandon,1(a "spriccelős szerelmemnél" nAGYságrendekkel egÉSZségesebb testtömeg indeXű) leány megkérdezte, h. elmúltam-e már 30?(49 leszek 3hónap múlva)
Az TÉNY, h. ehhez sporTolni kell..amit mindenkinek ajánlok..(jó közérzet, endorfin, & 1éb hasznos velejárói is vannak.)
Ehhez 1eseknek első körben elengedhetetlen 1kis önvizsgálat..úgymint : miért/mitől rettegek..?.. ill. mi lehet az önértékelési problémáim oka..?
(Magyarázatra/útmutatásra/segítségre, a kövérség pszichoszomatikája varázsszavak bepötyögése után lelhet az ember.. lánya.. is.)
Ha csak az 1/10-éig eljut bárki annak, mint amit én napi szinten "bénázok", az már jó.. kezdésnek.. (esőmentes napokon 40-50km bicaj/gyakran a duplája is/.. nyáron minden nap több km. úszás..mindezt cirka 20éve.. /a heti több tonnányi súly megmozgatása nőknek sz.tem kihagy6ó/)
Aki belekezd, ill. már gyakorolja, annak kitartást/lelkierőt kivánok.. hajrà!
A nap süssön ránk..
Mellé(m)nyúltál most is.. mint(velem kapcs.) mindig.. & ez (is) valóban "kínos"..
Nyelj még.. békát+mást is..tövig..
VÉGE!ztem veled micimackó..
Menthetetlen vagy csórikám.. "hidd el"..
Max. ennyit "tervezek" neked : léCCi-léCCiii a jövőben nekem szánt "bölcseleteidet" inkább a feslett erkölcsű nőági felmenődnek küldözgesd.. danke..
("gyógy"szert 35 éve 1 szemet sem szedtem.. miattad pláne nem fogok, márcsak azért sem, mert szánakozó mosolygásra tök' felesleges..)
Xeva..
1 db. (költői) kérdés : te tényleg ennyire s5ét vagy?.. v. "csak" megjáCCod magad?
A vitaQltúrádhoz hasonlóan a helyzetértékelő képességed is cefet-pocsék..
Idegesíteni-hergelni? Viccnek is rossz.. kb. a Csomolungma tetejéről..khmm..nagy ívben..
Ami a múltkori(lehet, h.1-2kimarad..f@Xom se' lapozgat viXXa) ostobaságaidat illeti :
-"Nem tudok leszállni rólad?" - az a válasz Qtyunak ment..(lásd fentebb.. Csomolungma) akik rád/rólad le"szállnak", azok max. a - hozzád hasonlóan-lelketlen, ösztönlény-állat f@Xverő "barátaid" a kedvenc klubodból.. (hajrá! leld benne sok örömöd!)
-Ami a "bohócságot" illeti : még ahhoz is hüJ1erek vagy.. gyök2-IQ light-okból nem lehet bohóc.. élettapasztalat, tudás szükségeltetik hozzá.. SOHA nem te vagy az, aki jáCCik a bohóccal te szerencsétlen..! A bohóc jáCCik veled..MINDIG..
- "te azért vagy, h. én ne l1ek" : Lásd kivel van dolgod.. őszintén kivánom, h. ennél azért nagyobb öröm is érjen a tyúXaros életedben.
1 jótanács a végére : sEtemény zabálás helyett mozogj.. & táplálkozz egÉSZ(?)ségesebben.. mer' ráb@Xol..
Tschókolózlak.. pÁÀk.. (&ha nem nAGY(?) kérés : hanyagolj.."bocsi"..)
Nektek hó'tt Zicher..rÉSZemről (a "defektes" én vagyok.. tudom) a :
" - Mi van? nem bírod a kritikát?
- Hol láCCC te itt olyasmit..?.. mutiiiii!
- Elég, ha te látod" - 1/2e "brillírozás" nem HA-HA-HA..
(Na jó.. bevallom.. 1 sÓÓÓhajtás utáni 1/2mosolyt megeresztettem.. miközben végigpásztÁÁÁztam a tekintetemmel a mennyezetet.. 1ik s(z)aroktól a mÁÁÁsikig.. mindezt bandzsítva..)
Élvezném én, ha.. HA-HA-HA lenne.. de nem HA-HA-HA.. tehát nem igazán élvezem.. pedig élvezni de facto jÓÓÓ nAGY-ON..
VaÚÚÚ..
Na látod Qtyu"mester".. ezé' nem jó 5let a(z 1ébként elmés/rafkós) Furafarm TIPP.. (-TOPP-ik)..a spriCCCelős "szerelmem" crazya úgy elsipircelne onnan, h. a büdöséletbe'SOSenemlátnád többé.. oszt'akkó' nem tudnál örömködni nekiYEAHH..
Schönen, und guten tag für alle!
A 12:55-ös üdvözlésedre reflektáltam.. eljen
Hmm.. & az a valaki sem korrekt, aki eltünt-Ette, a hogy kell puszta kézzel Brumi-vacsit csináZni magadból 2mp.alatt ÚÚtmutatómat.. hogy a Medve inna rá friss, hüsi forrásvizet.. fejletépés után.. így ismeretlenül is.. ejnye1
Nocsak.. ez most hogy is van? Mire leírtam.. visszaker(g)ült.. f@Xa..
Vagy a házi pálesz..?..
& hálát adhaCCC a Teremtőnek, ha nem belőled.. Medvekoma emésztése után..
Rendőr lőtt le tévedésből egy nőt a nyílt utcán az erdélyi Maros megye Magyaró településén – közölte szombaton az Agerpres hírügynökség.

Az eset péntek este történt, amikor a rendőrök egy olyan gépkocsit próbáltak megállítani, amelynek sofőrje egy korábbi ellenőrzőpontnál elmenekült a rendőrök elől. A száguldó gépkocsi sofőrje az elfogására Magyaróra kirendelt rendőröknek sem engedelmeskedett, ezért az egyik rendőr fegyvert rántott, és lőtt, ám nem az autót, hanem az utcán gyalogosan közlekedő asszonyt találta el.

Az 59 éves nőt előbb a marosvásárhelyi, majd a kolozsvári sürgősségi kórházba szállították, az orvosok küzdenek az életéért.
BaXXXus.. ezt a XopÁÀst..
Ja... és Ő nyúz meg téged..
1-várd meg, míg megmozdul..
2-mikor támad, villámgyorsan letérdelsz, és tiszta erőből gyomorszájon b@Xod..
3-akkor öXXgörnyed, & te a hátára ugrasz..
4-fojtófogás a nyaka körül erősen.. (mivel rövid a mancsa, úgysem ér el)
5-szorítod 1000-rel,amíg az oxigénhiánytól elájul.. tehát legyőzted!
6-térj vissza a valóságba.. az 1 pont 2.mp-ében te halott vagy.. mer' a MEDVE NEM JÁTÉK!
Na és puszta kézzel hogy kell legyőzni..?.. ez megvan?
Má'mmint a Medvét.. natürlich..
Az az első teendő.. igen..
Aztán a fa tetejéről meg kell próbálni belepisálni a 2szeme közé.. ami nem 1Xerű,tekintve,h.a der Medvéknek pici szeme van.. viszont ha sikerül a mutatvány, akkor elmond6od, h. sikerült valami lenyűgözőt csinálni.. ÉLETED UTOLSÓ PILLANATÁBAN!
TuCCC Te... igen.. azé'..
& azt tudod, h. mi a teendő, ha felkerget 1 fára?
Medve "koma".. vagyol?
Csak 1 kérdés : tudod mé' nem jó Medvével beszélgetni?
/ 7 oldal
/ oldal   Összesen: 344 hozzászólás, Listázva: 1-50

FúúRafiG.ura

Regisztrálás ideje: 2013. augusztus 18.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!