Mit? Libat? Gagosat vagy beszeloset?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

A mindenit. De sok benned a feszultseg. Szerintem szedjel gyogyszert erre, mert 1x tuti agyverzest kapsz. Imadom a kedves hozzaszolasaid. Melletted kifejezetten jo embernek erzem magam. Pedig bizony vannak gyarlosagaim. A jatek meg el sem kezdodott hidd el. Biztos nem tunt fel, de nem ultem fel a kus korhintadra, amit nekem terveztel....
Csomolungma? Ugyan mar. Siksag lesz az, mert nem vagy te tobb semmivel sem nalam. Csak hogy tudd, mert te tudni velsz.
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 10:27
Csomolungma? Ugyan mar. Siksag lesz az, mert nem vagy te tobb semmivel sem nalam. Csak hogy tudd, mert te tudni velsz.

1 db. (költői) kérdés : te tényleg ennyire s5ét vagy?.. v. "csak" megjáCCod magad?
A vitaQltúrádhoz hasonlóan a helyzetértékelő képességed is cefet-pocsék..
Idegesíteni-hergelni? Viccnek is rossz.. kb. a Csomolungma tetejéről..khmm..nagy ívben..
Ami a múltkori(lehet, h.1-2kimarad..f@Xom se' lapozgat viXXa) ostobaságaidat illeti :
-"Nem tudok leszállni rólad?" - az a válasz Qtyunak ment..(lásd fentebb.. Csomolungma) akik rád/rólad le"szállnak", azok max. a - hozzád hasonlóan-lelketlen, ösztönlény-állat f@Xverő "barátaid" a kedvenc klubodból.. (hajrá! leld benne sok örömöd!)
-Ami a "bohócságot" illeti : még ahhoz is hüJ1erek vagy.. gyök2-IQ light-okból nem lehet bohóc.. élettapasztalat, tudás szükségeltetik hozzá.. SOHA nem te vagy az, aki jáCCik a bohóccal te szerencsétlen..! A bohóc jáCCik veled..MINDIG..
- "te azért vagy, h. én ne l1ek" : Lásd kivel van dolgod.. őszintén kivánom, h. ennél azért nagyobb öröm is érjen a tyúXaros életedben.
1 jótanács a végére : sEtemény zabálás helyett mozogj.. & táplálkozz egÉSZ(?)ségesebben.. mer' ráb@Xol..
Tschókolózlak.. pÁÀk.. (&ha nem nAGY(?) kérés : hanyagolj.."bocsi"..)
Idegesíteni-hergelni? Viccnek is rossz.. kb. a Csomolungma tetejéről..khmm..nagy ívben..
Ami a múltkori(lehet, h.1-2kimarad..f@Xom se' lapozgat viXXa) ostobaságaidat illeti :
-"Nem tudok leszállni rólad?" - az a válasz Qtyunak ment..(lásd fentebb.. Csomolungma) akik rád/rólad le"szállnak", azok max. a - hozzád hasonlóan-lelketlen, ösztönlény-állat f@Xverő "barátaid" a kedvenc klubodból.. (hajrá! leld benne sok örömöd!)
-Ami a "bohócságot" illeti : még ahhoz is hüJ1erek vagy.. gyök2-IQ light-okból nem lehet bohóc.. élettapasztalat, tudás szükségeltetik hozzá.. SOHA nem te vagy az, aki jáCCik a bohóccal te szerencsétlen..! A bohóc jáCCik veled..MINDIG..
- "te azért vagy, h. én ne l1ek" : Lásd kivel van dolgod.. őszintén kivánom, h. ennél azért nagyobb öröm is érjen a tyúXaros életedben.
1 jótanács a végére : sEtemény zabálás helyett mozogj.. & táplálkozz egÉSZ(?)ségesebben.. mer' ráb@Xol..
Tschókolózlak.. pÁÀk.. (&ha nem nAGY(?) kérés : hanyagolj.."bocsi"..)
1 db. (költői) kérdés : te tényleg ennyire s5ét vagy?.. v. "csak" megjáCCod magad?
Tschókolózlak.. pÁÀk.. (&ha nem nAGY(?) kérés : hanyagolj.."bocsi"..) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 09:14
Tschókolózlak.. pÁÀk.. (&ha nem nAGY(?) kérés : hanyagolj.."bocsi"..) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Kedvelem hergelni. Na. Ez van.

Én két sörért tömök...

Ahhh. A mindenit. Nekem 1 tomes volt csak. 15.000-ben megallt. En nem tudnek fogorvos lenni. Szerintem kicsit undi latni mas szajat/fogait belulrol.
Tuti nem csokoloznek soha tobbet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 09:55
Tuti nem csokoloznek soha tobbet....

Törölt felhasználó (3901512)

Fogászat!! A nejem is volt tegnap du. Három fog= 100.000.- , miért nem fogorvosnak mentem?
Fogászat!! A nejem is volt tegnap du. Három fog= 100.000.- , miért nem fogorvosnak mentem?
Sorry,munka! Ahhoz képest,hogy garanciába kellett lemenni,egy Nyíregyházás kitérővel megmentettem a napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 09:15

Milyen volt Debrecen?
Milyen volt Debrecen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 08:55

Sziasztok,bocsi!
Kedvelem hergelni. Na. Ez van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 08:55

Hát ez fura! Hiányzik?

Szeva kutyu!
Sziasztok,bocsi!
Hát ez fura! Hiányzik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 07:43

Jo reggelt es boldog szeretetnapot nektek.
Regota nem latom kedvenc nappalisomat, igy nincs kit idegesitenem....

Eddig olyan seggfej napom van hogy tyű...nem hiszem hogy boldog lesz

Szia lédi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 07:43

Nem voltam biztos benne....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 13. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 13. szerda 21:40

Azért ez a mosoly nem természetes.

Szia
Neked is meg mindenkinek is
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked is meg mindenkinek is

hello... szép napot mindenkinek...

Azért ez a mosoly nem természetes.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 13. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd a swinger klubban.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 13. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)