/ 12 oldal
Hozzászólások
Ha párként mentek szinte mindig találtok partnereket mókázni smile
Vannak elszeparálható kabinok is, glory fülkék is, illetve sötét-félhomályos sarkok. Nem drága a belépő, lemész és hamar fel fogod találni magad.
Szoktak párok lenni (szóló nő szinte soha), de teljesen változó. Van olyan amikor egy nap 2-3 pár is, máskor 3 napig semmi csak pasik. Ahol több nő, pár van az a Glory vagy a swingerek.
Odamész, befizeted a belépőt és vársz-vársz-vársz, hogy érkezik-e pár (hölgy szinte sosem jön egyedül), figyelsz, közeledsz ÉS megkérdezed mit fér bele nekik és mi nem (a választ meg elfogadod).
A TT különösen erős párcserében, befogadó, normális a társaság, jó döntés. Érezzétek jól magatokat smile
Ez van, íme egy terület ahol a "gádzsók" hátrányban vannak a romákhoz képest nyes
Sokaknak ugyanaz a kérdése, miszerint nem roma is mehet-e smile
"kíváncsi heteró" nincs, mert az biszex, csak nem meri saját magának sem bevallani. Fogadd el önmagad és teljesebb lesz az életed. Na meg másoknak sem okozol olyan "meglepetést" amire nem volt kíváncsi (ha valaki heteró pasit keres az nem örül neki, ha rá akarsz majd menet közben kapzsulni a cséfre).
Bocs, de csak most döbbentetek rá, hogy a net tele van kamusokkal? nyes (pedig a GG-n a többi oldalhoz képest még viszonylag jó is az arány).
Aki komolyan gondolja az el tudja dönteni a szándékát egy sima felöltözött képről is. Aki még-még-még ilyen-olyan képet kér, arról leír, hogy 99.9% hogy kamus.
Ha biztosra akartok menni akkor két dolgot tudtok csinálni. Mielőbb telefonon, viberen videochat, vagy lementek egy swingerbe. Utóbbi 100% kamumentes, mindenféle egyeztetés nélkül azonnal face to face tudtok ismerkedni.
A tett halála a gondolkodás - de ti megtetéttek az első lépést, csak így tovább! smile
Mindenki volt "elsőbálozó", s azt tanácsolom mindenkinek, hogy a saját tempójában haladjon. A klubok világ a a mindent szabad, de semmi sem kötelező. Nyugodtan lehet első pár alkalommal csak nézelődni, kóstolgatni a milliót, a hangulatot, a szexualitás új, felszabadultabb formájába a belekóstolást. Egy táncosnak sem megy feltétlenül egyből minden a parketten, bármennyit is gyakorol otthon. Ha viszont megvan az affinitás, a vágy akkor bele fogtok rázódni és meg tudjátok valósítani amit szeretnétek.
Beszéljétek át otthon az átélt élményeket, hogyan tovább, s legközelebb már bátrabban léptek fokozatosan előre. Csak így tovább, az élet szép smile
4 nyilvános (nem meghívásos) klub van Bp-n, s 4-5 nagyobb parti. Mindegyik más egy kicsit, másban erősebb, van amelyik családiasabb, s van ahol igazi hadd el hadd.
Bocs, de ha tudod valakinél az időt és a helyet, akkor miért nem mész oda? :o
Ha lemegy egy pár, szóló hölgy moziba, Gloryba, klubba stb. ahol azonnal face to face talál pasikat akkor miért akarna +köröket futkorászni hogy találkozzon egy ismeretlennel?
Szerintem neked is egyszerűbb simán odamenni, mint külön egyeztetgetni a mikorhol-t.
Ha párcserére, többes mókára kerestek partnereket a legegyszerűbb lemenni egy klubba, vagy meglátogatni valamelyik nagyobb privát rendezvényt. Ott adott a hely, az idő és 100% kamumentesen tudtok találkozni, ismerkedni máris egy csomó párral.
Ha már BDSM vonal akkor is van megoldás, vannak nagyobb és kisebb partik egyaránt.
A legegyszerűbb lemennetek egy klubba. Levelezgetés, egyeztetgetés nélkül azonnal 100% kamumentesen face to face tudtok válogatni a pasik közül.
Bármelyik alkalmas rá - a Királyban találod a legtöbb meleg pasit.
Sajnos vasárnap csak ezek a lehetőségek vannak. A vasárnap és a kedd este a "leghiányosabb", a többi nap elég jó a klubok vonatkozásában a "lefedettség" smile Hétfőtől-szombatig folyamatosan van valahol lehetőség, buli.
Azért a max. 160 cm és min. 100 kg kikötés sem egyszerű nyes finoman fogalmazva is nőies...
Tanács: látogassatok el valamelyik swingerbe, ott és azonnal 100% kamumentesen tudtok ismerkedni párokkal smile
Vasárnap csak a Glory van nyitva. Most szombaton az összes nyitva, vagy hétfőn a foryou lesz legközelebb.
Olyan 40-50 pár biztosan smile (szombaton nagyon sokan szoktak lenni)
Attól függ mit kerestek. 4 "public" (nem zártkörű) és 4 nagyobb meghívásos party van Bp-n + vidéken is számtalan helyen szokott lenni. Mindegyik kicsit más, másban erősebb.
Ahogy lent is írják egy szexmozi smile Hogy mit csináltok rajtatok múlik! Ha akartok csak nézelődtök, vagy csak egymással foglalkoztok, vagy bevesztek 1-2 ott lévő pasit.
Ezt bármelyik klubban könnyen meg tudod valósítani smile Szóló nőként ingyenes a beugró, s ott azonnal "konyhakészen" találsz 100% kamumentesen jelentkezőket smile
Befizeted a mozijegyet, bemész a vetítőterembe és ott máris látod smile A vetítőterem végében vannak glory kabinok is (ezt már nem kell külön bérelni), de kint bérelhetőek privát fülkék is.
Biszexek, női ruhás passzívat könnyen találsz. Nők szólóban szinte sosem mennek a Hegedűsbe (1-2 alkalomról hallottam csak), párok nagyon változó. Van hogy egy nap 2 pár is, máskor napokig egy sem.
Végre itt a jóidő és még szabadnap is van, tessék kimenni a természetbe smile
Ha ilyesmit kerestek látogassatok meg egy tematikus helyet - mindenféle egyeztetgetés nélkül azonnal 100% kamumentesen találtok partnereket smile
Tanács, tipp: látogassátok meg bármelyik klubbot, mindenféle levelezgetés, egyeztetgetés nélkül azonnal találtok 100% kamumentesen helyben +pasit. S garantáltan nem csak ígérgetnek, hiszen ott vannak "konyhakészen" smile
Pénteken erős ffi többség van a DL-ben, találni fogtok, szinte svédasztalról tudtok válogatni, érezzétek jól magatokat smile
Wow akkor erős este volt, mondjuk a foryouban nagyon kellemes mókák tudnak kialakulni smile
Járnak szerencsére smile A hölgytagotok igen szemrevaló, szerintem ha kiírjátok mikor mentek akkor igen sok jelentkező lenne azonnal smile
Hogy ne lenne értelme, naggggyon kellemes kalandok ki tudnak alakulni a Gloryban is smile Ettől még SEHOL se várj tuti szerencsét - akkor is ha sokszor olyan "éhes" tünemények bukkannak fel hogy ihaj - mindenhol szimpátia alapján működnek a dolgok. S bár a siker mindenhol szerencse kérdése is, de mégiscsak nagyobb esély mint otthon ülni.
Könnyebben tudnak válaszolni az emberek ha kiírod legalább milyen nemű vagy, hány éves stb. és mit keresel (bár van rá tippem nyes )
Gyanítom hogy a jelentkezők többsége 60 alatt volt nyes
Ahogy lent is írták a Hegedűs hetero pasiként nagyon-nagyon lutri. Nőknek, pároknak egyszerűbb a változatos móka kedvéért (ők könnyen találnak beszállókat), illetve sok a meleg/bi pasi (mondjuk szerencsére értenek a szóból ha mondod nekik, hogy nem).
Érdemes lehet Bp-ig "kirándulni", tegnap mind a 4 klub üzemelt + a DNG-ben is szinte telhtázas parti volt (+ még Freedom is, szintén teltházzal, bár az speciálisabb móka smile
Van hetero terem, de ua. jegy érvényes a hetero és meleg teremre egyaránt és nem állnak őrt, hogy csak heteró mehet be a heteró vetítőterembe. Vannak melegek, biszexek a hetero teremben is, de jól kezelhetőek, megmondod nekik, hogy nem és elfogadják. Ugyanez igaz a feleségedre is, ha nem akarja hogy más hozzáérjen, nem akar mástól semmit akkor közlitek az adott illetővel, hogy kösz nem. Szoktak lenni olyan párok is akik csak nézelődnek, vagy csak egymással foglalkoznak. S szerencsére olyanok is akik bevesznek 1-1 nekik szimpatikus pasit egy kis játszadozásra smile
4 public (=nem meghívásos, akkor is mehetsz - bejelentkezés után - ha még nem voltál) klub és 4 nagyobb privát swinger van Bp-n. Mindegyiknek más az erőssége, más jellegű, a kicsitől a nagyig, a több pasistól a párcserés-jellegűig mindenféle van.
Páros napokon nincsenek szóló pasik a TT-ben, ezt szigorúan betartják (annyira, hogy még szóló nő SEM mehet olyankor). Nem, még "bennfentesek" sem (nem is lenne értelme odamenni egyedül, mert a párok párokat keresnek olyankor).
Az fordulhat inkább elő, hogy a pasi párban érkezik, s amíg a párja lent van a bárban/társalgóban (vagy éppen máshol smile ) addig a pasi egyedül fenn körbe néz.
Ezért is praktikusabb egy swinger a netnél - adott a hely, az idő és 100% kamumentesen azonnal látod a másikat smile Nincs fake kép, nincs ígérgetés/eltűnés, x kör egyeztetés, azonnal face to face látod a másikat. Ha nem megy el, ha kamus a kép akkor sincs gond - azonnal ott van "konyhakészen" egy csomó másik jelentkező. S még ráadásul buli is van smile
Ha jól nézel ki akkor arra, hogy egy meleg pasi esetleg felbukkan a túloldalt. Párok nem igazán vannak a Királyban, arra még kevesebb (~0% körüli) esélyt látok hogy itt ezért nő, vagy pár rádírjon.
A Király szinte full meleg, menj le nézz szét.
Ott nincs. Bp közelében van 4 nyilvános, 4 nagyobb zártökrű, ezen felül Szegeden, Mohácson 1-1 kisebb és pont. Zártkörű, meghívásos swingerpartik viszont sok helyen vannak az országban (ide is szoktak kiírni időnként egyet-egyet).
Minden swingerre érvényes, neked kell kezdeményezni - normális kommunikációval, abból még sosem volt baj smile Köszönsz, megszólítasz, beszélgetsz velük és kiderül mit, kit keresnek, nyitottak-e bármire.
Megjegyz.: a foryou ffi hetero hely, a zárt szobákban az történik amit az ott lévők szeretnének (kölcsönös beleegyezés esetén!), de nyitott szobákban a ffi "melegedést" jelezni fogják, hogy ezt inkább ne itt.
M4-en kijöttök Ecser felé, körforgalom (vagy az M0-án, de akkor ott át kell menni Ecseren) körforgalomig az a kijárat ahol a beton út véget ér 5 méter után majd előre-előre-előre a földúton a kerítésig.
Na látod legalább konzekvens vagyok smile Jutalék... s kapok az összes klubtól, privát bulitól, mozitól, dogging helytől stb. - de jó is lenne nyes
Mindazonáltal sz'tem hagyjuk a személyeskedést, nem erről szól ez a topic hanem swingerekről. Ha úgy gondolod nem rendelkezik információtartalommal számodra a közlendőm akkor simán hagyd figyelmen kívül. Más meg eldönti hasznos-e számára vagy sem. Béke, szombat van, inkább a kellemesebb dolgokra fókuszáljunk smile
Általában kora este van nagyobb mozgás, de kiszámíthatatlan. Ahogy az is, hogy mikor látogat pár. A múltkor volt egy olyan bombázó, hogy húúúúúúúúú, de van hogy 3 napig egy pár se. Nem lehet előre megmondani. Szóló pasiként szerencse is kell hozzá (párként nyilvánvalóan más a szitu, mert kb. bármikor találnak játékosokat).
Gloryba vagy swingerbe, ilyentájt a mozikban már nem nagyon van mozgás.
Objektív véleményt írok ki a négy Bp-i klubról (melyik miben erősebb, milyen jellegű stb.), vagy azokról a helyekről, privát partikról ahol már jártam / megbízható infóm van, segítségképpen azoknak akik nem ismerik még őket. Egyikről sem fogom azt mondani hogy a legjobb, mert mindenkinek más jön be (annak függvényében mit keres).
Személyeskedés helyett inkább az élvezetekre koncentráljunk, legyen szép napotok smile
Szerintem az adminok el tudják dönteni mi minősül reklámnak és mi nem. Nehéz úgy klubokról, privát szervezésű bulikról beszélni, ha nem írod ki a nevét, vagy azt hogy ki, mikor, hol szervez.
Mind a négy klubnak kicsit más a hangulata, jellege. A kisebb klubokban kevesebben vannak, de pont ezért családiasabb a légkör, nincs nyüzsi (ettől a S4Y-ban hétfőn, csütörtökön sokszor bőven 30-40 fő felett van a létszám). A DL pasi többesben, a TT párcserében erősebb (mivel erősen korlátozzák a szóló pasik számát). Ettől még a DL-ben is előfordul párcsere (be lehet menni egy-két szimpatikus párral valamelyik zárhatóba) és a TT-ben is pasitöbbes (nincs sok szóló pasi, de akadnak, ill. vannak a párjuk mellől "elkalandozók" is).
/ 12 oldal
/ oldal   Összesen: 586 hozzászólás, Listázva: 1-50

sexfocus

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2014. június 24.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!