Sziasztok este 11 környékén lesz kint valaki a reptéren?
Békés megyében valaki közös szopás?
Lehet farkakra vágynak!
(Ez egy válasz the_watcher üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 21:56
Hülye kérdés, de a 2 csaj hátul a feher SUV-val nincs innen véletlenul?
Menj oda szépen kedvesen és kérdezd meg öket! Mit veszithetsz! Csak ülnek a kocsiban?
(Ez egy válasz the_watcher üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 21:56
Végigmész a Szépvölgyi még-még, annál is tovább, a busztordulóig / sorompóig a legvégén (a sorompó trükkös, mert bár többnyire le van eresztve, de van amikor nincs - viszont ott a tábla behajtás csak engedéllyel és repkedni tudnak a bírságok).
A buszfordulónál megfordulsz jössz vissza, 20-50 méterre egy-egy kis föld/murvás út a végén két nagy parkoló.
Mozgás viszont hektikusan van. Van amikor több autó is ott áll, van amikor meg senki. Napközben még tele van kirándulókkal. (Ez egy válasz Mindenholeros üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 21:26
A buszfordulónál megfordulsz jössz vissza, 20-50 méterre egy-egy kis föld/murvás út a végén két nagy parkoló.
Mozgás viszont hektikusan van. Van amikor több autó is ott áll, van amikor meg senki. Napközben még tele van kirándulókkal. (Ez egy válasz Mindenholeros üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Most jöttem el a Szépvölgyi úttól de szerintem nagyon nem voltam jó helyen . Valaki tudna segíteni hogy pontosan hol !?
Ma este 23 óra körül Monor reptér közelében nem szopna le valaki viszonzas nélkül?
Most jöttem el a Szépvölgyi úttól de szerintem nagyon nem voltam jó helyen . Valaki tudna segíteni hogy pontosan hol !?
Reptérnél van esetleg kukkolható pár most?
Köszönöm! Jó lenne! Én is alkalomszerüen megyek ki. Legjobb lenne egyeztetni egy párral ha volna olyan akik szívesen vennék akár a kukkolást is! Utaznék máshova is ha akarnák!
(Ez egy válasz K.Oliver üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 21:09
Én sok sikert kívánok hozza h eld meg amit szeretnel ott kint.
De el tudom képzelni h 6-8 autó rá repul egy párra akik oda mennek ki és erre az alkalomra várnak órákat és ahogy olvastam nem mindeki tudja helyen kezelni a dolgokat ezért is fog kevesebb pár ki jarni
De el tudom képzelni h 6-8 autó rá repul egy párra akik oda mennek ki és erre az alkalomra várnak órákat és ahogy olvastam nem mindeki tudja helyen kezelni a dolgokat ezért is fog kevesebb pár ki jarni
Sziasztok
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Én sok sikert kívánok hozza h eld meg amit szeretnel ott kint.
De el tudom képzelni h 6-8 autó rá repul egy párra akik oda mennek ki és erre az alkalomra várnak órákat és ahogy olvastam nem mindeki tudja helyen kezelni a dolgokat ezért is fog kevesebb pár ki jarni (Ez egy válasz goboti üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 21:05
De el tudom képzelni h 6-8 autó rá repul egy párra akik oda mennek ki és erre az alkalomra várnak órákat és ahogy olvastam nem mindeki tudja helyen kezelni a dolgokat ezért is fog kevesebb pár ki jarni (Ez egy válasz goboti üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem! Akkor te nem a szex miatt mentél! Engem izgat a hely! Vannak olyanok is akik megtudnak állni rendesen!
Értem! Akkor te nem a szex miatt mentél! Engem izgat a hely! Vannak olyanok is akik megtudnak állni rendesen!
(Ez egy válasz K.Oliver üzenetére (2026. 06. 10. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 20:59
Életembe 3 szor voltam kint mert itt olvastam róla a fórumon…először azért mert nem tudtam hol van ez a hely és csak körbe néztem mert arra vitt az utam
Másodszor repülőt nézni mentem és láttam a sok autót fel alá menni csak férfiak
Harmadszor meg most voltam kint mikor az antonov érkezett
Gödöllőn fiatal srác hokihoz, cumihoz?
Életembe 3 szor voltam kint mert itt olvastam róla a fórumon…először azért mert nem tudtam hol van ez a hely és csak körbe néztem mert arra vitt az utam
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2026. 06. 10. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2026. 06. 10. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Te miért mész? Csak érdekel!
(Ez egy válasz K.Oliver üzenetére (2026. 06. 10. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 20:55
Nem kommenteltem meg ide és valószínű nem is fogok… de nagyon ritkán napközben ki tudok menni a reptérre és félelmetes az h az emberek fel alá mennek az autóval és képesek el pazarolni órákat arra h esetleg lássanak egy ingyen puncit
A párok igen is valogassák meg h kikkel mit csinálnak ha már ezt be vállalják!
Mindenkinek aki ki jár sok sikert kívánok a pároknak meg kitartást
Mindenkinek aki ki jár sok sikert kívánok a pároknak meg kitartást
Nem kommenteltem meg ide és valószínű nem is fogok… de nagyon ritkán napközben ki tudok menni a reptérre és félelmetes az h az emberek fel alá mennek az autóval és képesek el pazarolni órákat arra h esetleg lássanak egy ingyen puncit
Én is megálltam egy helyen várva hogy történik majd valami. Jöttek mentek melletem! Amikor már zavart én is arrébb mentem! Közben vártam hogy lesz e valami izgató szitu!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 10. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 20:38
A reptéren az megy .mindenki bolyong össze vissza Párok is beleértve .Azt sem tudja senki hogy miért megy oda.Kár odamenni .Ha kimész autóval.Tudjad hogy mit akarsz Én pl Napozni jàrok ki.És egy helyen mindig.....

nyulipaar

husoscsaj
Vivian Silverstone