/ 12 oldal
Hozzászólások
eljen finom worship
finom eljen
finom eljen
finom eljen
eljen
Vajon működik a szezám tárulj? confused finom þ
Hazahoznám finom
Igazán bejövős.Hazahoznám... finom
A problem megoldotta önmagát.Kössz a gyors reagot! vigyor5
Sziasztok. Csek én nem tudok chat-re lépni vagy más sem? Valami azonosítási nyűgöt ír: Authentication failed!!!
Minden ruha kifogástalan,de a (gyári) valdi bőrt egy sem hajazza. finom eljen worship
Így is rendben van finom worship
Sajna kiestünk a korhatárból... pardon1
Nem kicsit. finom worship
Első látásra kedvenc wow1 finom worship
Első látásra kedvenc wow1 finom worship
Nagyon csinos finom
Sziasztok. Párt,lányt keresnénk Csongrád megyéből,magunknál nem idősebb korosztályból,hasonló alkattal,hosszú távra.
Igazán szép punci finom
Csillagos 5
finom
Versenyben lenne a helye... eljen
Kicsit szerény,nagyon jó. finom
Nem lökném el finom
Fulltuti +os mint mindég. eljen finom worship
Hátha beleáll egy faszálka az ágy végéből. nyes
Igazán,nagyon nagyon finom de már mondták wink
Izgi,csini,fincsi finom eljen
Mintha a srácokon nem múlna a végeredmény eplus2
Kivétel nélkül mindet violent
Fincsi néni. finom Biztos örül,hogy itt lehet. rolleyes
Meg tudnám szokni,magam körül. finom
finom meg hát
Nem gyengén vitatható a kora. violent
Ő a 28-as,de hol a többi? finom
Tetszene finom
Három napon belül kicserélik,bizti teszteli mert messziről ment érte. nyes
Ez egy barom nyes
No ez sem 46éves test,inkább 26. ejnye1
Mutogatni??? Dugni! finom wave
Sziasztok! Érdekelne olyan személy vagy személyek véleménye akik már jártak a Szegedi Három Majom swinger klubban. Előre is köszönöm.
Esetleg valaki aki ráér ma este? Szentes közeléből leresnénk valakit aki talizni is mer,nem csak itt teszi az agyát. Hetero fiú,bi lány,esetleg pár személyében. Megkeresést privátban kérnénk!
Csongrád megyében keresnénk egy valóságtól nem elrugaszkodott,kellő önkritikával és intelligenciával megáldott,önmagára igényes és diszkrét,alkatban hozzánk közeli fiút,lányt vagy párt,30 év felett,45 év alatt.Aki ettől eltér,lehetőleg ne fáradjon az ön ajánlgatással,fáradságot és időt takarít meg magának! NEM keresünk óriáskígyó tulajdonosokat,végtelenségig kitartókat,ágyról ágyra járókat,manökeneket és erős túlsúllyal élőket! Egyszerű hétköznapi,átlagos de nem unalmas emberek vagyunk és ilyet is keresünk. Hosszú távra gondolkodunk.Köszi,hogy elolvastad!
Csongrád megyében keresnénk egy valóságtól nem elrugaszkodott,kellő önkritikával és intelligenciával megáldott,önmagára igényes és diszkrét,alkatban hozzánk közeli fiút,lányt vagy párt,30 év felett.Aki ettől eltér,lehetőleg ne fáradjon az ön ajánlgatással,fáradságot és időt takarít meg magának! NEM keresünk óriáskígyó tulajdonosokat,végtelenségig kitartókat,ágyról ágyra járókat,manökeneket és erős túlsúllyal élőket! violent Egyszerű hétköznapi,átlagos de nem unalmas emberek vagyunk és ilyet is keresünk. Most hétvégénk szabad smile ,ha úgy érzed,érzitek,hogy felkeltettük az érdeklődéseteket,akkor lehet jelentkezni. worship
No ennek nem lesz szorulása soha. nyes
Még az arca is szép finom
Mit,mit? Apatejet hehe
Nem is igazán tudom mit írjak,hogy ne tűnjön mentegetőzésnek,merthogy nem is az.Teljesen biztos,hogy bennünk is volt hiba,mint mindenkiben,ezért nem is hibáztatunk senkit amiért úgy sikerült ahogy,hisz mi is benne voltunk.
A keresési feltételek adottak voltak nálunk is,és a szimpátia is megvolt mindenki részéről (legalábbis azt hiszem) és a beszélgetések sem maradtak el.Ezen beszélgetések alkalmával egyeztettünk,hogy akár a párcsere is lehetséges,de nem kötelező.Illetve a keresési feltételeink egyik fő eleme volt a lány részről bi beállítottság is.Az,hogy nem úgy jött ki menet közben a lépés,mint ahogy azt elvártuk volna és a lány is csak mondvacsinált bi volt,ezt mind a gyakorlat hozta ki.Ami mára világossá vált szemünkben az az,hogy szükségtelen forgatókönyvet írni,mert a valóság az nem film,és bizonyos helyzetek,vagy emberek bizonyos helyzetekben nem úgy működnek terv szerint ahogy azt várnánk,hanem ahogy sikerül.
Mennyire volt lehangoló ez az eset számunkra? Ezt mindenkinek az egyéni kreativitására bízzuk,hogy megítélje.
Szia! Igen,adtunk másodjára is esélyt mivel abban bíztunk,hogy az első alkalom az ital rovására ment.
Miért nem hajtotta el? Mi voltunk náluk és nem fordítva.
A fejfájásom,mint már írtam,vérnyomás gond következménye volt.Nem maradt annyiba hazaérkezésünk után sem és a gyógyszer sem segített sokat.Kicsit később kórházba kerültem,ott bizonyosodott be az ok,amit orvosok diagnosztizáltak.
Nem írtam olyat,hogy undorodva fordult el,csak azt"elfordította a fejét"
Egy pici orál nekem is kijárt kölcsönösen,de pár másodperc volt az egész,aztán jött az elforgás.
Nem kizárt,hogy tartott tőle,el fog menni,de az sem,hogy azon Nők táborát népesíti akik egyáltalán nem izgulnak erre.(Az mondjuk elég cink,mert így vallotta magát bi beállítottságúnak..
Elfogadjuk a tippet,ha lesz következő alkalom és lesz kik közt válogatni.
Köszi!
Eltelt egy vagy két hét,mikor csörgött a telefonom és a pár fiú tagja hívott,nem e tennénk még egy kísérletet mert nekik ez jó volt,csak szerinte Ő egy picit elszúrta,mert mohó volt,meg látta barátnője reakcióját,és Ő tudja,hogy neki ilyenkor ez kell. Gondoltuk,miért ne,fussunk neki mégegyszer. Megbeszéltünk egy újabb randit,ugyan oda. Eljött a megbeszélt nap,fenntartásokkal ugyan de elmentünk,majd lesz valahogy alapon. Nekem ugyan rendes fejfájásom volt,de ezért már nem akartuk lemondani. Most is kedves fogadtatás,némi beszélgetés,(egy részét a srác szabadkozása tette ki) majd nekiindultak a lányok a szobának. Semmi ital nem volt,nem háznál,csak nem ittunk semmit. Kicsit később megérkeztek a hívó szavak a lányoktól,így csatlakozni indultunk mi is. Szinte ugyan az volt a forgatókönyv mint az első alkalommal,(lányok egymás közt,majd ki ki a saját párjával. Csak ebben az esetben fel sem vetült a párcsere,maradt mindenki a saját háza táján. Közben rajtam teljesen elhatalmasodott a fejfájás,még hányingerem is lett. (később kiderült a vérnyomásom okozta) Nem szerettem volna páromat egyedül hagyni ebben a szituációban ezért mondtam nekik,hogy ha már így,akkor lehetnének egymással hárman,az is lehet jó mindenkinek én meg legfeljebb moziztam volna.(azért volna,mert ahogy ezt felvetettem a párocska egymásnak estek mintha kimaradnának valamiből és addig csinálták a műsorukat még csak bele nem fáradtak) Mikor sikerült leszakadniuk egymásról,akkor rájöttek,hogy valami nem okés de már mindegy volt,kértem tőlük egy fájdalom csillapítót és indultunk volna,de valószínűleg lelkiismereti okból fel ajánlták,hogy hazavisznek bennünket. Így is lett. Aztán még egyszer felhívtak bennünket,duma ugyan az,a srác magár vállalta az egészet. Szerintünk sokkal inkább a lány volt a hunyó a történetben,mert minden jel arra utalt,pusztán a srác megtartása érdekében tett mindent és nem azért mert Ő ezt akarta hanem mert a párja ezt akarta.
A lényeg,hogy ennek már több éve és azóta sem erőlködünk rajta,hogy nekifussunk egy hasonló kalandnak.
Először elfordította a fejét majd később a csípőjét is,így jelezvén,hogy Ő ezt nem igazán szeretné. Közben persze a fiú is átnézett néha ránk,hogy miként boldogulunk és mikor látta amit én akkor vissza mentünk a saját párunkhoz.(Nemtudom másnak ez miként jött volna be,de nekem erősen hangulat romboló volt,főleg így első alkalomra.)Kicsit később már azon vettük észre magunkat,hogy egy kemény pornó jelenet közepén vagyunk. Mindenféle kiabálás és képzeletet felülmúló pozíciók szem és fültanúi lehettünk.(Itt megjegyezném,ezek tőlünk távol álnak.)Hazudnék ha azt mondanám,hogy ez nem volt izgató,de egyben megdöbbentő is volt mindkettőnknek. Nem volt mit tenni,picit rájátszottunk.(Imitáltuk,hogy végeztünk.)Kis idő múlva befejezték Ők is.(szerintünk ugyan azzal a színész munkával)Felöltöztünk,beszélgettünk még egy kicsit,aztán indultunk haza,gyalog. Közben ráértünk megbeszélni kinek mi jött be és kiből mit váltott ki. Párom elmesélte,hogy amikor előre mentek a lánnyal,az mindjárt úgy kezdte,hogy leoltotta,minek kellett neki olyan fehérneműt felvenni egyáltalán,szerinte teljesen felesleges volt. (egész barátságos)Aztán jött a második csalódás,miszerint a lány bi beállítottságúnak vallotta magát,de teljesen érzéketlen és vad volt ezen a téren.(mint aki muszájból teszi amit tesz) (Azt tudni kell,Ők nem házaspár voltak,csak pár. A beszélgetéseink során kiderült,hogy a fiú volt az ötletadó ezen a téren náluk.) Szó szót követett ,megbeszéltük,hogy nem volt túl jó de mivel kifejezetten rossz sem,ezért teszünk egy újabb próbát náluk,hátha az ital miatt történt úgy ahogy történt.
/ 12 oldal
/ oldal   Összesen: 562 hozzászólás, Listázva: 1-50

Sanya0x0

Sanya0x0 Nem: pár

Regisztrálás ideje: 2007. május 25.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!