/ 3 oldal
Hozzászólások
renszeresen olvasom, csak ritkán lépek be az oldalra. Barátnömmel manapság is kalandozunk a swinger világába. Néha leírtam irodalmi igény nélkül, de nem szárazon a töréneteket is. A toertenet.hu oldalon is az elsöket. A reakciók vagy hitetlenek voltak, vagy valamely vájtfülü lírakritikus baromarc próbálkozott a stílusba belekötni két faszverés között.
Máskor meg az érdektelenség volt, mert a valóban érdeklödök menekülnek néha hetekre is, mert a GRAFOMÁN OKOSTÓNIK , önjelölt Csernusok veszik itt át a krmesteri pálcát, és a szent netszabadság nevében az élö fába is belekötnek.
Itt is van belölük egy pár, akinek a fantáziája kicsinyes, vagy nincs is. Többször húztak már le olyan sztorikat is, mint hiteltelent, amilyent én is megéltem majdnem szóról szóra. Tudjátok - aki tudja csinálja, aki nem tudja csinálni , az beszél róla .....
nos, itt a bizonyiték minden hülye okostojásnak, akik meggyözödéssel állítják, hogy spriccelös nem létezik, vagy az csak pisilés, stb.
A barátnöm minden alkalommal ilyet produkál. A kádban pedig,ha vízsugárral dolgozom meg a csiklóját percekik nem tudja abbbahagyni a nevetést miután hatalmasat élvezett.
nos, a párommal elmentünk egy privat swingerbuliba. Mottoeste volt, "Meztelen igazság" álarcban és semmiben. kb 17-18 résztvevövel. A társaság középkorú volt föleg, de volt pár fiatalabb páros és egy fiatal szóló hölgy is. Rövid ismerkedés iddogálás után a kishölgy elvonult 3 úrral. Csak néztem ki a fejemböl,mert nagyon céltudatos volt. Asszonykámnak kellett egy kis idö és ital, hogy felmelegedjen.
Aztán mi is elkezdtük kényztetni egymást. Ez volt a trombitaszó. szinte mindenki belevetette magát. Párok a partnereikkel kezdték, aztán át átnyúltak egymáshoz aztán megindultak a cserék is. Nem kis látvány volt a fiatal lány a három idösebb úrral.Nagyon szép arca volt, tökéletes cicik és felsötest. Deréktól lefelé kicsit más volt. két szémmal nagyobb popsi és vaskosabb combok. ( lehet hogy ezért kell neki a többes az ego megerösítéshez)
Párom rámbukott és popsit fordított a többi érdeklödö felé,Majd én nyaltam ki alaposan, aztán simogattam ujjaztam, de úgy hogy látvány legyen az ott már éhesen nézelödö két úrnak. Kedvesem akkorát spriccelt, mint még soha.
Itt meg kell jegyeznem ,hogy rajta kívül még négy hölgy volt akik nagyokat spricceltek. A férfiak szinte versenyeztek , ki tud locsogósabban ujjazni öklözni.
Asszonykámnak eredetileg nem jött be egy férfi sem, de itt már minden mindegy volt. Csak szemmel kérdeztem, mire biccentve válaszolt, hogy igen. Az egyik magas úrnak-nagy szerszémmal megáldva- nem kellett kétszer intenem. Aztán jött a társa is meg egy éppen pihenözö a kiscsaj hármasából.
A következö 20-30 percben csak nézelödtem és simogattam mközben kedvesemnek puncijában szájában kezében farkak jártak. A punciba csak gumival engedtük.
Késöb a második menet is kb így zajlott le. Mellettünk a fiatal lányt lovaglás közben egy nagyfarkú pasi seggbe újjazta. Aztán átengedtem a páromat a duonak, én meg átcsusszantam a kishölgyhöz kis simogatással, aki éppen kicsit pihent miután a nagyfarku alaposan megujjazta minden lyukát- úgy látszik ez volt a mániája, mert dugni nem láttam.
A legszebb látvány ,élmény az volt, mikor kedvesem guggolva lovagolt a magas pasin, kezében egy farok én pedig mellette a nagy popsit kúrtam kajakra- hihetetlen mit ki nem bírt ez a lány- , ami igy nem is tünt olyan nagynak.
Idönként összenéztünk egy mosolyt egy puszit küldtünk egymásnak. Asszonykámnak orgazmushegyei voltak.
A harmadik kört már egyedül nyomtuk, kedvesem szájjal lerendezett. Itt kell megyjegyeznem, hogy olyan mélytorkossal, amilyet a kiscsaj nekem-is- csinált még nem találkoztam. Szinte fájt nekem, de neki ugy látszik tetszett igy.
Fél négykor mentünk haza, de rögtön nyomtunk egy kört, aztán fél óra múlva még egyet -itt már csak ö tudott elmenni smile - és dél körül ujra kezdtük.
Két hét óta csak ezen jár az agyunk , hogy mikor ismételünk. Szilveszteri bulira hívtak ugyanide, de már eligérkeztünk egy normál szilveszteri mulatságra. De januárra már beterveztük... smile
Ne is törödj vele. A "dako"-nak minden fórumon csak kételkedö irományai vannak wow3 . Szegényes a fantáziája, illetve még tapasztalatlan. A többségnek elég lenne az is amit a kevesek már el is felejtettek crazya hehe
Akkor egy történet ami két hete esett meg.
Tavaly nyáron egy tóparti bungalót bérelten néhány hétre. Horgászás fürdés stb. Pár napig egyedül voltam, amikor egy jó barátom meglátogatott két hölggyel. Az egyiket kb egy éve kefélgeti. Kifejezetten jó alakú 50-es ,ennek megfelelö arccal. A haver állítása szerint egy gátlástalan kefélögép. A barátnöjét nekem szánták. Na most esett le az orcám. Egy nagyon ápolt, nagyon szép arcú tökéletes testü 40-es. késöbb tudtam meg, hogy 48. Na nem szaporítom a szót, nem jött össze a dolog, de nagyon jól éreztük magunkat( fözés , fürdés , tánc) de a csajok nem akartak maradni. Eltelt fél év. Múlt héten hív a haver, hogy meghívtak a lányok vacsorára, az idösebbik lakására. Na, mi piszkosul készülödtünk, hegyeztük a cerkát. Italok-virág- új kondom, dobozszámra. Barátom mondta, hogy most tutira összejön a gruppi. Megérkezünk, puszi puszi, a csajok nagyon ki voltak rittyentve (indiai ruhák az indiai koszthoz) Ahogy beléptem a szobába, már vissza is léptem a haverhoz- "te itt még egy páros van" mondtam. Kiderült, hogy indiai útibeszámolóra hívtak és indiai kajára. A szép dög eleve nem is akart maradni, csak keveset ivott. (eszembe jutott kire emlékeztet - Leslie Ann Down- vannak akik ismerik) Na jó. Jót ettünk ittunk dumáltunk, aztán 3 óra útibeszámoló Indiáról pár ezer fotóval. 2:30-kor eszmélnek a vendégek - haza kéne menni. A házaspár meg a szépség el is ment. Mi a haverral sokat ittunk, inkább nem vezettünk. Nekem a nappali heveröjét ajánlotta fel a háziasszony. A barátom persze a hálóba került. A hölgyröl tudtam már hogy exrtrém sikoltozós fajta -már a lépcsöházi üzenön is örültek neki a szomszédok. Amig a csaj zuhanyzott a barátom mondta, hogy simán csatlakozzak hozzájuk. Èn válaszoltam, hogy azért csak meg kéne kérdezni. Na, elvackolódtunk. Két perc után elkezdödött a nyögés sikoltozás. Én felkeltem és az aztóhoz surrantam, kicsit kinyitottam. A csaj tekergözött, csúszkált, sikoltozott - teljesen el volt szállva. finom Nem bírtam tovább, ledobtam a pólót ,alsót és csöndben odaléptem hozzájuk. Nóra-mert így hívják- lehet hogy regisztrálta , hogy eggyel több kéz kényzteti, de ha nem. akkor mindenképpen, amikor a haver szólt hogy gyerünk tegyem be én is.
Persze ezt könnyebb mondani, mint tenni. Èn már csináltam, de ök még nem és így nem is jött össze egyböl. Persze a leányzó megkapta így is ami neki járt. Minden oldalról felváltva dugtuk, szopattuk, egyik orgazmusból a másikba esett. Sikoltozott is amikor éppen nem volt a szájában semmi. wow1 Eszméletlenül bírta, mindkettönket kifacsart, mertr nehéz és hosszú nap volt mögöttünk. Hármasban aludtunk el, az elsö órában a jobb középsö ujjam a puncijában volt. circling Aztán fordultunk. Hehe. A szürkületben visszatértem a nappaliba, mert háromnak mégis kicsi volt az ágy. Azt hiszem még lesz folytatása. ....de "Leslie Ann Down"-ra jobban fáj a fogam finom
igy van smile
Nönapon ahogy elöre jeleztem, nönapi buliba mentünk a Hypnos klubba. /korábban Orpheus/
Este 9 re érkeztünk, a ház elött találkoztubk a barátunkkal. (biztos ami sicher, vittük a plus pasit magunkkal, esetleges csalódást kikerülendö) Ami jó ötletnek bizonyult, mert telt ház mellett sem találtunk annyira szimpatikus párt, férfit akivel lepedöt gyürtünk volna.
Tehát hármasban érkeztünk a klubba ahol az uj tulaj és uj kiszolgáló személyzet várt. A pultos és a masször hölgyek szexi rucikban, nagyon készségesek voltak. Ujdonság volt, hogy a nagyobbik társalgó éjfélig dohánymentes volt. Abarátnöm lenge átlátszó leple most is ugyanazta sikert aratta a férfiaknál és ugyanugy irigy pillantásokat a nöknél. circling Elfogadható büfé, mindenféle italok- nem nagyon márkás , de elég választék.
Evés ivás és társalgás után, mivel nem találkoztunk hozzánkvaló párral pasival, elvonultunk hármasban az egyik kutyólba( 1,5x2,5-ös nyitott kabin. Ahol is a barátnömmel nyíltszíni elöadást tarottunk a természetesen megjelenö -nyomuló pasiknak. 1-2 elutasítás után csak kivülröl bámultak, ami nem zavart egyikünket sem.
A kedvesemet vagy egy tucat orgazmussal segítettük jókedvhez , legalább 5 x elspriccelt - még jó hogy egy nagy törülközöt is alánk tettem. smile folyt köv.
hajnalban jöttünk meg egy swingerklubból. A 3.és 5. sorozatomban látható fellállásban a barátunkkal mentünk.
Még most is a hatása alatt állok. Dugtunk szopattunk minden figurában, privátban és nyilvánosan is. A szendvics sajnos nem jözz össze , mart a haver közben lekonyult. Hazaérve mág rányomtunk legalábbegy órát. (persze alkoholos befolyásoltság alatt finom ´Délelött 10korévredve ott folytattuk ahol abbahagytuk. Nekem már fáj a farkam önéki pedig beduzzadt puncica popsija, alig tzúd járni. Teljesen szinte szerelmes érz7éseim tamadtak azalattés azóta. smile
hát öneki, nem kell választania, hogy seggbekuki vagy tótágast álljon smile
holnap Nönapi swingerclub-bulira megyünk a házibarátunkkal. Helyzetjelentés jön. smile
talán próbálkozzál hagyományos módon találni, meghóditani egy partnert, az sem az utolsó dolog. 25 évesen még ezzel is lehetne foglalkozni smile ...vagy nem?
no akkor egy kis vicceset is? 13-án Bp-en járván szabadságunk közben el akartunk menni a Club Paradisóba. Be is jelentkeztünk egy nappal korábban már- Aznap is. Nagyon rákészültünk. Barátnöm kapott extra egy kék áttetszö Pareo-t. Este 8:30 körül már az utcában voltunk amikor felhívtam a tulaj hölgyet parkolási helyzetre akartam kérdezni. Többször is kellett hívni mire elértem és akkor jött a hideg zuhany, közölte , hogy csötörés volt náluk, és aznap már nem lesz ebböl semmi. Ajánlotta a másik klubot Budaörsön, de mire odaértünk a barátnömnek elszállt a kedve, igy csak visszamentünk a Balatonra, és az éjszaka alaposan megizzasztottuk egymást. Hát ez lett a nagy sw látogatásból szomoru1
nézd meg az én leutóbbi swinger beszámolómat, szerintem amit a csajom hordott az nagyon OK. Mindenkinek bejött.
öreg székely bemegy a kocsmába, rendel egy sört és odaül a fiatalok közé. Mikor kimegy elöször a wc-re a fiuk bedobnak egy Viagrát a sörérbe és várják mi lesz. Amikor az öreg másodjára kimegy, össze vissza pisilt nadrággal jön vissza. Kérdik töle: Áron bátyám, hát magával meg mi történt. -Válasz: Háát, kimegyek ,elöveszem, látom nem az enyém, hát visszatettem.. kacsint
te nem olvasol figyelmesen. ezek tizenéves képek. A hölgy most szülte mésodik gyerekét-nem tölem.
Amugy nyom vagy 85 kilót. Te viszont nagyon kanso lehetsz, ha igy ismeretlenül (fotók nélkül)kinálgatod magadat wink )
ugy tünik a feleségét félti az auto tulajától.
irtam egy hosszú beszémolót a "swingerklubok és tapasztalotok" rovatba, Ide is tartozna mert erröl szólt az este hogy igen csak élveztem az is ,hogy a barátnömet elöttem dugták, de nem akarom ide bemásolni, akit érdekel ott elolvashatja.
ok. a Folytatás.
Az elözöbe egypár helyesírási hiba is becsúszott, elütés meg a gyor írás az idegen billenytyüvel.
Szóval.
A srác elment egyet inni én meg a teljesen nedves lepedön hátulról bevettem a punciját. Folyamatosan nyögött, sikoltozott, mert úgy látszik a srác jól felhangolta. Aztán egy olyan "az utolsó cseppig" szopást kaptam, hogy majd a szemem is kiugrott.
Kis összebujás majd a lepedöt kidobva "tereprendezés". Ruha fel, majd a nagy akcióra koccintottunk és beszélgettünk a sráccal meg a barátnöjével. Fiatal, kedves kb 160 cm ,karcsú, irgalmatlan nagy seggel- csak alibi barátnö volt, 40€-spórolt igy a srác. Végig egy sexi pólóban és rakott miniszoknyában volt. Ugy hajnali 3 felé sikerült egy másik fiatalembernek megdumálnia egy gyors dugásra.
A barátnöm koktélokat és vörösbort, én koktélokat majd vodka narancsot késöbb vodka tonikot ittam. (elég sokat)
Közben megindultak az akciók a "mumiaklub" tagjainál is. vigyor0 ( nem sokára én is ide fogok tartozni szomoru1 shakehead
Elindultunk nézelödni. A z egyik belsö szobában két pár, már az utójátékban volt, összebujós simizgetés. A másik helységben egy középkorú hölgyet egy igazán monumentális seggel ujjazott -öklözött és szopatott két szintén élemedettebb úriember.
az elülsö helységben emelvényes harctér felett volt a szexhinta. Ez nagyon érdekelte a kedvesemet, mármint, hogy hogyan és miként müködik. Ez nem a legjobb konstrukció volt( próbáltunk már prktikusabbat is),
két széles börszíj -egy a popsi, egy a hát alá. A két lábat láncokon börmandzsetták tartották.
Hát volt már egyszerübb dugásom is. Sokáig ügyetlenkedtünkk míg minden elrendezödött, de végül is belendültünk. szerencsére senki sem jött arra csak akkor amikor már javában ment a dugás. Barátném megint elszállt vagy kétszer-spricc inkluzive.
Pihi, kaja, ital. Beszélgetés a sráccal, majd újra irány az alagsor. A srácnak az volta kívánsága , hogy elöször nézni akar minket akció közben. Ezen ne múljon, tartottam egy bemutatót neki. ugy 10p után elövette a monstrumát és a csaj kezébe adta. Szegénykém a szájába gyömöszölte és lelkesen szopta-szívta, mivözben én változatlanul dugtam.
Volt egy gyanum, hogyha túl jól csinálja akkor megint hoppon marad. Szóltam is de már késön.
A srác elspriccelt az elsöt szájba a többit cicre-ez volt a mániája. Igy most sem lett belöle doppeldecker.
Zuhi, aztán ujra társalgóba ültünk, ahol vágni lehetett a füstöt. Ez volt a legnagyobb negativum. Csak a harcterek szobái voltak füstmentesek,és elszívó sem volt. Otthon a kevés ruhánkat rögtön mosni kellett mert borzasztóan szaglottak. Amugy itt a ruha meg a csaj aminek akinek nagy sikere volt.

ujabb-harmas
reggel négyre járt az idö, a club is lassan ürült, ezért mi is hazaindultunk. Persze elötte a srác telefonszámát elkértük, megigértetve, h. legközelebb meglesz a szendvics is.
kedvesemmel körülvezettek bennünket, aztán egy jót ettünk a büfében. Aztán a többiekhez csatlakoztunk a társalgóban ahol nagy képernyökön pornofilm futott. A társalgás nehezen ment, mert az összeszokot tcsapat a terem nagy részét lefoglalta magának és elvoltak magukban. A Bár körül volt pár fiatalabb pár illetve néhány szóló férfi is.
Elmentünk szaunázni, a flangálás közben az asszonynak nagy sikere volt az áttetszö ruci miatt. A többiek sem siettek akciózni, ekkor mondtam a kedvesemnek, hogy kezgyünk neki, akkor a többiek is kedvet kapnak.
Lementünk az alagsorba, és egy 1,5x3 m-es kis he5lységbe telepedtünk le(hangulatvilágítás tiszta lepedök, törülközök, kondom stb)
Kihámoztam a csajt a lepelböl, egy kis oboázás után átvettem az irányítást, nyalás ismogatás, puncimasszirozás kivül belül és jött az elsö orgazmusa.
Ekkorra megérkezett az elsö kettö érdeklödö. Az elsö, az egyetlen valóban jó kiállásu , izmos srác be is mászott rögtön a pici ajtón át az oduba, és letelepedett a sarokban. Mivel láttam hogy a csajomnak tetszik, oldalra helyezkedtem, és bemutatót tartottam a srácnak a punci simogatásból, miközben egy rendes szopást kaptam.
Ránéztem a srácra és felhuztam kérdöen a szemöldökömet. Csak ennyi kellett neki már be is szállt a kézimunkába.
Közben megérkezett egy kb 65-70 éves köpcös dr Bubo tipus is. Jött volna segíteni ,de a csajomnak nem volt szimpi, ezért elküldtem.
Aztán csaj kipakolta a srác szerszámát, ami hatalmas volt. Alig fért a szájába. mellette az én 18 cm elbujhatott.
Rövid szopás után kérdeztem a kedvesemet, hogy mit szeretne. Na most esett le a pofám. Azt mondja , hogy egy szendvicset szeretne. Mondjuk , már beszéltünk róla és egyszer már vagy 8 éve össze is jött.
Na , most az új barátunk elöször szemböl rakta be neki, szinte rögtön százas sebességbe inditott. Tövig beverve a nagy agyarát. A kedvesem az elsö pillanattól sikoltozott (ezt az utóbbi idöben mind jobben tette)
és elkezdett spriccelve élvezni. (ezt is egyre többször teszi).
Otthon az utobbi idöben mind nagyobbakat élvezett és egyre nagyobbakat spriccelt.
De ekkorát még nem értem meg. Szinte folymatosan tocsogott szörcsögött a puncija és teljesen eláztatta a lepedöt.
A srác se birta tovább és belespriccelt a gumiba. Igy a szendvics most elmaradt. szomoru1
folyt. köv.
ok, most van idöm leirni, mint igértem.
Szombaton elmentünk a helyszinre. Kb 12 évvel ezelött voltam ott háromszor. A berendezés , a szinek meg a tulajdonos változott, Lett egy szauna, meg massage szolgáltatás, és persze büfe svédasztal+ kétféle meleg étel.
A club maga egy belvárosi régi épület földszinti és alagsori helységeiben kb. 300 m² -en müködik.
Téma est volt: karibian Night.
Ennek megfelelöen voltak sokan felöltözve,de nem mindenki. Akik igen azok szinpompás ingekben fürdöruhákban kendökben voltak ,akik nem azok, szexi alsónemüben.
A barátném egy szál áttetszö mélynarancs színü. un. pareo-ban (strandkendö) nyakban kötve majd bokáig ért de ,miden átlátszott. Volt is sikere vele.
Ettöl eltekintve is, mivel bár a klub tele volt,(kb 40 ember fordult meg az este során) de kb 80 % még nálunk is idösebb volt és valami borzasztoan formátlan és kövérek.
Ez nem ítélkezés csak megállapítás.
. Egy összeszokott társaság kb 20 fö ezen fajtából, jól szórakoztak.
Fantasztikus koktélokat kevert a személyzet és a masszörnö-egy tetovált szexbomba- külön pénzért masszirozta a vendégeket. Sajna másra nem volt rávehetö.
folyt köv.
holnap megyünk a barátnömmel a Pc Orpheus-ba. Caribian Night- téma est lesz. Képek... azok nem lesznek, de majd mesélek.
ez volt az eredeti szövege
a Szöveg Fentröl lefele:
"Fönök
Helyettesek
Osztályvezetök
Munkások
Magyarázat: Aki lefelé néz az csak szart lát
Akik felfele néznek azok csak seggeket látnak"
Amit mi seggfejnek nevezünk azt a német csak seggnek hívja.
az elözö barátnöm( a bomba szöke a képeimröl) nagyon benne volta hármasban, de csak ha ö volt a föszereplö.
Amikor egy jó (biszex) bar´tnöjével levajaztam egy hármast-meg akartuk lepn.Amikor megtudta, lemondta-lebeszélte a barátnöjét-akivel amugy néha szexeltek is. egy jó dög volt, és ö nem féltékeny volt minden más nöre.
retronek retro mert kb 12-13 évesek. De neked elég lesz az is amit mi már el is felejtettünk buck
kedves ricsimarcsi smile ezen oldalakon nem csak ajánlgatni szoktak, hanem ßelményekröl beszámolni is. Ezt tettem. Piiiiszkosul sajnálom, hogy rosszalásodat ezzel érdemeltem ki.
Amerikában délen is vannak ezek az idióta vegyes vagy nyílt versenyek,ahol mindeki indulhat a kiírt szabályok szerint.Nézd meg a teljes videot, aztán látod h. ugy volt, ahogy leírtam. A you tube-on megtalálható.
nékem volt szüz csajom három is. Problema egyikkel se volt. De nem szüzzel már hasonló igen. A baráti körben is.
A leírt problémák (görcsös szorítás etc.) neve az orvotudományban VAGINIZMUS. Ez pszichés eredetü. Ilyenkor bizony segít az alkohol, még jobb a "fü" az ellazuláshoz. Van hogy elmúlik az elsö együttlét után, van hogy késöbb sem. Èrdekes módon a következö pasival valószínüleg semmi probléma sem lesz. Itt pl. bizalmatlanság- bizonytalanság esete (a kapcsolaté) is fenn foroghat.
legutolsó információim szerint, megtért wink ) Háziasszony és családanya lett belöle, ..ha igaz.
De swingerbe már nem utazik. Pedig de jó is volt néha nála-vele. finom is
Egyéb swingerklubokban ugyanezek az árak vannak, ahol szóló pasik is mehetnek,azoknak 90 € a beugró.
persze pityu, akarom mondani ricsi.
Mi itt élünk. A csaj német.
70 € ért fél órát kapni a profi lányoknál háznál vagy az átlagkupiban.
Itt ha elöre bejelenkezik akkor csak 60 € ami kb 16000 Ft - két személyre.
Wellness szolgáltatás két szauna, gözfürdö, Jacuzzi meg medence. Szuper kaja amennyi beléd fér. Meg sör bor és egyéb amennyit meg tudsz inni. Mondtam , koktélok extra.
Ezekért két före ennyi pénz még Pesten sem sok.
Anno Elisabet King swinegerklubjában 11000 volt a szóló férfi beugrója, 7-8000 a pároknak, kis büfé vol benne, piák extrák.
te nagyon ki lehetsz éhezve, hogy ennyire reklamozod magad. ha már igen miért nem küldöd privát üzenetben?
Na , hogy tetszik a honlap smile )
sziasztok,
Tehát így történt:
Szombat este ujra elmentünk a KékLagunába.
Elötte felhívtam öket biztos ami zicher, bejelenkeztem a barátom nevében is. Ekkor derült ki, hogy a múlt szombaton nem véletlenül nem láttam szóló pasikat. Mivel ez csak egy páros klub. Persze nem zavarták el, ha egy pár valakit vitt magával, de ö csak a párral lehet együtt, vagy kifejezett meghívásra valaki mással. Nyomulás nincs.
Na, pont tízkor értünk be, ekkor már volt vagy 10 páros ott. Többsége kint grillezett az udvaron, a meztelenség különbözö fázisában, de 3 páros a jakuzziban adott az élményeknek. Bár itt nem szabad kefélni, de nagyon úgy nézett ki mindha azt tennék. Nyalás falás is volt majd az egyik hölgyet kényeztették a férje meg a másik pár a jakuzzi szélén.
Mi ezt a gyertyafényes asztal mellett eszegetve borozgatva néztük, kb 4 méterröl. Aztán mi ist medencébe ugrottunk , vizalatti masszázs mellett a barátnömet meg ketten maszírozgattuk, persze ott ahol legjobb volt neki.
Aztán Jakuzzi ugyanez a játék, ahol is mi felültünk a szélére, majd barátnöm mindkettönket felváltva oboázott persze nyilvánosan a többi leskelödö örömére.
Majd lementünka pincébe, ahol a nagy és kissebb csataterek vannak. A nagy (6 méter) ágyon már egy páros javába nyalakodott. Mi is lefoglaoltuk az ágy másik végét, ahol a csajt közrefogtuk elöröl hátulról minden testhelyzetben. Közben befeküdt mellénk még három páros, ugyhogy elég zsúfolt lett az ágy. A múlt héten nem volt semmi ilyen, most meg nagy tömegszex alakult ki. MIndenki a saját párjával gyúrta, némi átnyúlkálás, simogatás volt.
A haveromnak valami nem smakkolt, (válófélbe van, költözik, akhilleszín- szakadásból éppen felépülöben, két új barátnö nyomul stb) talán tíz percet ha állt a nem kicsi fütyköse, aztán félárbócon egész este.
Ilyet még nem láttam nála, pedig már egypár puncit elnyüttünk együtt ( lásd képeink)
Az elözök ismétlése, kis szaunazással. A köv .akcióa lengöpados szobában. Nömnek nagyon bejött, többször is elment mig be nem jött egy idösebb úr, a norvég házaspárból akikkel elötte jót csevegtünk. Épp az utolsó élvezésnél hideg kezével simogatni kezdte a csajt, ö meg lemerevedett, egy régebbi üldözési mániája jött elö.
Na mindegy, ez is elmúlt egy kis szauna után. aztán még befejeztük ketten az egyik óriási ágyon. A haver csak nézöként volt jelen, még kiszivattyuzni sem tudta a csajom. Engem annál inkább. Másodszor is. Igy aztán újabb fürdés a medencében (vizalatti masszázs vizsugárral meg az ujjainkkal wink ) hajnali kettökor,zárórakor hazaindultunk. Nekünk nagyon jól sikerült, a barátunk pedig szárazon maradt, de állítása szerint, mégis nyugis élmény volt.
Ma is megyünk és visszük a barátomat is. beszámoló utána
OK, ha már a tapasztalatokról szól, akkor ezt ide is beteszem, mart rossz rovatba irtam smile
a mult szombaton történt

No akkor egy friss swinger élmény.
Barátnömmel- aki velem ellentétben még nem volt swingerclubban-elhatároztuk már egy ideje ,hogy elmegyünk.
Az interneten kinéztünk egyet és szombat este nyolcra elmentünk. Elözetes bejelentkezésre 60 € volt ka beugró két személyre. Benne büfé(szuper finom olasz stílusu volt) + italok -sör,bor, kavé stb (koktélok extra fizetendök).
Mi voltunk a harmadik páros, késöbb e´rkezett még vagy öt pár. 3 páros harmincas volta a többiek 40-50-ig.
Kifejezettetn bombázó nök, vagy adonis pasik nem voltak, de senkinek sem kellett elbujnia.
Kaja ismerkedés, italozás uszás pezsgöfürdés szaunázás többekkel közösen. De amugy semmi több!! Ezen az estén nem voltak párcserék, vagy be(a)szállók. Mindenestere én kipróbáltam minden lehetö helyet (lengöpados kurálás, szoláriumbaszás, nagy hentergö.) Csak a vízben nem tettük be, ezt kifejezetten tiltotta a házirend. Persze a petting minden formálya ment a vízben. Összességében jól sikerült este volt, egy kicsi csalódással, de a partnernöm nem is volt ráhangolódva az idegenre. Pedig nem ez lenne az elsö neki -lásd képsorozatok wink
Még elmegyünk szerintem, legfeljebb viszünk társaságot is magunkkal biztos ami tuti.
Még mielött valaki megkérdezi hol volt: http://wellness-pärchenclub-blaue-lagune.de/gallerie.html
mert már ugy se ismerné fel senki. Már kb 8 éve nagyon másként néz ki, és valoszinüleg nem is fog hasonlóan kinézni többet
Hogy egy pasinak nem tünik felezt nem tudnám megmondani,de néha valóban nem feltünö a nagy lendület közben.
DE. Mondok jobbat!! alig egy hete történt: bevásároltam egy dildo-nagykerben pár erotikus kütyüt,ruhát stb.
Analdildókat golyósorozatot stb.
Különbözö nagyságuakat próbáltunk egyas után, miközben punci´ba meg ment a dugás. A barátnöm egyik orgazmusból a másikba jutott.
Mikor én a végéhez közeledtem kikaptam az utolsóként használt análgolyókat- amitöl még egy orgazmusa jött, és áttettem a legjobb végtagom a popsijába.
A golyók és a farkam közott 3-4 cm vastagságbeli különbségek vannak.
A csajom mégsem vette észre ,hogy hová élveztem el a végén. Meg volt gyözödve , hogy a punciban vagyok még mindig. Annyira el volt szállva.

Következtetés : ha egy férfi is nagyon el van szállva , hát el tudom képzelni, hogy nem érdekli és nem figyel rá hogy kicsit szorosabb qavégén vigyor5
eljen eljen worship Ez naddon tetszik,
már én is fontolgattam , de ilyen ízesen úgy sem tudtam volna megirni. vigyor3
te nagyon kiéhezett lehetsz, Hm,hm, 60 x hirdetted magad ezeken a nem hirdetö oldalakon. Talán próbálkozz meg a marok marcsával gun
No akkor egy friss swinger élmény.
Barátnömmel- aki velem ellentétben még nem volt swingerclubban-elhatároztuk már egy ideje ,hogy elmegyünk.
Az interneten kinéztünk egyet és szombat este nyolcra elmentünk. Elözetes bejelentkezésre 60 € volt ka beugró két személyre. Benne büfé(szuper finom olasz stílusu volt) + italok -sör,bor, kavé stb (koktélok extra fizetendök).
Mi voltunk a harmadik páros, késöbb e´rkezett még vagy öt pár. 3 páros harmincas volta a többiek 40-50-ig.
Kifejezettetn bombázó nök, vagy adonis pasik nem voltak, de senkinek sem kellett elbujnia.
Kaja ismerkedés, italozás uszás pezsgöfürdés szaunázás többekkel közösen. De amugy semmi több!! Ezen az estén nem voltak párcserék, vagy be(a)szállók. Mindenestere én kipróbáltam minden lehetö helyet (lengöpados kurálás, szoláriumbaszás, nagy hentergö.) Csak a vízben nem tettük be, ezt kifejezetten tiltotta a házirend. Persze a petting minden formálya ment a vízben. Összességében jól sikerült este volt, egy kicsi csalódással, de a partnernöm nem is volt ráhangolódva az idegenre. Pedig nem ez lenne az elsö neki -lásd képsorozatok wink
Még elmegyünk szerintem, legfeljebb viszünk társaságot is magunkkal biztos ami tuti.
Még mielött valaki megkérdezi hol volt: http://wellness-pärchenclub-blaue-lagune.de/gallerie.html
Ezta szembekötös, haver beenged figurát a képeimen látható mindkét csajjal megcsináltam, betü szerint ugy ahogy leírtad. A haver is a képeken látható srác volt. egyes képek erröl az együttlétröl készültek. Majd felteszek elötte utána képeket is.
szép emberpár , kezdeti ügyetlenkedés. ès igen... van tapasztalatom , heti szinten müveljük és az elözö csajok 80% -val is. Tehát kicsit tudom miröl beszélünk. De kitartás lesz majd jobb is.
bocs, de ez a seggbekuki elég elnyujtott tökölödésnek tünik. Ha nem tetszik a csajnak akkor ugy sem lesz belöle semmi. Ha meg teszik akkor lehet nyomni neki mert ugyis élvezi.
ugy van ´96 ban és ´99-ben készültek. most 80 kg a 165 cm-hez . ès már nem vagyunk egy pár. Azóta sem volt ilyen élménye. De isten nem ver bottal buck
ha megosztanád velem tapasztalataid gyönygyszemeit, netán még fotókkal is, akkor persze mindent itt a forum nyilvánossága elött visszavonnék. wave
ennek ellenére is csak pár havonta egyszer saját kéreésre kapja meg , mert erért ez minden élvezés ellenére egy nagy megterhelés amit igencsak ki kell heverni circling
.... és nem lötyög utána mert ..... irtam lejjebb. smile . Semmi köze a tág puncinak ehhez. Persze a tágabba bemegy könnyen, amibe meg nem, nemszabad eröltetni. De aki már szült ott már kijött valami nagyobb is. Ott be is megy. A kérdés, hogy szereti vagy nem, elbírja vagy nem.
Az általad leirt exterm tág és az extrém szük punciból is volt nekem egy-egy. Az utóbbi mégis naaaagyon jó volt.. amig tartott. HAtalmas orgazmusai voltak. De akik "betörték" eredetikleg azokkal együtt megszenvedett.
vadócka, még sokat kell és fogsz tanulni.Mire barátnön megynugszik féligmeddig a monumentális élvezésböl, a farkamtól is elmegy rögtön utána. A punci pedig órákon keresztül be van duzzadva, hogy olyan szük, hogy talán szüzlánykorában sem volt.
nem kell téged elítélni, mert a tudatlanság nem bün.
Igazad van, ez a dolog nem természetes és nem is mindenkivel müvelhetö és de akivel igen, azok élvezik is. Persze fontos a vigyázatosság, de akkorát élvezni, elspriccelve (a tudatlanok ebben se hisznek) még nöt nem sokat láttam. Bennem nincs semmi perverzió , hogy mindenképpen fájfdalmat okozzak valakinek. De a gyönyör ilyetén kiterjesztése is elfogadható, ha a másik fél elfogadja élvezi és nem származik kára belöle.
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 147 hozzászólás, Listázva: 1-50

julius11

julius11 Regisztrálás ideje: 2007. június 01.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!