Igen engem is izgat ha látom mással a feleségemet.
Sajnos Ő nem szeretné megint, régebben barátokkal megtettük, akkor Ő is élvezet.
Szertintem ebben semmi kivetni való nincs, ha mindkét fél megteszi. Nem mondom hogy naponta de évente 1 2 alkalommal én szeretném, és nem azért mert nem tudom kielégíteni a feleségemet, hanem mert olyan játékként fogom fel, mint bármit a szexben meg lehet tenni. Sőt örülnék ha megtenné a kedvesem megint.
Sajnos Ő nem szeretné megint, régebben barátokkal megtettük, akkor Ő is élvezet.
Szertintem ebben semmi kivetni való nincs, ha mindkét fél megteszi. Nem mondom hogy naponta de évente 1 2 alkalommal én szeretném, és nem azért mert nem tudom kielégíteni a feleségemet, hanem mert olyan játékként fogom fel, mint bármit a szexben meg lehet tenni. Sőt örülnék ha megtenné a kedvesem megint.
Sziasztok!
Lehet,hogy kifütyültök de azért megprobálom
Egy kis segítségre és tapasztalatok elmesélésére lenne szükségem!Az a problémám,hogy én nagyon sok mindenre nyitott lennék de a kedvesemet nem nagyon tudom belevonni semmilyen újdonság kiprobálására.Ebben kérnék egy kis segítséget,tanácsot,hogy hogyan tudjam elérni nála,hogy megvalósítsam a vágyaimat!?Ha valaki hasonló cipőben jár vagy járt és siker koronázta a kitartását az mindenképpen írja meg akár privibe is ha itt nem akarja!Kíváncsi vagyok nagyon az ötletekre és arra,hogy várjak vagy adjam fel a dolgot?Megcsalni nem szeretném,csak vele kiprobálni a gyönyört amit többen adhatnánk egymásnak.Engem nem gátolna a 2. csaj,vagy pasi vagy pár sem.Sokat fantáziálgatok erről és már nagyon szeretném átélni is!Köszi előre is a segítséget!
Lehet,hogy kifütyültök de azért megprobálom

Elnézést ,ez tényleg nagyon elcsúszott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 16. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 16. csütörtök 08:09
Törölt felhasználó (801425)

Biztos,hogy ezt a választ nekünk akartad küldeni, mert vagy eltévesztetted a címzettet, vagy nagyon nem értelmezhető a válasz.....
Biztos,hogy ezt a választ nekünk akartad küldeni, mert vagy eltévesztetted a címzettet, vagy nagyon nem értelmezhető a válasz.....
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 15. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 17:25

Nagyon keveset tudsz te még a dolgokról ,itt !
Nem baj majd megéled, megérted.
Sok sikert tanuló.
Azt azért remélem már, kicsit kapisgálod a lové nem a képfeltöltésekből van,az ilyen oldalakon.
Sok sikert tanuló.
Azt azért remélem már, kicsit kapisgálod a lové nem a képfeltöltésekből van,az ilyen oldalakon.
Hát igen!
Ezt sokan nem igazán értik mi jó ebben.....Nem tudom de nagyon izgató,ugylátszik igy vagyunk kodólva!
De annak örülök,hogy ezzel nem vagyok egyedül!
De szivesen olvasnék több beszámolot 3mas 4es felálllásról!
Ezt sokan nem igazán értik mi jó ebben.....Nem tudom de nagyon izgató,ugylátszik igy vagyunk kodólva!
De annak örülök,hogy ezzel nem vagyok egyedül!
De szivesen olvasnék több beszámolot 3mas 4es felálllásról!

Nagyon keveset tudsz te még a dolgokról ,itt !
Sok sikert tanuló.
Azt azért remélem már, kicsit kapisgálod a lové nem a képfeltöltésekből van,az ilyen oldalakon. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 09:01
Sok sikert tanuló.
Azt azért remélem már, kicsit kapisgálod a lové nem a képfeltöltésekből van,az ilyen oldalakon. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (801425)

(Én a férj)
Csak, hogy visszatérjünk a téma eredetijéhez, engem izgat, ha megdugják a feleségemet.
Ám nem mindegy, hogy ki és mikor. Engem az izgat, ha én is részt veszek a játékban. Ha látom,érzem örömét, kéjét. Szerintem pont az örömök összeadódása fokozza a dolgot. 2 fasz, 2 nyelv, 4 kéz többre képes a felénél.
Volt már rá példa, hogy távollétemben, a tudtommal dugta meg házibarátunk az asszonyt és ez engem egyáltalán nem töltött el sem örömmel, sem lelkesedéssel.
Viszont a hármas gabalyodásaink mindig nagy élményt jelentenek. Elsősorban az asszony miatt, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy az én örömömet nem fokozza. Jót tesz a kettőnk kapcsolatának akkor is amikor kettesben vagyunk együtt. Ez afféle fűszere a hosszú évek rutinjának.
Csak, hogy visszatérjünk a téma eredetijéhez, engem izgat, ha megdugják a feleségemet.
Ám nem mindegy, hogy ki és mikor. Engem az izgat, ha én is részt veszek a játékban. Ha látom,érzem örömét, kéjét. Szerintem pont az örömök összeadódása fokozza a dolgot. 2 fasz, 2 nyelv, 4 kéz többre képes a felénél.
Volt már rá példa, hogy távollétemben, a tudtommal dugta meg házibarátunk az asszonyt és ez engem egyáltalán nem töltött el sem örömmel, sem lelkesedéssel.
Viszont a hármas gabalyodásaink mindig nagy élményt jelentenek. Elsősorban az asszony miatt, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy az én örömömet nem fokozza. Jót tesz a kettőnk kapcsolatának akkor is amikor kettesben vagyunk együtt. Ez afféle fűszere a hosszú évek rutinjának.
Mi annó az exemmel módfelett élveztük, amikor mást / másokat is bevontunk a hálószobánk falai közé
Voltunk sráccal is, lánnyal is hármasban, párokkal is sikerült négyesben lennünk.
Finom, különleges izgalmat adott minden felállás
Hogy ontopic legyek, izgatott, élveztem, amikor ketten kényeztettük a páromat

Voltunk sráccal is, lánnyal is hármasban, párokkal is sikerült négyesben lennünk.
Finom, különleges izgalmat adott minden felállás

Hogy ontopic legyek, izgatott, élveztem, amikor ketten kényeztettük a páromat

Lehet hogy egy páran azt gondolják, hogy az ember kitalál bizonyos történeteket, de én csak a megvalósult sztorikat írom erre a topicra. Szerintem akik ezen a topicon vannak a 90%-a kíváncsi mások történeteire. Én sem tartom kizártnak, hogy valaki kitalált történetet írjon, de ez legyen az ő dolga. Ez engem különösebben nem érdekel. Engem igenis izgatott, ahogy a feleségem idegen pasikkal szexelt. Sokkal jobb és változatosabb lett a szexuális életünk. Rómába ha valaki nem tudná,már az ókorban is divat volt orgiákat rendezni. És császárok dugatták a feleségeiket gladiátorokkal. Egyébként Nasummal is egyet tudok érteni, ahogy másokkal is.
Köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 21:58
Törölt felhasználó (797483)

Tényleg nagyon klassz a sztori. Gratula!
Kár, h fantáziátlan alakok széttárskeresőzik a topikot.

Köszönöm Tila, volt folytatás, nem is akármilyen szexcsaták.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 17:58
Törölt felhasználó (747898)

Johnny .Szép sztori gondolom van folytatásod is.
Azt vettem észre sokkal jobb a szex mióta átjött pár fiu hozzánk.Eddig nem hittem el de tényleg igaz.Egyébként rengetegen irtak nekünk de tartós kapcsolatra 3.-at nem találtunk.Kár.Az a baj hogy a legtöbb fiu csak kipróbálná meg hazudnak milyen gyakorlottak aztán 2-percig tart.Azért voltak jó tapasztalatok is.Tényleg izgat ha dugják az asszonyt.
de gondolom.
Részben igazad van. mert az élet az nem csak ebböl áll. De....
TE beléptél ide pár napja és osztod az észt. HA nem tetszik ami itt folyik, hát ne nézd.
Persze az is igaz, hogy az itt lévök jó nagy része csak nyálcsorgató nézelödö, de a másik része éli és élvezi az ÈLETET, lehet ,hogy úgy ahogy te csak szeretnéd.
Ez itt egy közösség, akiknek ilyen vagy olyan módon de hasonló a fantáziájuk.
Vannak akik csak szeretnék és reménykednek, vannak akik próbálgatják és akik már müvelik (ahogy te írod-élik)
Akik képeket tesznek föl, azok igy ÈLIK ki az exhibitionista hajlamaikat,
akik nézik azok meg a leselkedö hajlamaikat vagy csak a szépérzéküket tornásztatják.
Ehhez reklámnak,pénznek nincs köze.
Az oldal müködtetöi teszik lehetövé a fentiekben leírtakat, hát nagyon nem érdekel mit keresnek. TÉGED SE KÉNE,HOGY ZAVARJON. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 14. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 18:11
Részben igazad van. mert az élet az nem csak ebböl áll. De....
TE beléptél ide pár napja és osztod az észt. HA nem tetszik ami itt folyik, hát ne nézd.
Persze az is igaz, hogy az itt lévök jó nagy része csak nyálcsorgató nézelödö, de a másik része éli és élvezi az ÈLETET, lehet ,hogy úgy ahogy te csak szeretnéd.
Ez itt egy közösség, akiknek ilyen vagy olyan módon de hasonló a fantáziájuk.
Vannak akik csak szeretnék és reménykednek, vannak akik próbálgatják és akik már müvelik (ahogy te írod-élik)
Akik képeket tesznek föl, azok igy ÈLIK ki az exhibitionista hajlamaikat,
akik nézik azok meg a leselkedö hajlamaikat vagy csak a szépérzéküket tornásztatják.
Ehhez reklámnak,pénznek nincs köze.
Az oldal müködtetöi teszik lehetövé a fentiekben leírtakat, hát nagyon nem érdekel mit keresnek. TÉGED SE KÉNE,HOGY ZAVARJON. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 14. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (802980)

Bevétel az van a reklámokból, és itt meg ott ,meg mindenütt ott vannak a palimadarak, akik képeket tesznek fel és akik nézegetik,de az élet az nem ez !
Az nem képnézegetés, és gyermeteg álmok naiv megfogalmazása, az életet élni kell, és nem nézni másokét a monitoron.
Nem gondolod?
Az nem képnézegetés, és gyermeteg álmok naiv megfogalmazása, az életet élni kell, és nem nézni másokét a monitoron.
Nem gondolod?
(Én a férj)
Köszöntjük a nem párokat ,az eddigi itt alkalmatlan jelentkezőket ,de mi párként párt keresünk !
Köszönjük az eddigi sok házibarát ajánlást. Megköszönnénk, ha továbbra is folytatnátok ezt a dolgot, mert már eddig is bejött a dolog
Ha ajánlotok valakit, akkor írjátok meg kit és miért , mennyi és milyen tapasztalat alapján.
Köszönjük szépen!

Ha ajánlotok valakit, akkor írjátok meg kit és miért , mennyi és milyen tapasztalat alapján.
Köszönjük szépen!
Hm nagyon jok a történeteitek!
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 14:29

Ekkor a nejem rám nézett,és csak annyit mondott, hogy akkor majd jövök. Megfogta Z kezét, és behúzta a vendégszobába. Elég nehezen tudtam elaludni, mert a nejem folyamatos sikongatásait hallottam. Hát mit ne mondjak, teljesen felizgatott az a tudat, hogy a másik szobába a feleségemet a barátom nyalja, dugja és szopatja. Egy csendes pillanatban alhattam el, amikor feltehetően a nejemet Z pont szopatta. Valamikor hajnalban kelhettem fel, amikor a nejem mellém bújt, és átölelt. Én ekkor megkérdeztem tőle, hogy hogy érezte magát? A nejem mosolyogva annyit mondott, hogy ez az este fantasztikus volt, de nagyon fáj a puncija és a szája. Csak annyit mondtam neki, hogy többet kellene gyakorolnia a szopást. Ő mosolyogva, "lehet hogy igazad van" Mivel a tudattól a farkam újra állni kezdett, ezért a nejem fejét lehúztam a farkamhoz, hogy újra dolgozzon egy kicsit, majd utána újra megdugtam. Annyira izgató volt ez az eset, hogy soha nem fogom elfelejteni. Akik hasonlóképpen gondolkodnak, ilyen szitukat kívánok nekik.
Jó sztori!
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 14:29

Ekkor a nejem rám nézett,és csak annyit mondott, hogy akkor majd jövök. Megfogta Z kezét, és behúzta a vendégszobába. Elég nehezen tudtam elaludni, mert a nejem folyamatos sikongatásait hallottam. Hát mit ne mondjak, teljesen felizgatott az a tudat, hogy a másik szobába a feleségemet a barátom nyalja, dugja és szopatja. Egy csendes pillanatban alhattam el, amikor feltehetően a nejemet Z pont szopatta. Valamikor hajnalban kelhettem fel, amikor a nejem mellém bújt, és átölelt. Én ekkor megkérdeztem tőle, hogy hogy érezte magát? A nejem mosolyogva annyit mondott, hogy ez az este fantasztikus volt, de nagyon fáj a puncija és a szája. Csak annyit mondtam neki, hogy többet kellene gyakorolnia a szopást. Ő mosolyogva, "lehet hogy igazad van" Mivel a tudattól a farkam újra állni kezdett, ezért a nejem fejét lehúztam a farkamhoz, hogy újra dolgozzon egy kicsit, majd utána újra megdugtam. Annyira izgató volt ez az eset, hogy soha nem fogom elfelejteni. Akik hasonlóképpen gondolkodnak, ilyen szitukat kívánok nekik.
Szép sorozat! Tudtok élni!

Bevétel az van a reklámokból, és itt meg ott ,meg mindenütt ott vannak a palimadarak, akik képeket tesznek fel és akik nézegetik,de az élet az nem ez !
Nem gondolod? (Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 06. 14. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 17:17
Nem gondolod? (Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 06. 14. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)

hát kedves százévesek
ezek a történetek nem is olyan lehetetlenek. Nézz rá a képeinkre és a törteneteimre. ilyenek velem is megtörténtek megtörténnek, és ketten mi is vagyunk(sajnos) már százévesek

ezek a történetek nem is olyan lehetetlenek. Nézz rá a képeinkre és a törteneteimre. ilyenek velem is megtörténtek megtörténnek, és ketten mi is vagyunk(sajnos) már százévesek
hát kedves százévesek
ezek a történetek nem is olyan lehetetlenek. Nézz rá a képeinkre és a törteneteimre. ilyenek velem is megtörténtek megtörténnek, és ketten mi is vagyunk(sajnos) már százévesek (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 14. kedd 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 14. kedd 05:58

ezek a történetek nem is olyan lehetetlenek. Nézz rá a képeinkre és a törteneteimre. ilyenek velem is megtörténtek megtörténnek, és ketten mi is vagyunk(sajnos) már százévesek (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 14. kedd 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár nélküli alkalmatlan szájhősök, elképzelt történetei rossz megfogalmazásban ,ez itt akár az álom erdő meséi címet is kaphatná.