/ 4 oldal
Hozzászólások
Persze értem én, majd utána arra van időd hogy azt leírd hogy milyen kitartóan keresel? Vicc vagy
ez érdekes hozzászólás, vicces hogy Dupla úgy helyesel a sok kitartásra, hogy csak abban az esetben ismerkedik (állitólag) ha valaki azonnal ráér. Többször megkérdeztem, hogy ez vajon reális-e? Reális-e este tízkor azonnali partnert keresni, de gyorsan.. persze néha méhg akár össze is jöhet. na de papolni a kitarásról, anélkül, hogy való ismerkedési folyamattol mereven és azonnal elzárkozik valaki - ez sima képmutatás.
Mesikae nem válogatós, hanem kamus. 70 kilós óriásmuff , de nem talál 16 ezer pasi között megfelelőt. Azért mert minden normális lelép, mihelyst megtudja, hogy kurva és pénzért kefél. ennek az igényességnek semmi köze sincsen. Te se dőlj be neki
Mesi 26 már megint hazudozik. Úgy fikázza a pasiállományt, hogy közben eleve pénzért keres szexpartnert. Ki van akadva, hogy kifordul az ember gyomra, mikor meghallja, hogy kurválkodni akar és nem partnert keres. azért szégyellheti magát...
Nem jöttél még rá, hogy ezek úgy "vágyakoznak", hogy pénzért? úgy keresnek partnert, hogy prostituálódnak.
nem baj, ha hetero vagy... sokan vagyunk igy, de ne légy náci...
Pedig tökre hihető, és életszagú...Két nő bejelelentkezik hozzád masszázsra, majd egymásnak esnek és leszopnak...a sok köcsög meg hitetlenkedik... ki érti ezt?
Rá se ránts, biztos csak irigyek....
Talán mert pénzért szexeltek ...és itt partnert keresnek nem kurvát
Sziasztok
debrecen nyiregy környékén szeretnék ma este találkozni. Párok lányok? Balazs42
Balaton környéki páros, akár biszex, aki találkozni is szeretne ... és nem a jövő hónapban? B 42
Ez jó! Én egy vemhes kocát adnák (vagy adnék?) egy jó kis bőnyálas szopásér. Ugyanitt bonntott tégla elado
És az hol van?
Sziasztok Ápolt, normális 42, 180/86 paiként ma este, éjszaka keresek nyugatmagyarországon valami izgalmasat lányokkal párokkal. Mobili es problemamentes vagyok. Köszönöm
Kár hogy ebből megnt egy szó sem igaz: pasi-békés csak álmodozik egy nagy hazudozó: először találkozni akar, majd megirja hogy sajnos a rossz idő miatt a barátnőjének sajnos mindentől elment a kedve, majd másnap azzal kérkedik hogy a csajának öt orgazmusa volt. Ugyan már! vagy kamugép és az egész hazugság vagy inlorrekt másokkal, és becsapja őket. Sajnélom, bocs hogy a kamusok szűrését sokan úgy veszik, mintha nem a közös érdekünkből neveznénk a hazudós párokat, embereket hazudósnak, hanem sértett önérzetből. de a fórum lényege az lenne hogy segitsük egymást, sajnos pasi-békés egy magányos faszverő hazug disznó.ezt legalább tudjuk...
ezen felbuzdulva irtam is nektek.
sztem felesleges bizonygatnia egy db embernek hogy milyen korrektek, olvassatok vissza es eleég sok panasz van ra hogy kamusak, tenyleg azok.
csak nem válaszolnak :O) milyen meglepő...:O)
mi lehet az, hogy hadjad? ez madjarul van-e?
Szpasi és többiek, ez a fórum többek között arra is való, hogy nyilvánosan meg lehessen vitatni és osztani a tapasztalatokat. Igazából mi is örülnénk, ha megosztanatok hogy ki valodi és ki kamu.
Azert van negatoiv hozzaszolas, mert a pozitivumok , a sikerek csak ránk tartoznak- ez a diszkréció. Az hogy kamusok vannak, sőt gyakran zaklatók, azok pedig szerintünk közérdekű információk. Használd ha akarod, vagy ne használd a te dolgod.
Mi arra reagáltunk amire te visszaszóltál, és te az esdtihajnalkara tett megjegyzesre reagaltal. szoval ha elnezett valaki valmait azok Ti voltatok. es persze ha Ti nem ök vagytok, akkor nem kell magatokra venni...csak akkor minek reagáltál másnak tett bejegyzésre?
Arról nem beszélve hogy az egyik hirdetésedben a lány vékony kislányos alkatú, a másikban meg 82 kiló. teljesen különböző adatokat szerepeltettek - elég vicces...:O)
na csak kibújt a szög a zsákból, megint hazudsz:
- egyfelől nem is ezen a néven hirdettél, és nem ezenanéven lévő hirdetésre irtunk vissza,
- nem kosaraztál ki - mi alapján tettél volna, soha nem beszéltél velünk és soha nem láttál,
- nem szegeden kerestél ,
- és telefonfeltöltésből akarnál búvóhelyet keresni?
minden egyes szavad hazugság. vigyazzatok velük!!!
Ez a szentes környéki pár már a legkülönbözőbb neveken szerepelt, havonta változtatja a nevét. korábban már felhivtuk rájuk a figyelmet, ne dőljön be senki.
Már a telefonos kapcsolatfelvételhez is feltöltést kérnek - teljesen kamu.
Ahogyan mások Veletek kapcsolatos bejegyzéseiből is látszik, éppen a tisztelet hiányáról van szó. Nem értjük, miért kell hazudnod folyamatosan ... Hogyan és miből választasz, ha nem kommunikálsz, nem cserélsz képet, még csak nem is válaszolsz, de újra és újra megjelenteted a hirdetést. ugyan mi alapján választanál. Mi sem vagyunk hülyék, évek óta hirdetünk és találkozunk, és elég hamar kiderül az inkorrekt viselkedés.
Te Férfi, neked 146 hirdetésed van, és mind Tolna megyéből . ne fárasszál már...:O)
Sajnos az a baj hogy tudod Te is , hogy hazudsz.
Hirdetsz, sem hirdetésre , sem köszönésre nem válaszolsz, és nemcsak nekem nem - többen tapasztaltuk ezt. Miután rákérdez az ember, hogy vajon miért hirdetsz , ha nem kommunikálsz, csak utána válaszolsz, és megpróbálod ráfogni a mi sértettségünkre. Hidd el senki, nem sértődik meg, ha Ti ismeretlenként nem az adott illetőt választjátok. Az viszont, hogy nem reagáltok, nem irtok, nem köszöntök, elolvassátok a bejegyzést (merthogy látszik), de nem reagáltok - az minősít. Nem "kell" senkit választani, korrekt módon azonban lehet viselkedni.
Amúgy igazad van, ez az oldal arra is jó, hogy le tudjuk csekkolni egymás valódiságát, és be tudjunk számolni egymásnak. Valóban több bejegyzésem is van, mert minden esetben igyekszem a többi embernek is felhívni a figyelmét arra, akinek nem volt gyerekszobája. A sunnyogás, lapítás ugyanolyan tahó viselkedés, mint a nyílt hazugság - és a bejegyzésem akár Nektek is segítség, hogy ki az aki ellenőrzötten kamu, vagy csak bunkó...
Be ne dőljetek nekik :O) Teljes kamu!!!
Szexi - ez melyik vízesés? Hol van helyileg?
Sziasztok, igen mi pasik is nagon szeretnénk ,de nem reagáltok megkeresésre.
Te is bedőltél a kamusoknak? miért nem olvasod el a hozzászólásokat. Legalább 3 ember tanúsitja egymástól függetlenül hogy kamusok. Ezért van a fórum, hogy meg lehessen osztani a tapasztalatokat...
Tüskének ne dőljön be senki. Pénzért mutatnak képet is. Csalók és a pénzedre mennek.
nem lehetne ezt a "komoly" szót egyszer helyesen leírni? csak egyszer , ha már minden alkalommal szólnak érte....
és most még privátban anyáz is. Vigyázzatok mert pénzlopásra hajtanak, igazából érdemes lenne csalóként rendőrséhez fordulni, ha valakinek számot is adnak.
Kamusok, vigyázzatok velük. Telefonfeltöltése kamuakció.
Ti is ugy kerestek h nem irtok vissza.
Hat en irtam de mikor van a buli ami eztan lenne? smile
Persze, mindekinek az van, azért vagyunk itt - kivéve benneteket, akik viszont azért vannak itt, hogy pénzt csajnak ki másoktól.
VIGYÁZZATOK!! ÓVATOSAN EZEKKEL!!!!
Csak kár hogy kamusok, akik telefonfeltöltésért akarnak képet mutatni és cserélni. szerintem itt mrá sok ember ismer benneteket.
Tüskééket mindekinek a figyelmébe ajánlom, mint kerülendő hazug embereket. ahogyan felveszed velük a kapcsolatot, úgy azt kérik, hogy töltsd fel a telefonjukat, és csak akkor mutatnak képet. (Ugyan ki az, aki kép nélkül találkozik, vagy ha igen, akkor fel kell tölteni érte a mobilját.)?
Hazug, szemét cigánykodás.
ez klassz kar hogy nem birtok adni egy mailt ahova kuldhetnenk.
van csak nem valaszoltok
De minek hirdetitek magatokat, amikor soha nem jelentek meg amikor kiirjatok? Ne dőljetek be nekik, teljesen kamusok.
minden héten járok többször is, teljesen kihalt napközben de este is sokszor van hogy egyedül vagyok, maximum egy vagy két szerb vagy román ember van.
Az itt hirdető párok közül eddig négy pár volt aki hirdette magát hogy aznap ott lesz, egyszer sem jelentek meg. persze nyilván veletek sem lehet ismerkedni vagy találkozni csak a nem létező pároknak :O) gondolom vagy tévedek? biztos nem hiszen korábban Ti sem irtatok vissza.
igen, de utólag ezt minek megkérdezni?
ha ismerkedni nem lehet veletek, normális ember nem megy oda hozzátok... utólag minek kérdezni. olyan mint amikor a swingerbuli után utólag keresik a párok azt a másik párt akit ott láttak, csak bénák voltak odamenni hozzájuk.
Sziasztok 42 éves bire is nyitott pasiként, 180/85 ápolt pasiként keresek nyugat-dunántúli lányokat, párokat izgalmas időtöltésre.
persze mondhatnám , hogy általában keresek, de abból úgysem lesz semmi a sok határozott ember mellett, szóval szerda este lenne valakinek kedve találkozni? 40bebebe40@gmail.com
Sziasztok 42 éves bire is nyitott pasiként, 180/85 ápolt pasiként keresek nyugat-dunántúli lányokat, párokat izgalmas időtöltésre.
persze mondhatnám , hogy általában keresek, de abból úgysem lesz semmi a sok határozott ember mellett, szóval szerda este lenne valakinek kedve találkozni? 40bebebe40@gmail.com
Sziasztok 42 éves bire is nyitott pasiként, 180/85 ápolt pasiként keresek nyugat-dunántúli lányokat, párokat izgalmas időtöltésre.
persze mondhatnám , hogy általában keresek, de abból úgysem lesz semmi a sok határozott ember mellett, szóval szerda este lenne valakinek kedve találkozni? 40bebebe40@gmail.com
Bravo Ducimaci!! szted a gumi a gyerek ellen kell? akkor jo, mert a seggedbe nem is szukseges, es aztan mehet egybol a szadba is utana nem? gyerek ugyse lesz belöle...gratula!
De most morahalmon vagytok, lehet ismerkedni ? balazs
sziasztok ment privi
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 169 hozzászólás, Listázva: 1-50

40bebebe

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2015. március 09.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!