Ilyennel még nem találkoztam
nálunk igen is számít. Hiába ír 40 feletti, szerintem nem a mi korosztályunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 18:51

Törölt felhasználó (3971322)

És azt hányszor olvasod a hirdetésekben, hogy kor, alkat nem számít. Igazából akkor vegyen 3 kg marha húst, hisz neki mindegy
És azt hányszor olvasod a hirdetésekben, hogy kor, alkat nem számít. Igazából akkor vegyen 3 kg marha húst, hisz neki mindegy
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 18:40
Törölt felhasználó (4233932)

Meglehet.. bár kétlem, hogy olyan nagy lenne a választékuk.. az ilyeneket szerintem nem is érdekli ki az illető, ráugrik és kész
bírom mikor írnak, hogy "Szia! Én szívesen csatlakoznék! Megdugnálak!" Pedig kép sincs fent.. lehetnénk akármilyen rondák ezek szerint? Nem hinném..

Így van! Ti is vegyétek megtiszteltetésnek, hogy egy ilyen úr, hajlandó megdugni a hölgyet! Nemis értjük mi a problémátok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 16:16

Volt aki úgy kezdett, szia baszni azért lehet nem? Meg küldj képet meglátom lekezellek e" xdd
Meglehet.. bár kétlem, hogy olyan nagy lenne a választékuk.. az ilyeneket szerintem nem is érdekli ki az illető, ráugrik és kész
bírom mikor írnak, hogy "Szia! Én szívesen csatlakoznék! Megdugnálak!" Pedig kép sincs fent.. lehetnénk akármilyen rondák ezek szerint? Nem hinném..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 17:53

Törölt felhasználó (3989732)

Valószínűleg az ilyen taplóknak is megvan a megfelelő piaci szegmense.
DD Csak nem nálunk.

Valószínűleg az ilyen taplóknak is megvan a megfelelő piaci szegmense.
DD Csak nem nálunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 16:16

Volt aki úgy kezdett, szia baszni azért lehet nem? Meg küldj képet meglátom lekezellek e" xdd
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 15:03
Törölt felhasználó (4236812)

Miért, abból kiderülne, hogy nem csak szép vagy de szerêny is
A szimpátia nagyon fontos, vitathatatlan.
Sokszor kapok olyat, hogy csak pislogok mint hal a szatyorban. Ma pl....."szia xyz vagyok szereted a jó nagy kolbászt?" Válaszoltam, hogy nem, köszi, épp diétázom
Na eeeez nem szimpatikus kezdés semmiképp sem.

Sokszor kapok olyat, hogy csak pislogok mint hal a szatyorban. Ma pl....."szia xyz vagyok szereted a jó nagy kolbászt?" Válaszoltam, hogy nem, köszi, épp diétázom

Na eeeez nem szimpatikus kezdés semmiképp sem.
Persze értem én, majd utána arra van időd hogy azt leírd hogy milyen kitartóan keresel? Vicc vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 12:38
Törölt felhasználó (3925392)

nincs semi kép mutatás azonal akor van ha pont akor anyi idönk van és nem legközeleb
Miért, abból kiderülne, hogy nem csak szép vagy de szerêny is
Na eeeez nem szimpatikus kezdés semmiképp sem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 14:37

Na eeeez nem szimpatikus kezdés semmiképp sem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze ez érthető, de szerintem amíg nincs meg a szimpátia kár addig küldeni
Szépek vagyunk pedig, de persze vannak akik laikusak ebben. Legalábbis párom szép, magamról nem mondok véleményt xD

Én se tudom mit válaszolnék, de nekem van pár közeli barátom (Fiú, lány egyaránt), aki tud az efféle vágyaimról
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 13:25

Nem, gondolom, hogy egy egyszerű portré kép, vagy akár teljes alakos ruhás akkora gondot jelentene, főleg ha ismerkedési szándék van. Hiszen arra a képre nincs ráirva, hogyan és miért jutott a jövendő vagy nem jövendő fél kezébe, vagyis mindegy. Épp ezen gondolkodtam a minap, ha valaki ismerős például megkérdezné, ti valóban ilyen szexuális életet éltek, akkor mit válaszolnék... Kell-e szégyelni, ha szabadabbak vagyunk, ha nem az általános közerkölcsöt valósítjuk meg, vagy érdemes-e learatni az irigység babérjait, és vállalni, hogy már pedig bizony mi időnként fűszerezünk...
Persze ez érthető, de szerintem amíg nincs meg a szimpátia kár addig küldeni
Szépek vagyunk pedig, de persze vannak akik laikusak ebben. Legalábbis párom szép, magamról nem mondok véleményt xD
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 14:05

Törölt felhasználó (4236812)

Ha azonnal nem is, pár levélváltás után, ha az alap szimpátia meg van természetes, hogy az illető kíváncsi rátok. Nem mellesleg Ti is eldönthetitek, hogy szimpatikus e a megjelenése is, vagy dobjátok. Elkerülhetitek a felesleges köröket, és Ő/Ők is

Ha most akarják, akkor akarják később is nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 14:09

Ugyanígy gondolom. Nem sietünk sehova.
Ugyanígy gondolom. Nem sietünk sehova.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 13:12

Ezért is gondolom ÉN úgy, hogy nem nsgy elvárás a hosszabb ismerettség.. ha ez alatt kibukik, hogy milyen türelmetlen stb. akkor már megérte várni. Illetve, ha tud várni akkor az már plusz pont.. azonnal arcképpel, felfedni a személy azonosságot, mikor még nem is ismerjük a másikat csak szerintem nem jó?
Ha azonnal nem is, pár levélváltás után, ha az alap szimpátia meg van természetes, hogy az illető kíváncsi rátok. Nem mellesleg Ti is eldönthetitek, hogy szimpatikus e a megjelenése is, vagy dobjátok. Elkerülhetitek a felesleges köröket, és Ő/Ők is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezért is gondolom ÉN úgy, hogy nem nsgy elvárás a hosszabb ismerettség.. ha ez alatt kibukik, hogy milyen türelmetlen stb. akkor már megérte várni. Illetve, ha tud várni akkor az már plusz pont.. azonnal arcképpel, felfedni a személy azonosságot, mikor még nem is ismerjük a másikat csak szerintem nem jó?
Nem, gondolom, hogy egy egyszerű portré kép, vagy akár teljes alakos ruhás akkora gondot jelentene, főleg ha ismerkedési szándék van. Hiszen arra a képre nincs ráirva, hogyan és miért jutott a jövendő vagy nem jövendő fél kezébe, vagyis mindegy. Épp ezen gondolkodtam a minap, ha valaki ismerős például megkérdezné, ti valóban ilyen szexuális életet éltek, akkor mit válaszolnék... Kell-e szégyelni, ha szabadabbak vagyunk, ha nem az általános közerkölcsöt valósítjuk meg, vagy érdemes-e learatni az irigység babérjait, és vállalni, hogy már pedig bizony mi időnként fűszerezünk...

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 13:06

Én most voltam a beszálló barátunk családi cégénél, mert lesz közös melónk.
Pedig itt találkoztunk a GG-n, de úgy tűnik, sikerült elsőre összehozni a "barátság extrákkal" felállást. Az ismerkedés pár hónapig tartott, főleg itt levelezve, majd személyes találkozóval.
Ja és eddig főleg nálunk szexeltünk, mert mindenkinek úgy a legegyszerűbb. Szóval ha a harmadik normális, akkor nem igazán jelent problémát, ha tudja, hol lakunk.

Ja és eddig főleg nálunk szexeltünk, mert mindenkinek úgy a legegyszerűbb. Szóval ha a harmadik normális, akkor nem igazán jelent problémát, ha tudja, hol lakunk.
"Reális-e este tízkor azonnali partnert keresni, de gyorsan.." - hogyne lenne reális, csak az már a fizetős kategória.
Vagy a tinder.
(Ez egy válasz 40bebebe üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 12:19

ez érdekes hozzászólás, vicces hogy Dupla úgy helyesel a sok kitartásra, hogy csak abban az esetben ismerkedik (állitólag) ha valaki azonnal ráér. Többször megkérdeztem, hogy ez vajon reális-e? Reális-e este tízkor azonnali partnert keresni, de gyorsan.. persze néha méhg akár össze is jöhet. na de papolni a kitarásról, anélkül, hogy való ismerkedési folyamattol mereven és azonnal elzárkozik valaki - ez sima képmutatás.
Én most voltam a beszálló barátunk családi cégénél, mert lesz közös melónk.
Pedig itt találkoztunk a GG-n, de úgy tűnik, sikerült elsőre összehozni a "barátság extrákkal" felállást. Az ismerkedés pár hónapig tartott, főleg itt levelezve, majd személyes találkozóval.
Ja és eddig főleg nálunk szexeltünk, mert mindenkinek úgy a legegyszerűbb. Szóval ha a harmadik normális, akkor nem igazán jelent problémát, ha tudja, hol lakunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 12:45

Ja és eddig főleg nálunk szexeltünk, mert mindenkinek úgy a legegyszerűbb. Szóval ha a harmadik normális, akkor nem igazán jelent problémát, ha tudja, hol lakunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

És szerintetek nagy elvárás lenne akár pár esetében akár harmadik esetében, legalább egy fél éves ismerettség, barátkozás?
És szerintetek nagy elvárás lenne akár pár esetében akár harmadik esetében, legalább egy fél éves ismerettség, barátkozás?
Sajnálatos hogy ilyen véleményetek lett. Bár szerintem van gond ha a nejed belemegy a privát megkeresésbe.Én a helyedben erre figyelnék (ha ez szarul esik is) Mi sem ma kezdtük együtt Volt innen is partnerünk ,de valójában rá lehet unni a sok iq huszárra. Ha leírsz valamit az adatlapodon föl sem tűnik neki. Mi ezt meguntuk Havi egy két sw club látogatással megoldjuk többes kalandjainkat. Ami ebben jó az annyi hogy nem kell randizgatni (bár utána lehet ,volt rá példa) Ami viszont a clubból sem hiányozhat néha tele van ruppótlan értetlen pasikkal. Minket nem zavar mert elküldjük őket és tudják ha nem értenek a szóból két perc és kidobják. Itt is vannak társkeresők akik a béjbinek szerelmet vallanak. Szoktunk nevetni ,de egy játéknak jó. Próbáljátok ki.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 02. 05. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 19:36

máskor az én nejem is szólt, most valami miatt azonban nem. de mielőtt bárhova jutottak volna lebuktak, azért 21 év után ismerem a nejem minden rezdülését, és összeraktam a jeleket. Igy csak velem együtt találkoztak, és másnapra kiraktam a kirakóst.
nincs semi kép mutatás azonal akor van ha pont akor anyi idönk van és nem legközeleb
(Ez egy válasz 40bebebe üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 12:19

ez érdekes hozzászólás, vicces hogy Dupla úgy helyesel a sok kitartásra, hogy csak abban az esetben ismerkedik (állitólag) ha valaki azonnal ráér. Többször megkérdeztem, hogy ez vajon reális-e? Reális-e este tízkor azonnali partnert keresni, de gyorsan.. persze néha méhg akár össze is jöhet. na de papolni a kitarásról, anélkül, hogy való ismerkedési folyamattol mereven és azonnal elzárkozik valaki - ez sima képmutatás.