Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Hírek a világból
szex, erotika, kapcsoalt, minden mi pikáns,érdekes
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2012. 01. 31. kedd 20:39
vazelinator vazelinator VIP Admin

Férfi és nő csak ritkán lehetnek barátok

Férfi és nő között akkor van barátság, ha túlvannak a szexen, vagy ha még előtte állnak – tartja a mondás. Tényleg nem lehet őszinte, tiszta barátság két különböző nemű ember között?

Igen, egy vonzó, csinos, korban hozzáillő nő is lehet egy férfi barátja, állította a Bumeráng hallgatója, amikor Bochkor Gáborék egy felmérés kapcsán arról szócsatáztak, vajon létezik-e igaz, hosszú távú barátság férfi és nő között. A felmérés arra az eredményre jutott, hogy az ilyen természetű kapcsolatok négyötödében előbb vagy utóbb felbukkan a szexuális vonzalom.

– Nem mondom, tinédzser koromban megfordult a fejemben, hogy másként is alakulhatna a kapcsolatunk, de csak röpke gondolatként. Születésünktől fogva ismertük egymást, mert szemben lévő házban laktunk, és ma is a legjobb barátom ő. Nagyon vonzó nő, mégis teljesen kizárt köztünk a párkapcsolat – erősítette meg a Borsnak a harmincas éveiben járó Zátonyi Csaba.


Amikor egy nő így karol át egy férfit, mozdulata azt üzeni: jó haverok vagyunk, semmi több. De a nézésből az látszik, hogy bizony ott bujkál a szexuális vonzalom is közöttük
Fotó: Thinkstock


– Ha egy férfi és egy nő azt mondja, ők barátok, és nincs köztük szexuális viszony, akkor ezt a kapcsolatot tudatosan a barátság szintjén tartják – állítja Csehák Hajnalka pszichológus. – Akárhány külön neműek közötti barátságot közelebbről megvizsgáltak kutatók, kiderült, hogy valamelyik fél részéről igenis fennállt a szexuális vonzódás, de azt elfojtotta úgy, hogy a tudatos énje nem is tudott róla.
– Ez alapösztön az emberben, az ellenkező neművel való kapcsolatot mindig a szexualitás mozgatja. Az ember azonban képes arra, hogy tudatosan kordában tartsa a vágyait egy fontosabbnak tartott cél érdekében – tette hozzá a szakember.

Bővebben: borsonline.hu
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2012. 01. 18. szerda 14:42
vazelinator vazelinator VIP Admin

14 gyereke van a 36 éves szűznek

Spermadonorként már 14 párt segített hozzá, hogy gyermekük születhessen, de még sohasem feküdt le senkivel.

A Kaliforniában élő számítógépes szakember, Trent Arsenault saját megfogalmazása szerint egy szexuális donor. „A szexuális energiám 100 százalékát arra használom, hogy spermát produkáljak, amivel gyermektelen párokat segíthetek babához. Ezen kívül más szexuális tevékenységet nem folytatok – magyarázta a férfi egy amerikai tévéshow-ban – Valószínűleg én leszek a 40 éves szűz. Leszámítva, hogy addigra már több mint 15 gyerekem lesz.”


Trent Arsenault
Kép: dailymail.co.uk

A szűz apa egyébként több gyerekével is tartja a kapcsolatot, közük például azzal kislányával, akit egy leszbikus pár egyik tagja szült.

Bővebben :nlcafe.hu
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#5   2012. 01. 16. hétfő 14:52
vazelinator vazelinator VIP Admin

Nem lehet elég korán kezdeni? 8 éves koruktól már erotikus játékokra tanítják gyerekeiket

Mindenki másképp csinálja. Van, ahol a prostitúció a kultúra része, és már gyerekek is művelik.

Indiában él egy népcsoport, a Banchara, akik úgy gondolják, hogy a prostitúcióval a tradíciókat követik. Pénzszerzés céljából már évszázadok óta folytatják ezt a mesterséget.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Minden elsőszülött lánynak csatlakoznia kell a "húskereskedelemhez". Amikor a legidősebb lány betölti a 12. életévét, akkor az apa egy ceremóniát rendez, amelynek keretei között a lány elfogadja, hogy prostituált lesz. Rögtön ezután találkozik az első kuncsaftjával, aki már a családi ház egyik szobájában vár rá. Ezeket a lányokat már 8 éves koruktól fogva különböző erotikus játékokra és mutatványokra tanítják.

Bővebben: life.hu
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#4   2012. 01. 16. hétfő 14:41
vazelinator vazelinator VIP Admin

Arra izgult, ha megvághatta a nők fenekét

Az Interpol Peruban fogta el azt a férfit, aki késsel vagdosta a nők popsiját egy boltban.


Johnny Pimenteler nőket riagott Fotó: Online

40 éves Johnny Pimentelerre egy perui üzletben a férfi egy késsel támadta meg a bolt hölgy vásárlóit.- A specialitása az volt, hogy a békésen nézelődő nőket hátulról megközelítette és egy sniccerel bele vágott azok fenekébe, ezzel hihetetlen fájdalmat és maradandó károsodást okozva.
Bővebben: borsonline.hu
ITT
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#3   2012. 01. 15. vasárnap 15:43
vazelinator vazelinator VIP Admin

Ami egy kézben elfér, azt feldugják

Csöndes-, és kínhalál, születés és csodás gyógyulás mind az orvosok napi élménye. De a butaság bizarr következményeivel is szembesülnek, például hogy miféle tárgyakkal tömik ki testnyílásaikat.

Az egészségügyben dolgozók szívesen elmesélték tapasztalataikat, nevüket azonban nem vállalták, nehogy egykori betegeik magukra ismerjenek és kényelmetlenül érezzék magukat.

A honi páciensek szervezetükbe szájon, hüvelyen, végbélnyíláson és húgycsövön keresztül is jutattak már be különböző tárgyakat. Az ok változó: betegség, kíváncsiság, szexuális túlfűtöttség és az orvosoktól való félelem. Nem ritkán öngyilkossági kísérlet áll a háttérben, és sokszor a sebészeten való pironkodással ér véget az ismeretlenbe való utazás. Olykor a sokat látott szakembereket is meglepi, mik kerülnek elő az emberi testből.



A kielégülésért bármit magukba tömködnek
Fotó: Bors

Fogkefe a hátsóban
Az emberek nagy része nem meri bevallani parnerének, ezért titokban próbál örömet szerezni magának az anusán keresztül. Hetero- és homoszexuálisok egyaránt.
– Ami kézzel fogható, abban előbb-utóbb valaki meglátja a lehetőséget és felhasználja szexuális céljaira. Egy időben nagy sláger volt a dezodoros flakon, amit ha kupakkal felfelé dugtak be, gyakran anélkül húztak ki. Az uborka, répa, babán, fogkefe már szinte rutinmunkát ad. Arra is emlékszem, amikor egy fiatal fiú félt, hogy a kábítószeres tasakok kipukkannak a gyomrában, ezért kitalálta, hogy azokat ketchupos üvegbe rejti és alulról felhelyezi. Az akció előtt főpróbát tartott, de az üveg beszorult és a sebészeten kötött ki – meséli egy műtős.
Egy fiatal orvos a következő történetet osztotta meg lapunkkal: A kórházba érkező úr a feles poharat talpával fölfelé helyezte végbelébe, amit a kórházban csak nagy nehézségek árán sikerült eltávolítani. „Megszenvedtünk vele!” – tette hozzá a doki.
Valószínűleg az is meglepte az orvosokat, mikor egy megközelítőleg huszönöt centiméter hosszú, celofánba csomagolt gyertyára bukkantak egy korosodó úr hátsó nyílásában.

Majd’ megölt a virsli!
Igencsak szabadjára engedik fantáziájukat a magyarok, ha kielégülésükről van szó. A korábban már felsorolt zöldségeken kívül az egyik legveszélyesebb alkalmi partner egy villanynkörte volt, ami ha eltörik, bizony tragédiát okozott volna.
– Szexuális életünket szerettük volna feldobni, ezért a párom kitalálta, hogy főzzünk virslit és ne simán együk meg, hanem először izgat vele szexuálisan. Az elején jó mókának tűnt, de az egyik eltört bennem és nem tudtuk kivenni. Azt hittük, majd szépen lebomlik, de pár nap múlva elkezdett fájni a hasam és igencsak szagos lettem odalent. A sebészeten kötöttünk ki és majdnem belehaltam a fertőzésbe- árulta el lapunknak bizarr titkát egy huszonhét éves lány.

Az általunk végzett kutatás alapján a kísérletező kedvű nők és férfiak aránya közel azonos . Az életkori skála igencsak széleskörű, de a húszas és negyvenes korosztály pironkodik legtöbbet a sebészeteken. Egy szó, mint száz, aki vad fantáziáját kívánja valóra váltani, az tegye biztonságosan és körültekintően!

Bővebben: borsonline.hu
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 01. 07. szombat
Bejegyzések: 12db
Utolsó üzenet: 2012. 12. 06. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!