Őrület
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4   2014. 11. 22. szombat 19:44
Egy irodában dolgozom, nők között. Hasonlóak, mint én, mégis mások. Szerintem nekik nem jár folyton a szexen az eszük. Nekem igen. Ebédszünetben egy asztalnál ülünk, s az én kis fejecskémben a hajnali dugásunk mozzanatai villannak be. Ők receptekről beszélnek. Ha éppen a postára viszem a postakönyvet, sorban álláskor a legutóbbi popsiszex jön elő. Kicsit bizsergek is. A legutóbbi kávészünet is társalgással telt. Mivel közeleg a karácsony, az ajándékozásról volt szó. Mindenki éppen azt sorolta, hogy mit készül venni a párjának. Épp rám került volna a sor, mikor csörgött a telefonom, Édes hívott. Így nem kellett hazudnom. El sem tudom képzelni, ha elmondtam volna, hogy a mi karácsonyi ajándékunk egy Swinger klub látogatás lesz. Talán megkérdezték volna, hogy miben megyek?
Azt hiszem már elkészült teljesen a "gyémánt", amit Édes csiszolt belőlem. Ismeretségünk első napjaiban nevezett csiszolatlan gyémántnak. Hiszen eddig semmit nem csináltam, csak álmodoztam, terveztem, de most mindent megteszek, megvalósítok. Rájöttünk pl. , hogy a fenekem paskolása is örömet okoz nekem. Szóval elkészültem, és kiragyog a boldogságom a tömegben. A JÓ szexnek nagy szerepe van ebben, de természetesen egyéb dolgok is közrejátszanak. Négy hónapos együtt élésünk akár négy évnek is tűnik. S ma este újra popsiszex lesz. Ígérem részletesen leírom. finom
3 hozzászólás, utolsó: X (2014. 11. 23. vasárnap 11:02)
 
#3   2014. 11. 22. szombat 18:19

őrület-A FÉRFI

De a mai reggelt nagyon tudom; emlékszem mi történt, ha behunyom a szemeimet, talán még érzem is. Felébredtem, a nappaliban megöleltem. A fülembe suttogta, hogy mit fog tenni velem, aztán beküldött az ágyra, s már hozta is a babaolajat. Ez a fülembe suttogás minden esetben borzasztóan felizgat, most is ez történt. Aztán jött az aktus, azonnal, visszavonhatatlanul. A kis kerek fenekembe tolta be lassan magát, s mikor teljesen bennem volt, elkezdett erőteljesebben mozogni, tövig nyomta a kemény farkát a popsimba. Szinte egyszerre élveztünk, hangosan.







Nem szeretnék sem fellengzős, romantikus, sem túlfűtötten szexuális írásokat magamtól, most mégis csak az utóbbit részesítem előnyben.

Muszáj leírnom az egészet, égbekiáltó nagy, vörös betűkkel kéne. Tegnap este olyan orgazmusom volt, amit nem hinném, hogy sok nő megtapasztal élete során. Hihetetlen! Sokáig tartó! Láncreakció!

Átkarolt hátulról, a nyakamba lihegett, s a fenekemhez tolta még mindig ágaskodó farkát. - Ugyanis előtte már néhány pozícióban kielégített. Rendelkezik azzal a csodálatos tulajdonsággal, hogy hosszú ideig, egy-két óráig is képes fenntartani a merevségét elélvezés nélkül. Hosszú ideig fejlesztette, gyakorolta ezt Édes A NŐ örömére. Ilyenkor csak azzal törődik, hogy kielégítsen, magát háttérbe szorítja. - Szóval hátulról dugta belém magát, s a kezével izgatta a csiklómat. A pozíció leírása szimplán ez, de az érzés korántsem szimpla, többszörösen összetett. Érzések kavarogtak az egész testemben, bizsergést éreztem néhol, néhol felfokozott vágyat. Hamar jött az orgazmusom, s mikor a csúcsra simogatta a puncimat, élveztem! Majd kezdett picit alábbhagyni az érzés, s akkor, azon a ponton, ahol ez eleve létrejött, újra izgatott a kezével. S újra és megint: nem is tudom hányszor ismételte. Nem engedett a kezei közül, pedig már mentem is volna , meg nem is. Folyamatosan fenntartotta az orgazmusomat hosszú ideig. FÉRFI, csupa nagy betűvel, aki érti a dolgát. A végén összekuporodva arra gondoltam, hogy erre milyen szavak vannak? Kérdeztem, mit csinált velem? Mosolygott. Édesen. Bölcsen.









Mostanában a reggelek édesek! Édes teszi azzá őket. A hajnal négy a kedvenc időpontjaink közé tartozik, de van hogy később bújunk össze. Valamilyen nyalás az "első fogás". A "főétel" a misszionárius póz. A különleges az benne, hogy elemi erővel tör rám, mikor alákerülök. Szinte belém mászik, eggyé válunk, olyan erővel veri belém a farkát, hogy úgy érzem, rögtön elolvadok. A "desszert" pedig a rám élvezés. Vagy éppen a saját hasára verem ki neki. Mostanában nem beszél közben, mostanában én beszélek, piszkos szavakat mondok, tudatosan, élvezettel. Akarom Őt, mindig.

Azt tudni kell rólam, hogy mostanáig a fenekem szűz terület volt. A gondolat izgatott, hogy egyszer talán én is megtapasztalom, milyen is az, ha egy férfi ily módon is a magáévá tesz. Mindemellett, azt is gondoltam, hogy én képtelen lennék rá, nekem biztos nem sikerülne. Ez eléggé szilárd meggyőződésem volt. Persze alig foglalkoztam a dologgal, hiszen örültem neki, ha egyáltalán szexelek a hagyományos módon. Mikor Édes először említette előjött bennem az izgalommal vegyes félelem. Hogy melyik volt erősebb nem tudom, de győzött a vágy. Nem akarom részleteiben elmesélni az eddigi pár alkalmat, csak az érzést szeretném közvetíteni, amit ez nyújt nekem. Először is, most , hogy írok róla, már izgulok, már bizsergek. Az agyamba véstem az emlékét, ami előbújt az említésre. Ha az előbb azt írtam, hogy reggelente elemi erővel hatol belém Édes, akkor ez attól még keményebb, vastagabb, nagyobb érzetet ad. Amikor tövig belém tudja már tolni, és elkezdi mozgatni az még irtó izgató, de amikor már csattan a fenekemen a hasa, az már őrült izgató. (Már nedves vagyok, mire ezeket leírtam, ugyanis nagy a képzelőerőm.) Az ejakuláció előtt mindig gyorsabban mozog bennem, s az ő élvezete az enyém is, mert érzem a kilövellést. Persze ha közben még a puncimat is izgatja,akkor dupla élvezetben van részem. Kár, hogy ez eddig kimaradt az életemből, de bepótolom, mint minden mást.



Szeretem a testét. Izmos férfitest, minden porcikája szép. Szeretem végig simítani, a hátát, a derekát, a lábait, a mellkasát. Mindenét. Most elvonatkoztatok a gyönyörű farkától s csak a többiről beszélek. Ha simogatom, néha hallok egy nagyon halk sóhajt, ez megnyugtat, hogy jól esik neki. Persze nekem is, de én mindig hangoskodom. Ő többnyire csöndben van. Amikor élvez, viszont elereszti a hangját, imádom! Mikor simogatom, megáll az idő, nincs körülöttem semmi, csak Ő és a teste. A szeme csukva, beletúrok a hajába, érzem a teste illatát, az is roppant férfias. Minden dögös rajta, és Ő az enyém! Ő Édes, az én Édesem!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2   2014. 11. 22. szombat 14:16

őrület- megvalósult minden álmom

Én is csak álmodoztam éveken keresztül, valamit vártam, a beteljesülést, az igazán megélt életet. Azt hittem sosem jön el, de azért vártam. S megjött! Lassan három hónapja. Édes élet, édessel való új életem.

Huszonhét éven át éltem a kis konzervatív, felhőtlen, egyszerű napjaimat. Semmi nem volt rossz, de semmi nem volt jó sem. Nem volt különleges dolog az életemben. Szeretkeztem egy férfival, eleinte több percen át , a vége felé alig két percig. Amit kaptam kevés volt, többre vágytam. Adni szerettem volna, de neki nem kellett. Kellett neki viszont egy átlag nő helyettem, ezért ott hagytam. Most ezt nagyon könnyű volt leírni, de megtenni annál bonyolultabb. Az elhatározás erős volt, de a kérlelés, zsarolás, sarokba szorítás miatt szinte menekültem. Zivataros, meleg nap volt mikor eljöttem végleg.

Aztán kerestem, kellett valaki, aki megoldás az életemre. A véletlen vagy a sors műve, hogy rátaláltam Édesre, nem tudom, de nem is fontos. Ez első személyes találkozás egy szombaton este volt, augusztus 9-én. Borzasztóan taszító férfival randevúztam aznap, küzdöttem magammal. Az asztal alatt írtam üzenetet Édesnek, hogy este találkozzunk, mert ez után a férfi után, csak jobb jöhet, gondoltam.

Megérkezett! Beültem mellé az autóba, s szinte pillanatok alatt varázslatba estem. Nem tudott hibázni, semmiben. Még aznap este az Övé lettem. Mikor hívott magához, nem volt kérdés számomra, hogy mennem kell. Az ölében vitt be a hálószobába, aztán , hogy mi történt, meddig szexeltünk, nem emlékszem. Nem tudom a részleteket felidézni, csak egyet tudok: megvalósult minden álmom.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1   2014. 11. 21. péntek 22:32

Édes és Evetke igaz története

Lassan már három hónapja tart az ŐRÜLET, legszívesebben mindenkinek elmesélném...

A ma reggel történtek késztettek arra, hogy ezt az egészet leírjam, megőrizzem a szavakban minden pillanatát. Mindenki figyeljen! Aki szexmániás és aki nem, akinek az életében fő szerepet játszik az erotika, aki "savanyú", mint az uborka, aki prűd, aki nudizik - tehát mindenkiiiii!

Szóval, amikor csak Édes közelében vagyok, mindig izzik a levegő körülöttünk, állandóan kívánom. A hangjával kezdődött az egész. Messengeren beszélgettünk, először átlagosnak tűnt az egész fickó " csak a szája jár" -gondoltam. Egyszer későn este álmosan, fáradtan hívott fel. A hang a telefonban megmozdított bennem valamit. Beleláttam a lényébe, éreztem azt az édes férfit, aki kell nekem! Csendes volt , nyugodt, visszafogott, kérlelt- egy talákozóra. Akkor már tudtam, hogy valamikor összebújok vele. Akarom! Búgott a fülembe és a testemben elindult egy rezgés, ami a találkozásunk óta tart. Kíváncsivá tett. Vajon tényleg olyan fő helyen van nála a szex, és azután jöhet csak minden? Ez nem is olyan rossz. Persze voltak kétségeim, társra vágytam , féltem, hogy Ő csak egyszer akar. De egyszer nekem is kellett. Éreztem benne a vad vágyaim beteljesülésének lehetőségét. Keveset tudtam még róla, de kellett ez a férfi nekem.

A mai reggellel kezdtem a történetet, hát íme:

Talán hajnal három lehetett, október 28-án. Félálomban magához húzott, éreztem a bőrét, hallottam a lélegzet vételét. Egyre éberebb lettem, lekúsztam az öléhez és számba vettem a duzzadó férfiasságát. /Azért azt tudni kell rólam, hogy imádom a farok nyalást, az a mindenem,arra indulok be. De mióta Édes farkát szopom, megvan közben az orgazmusom is./ Szóval játszottam, de nem sokáig, mert a vágy már égetett a lábaim között. Magamra húztam Édest és Ő lassan belém hatolt. Nagyon lassan csinálta, miközben egész súlyával rám nehézkedett, szétfeszítette a lábaimat, mozgott ritmusosan bennem, minden mozdulatát élveztem. Simogattam a hátát, belemarkoltam a fenekébe, és toltam magamba a kezeimmel. Nem tudom hogyan történik az ilyen, de egy idő után orgazmusom lett, ami nem hagyott alább. Ismétlődött, többször, hiszen ugyanott ingerelt folyamatosan, nem engedett ki a kezei közül, édes rabságba estem. Nem lehet megszámolni, összeadni, hányszor ismétlődött - ezt csak érezni kell, élvezni, átélni, a hatása alatt maradni, bevésni a testembe, lelkembe. Ezért lettem EVETKE
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2014. 11. 21. péntek
Bejegyzések: 9db
Utolsó üzenet: 2015. 01. 09. péntek
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!