a feleségem anyjával
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 8 9 10
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3   2017. 03. 19. vasárnap 18:59
mrmuu mrmuu

az első

nem akartam leírni mindent,mert gondoltam senkit nem érdekel,milyen az anyósommal a szexualitásunkról beszélgetni,de ez is hozzátartozik a storyhoz, szóval ha elővennéd a lompost,hogy elképzeld milyen egy idősebb nővel, akkor ugorj át pár bekezdést. bár jobb ha tudod, hogy ez lesz a leirata az első alkalomnak mikor lefeküdtünk, ez inkább hasonlított két tizenéves maszatolásához, mint egy ordenáré dugáshoz,de lesz majd ilyen is.
na tegnap ott hagytam abba, hogy kiverte, ami kurva jó volt és kurva ciki,főleg utána. letörölgette a faszomat,meg a kezét kidobta a szennyesbe a fehérneműjét, kezet mosott és kiment. ott ültem lógó farokkal és kb fogalmam se volt, hogy mi retkes kurva anyja van. mivel örökké nem maradhattam,és nyilván előbb utóbb beszélnünk kellett erről,így fogtam egy törölközőt,magam köré tekertem és kimentem.
kinnt ült a nappaliban és mocskos szomorú volt, úgy értem, úgy nézett ki mint akinek most halt meg a kutyája, kb, vagy a faszom tudja sohasem volt kutyám. na ilyenkor mi a faszt mondasz? sajnálod,hogy kiverted? vagy köszi kurva jó volt,bekapni nem akarod? nem mondtam semmi csak leültem kicsit távolabb tőle. ő szólalt meg először. kifakadt hogy elárult mindent amiben eddig hitt. elárulta a lányát, a férjét, a házasságát, a papot aki összeadta őket a templomban. sírt. nem bírom a síró nőket. soha nem tudok nekik semmit mondani. megkérdeztem,hogy akkor miért. érezni akarta újra,hogy milyen az amikor kívánják, amikor egy pasi tőle élvez el,mert akarja. amikor benyitott egyből felismerte az aznapi fehérneműjét, amit szorongattam és felismerte a faszt is ami a másik kezemben volt. és egyszerűen csak az a gondolat kavargott a fejében,hogy én ennyire kívánom,hogy még a bugyijára is ráizgulok. megkérdezte, hogy jól gondolja,kívánom? bólintottam. ezután nyílván jött egy kis “ úristen mit tettünk?” “ hogy mondjuk ezt el nekik?” soha többet nem tudok a szemükbe nézni!” stb stb …. nyilván nem mondjuk el, nyilván nem ismétlődik meg, nyílván hagyjam abba hogy kívánom, nyílván felejtsem el a fehérneműit és volt még egy csomó konklúzió jah tudom idegen szó megint, inkább azt meséljem,rányúltam a pinájára!? nem , még mindig nem, ez nem az az este volt.
megkérdeztem tőle mikor feküdt le utoljára a férjével. már tök mindegy volt ennél kínosabb már nem lehetett. még mindig folytak a könnyei. évek. talán öt,hat.egy ideje nem számolja.
elég sokáig beszélgettünk. arról,hogy neki hiányzik a szex.rólunk,hogy a lánya kevésbé bevállalós és nekem többre lenne igényem. múltbéli kalandokról, főleg az enyéimről, neki a férje volt az első. jelenről, hogy élveztem-e ,jól csinálta-e legalább? jövőről, hogy soha senkinek erről, és soha többet nem fordulhat elő,felejtsük el. részemről rendben volt.
közben hazaértek a házastársak is és minden visszaállt a normálisban. jártunk hozzájuk vacsira,látogatóba, semmi nem változott. ugyanúgy viccelődtünk egymással anyósommal, este négyesben beszélgetés stb.
következő héten ismét útra kelt mindenki akinek kellett. egész héten nem kerestük egymást anyóssal, viszont pénteken reggel felhívott,hogy nem indul az autó szerinte az akkumulátor,mert meg se nyekken, ha indít. a férje már régóta ki akarta cserélni,de elmaradt és szombaton menne vidékre rokonlátogatóba. mondtam,hogy intézek egyet, de vidéken vagyok,este még van egy munkám szóval csak tíz után tudok menni. nem gond csinál vacsit. este odaértem autó megcsinál,indul király,éhes vagyok,együnk. ettünk közösen,tök olyan volt minden mint az “eset” előtt. mondta,ha nem akarok hazavezetni,aludjak nyugodtan ott, kb 30 perc haza az út, de fáradt voltam,úgyhogy maradtam. ő még tvzett én meg mentem letusolni. bementem a fürdibe levetkőztem, és mi volt a szennyestartó tetején? nem benne! rajta! egy fehérneműje! mi a fasz? ott hagyta direkt vagy véletlen az egész? azt akarja,hogy kiverjem vagy ő akarja megint kiverni nekem? vagy csak csapda,hogy bízhat-e bennem? rohadtul nem volt kedvem ezen rágódni, így egy törölközőben kiléptem,hogy megkérdezzem. ott állt az ajtóban mikor kinyitottam. mint egy szobor egy szót se szólt,utóbb tudtam meg,hogy kb ötször rakta el meg vissza, remegett, mint a nyárfalevél és a szíve a torkában dobogott.
megcsókoltam, nem tudom mi vezérelt, nem tudom honnan jött az ötlet,de megcsókoltam.visszacsókolt. tudtam,hogy minden amit megbeszéltünk, minden szabály,hagyomány és erkölcs, amiket az évek alatt belénkneveltek most törnek ketté és jutunk a paráználkodók poklára.
a törölközőm leesett és állt a faszom, de úgy,mint még soha addig. mintha minden csepp vér a testemből oda próbálna eljutni. hozzásimultam és elkezdtem befelé nyomni a szobámba. nem vadul csókolóztunk,csak lassan és finoman, nem nagyon használta a nyelvét,inkább csak az ajkaimmal játszott. lehúztam a pólóját, a szobában nem égett a villany,de szűrődött be annyi fény, hogy lássam a melleit. nem voltak nagyok és igen lógtak is, de basszus kevés szexisebb dolgot tudtam volna ott elképzelni. lefeküdtünk az ágyra,ő háttal én a bal oldalamra szorosan mellé, folyamatosan csókolóztunk,próbáltam egyre több nyelvet használni miközben jobb kezemmel a melleit izgattam. a kezem lassan elkezdtem lefelé csúsztatni,megsimogattam a fenekét,majd lassan próbáltam a combjai közé benyúlni. ekkor állított meg először és utoljára. azt mondta,hogy ezt nem kellene és hiba volt. felvilágosítottam,hogy ő hagyta ott a bugyiját, megcsókoltuk egymást,láttam a melleit,fogtam a fenekét, és kibaszottul kívánom. mondtam neki,hogy semmi nem fog történni amit nem szeretne és hogy nincs nálam óvszer. “arra neki már nincs szüksége” és újra megcsókolt. lehúztam a nadrágját,az egyik kurva melegítőt, amit mindig bámultam és még a félhomályban is láttam,hogy tocsog a bugyija a nedvességtől. visszabújtam mellé,megfogta a farkam és míg a nyelveink násztáncot jártak, szépen játszott vele,lassan,finoman.az én kezem közben odatévedt a szemérem dombjára,éreztem a bugyin keresztül is, hogy nem csupasz a pinája,ellenben rohadtul be van indulva. szépen lassan elkezdtem játszani a csiklójával,amit apró sóhajokkal köszönt meg. néha kicsit lejjebb tévedtek az ujjaim,de azt biztosan éreztem,hogy előtágítani nem kell, nem mintha olyan nagy lenne a farkam,de mégis. ahogy egyre gyorsabban maszíroztam a csiklóját,egyre szaporábban vett levegőt, mikor elkezdett remegni és magához szorított,elengedve a farkamat,ami már kb majdnem olyan nedves volt mint a puncija, akkor tudtam hogy hazaért. lehúztam a bugyiját és fölé támaszkodva lassan belecsusszantam. vett egy mély levegőt és még jobban szétnyitotta a lábait. lassan ritmusosan kezdtem megbaszni. na nem miatta,én nem akartam rögtön elsülni. élvezte,én is kibaszott jó volt. mikor egyre gyorsabban vette a levegőt,lassítottam,de volt olyan mikor úgy csattogtunk,mint egy gőzmozdony. mikor éreztem,hogy elfáradtam, mondtam neki,hogy szeretném,ha felül lenne,hogy ő diktálja az iramot. kihuztam belőle a farkamat,a hátamra feküdtem, ő fölém ült,megcsókolt és a kezével magába vezette a lompost. nem azt mondom,hogy életem legjobb lovaglása volt,de azt láttam és hallottam,hogy ő élvezi, nekem is kurva izgató volt ahogy. a szeméremdombját hozzám dörzsölte és így élvezett el, na meg én is. nekem eleve nem kellett sok de mikor elkezdett nyögni és sóhajtozni,végem lett. elélveztem. rám borult,éreztem ahogy a farkam egyre kisebb lesz és kicsusszan belőle.
na ez az éjszaka sem volt sokkal jobb utána,megint lelkizés,beszélgetés kb ugyanazon végigmentünk,mint két hete.
nem fogom minden együttlétünket leírni, az elején a legtöbb, kb ilyen volt, mert ahogy sejtettétek megint nem tartottunk be semmit azok közül amiket ismét megfogadtunk.
mindig csak a mérföldkövekről írok majd, az első orál, ez első vad szex, az első anál és így tovább.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2   2017. 03. 18. szombat 19:43
mrmuu mrmuu

a kezdet 2.rész

asszony úton,após úton egyértelmű volt,ha bármi van anyóssal egymásra voltunk utalva. ő főzött nekem sokszor, én meg megcsináltam,amit éppen kért. így ment ez két évvel ezelőtti szeptemberéig,amikor elég hideg volt és megkért, hogy segítsek neki fát intézni,behordani. megcsináltam mindent, ő főzött vacsit, kajátunk én meg kitaláltam hogy nem megyek már haza, alszom ott a régi szobánkban, ez előfordult párszor az évek alatt. először Ő ment fürdeni, aztán én és igen megint ott volt a bugyija, és nem bírtam ki, rárántottam. rózsaszin, teliseggű szaténból, annyira ágaskodott a cerkám hogy szinte fájt. ekkor nyitott be. elfelejtettem bezárkózni. életem legrosszabb pillanat, csak arra tudtam gondolni,hogy elbasztam vége az eddigi szép életemnek. elkezdtem valamit gagyogni arról,hogy hiányzik a lánya meg a testiség, magam se tudom pontosan. de ahelyett hogy elküldött volna anyámba és perverz fasznak titulál, állt ott vagy 15-20 másodpercig az ajtóban, majd elmondta, hogy neki is hiányzik az intimitás,ahogy ezt kimondta még soha nem láttam ilyen szomorúnak. alkut ajánlott! nem mondja el a lányának,hogy rajtakapott az ő bugyijával, ha hagyom hogy befejezze nekem a kezével. csak annyit tudtam kinyögni hogy ok. kivette a kezemből a rózsaszin fehérneműjét,ledobta a földre, letakarta a kád szélét egy törölközővel és leültetett. ő letérdelt elém, az esti melegítős cuccában, tett egy kis testápolót a kezére és megfogta a farkam. annyit kért mielőtt elélvezek szóljak, hogy feltudja fogni valamivel. megint csak az jött ki belőlem hogy ok,olyan voltam mint egy fogyatékos. nem nézett rám,csak a farkamat nézte és szépen lassan dolgozott rajta. úgy éreztem azonnal elélvezek.néha felsóhajtottam,mikor kicsit jobban rászorított, nem hagyta abba, egyre gyorsabb lett. tudtam hogy mindjárt végem, kinyögtem hogy elélvezek. erre felvette a földről a bugyiját rászorította a farkamra. csak arra tudtam gondolni,hogy oda fogok élvezni ahol 1 órája még a puncija volt. és elmentem,sok cuccal, és hangosan nyögve. párszor még rántott rajta majd letörölgette a használt fehérneműjével.
az utána jövő lelkizős,beszélgetős részt nem irom le,gondolom mindenki telibeszarja. tudom ez még nem volt szaftos,egy darabig nem is lesz,basszus ennek van egy nagyon durva lelki folyamata,de két éve van viszonyunk és előljáróba csak ezeket írnám anal,szerepjátékok,sissy,bdsm,édes hármas….
folytatom majd
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1   2017. 03. 18. szombat 19:39
mrmuu mrmuu

a kezdet . 1.rész

a címben direkt nem használtam az anyós szót mert nem akartam hogy bárki is valami nagymamis nőre gondoljon otthonkában. én világ életemben a milfekre gerjedtem, de bátorságom sohasem volt kikezdeni bármelyikkel is. erre itt vagyok 31 évesen, 3 éve vagyok nős és 2 éve az anyósom a szeretőm. beteg? az! de imádom az életem. van egy feleségem akivel minden fasza csak a szex konvencionális. jah tudom ne használjak ilyen szavakat egy szex blogon, nem ezért olvassátok. mindegy leszarom, a lényeg ,hogy nekem sokkal nagyobb igényem lenne a plussz dolgokra az ágyban mint a feleségemnek. mindig arra gondoltam hogy ezeket majd kurváknál fogom kiélni, nem pedig egy ötvenes nővel,akivel vasárnaponként egy asztalnál ülünk. de ki kell ábrándítsalak benneteket, a szaftos durva részekre még várni kell, ez az eleje a storynak. miért írom le? mert kurvára elakarom mondani végre valakinek.
hét évvel ezelőtt ismertem meg,mikor az akkor még csak barátnőm,bemutatott a családjának. már akkor is bejött, de mint férfinak kb. minden 2. nő bejön,szóval akkor még semmi különöst nem találtam benne. az apósom sofőr kb. 2-3 hetet külföldön van egyet itthon,irtó jó fej,de tudom, hogy ilyen utakon rendszeresen kipróbál új csajokat a parkolókban, ezt egy italos este mondta el.
az én életem ott pecsételődött meg mikor kitaláltuk a feleségemmel,hogy ideje lenne továbblépni,de nem albérletet kerestünk,hanem mivel nekik nagy házuk van, odaköltözöm, míg találunk egy közös otthont.
a feleségem anyja 50 éves dolgos nő (akkor nyilván fiatalabb volt pár évvel), aki állandóan jön-megy,tesz-vesz,rövid szőke haja van, alacsony, de arányos testtel, van rajta némi plusz kg, de épp csak annyi, hogy formás legyen. csacsogós, humoros nő, nem egy szexbomba, nem az a fajta,akire a pornóoldalakon rákerestek, inkább mint a szomszéd anyuka,aki állandóan diétázik, mindig melegítőben látod,de kurvára megbasznád. a lényeg, hogy odacuccoltam, minden jól ment,de egyre többször vettem észre magamon,hogy anyósom seggét bámulom. este ha megjött melóból - tanít egy ált. suliban - mindig átöltözött,húzott egy női melegítő alsót, nem azt a pamutot, hanem olyat ami úgy rásimult a lábára és kiemelte a fenekét, meg egy pólót. én meg bámultam és felállt a faszom, főleg mikor észrevettem, hogy állandóan látszódik, milyen fehérnemű van rajta. innentől nem volt megállás, figyeltem, hogy milyen bugyik száradnak a fregolin. színes és fehér, főleg valami szatén anyagból,teli seggűek, ritkábban fél tangák,de mindegyiken volt egy apró csipke vagy masni, ami feldobja. egyik este utána mentem tusolni és észrevettem,hogy a szennyesben legfellül ott van amit aznap hordott, teliseggű, fehér,szatén anyagú ,a tetején körben csipkével. megszagoltam? igen! kivertem közben? igen! életem legnagyobb recskázása volt? abszolut!
de mi közben találtunk lakást, elköltöztünk, lagzi stb.., a feleségemet előléptették, ami kurva sok utazással járt a világ különböző pontjaira,de mocskos jól keresett,így megegyeztünk, hogy csinálja, megoldjuk.
1 hozzászólás, utolsó: X (2017. 04. 10. hétfő 21:23)
 
... 8 9 10
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: mrmuu mrmuu
Nyitás ideje: 2017. 03. 18. szombat
Bejegyzések: 48db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 15. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!