Fiús kalandjaim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Minden szava igaz!
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2023. 08. 17. csütörtök 14:30

Gyerekkori ábrándozás2

Marival ezek után közeli barátok lettünk,naponta eljátszottuk a "kis akciónkat", volt hogy többször is.Igazából rendszeressé váltak ezek az összebújások de már nem mindenki előtt volt titok. Anyám érezte,hogy itt valami van de különösebben nem izgatta magát-mint mondta, azért azt tudni kell,hogy hol a határ!-mondta,mikor egyszer ölembe vettem Marit az udvaron!
A szünidő vége felé a család kirándulni ment az "Apai nagyikhoz", a Tisza- tó mellé,Abádszalókra! Három napra készültünk de a tesóm befagyizott és ezért Anya kocsiba vágta magát és visszament Jászberénybe. Még nem mondtam de oda költöztünk a válás után. Négyesbe maradtunk.Egy kis bungalót vettek ki a szülék,aminek három helysége volt két szoba és egy fürdő-közös! Mi jól el voltunk Marival,egész nap egy fürdőruhában és mezítláb,ahol csak lehetett összejöttünk és már a közös maszti is begyakorlottak szerint ment.Nagyokat élveztünk titokba, izgalmas volt látni ahogy Mari a csiklóját izgatta és volt,hogy egy méretes uborkával játszott,pedig azt mondta "szűz vagyok és csak a férjem kapja meg,ajándékba"-Majd meglátjuk, gondoltam!
Kirándulás, indulás a Borzanatba! Adta ki a parancsot Apa.Beültünk a kenuba és elindultunk!I Mit mondjak!Gyönyörű volt minden,Mari is egyre jobban tettszett...Beesteledett és a közelgő vihar elől egy halászkunyhóba kerestünk menedéket! A két lány bennt feküdt,én és az "Apám" a kunyhó előtt, egy gyékényszőnyegen,betakaródzva.Leszállt a csönd a sötétség és elnyomott az álom!Arra ébredtem,hogy "Apám" a hátam mögött hanyatt fekve igen csak maszturbál és zihálva veszi a levegőt.Bennem is megindultak a nedvek és úgy, oldalt fekve elkezdtem a magam játékát! Nem ment ez hangtalanul,mire "Apám" abbahagyta a "mozgolódást és megkérdezte:
Valami gond van?
Mondtam,hogy rosszat álmodtam és jó lenne bemennem a kunyhóba,hátha megnyugszom! Egyből ráált és beengedett a két lány közé! Szerintem-mint később kiderült- örült ennek a helyzetnek!Ha tudta volna...
Befeküdtem a két lány közé,Mari egyből érzékelt és megfordult,hogy az arcunk összeért! Nem sokáig voltunk így,csókolódzás lett a vége és persze beindult a maszti de ekkor már olyan szorosan egymás mellett feküdtünk,hogy éreztem keze minden mozdulatát és szerintem Ő is az enyényet! Minden ruhától megszabadultunk és amikor kezem a puncijároz ért,combjai szétnyíltak!Nincs menekvés-gondoltam,majd a filmekből látott mozdulattal ráfeküdtem Marira és az ágaskodó faszom egyből a puncikánál kötött ki! Nedves-jóleső érzés-bizsergés fogott el,alig kaptam levegőt!
_
-Mit csinálsz?Nem szabad! Mondta és mégjobban széttárta finom combjait,ahogy hozzáférjek a gyönyör kapujához.Óvatos mozdulattal egy eddig még soha nem járt barlangba jutottam és csak nyomtam a faszom,míg egyszer egy gyengéd nyögés nem adta tudtomra-Enyém lett Mari!
Persze a vége az lett,hogy a gyönyör elöntötte az agyunkat és amikor belelöveltem fris magom,olyan szorítást kaptam a combjaitól,amit máig nem tudok elfelejteni!
Odakinn csendes volt az éj,Apa is megnyugodott! Álomba merültünk ,de láttam,hogy a kistesó, mindenről tud! Éberalvó! Igazából ekkor kezdtem az új családom megszeretni de a csúcs az volt,amikor a "kistesó" és meglett!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2023. 08. 17. csütörtök 10:54

Gyerekkori ábrándozás

Igazábol az lepett meg úgy 12 éves koromban,hogy a lányok már nem csak azért voltak fontosak,mert megráncigálhattuk a hajukat, a szoknyájuk alá nézhettünk vagy megleshettük,amikor a parkban guggolva pisiltek! Voltak ennél azért nehezebb élményeim is! Szüleim elváltak és az új apám családja eléggé megviselt,csak lányokat hozott magával.Nálunk két fiú volt,az öcsém meg én, persze a korkülönbség nagyobb problémákat is okozott később,mint amire elsőre számíthat az ember.
Összeköltöztünk. Mária és Eszter és Tamás meg én! A szülők ebből a szempontból nem voltak meghatározók,mi éltük a tizenévesek életét! Suli,tanulás,szakkörök meg persze a "nagy családi izék"! Mária volt az idősebb, ő nyolcadikos volt, Eszter hatodikos én meg persze közöttük,Tamás akkor végezte a negyediket-tehát "nemiszerep" nem igazán jött még be neki!
Az történt,hogy ballagás után a család barátai is eljöttek egy kisebb ünneplésre,mégiscsak végzett egy "etapot" a Mária! Nem sokan voltak, gyerekek se nagyon,úgy hogy amikor a felnőttek már rendesen benne voltak a politikába,félrehúzódtunk és beszélgettünk hogy mi is lesz ha felnövünk.A két kissebb tesó elfáradt-persze este 10 óra elmúlt-mi ketten a Marival behúzódtunk a "kuckóba", amit a mostohaapám tákolt össze az udvaron! Nem volt abban semmi csak régi matracok,plédek,meg egy kisszekrény,benne baromságokkal és egy távcső-katonai! Üldögéltünk és jókat nevettünk a piás felnőttek ökörségein,persze egyszer-egyszer összenéztünk és meg is érintettük egymást,ahogy nevetés közben "hadonásztunk".Kicsit elcsendesettek odakint,mi is csak ültünk egymás mellett,majd valami megmozdult bennem és megkérdeztem a Marit-
Mit szólnál hozzá ha megfognám a melleid?
A félhomályba csak azt hallottam,hogy nyelt egy nagyot és annyit mondott- Meg lehet próbálni!
Remegett a kezem de nem volt visszaút!Mind két tenyerem a melleihez tettem és a pólón keresztül éreztem,hogy a mellbimbója megkeményedett,majd amikor a tenyerem rászorúl a kisdedalmás mellekre,felsóhajtott!-Most jobb? kérdezte!
Felbátorodtam,hogy nem volt ellenkezés és mivel férfi ember fél munkát nem végez,felbátorodva megkérdeztem hogy ha megengedem,hogy a kukim megfogja,megengedi e,hogy a punciját megsímogassabm
Hú...ez talált! Felállt és a gunyesz bejáratához lépett,kicsit félrehúzta a plédet és kinézett a felnőttek felé.-Azt hiszem itt az ideje,hogy felvilágosítsalak!- mondta, majd a pólóját és a rövidnadrágját is levetette, odastérdelt elébem és kérete,hogy húzzam le a bugyiját de én is vetkőzzek le, ez így szokás férfi és nő között! Ezzel egy őrült rohanás kezdődött,minden mozdulatom esetlennek tünt de a végén ott térdeltünk egymással szemben-pucéran!
Nekem eléggé megemelkedett a kukim,mondhatnám ágaskodott,zavaromba mindent megpróbáltam de hasztalan!Látta Mari,hogy zavarban vagyok,egy hírtelen mozdulattam megmarkolta ágaskodó fityimet , a kezemet meg a puncijához tette és kérte,hogy símogassam és a másik zezemmel a melleit is ...ő ezalatt maszírozta a kukim,aminek az lett a vége,hogy kilövelt belőllem az első- ez persze nem igaz így- adag gecim, egyenesen a tenyerébe!Ő ekkor hanyatt feküdt és a kezem a puncinyílásához tette és elkezdte az ujjaimmal símogatni ajkait!Nem sokára enyhe nyögésekkel adta tudtomra- elélvezett Tőlem! Egymás mellé feküdve, büszkeséggel töltött el,hogy "Lett egy Nőm!"Persze a dolognak ezzel még koránt sem volt vége....
2 hozzászólás, utolsó: X (2023. 08. 17. csütörtök 13:33)
 
#5   2023. 08. 11. péntek 15:13

visszatérő...

Elköltöztem.Minden ami eddig volt csak emlék marad.Mindazok a szerelmek és szerelmeskedések,miket ott átéltem azt hiszem tényleg végérvényesen ott maradtak!Persze vannak visszatérő emlékek,amiktől nem tudsz szabadulni...
A történet akkor kezdődött,amikor ráeszméltem,hogy mást is szeretnék,nem csak puncinyalakodást és dugást,hanem férfiszerelmet!Szembe is jött velem egy netes oldal,ahol egy Gödöllő környéki srác keresett aktív pasit,akit rendszeresen leszophat!Mindíg is érdekelt,hogy hogyan megy ez,ezért ráírtam!Többször!A lényeg,hogy összejött a randi,egy pestmegyei kis falu határában vártam rá, munkából jött hazafelé!Többször rátelefonáltam,mert nem ért oda időben és attól tartottam,hogy a várakozás és az izgalom masztizásra bír és kilövöm a muníciót pedig igérte,hogy le szereti nyelni! Egyszer csak látom a leírt kocsit,ami odaáll mellém!Egy magas erős pasi szállt ki,szimpi volt első látásra is-én is neki, majd rövid bemutatkozás után átszáltam a furgonjába!Egy kiserdő düllőútjánál lekanyarodott,majd egy bozótos résznél megállt és elkezdett simogatni!Kértem,hogy várjon de miután kezem ágaskodó faszára tette,nem volt mit tenni! Megszabadultam a nadrágomtól-alsó nem is volt rajtam,készültem- és meredező faszom szemlátomást kedvére volt.Erősen megmarkolta a makkom alatt és közben lesmárolt,amire nem voltam felkészülve!
-menjünk hátra, mondta.Ott nagyobb a hely!
Kiszálltunk és a hátsóajtón bementünk a furgon rakterébe,szerszámok és egy kis szék volt bennt,egyből a székre ültem,ő elébem térdelt és amikor lehúztam a nacit, egyből rácuppant a faszomra!Elkezdte erősen szívni,majd nyelvével gyengéden körberajzolta a vörösesre duzzadt makkomat és tövig-mélytorkosan ráhúzta magát!I Hát ezt is megéltem,gondoltam miközben éreztem,hogy az ölem felé zúdul a vérem,nem baírtam tartani és hatalmas nyögéssel a szájába-torkába löveltem a már régóta bennem érlelődő gecimet! Fantasztikus volt-ő meg csak nyelte-nyelte, mint ha csak ez mentené meg! Kisvártatva megkérdeztem,hogy meg is dugna?Mire azt mondta,most elég volt ,majd holnap! Kicsit meglepetten bár,de igent mondtam! Másnap ugyanakkor-ugyanott,majdnem ugyazan történt de erről legközelebb!
2 hozzászólás, utolsó: toplice (2023. 11. 02. csütörtök 08:43)
 
#4   2023. 08. 10. csütörtök 06:07

első orális kalandom4

Már mind a hároman teljesen felizgulva kívántuk egymást ,éreztem bennem Karcsi kökemény faszát és közbe Bandi ügyes és érzéki szopokálását,én is vágyat éreztem,hogy dughassam feszes popsiját.Kértem,hogy bujjon mellénk és adja ide magát!
-Megkívántál?Szűk és tüzes a popsim,dugd meg jól és élvezz belém!
Ezzel odabújt hozzám és heves csókolódzásba kezdtünk.
-Itt ne hagyjatok-súttogta Karcsi és mindkettőnket átolelve tövig belémhatolt.
-Egyszerre élvezzünk el-mondtam,majd amikor Bandi megfordult és hozzámnyomta popsiját,kértem Karcsit, várjon,mig behatolok!Ekkor szép óvatosan a makkommal helyet csináltam Bandi popsjába és óvatosan betoltam,tövig.Kéjes nyögéssel jellezte,élvez engem.Megkezdődött a háromas élvezkedés,igaz csak én mozdultam.Belehúztam magam Karcsi kemény faszára majd mélyen behatoltam Bandi tüzes popsijába...mindhároman kéjben úsztunk! És egyszerre élveztünk el,Karcsi belémlőtte forró gecijét, és Bandiba ürítettem,Bandi pedig a nyenyerembe!Lassan hajnal lett.Csendben kimásztam az ablakon,Béla még maradt!Karcsit akarta....
1 hozzászólás, utolsó: X (2023. 08. 10. csütörtök 07:10)
 
#3   2023. 08. 09. szerda 08:04

első orális kalandom3

Éreztem,hogy nagyon vágyik már,hogy belémlövelje a nedvét de kértem,várjon még!Közben a faszommal játszadozott,mint amikor masztizok és szerettem volna ha együtt megyünk el.Nem vettem észre,hogy a szobablak résnyire nyitva volt csak amikor valaki megkocogtatta az üveget és halkan beszólt:-Karcsi,bemehetek?
Karcsi egy pillanatra megállt és a fülembe súgta,hogy a Bandi nevű baráttját várta és megfeledkezett róla!Szerinte háromasba még izgalmasabb lenne!Szeretkezzünk! Mondtam és Karcsi kiszólt a Bandinak,aki óvatosan bemászott és az ágyunkhoz térdepelt! Karcsi mindvégig lassan dugta a popsim ,majd Bandi megkérdezte,hogy szophatja e álló farkam!Jó lenne,mondtam és elkezdte a nyelvével a makkom izgatni..ő lett a második szeretőm!
1 hozzászólás, utolsó: X (2023. 08. 09. szerda 14:13)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2023. 07. 27. csütörtök
Bejegyzések: 7db
Utolsó üzenet: 2023. 08. 17. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!