aszem, nem

hát ez,
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 06. 23. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Evvan :) a Mátra jobban tetszett, mint a te kisvárosod :) majd legközelebb :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 10. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 10. csütörtök 14:58
sajna sok tapasztalatom nincs, de az a kevés ami van, volt az is nagyon, nagyon finom volt, és jóóóóóó lenne,
de kisvárosunkat a multkor sem találtad meg, pedig kitábláztam az utvonalat
igyhát szorri
Törölt felhasználó (29760)

igyhát szorri

igyhát szorri

:) nekem ugyan nincs puncim, de szivesen nyalom neked :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 10. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 10. csütörtök 13:33
Törölt felhasználó (29760)

még nem, de amikor ilyen képeket látok úgy érzem

még nem, de amikor ilyen képeket látok úgy érzem

Anikó drága, irtam neked üzenetet és még nem válaszoltál reája,megteszed majd valamikor?
Szívesen nyalnék puncit, popsilukat. 29 éves vagyok a farkam teljesen kopasz és 21*6cm. donaldo@freemail.hu Képek róla(m) az amatőr-fiúk 730 és 1381.
Huuuu, nagyon szép
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 21:59

Mondjátok meg nekem létezik e valójában olyan nő aki nem élvezi ha nyalják neki?????? nem a frigidekre gondolok
kizárt:)))
Hát lehet ennek ellenálni?

Ezt én mindig így csinálom!
(kivéve, amikor lusta vagyok, vagy nincs idő a minőségre akkor marad a "sima dugás")

...Vagy mint a lakodalom muzsikaszó nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 01. csütörtök 21:49

Törölt felhasználó (21812)

Bocsi, de elég okos lehet a csaj, ha nem gyanús neki, hogy a haját nem kell borotválnia. Ez a szöveg eléggé hááááááát hogyismondjam nem annyira nyerő.
Igy is kilehet fejezni

Kicsit durvábban, de így biztosan megértitek!
Baszás, nyalás nélkül olyan, mint opera nyitány nélkül !

illetve...
Tudjátok mit?69 Über Alles
Tudjátok mit?69 Über Alles
Tudjátom mit? 69 Über Alles
Itt is volt egy pont!!
Erről van szó! Nem arról a "na, csinálom, hogy jól érezze magát..."! Neeeem, úgy nem kell, nem muszáj! Mert mit lát, és azokbó érez abból a magamfajta férfiember; "maszatos lett a kezem", "ragadok", "elzsbbadt a karom"... Brr... Minden esetre puncit nyalini isteni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 09:52
Erről van szó! Nem arról a "na, csinálom, hogy jól érezze magát..."! Neeeem, úgy nem kell, nem muszáj! Mert mit lát, és azokbó érez abból a magamfajta férfiember; "maszatos lett a kezem", "ragadok", "elzsbbadt a karom"... Brr... Minden esetre puncit nyalini isteni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

BONDAGE topic 77. kép.... csak kicsit átdolgozott formában..... kikötözés...védtelenség...szolid erőszak...kemény, vad szex...mmm....
Melliket segíts!
Nem kell rá irikedni,a nyalás és a szopás hozzá tartozik sex-hez mint nyalókához a fapálcika!