Azért a borotválásról szól az utolsó pár hozzászólás, mert assfan véletlenül ebbe a topicba küldte be az erről szóló kérdését, és végül itt tárgyaltuk le. Amúgy ez a topic a nyalásról kéne szóljon, csak volt egy kis offolás.
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Vali20 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjátok meg nekem létezik e valójában olyan nő aki nem élvezi ha nyalják neki?????? nem a frigidekre gondolok
Hát, ha úgy csinálják, hogy jó legyen, akkor nincs esély nem élvezni, de azért ezt is el lehet bénázni. Nekem már nyalták úgy, hogy inkább leállítottam volna. De ezt csupán a srác tapasztalatlansága okozta. Később belejött
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 21:59

Mondjátok meg nekem létezik e valójában olyan nő aki nem élvezi ha nyalják neki?????? nem a frigidekre gondolok
Egy a véleményünk. :)
Kedves Charlotte, Neked talán nem kell utalnom a nyalást megelőző "kötelező szertartások" fontosságáról. Elengedhetetlen, hogy a punci tisztára mosott legyen, mentes minden illattól. Ugyanakkor az is fontos, hogy mi férfiak nyalás előtt borotválkozzunk meg, hisz kedvesünk combja közé szorulva igen fájdalmas égő érzést tudunk okozni a borostánkkal.
Gyakorlott puncinyaló vagyok, már legény koromban is mindent megtettem, hogy hódolhassak e sznevedélyemnek. Feleségemnél nekem kellett könyörögni, nyavalyognom azért, hogy nyalhassak. Ma már ott tartunk, hogy megkérdezi tőlem: nem borotvákoztál? Ez felkérés a táncra! Soha nem hagynám ki ezt a kényeztetést. Még valami: volt már rá példa, hogy feleségem a hátán feküdt, én hason a lába közt és annyira magával ragadott az, ahogy élvezte a nyalásom, hogy én közben elélveztem! Nem volt hiányérzetem, mert a gyönyör amit neki adtam, nekem is gyönyört okozott.
Fábry után szabadon: éljenek a csajok! (Hisz nélkülük semmit sem érne az életünk...) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 14:15
Gyakorlott puncinyaló vagyok, már legény koromban is mindent megtettem, hogy hódolhassak e sznevedélyemnek. Feleségemnél nekem kellett könyörögni, nyavalyognom azért, hogy nyalhassak. Ma már ott tartunk, hogy megkérdezi tőlem: nem borotvákoztál? Ez felkérés a táncra! Soha nem hagynám ki ezt a kényeztetést. Még valami: volt már rá példa, hogy feleségem a hátán feküdt, én hason a lába közt és annyira magával ragadott az, ahogy élvezte a nyalásom, hogy én közben elélveztem! Nem volt hiányérzetem, mert a gyönyör amit neki adtam, nekem is gyönyört okozott.
Fábry után szabadon: éljenek a csajok! (Hisz nélkülük semmit sem érne az életünk...) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (31797)

Szeretnék reggeltől estig, és fordítva szeretkezni egy leányzóval kipróbálnia Kama Sutra összes akrobatikus pozícióját. A helyszín gyakorlatilag mindegy, kikötés egy kényelmes ágy, halk zene esetleg vörös fény.
Egyetértek mindennel, csak azt nem értem, hogy miért nekem címezted a hozzászólásodat?
(Ez egy válasz 69 üzenetére (2006. 06. 09. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 17:12

Kedves Charlotte, Neked talán nem kell utalnom a nyalást megelőző "kötelező szertartások" fontosságáról. Elengedhetetlen, hogy a punci tisztára mosott legyen, mentes minden illattól. Ugyanakkor az is fontos, hogy mi férfiak nyalás előtt borotválkozzunk meg, hisz kedvesünk combja közé szorulva igen fájdalmas égő érzést tudunk okozni a borostánkkal.
Fábry után szabadon: éljenek a csajok! (Hisz nélkülük semmit sem érne az életünk...)
Fábry után szabadon: éljenek a csajok! (Hisz nélkülük semmit sem érne az életünk...)
Ki szokott a lányok közül intim tusfürdőt hazsnálni?
Nekem rohadtul nem jön be a savanykás ize ezért mindig mondom az asszonynak ha azzal fürdesz nyalás előtt akkor nem lesz nyali-fali.
Egy finom méz vagy kókusz izű-illatú tusfürdő után sokkal finomabb vagy esetleg egy kis nutellával?!
Nekem rohadtul nem jön be a savanykás ize ezért mindig mondom az asszonynak ha azzal fürdesz nyalás előtt akkor nem lesz nyali-fali.

Egy finom méz vagy kókusz izű-illatú tusfürdő után sokkal finomabb vagy esetleg egy kis nutellával?!

Nutella, tejszínhab, karamellkrém, hmmmmm, finom is az, punciról, fütyiről egyaránt.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 09. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 21:07

Ki szokott a lányok közül intim tusfürdőt hazsnálni?

Az biztos is!
Most vettem csokis tejszínhabot már rég nem láttam a polcokon most az jön majd próbaként!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 21:17

Most vettem csokis tejszínhabot már rég nem láttam a polcokon most az jön majd próbaként!

Törölt felhasználó (21812)

Részletek?
Kedves ajánlat, de kösz, nem.
Ha nyalásra gondolok,akkor mindig a citrom jut az eszembe,mert nyalika közben még a mellkasom is tiszta nyál,és punciiz keveréke,szóval az igazán jóizű puncinál csak egy jobb van,egy heineken unicummal a haverokkal hétvégén este/nők kitiltva akkor/
én imádok nyalni!!
a barátnőm is élvezi főleg mióta van nyelvpiercingem:-)
a barátnőm is élvezi főleg mióta van nyelvpiercingem:-)
puncinyalás
Jaj úgy élvezem én a strandot! Szóval. óriási haladást értünk el, már nem mondja barinőm, hogy ne csináljam, érdekes módon már nem tartja gusztustalannak, mert "nagyon jó"! Sőt, már nem is kell kérnem hogy csinálja nekem, magától megteszi!
Vagy én vagyok tompa még,vagy az írásodban van némi képzavar.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 06. 23. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

én a natúr frissen mosott nem pacsulis,de benedvesedett puncit imádom nyalni! kinem hagynám egy dugás alkalmával sem!
Elképzelhető, hogy nem egyértelmű, amit írtam, a lényeg asz, hogy barinőm gusztustalannak tartotta a puncinyalást, de már nem tartja annak, megszerette. A másik dolog pedig az, hogy ha szerettem volna, hogy cumizzon, akkor meg kellett kérnem rá, de most már nem kell kérnem, valahogy ráérzett a dologra. Bocs, ha nem voltam ezelőtt érthető.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

A puncinyalást nem az ember találta ki,hanem az állatoktól vettük át ezt a stilust,hiszen a legtöbb esetben a Kan megnyalogatja a vaginát az állatoknál a nősténynél,meg mi is állatok voltunk 100.000-évvel ezelőtt!
Engem nmerég küldtek ,hogy inkább a barátnőm a punciját nyalogassam:D De nincs itthon, és most rámtört a mélabú:D Pedig olyan finom kis cunija van:D:D:D:D Ami pedi nagyon tetszik benne, hogy ugye rendszeresen naponta zuhanyozik, használ tisztasági betétet is, és ígya puncijának kivételesen nagyon jó íze van:D:D:D:D Nemaz, hogy jó persze, ez punci, ez ilyen ízű, hanem JÓÓÓ:D:D Jaj Ittenkém, hiányzik:D