nem tudom más hogy van vele én imádok nyalni
én is élvezem, arról nem is beszélve, hogy ha nem így lenne, a kölcsönösség miatt akkor is természetesen csinálnám.:)
És ezt a feleséged is tudja?

Hi All!
Helyzet, valeszeg holnap megjön csajom, de holnapra meg kis enyelgést terveztünk.tapasztalat alapján lehet ilyenkor nyalni????? mint tanácsoltok?
kössz
Helyzet, valeszeg holnap megjön csajom, de holnapra meg kis enyelgést terveztünk.tapasztalat alapján lehet ilyenkor nyalni????? mint tanácsoltok?
kössz
Nálam fura helyzet van: A barátnőm, akinek én vagyok az első, amíg szűzként foglalkoztam vele (nyalás, matatás, stb...) szerette a nyalást. Mióta elvettem a szűzességét azóta arról szól az intim életünk, hogy minél előbb rá tudjon ülni a rudira, mert hogy annyira bejön neki az élmény és a többi előjáték rész ki is van vágva.
Még valami, ami lehet másokat is megdöbbent majd:
Ma piros napja volt, de ettől függetlenül nyomtuk az eksönt, mert speciel engem nem zavar, ha én is piros leszek, mert van víz, le tudok mosdani. Ami érdekes volt, hogy miután előttem bele a töltényem, fogta magát és lement fagyizni úgy, hogy a farkam sok minden volt, csak a napjai miatt tiszta nem. Ez kissé meglepett, s bár az érzés jó volt, de hogy egy lány a saját vérével "bekent" pélóra fagyizzon rá, hát...
Ma piros napja volt, de ettől függetlenül nyomtuk az eksönt, mert speciel engem nem zavar, ha én is piros leszek, mert van víz, le tudok mosdani. Ami érdekes volt, hogy miután előttem bele a töltényem, fogta magát és lement fagyizni úgy, hogy a farkam sok minden volt, csak a napjai miatt tiszta nem. Ez kissé meglepett, s bár az érzés jó volt, de hogy egy lány a saját vérével "bekent" pélóra fagyizzon rá, hát...
Persze azért még szeretem Őt, szóval csak ez az élmény volt új nekem. :-)
jah az előbb kihagytam egy a betűt így talán nem volt érhető:Dszal a csajomnak jön meg holnap, így lehet nyalni?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
1.és ha az aktus után nyalod ki?
2.háááát, ha nem undorodik tőle, és te sem, akkor miért ne? én is éreztem már a saját ízemet, mondjuk nem a vért, de hát ízlések és pofonok.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 00:58
2.háááát, ha nem undorodik tőle, és te sem, akkor miért ne? én is éreztem már a saját ízemet, mondjuk nem a vért, de hát ízlések és pofonok.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (12490)

Nálam fura helyzet van: A barátnőm, akinek én vagyok az első, amíg szűzként foglalkoztam vele (nyalás, matatás, stb...) szerette a nyalást. Mióta elvettem a szűzességét azóta arról szól az intim életünk, hogy minél előbb rá tudjon ülni a rudira, mert hogy annyira bejön neki az élmény és a többi előjáték rész ki is van vágva.
Aktus után sem mutat iránta nagy érdeklődést, másrészt lehet, hogy bunkó leszek, de akkor már én sem szívesen. :-)
Én nem undorodom tőle, csak meglepett, hogy Ő sem, hiszen azért kicsit bizar a dolog, de hát nekem attól még nem lesz rossz érzés... :-D (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem undorodom tőle, csak meglepett, hogy Ő sem, hiszen azért kicsit bizar a dolog, de hát nekem attól még nem lesz rossz érzés... :-D (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
aktus után te miért nem????
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 15:12

Amúgy nekem 1 bevállalós Hölgy is elég, csak alaposan facsarjon ki!
Lemegy a libidóm. Kell 10 perc mire újra ok. Akkor gond nélkül. De rögtön utána nem megy...
Miért ne lehetne? Én szoktam. Mondjuk kicsit más íze van, de ha
nem zavar, én csak bíztatlak!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
nem zavar, én csak bíztatlak!! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
mivan, miért lehetene vagy nem ?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehetni lehet! De ha nem akarsz úgy kinézni,hogy busójárásra álarc nélkül nyugodtan elmehetsz,javaslat a következő: tegyen fel a párod extra tampont,jó mélyre,mossa meg a nunust intim tusfürdővel és mehet az eksön! Óvatosan még szeretkezni is lehet így, teljesen tisztán. Csak a cérnára piszkosul figyeljetek, mert ha becsúszik gáz van!
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 11. 17. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 01:01

jah az előbb kihagytam egy a betűt így talán nem volt érhető:Dszal a csajomnak jön meg holnap, így lehet nyalni?
Ha nagyon nem bír a barátnőm magával, "olyankor" csak a csiklóját izgatom. Úgyis (hála Istennek) el tud menni, szóval elég neki.
Vagy olyanoknak mint te....

már volt részem nyalni piros napokon hát mondhatom nem volt számomra nagy élmény a csaj persze nem panaszkodott bár nem hagytam abba de legalább ezt is kipróbáltam és tudom , hogy többet nem fogom.
Vörös puncit még nem nyaltam de nagyon szeretnék!!!Amúgy szivesen belenyalok bármelyikbe!!! tpappi@gmail.com
biztos vagy benne, hogy barmelyikbe?

http://www.panaszlada.com/