Tépj egy sorszámot és állj a sor végére. Mögém!
Édes, ennyi ismeretség után?

A leírás alapján csillapítanád éhséged Velem?
Én oltanám!!!

Az éhséggel még nem lenne baj, az természetes.
A gond ott kezdődik, ha csillapítatlan marad!
Ez a kellemetlen!!!!
A gond ott kezdődik, ha csillapítatlan marad!
Ez a kellemetlen!!!!

Dehogynem vagyok éhes! Csak nincs kivel oltatni.

Te nem vagy éhes?Nem oltanád éhséged?
Érdekes! Mennyi éhes ember rohangál manapság errefelé!

Ha az "én ingem is", akkor csak azt mondhatom kedves lótusvirág, hogy magam is éhes maradtam. de nagyon.
Én is sanyarú sorsodat osztom.

Sziasztok!Tényleg nagyon jó dolog csinálni.És Lótusvirágnak igaza van.Csak éhséget csinálnak az emberek.És ki tudja mikor lehet csillapítani.Már egy ideje "éhes" vagyok.De remélem már nem sokáig!
Látod Lótus ezt teszik Velünk a pasik...
Tom1019 tudjuk: álmodozás az élet megrontója.... amúgy nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség, bááááár ismerek aki teljes összhangban valósítja meg mindkettőt
Tom1019 tudjuk: álmodozás az élet megrontója.... amúgy nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség, bááááár ismerek aki teljes összhangban valósítja meg mindkettőt

Elég sok a melóm, de amikor tehetem leülök a gép elé!!!!
Puuussssssssssszzzzzzzzzzzzzzz!!!!
Puuussssssssssszzzzzzzzzzzzzzz!!!!

Na de kérem! Ez nem fair! Az embernek ÉHSÉGET csinálnak, és nincs senki, aki lecsillapítaná. Ez olyan igazságtalan.

Te kis huncut!
Ha nem is tudod miért, segítek megkeresni a választ, ha a te elbűvölő tested idomain kalandozhatok!
Ha nem is tudod miért, segítek megkeresni a választ, ha a te elbűvölő tested idomain kalandozhatok!
Nyugtass meg hogy nem ruhában zuhanyoztál.
Reméltem hogy ezt fogod írni, imádom kihámozni ruháiból a NŐT!
De a lejobb része mégis az, amikor kész vagyok vele, és a nyelvemmel a meztelen dombjain völgyein barangolhatok gyengéden.
Reméltem hogy ezt fogod írni, imádom kihámozni ruháiból a NŐT!
De a lejobb része mégis az, amikor kész vagyok vele, és a nyelvemmel a meztelen dombjain völgyein barangolhatok gyengéden.
Remek ötlet Édes, de miért nem vagy már meztelen?
Okééé! akkor vágjunk bele a közepébe!
Alvás elött mit szólnál egy izgalmas ágyazáshoz?
Erotikus párnaigazgatással kezdhetnénk!
Alvás elött mit szólnál egy izgalmas ágyazáshoz?
Erotikus párnaigazgatással kezdhetnénk!