Abban egyetértek veled freya1, hogy nem kell tragédiát csinálni belőle, mert az negatívan hat későbbiekre. De azért az sem jó, ha túl sokat nevetünk ilyen dolgok végett. "Na most se sikerült minden jól!!"

Az én csajomnak rendszerint eszébe szokottt jutni az a beszólásom, hogy nyalás közben nehogy bélgázokat merjen elereszteni, mert akkor leég a mellkasomról a szőr... Azóta, ha ez eszébe jut közben, nevetni nem szokott de egy kicsit eltereli a figyelmét, ami nekem egy cseppet kellemetlen úgy a 35-ik perc után... Addigra már "enyhén" ellazul a nyelvem, meg az állkapcsom.
Amúgy osztom Frau Freya1 vélaményét. A szexben előforduló csipetnyit kellemetlen dolgokat legjobban egy kis humorral lehet orvosolni.
Osztom Herr Macido véleményét is, mely szerint a túl sok kacaj sem egészséges.
Herr Tom véleményére nem igazán tudok mit reagálni, mert nekem is hasonló hangutánzó szevak jutnak eszembe az orális együtlétekre gondolva...
VILÁGBÉKE!!!
Amúgy osztom Frau Freya1 vélaményét. A szexben előforduló csipetnyit kellemetlen dolgokat legjobban egy kis humorral lehet orvosolni.
Osztom Herr Macido véleményét is, mely szerint a túl sok kacaj sem egészséges.
Herr Tom véleményére nem igazán tudok mit reagálni, mert nekem is hasonló hangutánzó szevak jutnak eszembe az orális együtlétekre gondolva...
VILÁGBÉKE!!!

Nem nem freeee nem értünk félre...
Szexben lehet mosolyogni, nevetni, boldogsághormonok ilyenkor naggggyon dolgoznak...
Bár ha vki kicsit csiklandós.... akkor megengedett egy diszkrétebb nevetés... Ez velejárója a szexnek....
Morcossan bámilyen kis mimika nélkül, "fapofával" nem lehet szeretkezni...
Úgyhogy mindeninek mosolygós szép jó reggelt kívánok
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 14. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 14. vasárnap 21:33
Szexben lehet mosolyogni, nevetni, boldogsághormonok ilyenkor naggggyon dolgoznak...
Bár ha vki kicsit csiklandós.... akkor megengedett egy diszkrétebb nevetés... Ez velejárója a szexnek....
Morcossan bámilyen kis mimika nélkül, "fapofával" nem lehet szeretkezni...
Úgyhogy mindeninek mosolygós szép jó reggelt kívánok

Törölt felhasználó (10061)

én sem kifejezetten a nyalakodásra céloztam,mikor a jókedvű szexről beszéltem.ugy látszik félreérthetően fogalmaztam.sorry.
ne légy szomorú hidd el eljön az idő amikor már nem leszel szomorúú!!!!!És mindent megcsinálhatsz főleg a nyalást!!!!

Imádom a fincsi puncit nyalni! Tomi1019 Nme biztos hogy az a punia neked való! Nekem is van hogy nem jön be a Pina akkor meg nem is esik jól! De ha bejön akkor az jobb mint ........... szóval nagyon jó! :-)
Ezt nem mondod Komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erik azt persze szeretnéd hogy a nők kényeztessenek igaz???
Inkább jobb ha ilyeneket nem is írsz!!!! Főleg ide!!!
Inkább jobb ha ilyeneket nem is írsz!!!! Főleg ide!!!

Erik, Erik!!!! Rátudom hogy fiatal vagy még! Mindenhez fel kell nőni még a topic címéhez is. Az élet legszebb dolgáról ilyen kijelentést írni. .
Jaj!!! Nálad a baj már nem kevés. Én meg elbírnám képzelni reggelire, ebédre és vacsorára is.

Jaj!!! Nálad a baj már nem kevés. Én meg elbírnám képzelni reggelire, ebédre és vacsorára is.
Ha jobban belegondolok, nem is bánom (önző módon), hogy vannak ilyen pasik. Máris eggyel több hely maradt a lábaitok közt nekem (nekünk)
a téma szerelmeseinek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 18. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 17:43
a téma szerelmeseinek!

Ejha... micsoda diszkrimináció... Nyugi bob előbb utóbb Te is megvénülsz...
Bár vén kecske is megnyalja... a sót

Örülök, hogy mégis úgy döntöttél, hogy maradsz... ezer csók érte...
Az ujja mellé még az italát is bevállalnám.

Tom kedves!
Azért rem. legalább a "munkahelyi chaten" írsz majd hozzánk normális földi halandókhoz!
Pussssssz
Azért rem. legalább a "munkahelyi chaten" írsz majd hozzánk normális földi halandókhoz!
Pussssssz

Sziasztok új fiú vagyok de én is szeretek nyalni

Madártej fagyi a Carte D'or-tól kis jágerrel megbolondítva... isteni bárhonnan lenyalni
Amúgy nincs érdekeltségem a fagyi gyárban, sem a puding gyárban... bár már néha repi csomagot küldhetnének a nagy fogyasztóiknak

Amúgy nincs érdekeltségem a fagyi gyárban, sem a puding gyárban... bár már néha repi csomagot küldhetnének a nagy fogyasztóiknak

én attól a pillanattól indulok be mindig azonnal, mikor lassan oda ér a szám a punci közvetlen közelébe és szétnyílik a combi..........és a nyelvem hegyével még csak a bejárottal incselkedem és érzem ahogy elkezd nedvesedni a kis édes!!:-)).............na ilynkor nekem már a combomon folyik a cucc!!:-)))

kb. ugyanígy érzek kivéve,hogy nekem nem folyik a cucc a lábam között.....jól is néznék ki...:-DD
nekem csak úgy áll a dákóm,hogy faltörő kosnak is használhatnám valamely vár ostrománál.... (Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 04. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 11:09
nekem csak úgy áll a dákóm,hogy faltörő kosnak is használhatnám valamely vár ostrománál.... (Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 04. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

én attól a pillanattól indulok be mindig azonnal, mikor lassan oda ér a szám a punci közvetlen közelébe és szétnyílik a combi..........és a nyelvem hegyével még csak a bejárottal incselkedem és érzem ahogy elkezd nedvesedni a kis édes!!:-)).............na ilynkor nekem már a combomon folyik a cucc!!:-)))
Hogy mikor tud egy férfi igazán jól puncit nyalni?
Ha azt mondja a hölgypartnered hogy jobban nyalsz mint egy lány...
Na ott kezdődik tudás!!!
Ezt már mintha hallottam volna...
Ha azt mondja a hölgypartnered hogy jobban nyalsz mint egy lány...
Na ott kezdődik tudás!!!
Ezt már mintha hallottam volna...