Én meg a nőt!!
Beneveznék valahova egy nyalatra.
(735 fiú)
(735 fiú)
hmmmmmm....:-)
Férfit kerestem, de sajnos nem találtam:-(, de a képzeletemben átmoduloztam.
Férfit kerestem, de sajnos nem találtam:-(, de a képzeletemben átmoduloztam.
Imádok pucit nyalni
amit a legjobban tudok csinalni az a nyalas.mivel hamar elmenos tipus vagyok,elobb a nyelvemmel juttatom a csucs kozelebe a holgyet majd behatolok.ha szereti kozben egy-ket ujjam a vegbeleben is megfordul
az en nyelvem is olyan jol mozogna ket lyukacskadban
Én is hamarmenős vagyok, ezért megpróbáltam tökéletesre fejleszteni a nyelvtechnikámat.... még senki sem panaszkodott!
Imádom, ha a nő a nyelvemtől is el tud meni!
Imádom, ha a nő a nyelvemtől is el tud meni!
nyalni jóó
Na! így szoktam Én is,annyi külömbséggel, hogy szabaddá teszem egyik kezem és a nyelvemmel előzőleg besíkosított(a puncirol odakenem a"Bartolint")-anus-(gyengébbek kedvéért segglyuk)
környékét simogatom és, ha úgy szükségeltetik egy picit bedugom az ujjam.
környékét simogatom és, ha úgy szükségeltetik egy picit bedugom az ujjam.
puncit én is nyalnék amig a drága partnerem el nem menne egy párszor :)
pepe774 (81.196.170.91) | ma 13:56
Nem tudom ki hogy van vele de en imadom mikor mar tocsog az arcom a punci nedvtol!
Nem tudom ki hogy van vele de en imadom mikor mar tocsog az arcom a punci nedvtol!
Bocs, hogy bemásoltam, pepe, de látod? Itt a megfelelő topic erre!
Lasd #84!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 14:04
Törölt felhasználó (368461)
Admin
Bocs, hogy bemásoltam, pepe, de látod? Itt a megfelelő topic erre!
Bocs, #384!
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
erre csak helyeselni tudok
Látom, te nem vagy képben! Légy szíves tanulj meg olvasni, mert valaki félreértelmez valamit (adott esetben te) és ezáltal miindenki megy utána, mint a csorda...Ez gáz lenne....

charli02

vvbbnn