Imádom amikor a nő élvezi és el élvez
"meg mi is állatok voltunk 100.000-évvel ezelőtt!"
Miben különbözik az ember az álattól?
"az ember csupán egy az állatok közül - néha jobb, de többnyire rosszabb a négy lábon járóknál -, aki a lelki és szellemi fejlődése révén valamennyi élőlény közül a legveszélyesebbé vált!"
Miben különbözik az ember az álattól?
"az ember csupán egy az állatok közül - néha jobb, de többnyire rosszabb a négy lábon járóknál -, aki a lelki és szellemi fejlődése révén valamennyi élőlény közül a legveszélyesebbé vált!"
számomra az egyik legfinomabbbb dolog imádom nyalni a finom sima puncit hmm és edig még panaszkodnisem panaszkodtak mindig sikervolt a végén az a finom nedü hm istenem,szivesendumcsiznék egy leányzoval!!
Mivan
savanyú a szőlő???

hátlátod igazad van ennnnek nem lehet elllllen állni hmmmmm nemis tudom az idöt meddig idöznék el !!!
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 11. 05. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.severinfilm.hu/e107_images/newspost_images/forgatas1.jpg
Esetleg puncica.., vagy ahogy akarod....

Izlések és pofonok!
Ember te kicsit eltévedtél az ilyen alpári stillel nem fogod sokáig huzni az igát a gg körein belül....
Ha tele a tököd akkor mia redves faxért itt ürited ki hmm senki sem kiváncsi az ilyen -olyan anyábaszos stilusra mint a tied, mindenki jól nevelt ez az is jelzi ide normálisan gondolkodó emberek járnak nem olyan begyepesedett agyú embernek csúfolt majomok mint te...
De nem is tudom minek foglalkozom ilyen taplókkal mint te...
Bocs hogy bele ugattam kicsiny lelki világodba
De nem is tudom minek foglalkozom ilyen taplókkal mint te...
Bocs hogy bele ugattam kicsiny lelki világodba

nem kötelező ide járni
de tuti hogy mazo vagy ha élvezed hogy cseszegetsz és cseszegetve vagy:)
meg mindegy a töbiek ugyis "elkenik a szád:)"
de tuti hogy mazo vagy ha élvezed hogy cseszegetsz és cseszegetve vagy:)
meg mindegy a töbiek ugyis "elkenik a szád:)"

Ez tényleg nagyon jó meg lehet hogy vette a lapot de az az igazság, hogy néha tényleg csak erre vágynak a nők és ezt tiszteletbe kell tartanunk.!!
sziasztok mindenkinek az este kinyaltam egy szép formás puncit acsaj szamára az az élvezetes mikor a klitoriszt nyalod a nyelved hegyével és kőzben ulyazod a G-pontot,nagy élmény mikor mikor elélvez ,méglyobban beindulsz a látványtol és a hangjátol.
Úgy tudod vele megszerettetni, ha úgy csinálod, hogy jó legyen neki.
Ha neki finoman jó, akkor úgy csináld. Ha azt élvezi, hogy csak az ujjbegyed tolod be, akkor tedd azt. Próbálkozz sokfélével, ha egyiket sem találja izgatónak, nem kell erőltetni...
Ha neki finoman jó, akkor úgy csináld. Ha azt élvezi, hogy csak az ujjbegyed tolod be, akkor tedd azt. Próbálkozz sokfélével, ha egyiket sem találja izgatónak, nem kell erőltetni...
sziasztok van még itt valaki??
szuper es kellemes!
A szerelmem nagyon jól csinálja.....:-)
élvezetes a puncit nyalni és érezni a bársonyosságát
nelunk újabban az jön be, ha az egyik ujjam a popsiban, vagy a punciban van közben!
Hát igen ez a modszer sok embernek tetszik!Nekunk is. :)