Puncit nyalni a legjobb golog!:)))
Hát igen. A puncinyalás azért egy jó dolog.
És a legjobb, hogy sokféleképpen lehet művelni :)
És a legjobb, hogy sokféleképpen lehet művelni :)
Egy gusztusos kopasz puncika nedvesre nyalásánál nincs jobb bemelegítés.
Az én párom semmi perc alatt elmegy közben. egyszerűen imádjuk. mindketten..
én is nagyon szeretem a puncinyalást, egyébként is a párom élvezi nagyon!
szólok az érdekedben... :-)
Miért nem mondod neki, hogy hogyan lenne neked jó?
Miért nem mondod neki, hogy hogyan lenne neked jó?
jó dolog is az..
Hát igen! Jó is az! Nyalni is és ha nyalnak az is! ;)
Egyszerűen imádom! Amikor szexről van szó a puncinyalást szinte már sokkal jobban várom mint magát az aktust, annyira imádom nyalni!
ahan
(Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 10. 27. péntek 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 27. péntek 01:23

Egyszerűen imádom! Amikor szexről van szó a puncinyalást szinte már sokkal jobban várom mint magát az aktust, annyira imádom nyalni!
Hát szevasztok!! Végre egy igazi téma, mert midenhol jó de legjobb pinát nyalni! Mi ezt úgy szeretjük a kedvesemmel, hogy amikor szétnyalom, a csiklóját szopogatom, popóját kinyalom, közben egy vibrátort bedugok a punciba és így juttatom fel őt a "csúcsra". Sikoltozva, nyőgve élvezi,esetenként jobb mint a dugás. Én el sem tudom képzelni a szexet nyalás nélkül. Mert a közmondás is úgy tartja, hogy "mit ér a baszás nyalás nélkül"!!
A bugyi nem a legjobb dolog a világon...
De közel van hozzá!!!!!
De közel van hozzá!!!!!

Hát azért nem igazán mindegy ,hogy mien az a puncika. azért legyen ápolt nem igaz???
hat akkor 1ojant nyalj amit mennses utan legalabb 2napig nem mosnak meg. aszem emenne a kedved a nyalastol
ha kinyalom a csajt és elélvez van hogy attól elmegyek én is
Amikor elfárad a dákóm, a nyalás mindig erőt ad neki!
Én is szeretem és a párom is nagyon! :) Jó ha fárad az ember! ;-)
Én is imádok puncit nyalni majdnem jobban mint dugni. A barátnőmnek én vagyok az első elöször még nem nagyon kedvelte de most már ö kér meg hogy nyaljam ki jól a punciját van hogy egy nap 2-3 szor.
szerintem én nyalok a leggjobban a világon:). aki nem hisszi járjon utána

"azt próbálom megérezni, hogy a partneremnek legyen a legjobb és legélvezetesebb" - dicséretes és követendő példa