Nekem egy ismerősom a feltett több évvel ezelőtti, a mai testére csak nyomokban hasonlító képre amikor rákérdeztem azt mondta, hogy mindenki csal. És ha ő nem, akkor eleve rosszabb eséllyel indul. Ha pedig így akár csalással is, de legalább összejön a találkozó már bármi lehet... Hát ez elég ijesztő!
Régi motoros vagyok, több regisztrációm volt évek alatt.
Egy dolgot megtanultam itt is és más oldalakon is. Ha valakinek van több jó fotója is fent, és csak egy olyan, amin látszik, hogy ronda(ább) akkor 99% az a valós kép. Ki az a hülye, aki előnytelen fotót tenne ki magáról?!
A másik, én mindig megnézem a hátteret, a környezetet egy fotón. Sokat elárul a rajta szereplő igényességéről...
Az pedig, hogy miért hazudnak a neten? Azért mert az életben képtelenek normális kapcsolat kialakítására és szeretne jobb lenni, mint a valóságban.
Jártunk így mi is nem egyszer. Kifejezetten nagy mérettel keresünk, a hálószobában derült ki, hogy talán 15centis farka volt, és vékonyka is, csak ügyesen fotózta. A másik srác, alig volt harminc
Egy dolgot megtanultam itt is és más oldalakon is. Ha valakinek van több jó fotója is fent, és csak egy olyan, amin látszik, hogy ronda(ább) akkor 99% az a valós kép. Ki az a hülye, aki előnytelen fotót tenne ki magáról?!
A másik, én mindig megnézem a hátteret, a környezetet egy fotón. Sokat elárul a rajta szereplő igényességéről...
Az pedig, hogy miért hazudnak a neten? Azért mert az életben képtelenek normális kapcsolat kialakítására és szeretne jobb lenni, mint a valóságban.
Jártunk így mi is nem egyszer. Kifejezetten nagy mérettel keresünk, a hálószobában derült ki, hogy talán 15centis farka volt, és vékonyka is, csak ügyesen fotózta. A másik srác, alig volt harminc
ki
és tíz évvel több a valóságban, mint a képein. Ez szimplán átb@szás... és halál kellemetlen szitu.
alf
ló alf
va alf
l
Az emberek 50% azt hiszi hogy úgymond az ilyen platformokon el bujik , ami ezáltal keletkezik az sajnos a valóság elentétje ! Mindenki másnak akarja ki adni magát , és sokan úgy gondolják itt bárminek és bárkinek ki adhatják magukat független hogy az vajon a valóságot is megkőzeliti! Nagyon nehéz eldönteni hogy vajon amit látunk igaz e ! Persze nyilván ez egy 18+ oldal és a
!
fo
is nagyon nehéz eldönteni vajon csak ki képzeli el , és esetleg ki az aki úgymond nem hazudik minden téren ! Persze tisztelet a kivételeknek alf
ru alf
m alf
témákban
!
Lehet, hogy mert itt sokan azt tolják amik lenni szeretnének (szeretnének lenni?)
Mert kiélhetik vágyaikat nem úgy mint a való világban
Nem kell. De itt a neten az lehet aki a valóságban nem. Szóval ez egy virtuális valóság álmodozóknak.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 07. 01. szerda 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell. De itt a neten az lehet aki a valóságban nem. Szóval ez egy virtuális valóság álmodozóknak.

Herceg24

Viktorie