Osztom a véleményed!!
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 06. 02. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenképp hangos

Azt mondják, az igazán jó szex után a szomszéd is rágyújt.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 15. vasárnap 19:28

szerintem meg a panelnak ez a szépsége.és ha dugnak mellettem akkor mi van.nekik is jár.engem nem zavar ha ahlják.én legalább csinálom nem csak a tv nézem
Nem az a kérdés hogy hangos vagy halk, hanem hogy őszinte vagy megjátszott e.
Mondjuk nekem olyan igazán hangos barátnőm nem volt még, viszont valamilyen hangot mindenik adott ki magából. Illetve egy volt aki teljesen némán csinálta, őt megkértem, hogy adjon valamilyen hangot visszajelzésként, no az borzasztó és mesterkélt volt.
A hangos csajok mindig a szomszédban laktak ...
Csak rápillantottam a gyerek témára: ott a szex a gyerekek ébredése előtt (kb 4 órakor) illetve elalvásuk után (kb 23 órakor) történik, s akkor lehet hangosabb, de azért nem kukori.
Mondjuk nekem olyan igazán hangos barátnőm nem volt még, viszont valamilyen hangot mindenik adott ki magából. Illetve egy volt aki teljesen némán csinálta, őt megkértem, hogy adjon valamilyen hangot visszajelzésként, no az borzasztó és mesterkélt volt.
A hangos csajok mindig a szomszédban laktak ...
Csak rápillantottam a gyerek témára: ott a szex a gyerekek ébredése előtt (kb 4 órakor) illetve elalvásuk után (kb 23 órakor) történik, s akkor lehet hangosabb, de azért nem kukori.
Gyerekek miatt szükséges.
Ha nem sikerül, akkor vége a mókának :-( (Ez egy válasz gu1979 üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem sikerül, akkor vége a mókának :-( (Ez egy válasz gu1979 üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Halk szex olyan van?

Sziasztok! Mindkettőnek meg van a külön varázsa szerintem. Szeretem a halk kéjes sóhajokat és a hangos nyögéseket is egyaránt. Egy a lényeg, ne legyen néma. Volt egy lány, akit ha orálisan kényeztettem úgy reszketett mint a nyárfalevél, szétkarmolta a karomat de egy hang nem jött ki a száján. Kicsit frusztráló volt. Féltem hogy ha szexre kerül a sor akkor is ez lesz. Hála az égnek, akkor kivetkőzött önmagából, és végül jó szex kerekedett ki belőle.
Pont ùgy...ha hsngos akkor az a másik félnek is visszajelzés,hogy élvezed.De élvezni viszont csak igazi férfival lehet,nem olyan nyugdíjas típussal!
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2012. 04. 14. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 20:53

Hangos
de hogy hangos legyen ahoz férfi kell és nem valami maszatolós kandúr

Te tudod mitöl döglik a légy
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2012. 04. 14. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 20:53

Hangos

szerintem meg a panelnak ez a szépsége.és ha dugnak mellettem akkor mi van.nekik is jár.engem nem zavar ha ahlják.én legalább csinálom nem csak a tv nézem
Panellakó életem során, két oldalról, hálószoba szomszédaim ritka hangos bujaságának köszönhetően sztereóban 'élveztem" anno. Ha beszóltam nekik hogy "jól nyomtátok az este" legközelebb még rákontráztak a hanghatásra
De az egy más kategória mások szeretkezését hallgatni,ha magunkról van szó hát...nehéz vissza fogni szükség esetén
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

A panelban az én idegszálaimat is borzolták ilyen szomszédok...
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 04. 14. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 19:18

Azok az önkénytelen,spontán jövő hangok, sokszor olyan mély hatással tudnak lenni az emberre, hogy másnap is fel-felhangzanak a fülében s végig fut tőle a bizsergés minden idegszálán

Hangos

Azok az önkénytelen,spontán jövő hangok, sokszor olyan mély hatással tudnak lenni az emberre, hogy másnap is fel-felhangzanak a fülében s végig fut tőle a bizsergés minden idegszálán

Én az őszinte hangok híve vagyok.. utálom a mű lihegéseket stb stb... De... olyankor nagyon boldog vagyok mikor a férfi nem csendes... az orgánum az egyik erogén zónám a kellemes férfihang nagyon felspanol :P
Persze,h elélvez,mert abbahagyod az üvöltést
!!!!!!
De persze ezt csak viccnek szántam!Mi hangosan,de NEM ÜVÖLTVE!élvezzük egymást!
és ez tényleg felizgatja az embert
!
(Ez egy válasz beccus üzenetére (2012. 04. 11. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 11. szerda 19:00

De persze ezt csak viccnek szántam!Mi hangosan,de NEM ÜVÖLTVE!élvezzük egymást!
és ez tényleg felizgatja az embert

huu yerekek én olyan hangos vagyo k sex közben, hogy a nejem szinte ujra elélvez a végén a gyönyörtől
huu yerekek én olyan hangos vagyo k sex közben, hogy a nejem szinte ujra elélvez a végén a gyönyörtől
Még a hokinál se tudok halkan élvezni

imádom hahangos a lány. bevadít
Az még ok, ha az ember kéjesen a füledbe nyög. De nekem volt egy olyan tapasztalatom egy thai bokszos pasival, aki szó szerint úgy üvöltött szex közben mikor velem volt, hogy a 10. panelházban a szomszédok is még hallották, hát ez már idegesítő tud lenni, ha valaki így üvölt, mert a nő meg nem tud mellette koncentrálni. Én elhiszem, hogy neki jó meg minden, főleg hogy az előjáték első 6 percében már a számban durrant el. Szóval, elhiszem hogy jó volt neki, de azért nem szeretnék megsüketülni!
)))