A kérdés adva van...Halk sóhajokkal,vagy sikoltozva?

Sikoltozva!

Hörögve!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Horogve???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 22:01
Törölt felhasználó (7767)

Hörögve!!!
Légzési problámák?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 22:01

Hörögve!!!
Hát ezt csak úgy mondtam, no, mert nem figyeltél eléggé rám...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt nem črtem! (ezt sem)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 22:04

Hát ezt csak úgy mondtam, no, mert nem figyeltél eléggé rám...

Sziasztok!
Szerintem ha valami jól esik akkor azt ki is kell mutatni és éreztetni is kell. Vagy karmolással vagy ezzel vagy azzal! És természetesen sikitással vagy hörgéssel.Kinek ahogy jól esik! Az a lényeg velőt rázó legyen....
Szerintem ha valami jól esik akkor azt ki is kell mutatni és éreztetni is kell. Vagy karmolással vagy ezzel vagy azzal! És természetesen sikitással vagy hörgéssel.Kinek ahogy jól esik! Az a lényeg velőt rázó legyen....
Hát...nem tudom ki hogy van vele, de én közben nem arra szoktam figyelni, hogy milyen hanghordozást adok ki magamból....
Teljesen igazad van! :)
Ki kell mutatni és éreztetni a másik személlyel!!!!!!! (Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2006. 02. 10. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 10. péntek 07:08
Ki kell mutatni és éreztetni a másik személlyel!!!!!!! (Ez egy válasz sylvesteeer üzenetére (2006. 02. 10. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Igen, természetesen. Annál szerintem nem is lehetne rosszabb, ha párod csak szimulálna, megjátszaná azt hogy élvezi amit éppen csináltok. ...
Egyértelmű, sikoltozva persze csak akkor, ha élvezi is a csaj dolgot.
Hidegrázásos láz...

hangos!!!
nagggyon hangos:-)
nagggyon hangos:-)
Hááát... nálunk ébredeztek olyankor a szomszédok, amikor nejem élvezett:-)))
Volt, hogy át is kopogtak hajnali 3kor, hogy "csendesebben":-)))
Volt, hogy át is kopogtak hajnali 3kor, hogy "csendesebben":-)))
Hogy mi volt a válasz?
Még egy sikítás a köv. orgazmusnál:-)
Még egy sikítás a köv. orgazmusnál:-)
én nem találom a dunyhádat.....
link?
link?
Ha van rá lehetőség akkor legyen jó hangos, de ha mondjuk a gyerek ott alszik akkor kénytelen vagy kicsit halkabban.
Azért meghallgatnálak élőben:-)
Így van! Azért nálunk nőknél mégis csak észre lehet venni hogy tényleg élvezzük is vagy sem, hiszen ott vannak azok a bizonyos összehúzódások, stb stb. :)
szóval én nem játszottam meg soha.
szóval én nem játszottam meg soha.