Denipapánál az igazság!
Kell a hang is. De a túlzott sikítozás nagyon lelombozó tud lenni. (Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 07. 05. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 21:17
Kell a hang is. De a túlzott sikítozás nagyon lelombozó tud lenni. (Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 07. 05. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyöszörgés, hörgés, mély sóhajtozás és mindemellé sok ölelés és csók, simogatás. Halkan csak aludni szoktak. Felszabadultan szeretkezni, vagy kefélni, dugni csak hanggal lehet. Csöndben nehéz

mikor melyikre van alkalom. De inkább a hangos
Nyöszörgés, hörgés, mély sóhajtozás és mindemellé sok ölelés és csók, simogatás. Halkan csak aludni szoktak. Felszabadultan szeretkezni, vagy kefélni, dugni csak hanggal lehet. Csöndben nehéz

Voltam egyszer egy olyan csajjal,akinek már vagy negyven perce nyaltam a punciját, a tököm tele is volt vele, mire meguntam és megkérdeztem tőle, hogy elélveztél már?
Erre ő: Már kétszer is! És mondom, nem kellett volna valami hangot kiadni, hogy tudjam élvezed is?
Azt mondja: minek?
Szal vannak ilyen nők is! És kúrva szarok az ágyban!
Erre ő: Már kétszer is! És mondom, nem kellett volna valami hangot kiadni, hogy tudjam élvezed is?
Azt mondja: minek?
Szal vannak ilyen nők is! És kúrva szarok az ágyban!

Imádom, ha szerelmem orgazmusához érve hanggal is tuttomra adja, hogy el fog menni!Valahogyan ez nagyon kellemes érzéssel tölt el!
Szeritenm mindenki így van ezzel.
Szeritenm mindenki így van ezzel.
Én ha nem hallom és érzem hogy jó a páromnak, nekem sem lesz annyira jó....
Imádom ha hangosan élvez....
Imádom ha hangosan élvez....

A hangosságnak sok formája/szintje van. Egyrészt ott van a hangos beszéd, szerepjátékszerű kiabálás. Pl. előjáték közben hangoskodó, parancsoló hangnemben irányítani a partner mozgásait, beállítani a szerepébe (Pl. hangosan kiabálni szopós kurva vagy!). Aztán dugás közben hangoskodni, bármit amit helyzet heve hoz elő. Aztán orgazmus közben óbégatni, kiabálni, hörögni artikulátlan hangokat hallatni.
hangos. halkan aludni szoktak

próbáljuk mi csöndbe is ha muszáj (vendégségben pl.)
de akkor is jár egy kis nyöszörgés hörgés morgás .
Halkan olvasni jó csak!
de akkor is jár egy kis nyöszörgés hörgés morgás .
Halkan olvasni jó csak!
Minek visszatartani bármit is!Az az igazi ha el tudjuk engedni magunkat teljesen,szabadjára engedve az érzéseket.Persze az sem utolsó szempont,hogy ez a partnernek is egy visszajelzés,és még tovább fokozza az élvezetet.
Az a legjobb, ha az asszony szex közben hangos, de csak akkor! Van ilyen?
Sikítós, lepedőgyűrős, karmolós...tuti
hangos, hogy elnyomja az ágy nyekergését!

szerintem hangosan jó a szex!!!
Hangos, hangos, hangos..... hmmmmm... De jó lenne most is hangoskodni egy kicsit

alap, hogy a hangoskodás..

A hangosság relatív. Múltkor vendégeim voltak, de össze jött egy lehetőség. Azt tudtam, hogy nem voltunk halkak, de csak hetekkel késöbb hallottam vissza, hogy nem lehetet aludni tőlünk. De az mindenképen jó, ha az ember partnere hangos
!

Szeretem amikor az asszony hangoskodik, csak nem mindíg van rá mód
imádom amikor kiabála nő sex közben .
Ömm...hangos , vagy halk? Én csak a saját példámat tudom felhozni...én mikor oltári nagyot élvezek...egy hang sem jön ki a számon és még a lélegzetem is visszatartom. Dehát nem vagyunk egyformák