mikor melyikre van alkalom. De inkább a hangos
Denipapánál az igazság!
Kell a hang is. De a túlzott sikítozás nagyon lelombozó tud lenni. (Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 07. 05. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 21:17
Kell a hang is. De a túlzott sikítozás nagyon lelombozó tud lenni. (Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2008. 07. 05. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyöszörgés, hörgés, mély sóhajtozás és mindemellé sok ölelés és csók, simogatás. Halkan csak aludni szoktak. Felszabadultan szeretkezni, vagy kefélni, dugni csak hanggal lehet. Csöndben nehéz

Szerintem ne visítozzon,de ha belülről fakad ,és őszinte a reakció akkor ne fogja vissza magát!!!
A szenvedélyemet nem akartam sosem visszafojtani, se hangban, se mozgásban. Ez a visszafogás a szexuális élményen is ront.
Tehát hangot adok a kéjemnek, akár nyögdécselve, akár sikítozva!És nem műsikoly, meg visítás, hanem mélyből fakadó szenvedély. Természetes, ösztönös!
Tehát hangot adok a kéjemnek, akár nyögdécselve, akár sikítozva!És nem műsikoly, meg visítás, hanem mélyből fakadó szenvedély. Természetes, ösztönös!

szerintem adja ki magából ami belülről fakad...
De ha éppen azt szereti ha csendben szeretjük egymást akkor az sem baj.
De ha éppen azt szereti ha csendben szeretjük egymást akkor az sem baj.
nálunk mindig hangos a szex, Nejem úgy sikongat, hogy csak na, nem tudom, h a szomszédba mennyi hallatszódik át, de , h őszinte legyek annyira nem is ez foglalkoztat

Szerintem a halk formaja csak akkor van rendben ha diszkreten kell csinalni. Barhol le lehet zavarni egy minutat es lehet, eppen az lesz benne az izgato, hogy nem lehet sikotozni vagy nyogdecselni. Amugy, itthon, nyugalomban en is a sohajok partjan allok!
Sziasztok.Mi álalában hangosak vagyunk(főleg a párom)Ő a torkán kiadja amit ott lennt érez...Ez nagyon jo egy ferfinak mert hallja hogy hogy élvezi a párja amit ő csinál.Ha otthon alszik a gyerek akkor viszont "kultúráltan kell hangoskodni.Máskor viszont főleg igy nyáron mikor nyitva van az ablak, akkor még az utcán is hallják mikor van szex otthon.-azért kiváncsi lennék mit hallanak a szomszédok egy egy durváb éjszakánk utám
))

én nagyon hangos szoktam lenni ha nem zavarok senkit ugy az igazi ha kiengedheti magát az ember.
Az jó ha a csaj hangos, élvezetesebbé teszi. Én inkább halk típus vagyok, gázosnak tartom az egészet férfi részröl, olyan gyengének tűnikattól egy férfi.
Egyre hangosabb.Párom szereti hallani a jó szaftos "dicséreteket",amikor meg élvez........háááát van visitozás.Minket már nem érdekel,hogy ki hallja ,ki nem.Természetesen a gyerekek kivételt képeznek.
Miért tűnsz attól gyengének, hogy élvezel valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 07:32
Törölt felhasználó (391255)

Az jó ha a csaj hangos, élvezetesebbé teszi. Én inkább halk típus vagyok, gázosnak tartom az egészet férfi részröl, olyan gyengének tűnikattól egy férfi.
Nem tudom, de bennem is van egy ilyen előitélet. Tudom, hogy hülyeség, nem tehetek róla. Egy egy férfias nyögés, hangos sóhaj oké, de a sikoltozás az én előjogom. Élek is vele rendesen.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, szerintem a sikítozás a nők joga!
De azért mikor kb 4 lökésre vagy a csúcstól, és a pasiból kiszakad, hogy "Nagyon jó vagy kicsim!" akkor az isteni tud lenni.. és hát ugye az sem megy hang nélkül....
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:13

Nem tudom, de bennem is van egy ilyen előitélet. Tudom, hogy hülyeség, nem tehetek róla. Egy egy férfias nyögés, hangos sóhaj oké, de a sikoltozás az én előjogom. Élek is vele rendesen.

Azt hiszem, ebben simán meg tudunk egyezni.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:42

Igen, szerintem a sikítozás a nők joga!
De azért mikor kb 4 lökésre vagy a csúcstól, és a pasiból kiszakad, hogy "Nagyon jó vagy kicsim!" akkor az isteni tud lenni.. és hát ugye az sem megy hang nélkül....

Ennek nagyon örülök... egyébként szerintem az is izgi tud lenni, amikor mondjuk egy szállodában a szomszéd szobából hallod a hangokat...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Én szeretem ha a párom kicsit hangoskodik,nagyon izgat .Orgazmus közben a legaktivabb ,nagyon szuper.
egyértelműen hangos az sokkal élvezetesebb. Méginkább izgatják a partnert a hangok. oda-vissza
Na meg ha nem lenne hangos, akkor ugye nem lehetne elmondani a másiknak, hogy milyen isteni és hatalmas f*rka van, és ne kíméljen, hanem keféljen erősebben és mélyebben.....ugye ezek sem mennek hangok nélkül

Sztem ha egy pasibol kijönnek, a vékony hanok, vagy ne legyen az, az gyengeséget sugároz. Azért egy pasi soha nem mutatja ki úgy az érzelmeit. Egy nő visitson, de egy pasi ne adjon ki hangot, az a nők dolga. Én ilyen kemény vagyok
mindenki más