Szerintem egy nő legyen hangos szex közben...a pasi meg max akkor ha épp elmegy!
Madmaximum:
Obszcénság?Én néha gondolok ilyesmire szex közben...de sosem mondanám ki, mert a párom más beállítottságú...bár jol el szokott rendezni nem panaszkodom...szerintem már a hangombol tudja mit szeretnék..ezért is fontos a hang
Madmaximum:
Obszcénság?Én néha gondolok ilyesmire szex közben...de sosem mondanám ki, mert a párom más beállítottságú...bár jol el szokott rendezni nem panaszkodom...szerintem már a hangombol tudja mit szeretnék..ezért is fontos a hang

Hát én férfiként, amikor jön a csúcs nagzokat szoktam kiáltani, hörögni artikulátlan hangokat hallatni. A párom szerete és előtte se panaszkodtak a hanghatásokra, sőtt. Lehet, hogz vannak kivételek, de szerintem, mind a férfiak, mind a nők szeretik, ha munkájuk hatása ilyen elemi formában nyilvánul meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 28. vasárnap 11:34
Törölt felhasználó (391255)

Sztem ha egy pasibol kijönnek, a vékony hanok, vagy ne legyen az, az gyengeséget sugároz. Azért egy pasi soha nem mutatja ki úgy az érzelmeit. Egy nő visitson, de egy pasi ne adjon ki hangot, az a nők dolga. Én ilyen kemény vagyok
mindenki más

erről beszéltem nyuszómuszó
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 28. vasárnap 20:25

Én speciel azt szeretem ha van hang....a látvány mellé....ugyebár.
Anno volt egy hölgy akit nagyon akartam...olyan jó belevaló, ami a szivén az a száján. Tudjátok, na...
Nos, elérkezett a nagy esemény amikor sikerült megdönteni...és lássatok csodát.....akárhogy és akármit csináltam bizony egy árva szó, nyögés nem hagyta el a száját.....finoman jeleztem, hogy lehetne e talán kissé a hangját is hallani....nem, nem és nem.
Nos, ennek az a lett az eredménye, hogy qrváraelment tőle a kedvem. Voltunk még együtt utána jó néhányszor....de nekem ez nem volt az igazi.....szóval én arra szavazok, hogy hangosan ha lehet.
És a másik, ha vki még obszcén is hozzá..na az a másik királyság....amikor azt mondja, hogy igy és igy kurjál szét...keféld szét a picsámat...satöbbi.....na ettől én ugy de ugy bepörgök..

Anno volt egy hölgy akit nagyon akartam...olyan jó belevaló, ami a szivén az a száján. Tudjátok, na...

Nos, ennek az a lett az eredménye, hogy qrváraelment tőle a kedvem. Voltunk még együtt utána jó néhányszor....de nekem ez nem volt az igazi.....szóval én arra szavazok, hogy hangosan ha lehet.

És a másik, ha vki még obszcén is hozzá..na az a másik királyság....amikor azt mondja, hogy igy és igy kurjál szét...keféld szét a picsámat...satöbbi.....na ettől én ugy de ugy bepörgök..

Én speciel azt szeretem ha van hang....a látvány mellé....ugyebár.
Nos, elérkezett a nagy esemény amikor sikerült megdönteni...és lássatok csodát.....akárhogy és akármit csináltam bizony egy árva szó, nyögés nem hagyta el a száját.....finoman jeleztem, hogy lehetne e talán kissé a hangját is hallani....nem, nem és nem.

Sztem ha egy pasibol kijönnek, a vékony hanok, vagy ne legyen az, az gyengeséget sugároz. Azért egy pasi soha nem mutatja ki úgy az érzelmeit. Egy nő visitson, de egy pasi ne adjon ki hangot, az a nők dolga. Én ilyen kemény vagyok
mindenki más

Na meg ha nem lenne hangos, akkor ugye nem lehetne elmondani a másiknak, hogy milyen isteni és hatalmas f*rka van, és ne kíméljen, hanem keféljen erősebben és mélyebben.....ugye ezek sem mennek hangok nélkül

egyértelműen hangos az sokkal élvezetesebb. Méginkább izgatják a partnert a hangok. oda-vissza
Én szeretem ha a párom kicsit hangoskodik,nagyon izgat .Orgazmus közben a legaktivabb ,nagyon szuper.
Ennek nagyon örülök... egyébként szerintem az is izgi tud lenni, amikor mondjuk egy szállodában a szomszéd szobából hallod a hangokat...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem, ebben simán meg tudunk egyezni.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:42

Igen, szerintem a sikítozás a nők joga!
De azért mikor kb 4 lökésre vagy a csúcstól, és a pasiból kiszakad, hogy "Nagyon jó vagy kicsim!" akkor az isteni tud lenni.. és hát ugye az sem megy hang nélkül....

Igen, szerintem a sikítozás a nők joga!
De azért mikor kb 4 lökésre vagy a csúcstól, és a pasiból kiszakad, hogy "Nagyon jó vagy kicsim!" akkor az isteni tud lenni.. és hát ugye az sem megy hang nélkül....
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:13

Nem tudom, de bennem is van egy ilyen előitélet. Tudom, hogy hülyeség, nem tehetek róla. Egy egy férfias nyögés, hangos sóhaj oké, de a sikoltozás az én előjogom. Élek is vele rendesen.

Nem tudom, de bennem is van egy ilyen előitélet. Tudom, hogy hülyeség, nem tehetek róla. Egy egy férfias nyögés, hangos sóhaj oké, de a sikoltozás az én előjogom. Élek is vele rendesen.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért tűnsz attól gyengének, hogy élvezel valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 07:32
Törölt felhasználó (391255)

Az jó ha a csaj hangos, élvezetesebbé teszi. Én inkább halk típus vagyok, gázosnak tartom az egészet férfi részröl, olyan gyengének tűnikattól egy férfi.
Egyre hangosabb.Párom szereti hallani a jó szaftos "dicséreteket",amikor meg élvez........háááát van visitozás.Minket már nem érdekel,hogy ki hallja ,ki nem.Természetesen a gyerekek kivételt képeznek.
Az jó ha a csaj hangos, élvezetesebbé teszi. Én inkább halk típus vagyok, gázosnak tartom az egészet férfi részröl, olyan gyengének tűnikattól egy férfi.
én nagyon hangos szoktam lenni ha nem zavarok senkit ugy az igazi ha kiengedheti magát az ember.
Sziasztok.Mi álalában hangosak vagyunk(főleg a párom)Ő a torkán kiadja amit ott lennt érez...Ez nagyon jo egy ferfinak mert hallja hogy hogy élvezi a párja amit ő csinál.Ha otthon alszik a gyerek akkor viszont "kultúráltan kell hangoskodni.Máskor viszont főleg igy nyáron mikor nyitva van az ablak, akkor még az utcán is hallják mikor van szex otthon.-azért kiváncsi lennék mit hallanak a szomszédok egy egy durváb éjszakánk utám
))

Szerintem a halk formaja csak akkor van rendben ha diszkreten kell csinalni. Barhol le lehet zavarni egy minutat es lehet, eppen az lesz benne az izgato, hogy nem lehet sikotozni vagy nyogdecselni. Amugy, itthon, nyugalomban en is a sohajok partjan allok!
nálunk mindig hangos a szex, Nejem úgy sikongat, hogy csak na, nem tudom, h a szomszédba mennyi hallatszódik át, de , h őszinte legyek annyira nem is ez foglalkoztat