Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#125   2009. 05. 06. szerda 15:35
X Törölt felhasználó (434177)
Szerintem egy nő legyen hangos szex közben...a pasi meg max akkor ha épp elmegy!

Madmaximum:
Obszcénság?Én néha gondolok ilyesmire szex közben...de sosem mondanám ki, mert a párom más beállítottságú...bár jol el szokott rendezni nem panaszkodom...szerintem már a hangombol tudja mit szeretnék..ezért is fontos a hang smile
#124   2008. 12. 29. hétfő 11:39
madmaximum madmaximum
#123   2008. 12. 29. hétfő 06:13
X Törölt felhasználó (65919)
Hát én férfiként, amikor jön a csúcs nagzokat szoktam kiáltani, hörögni artikulátlan hangokat hallatni. A párom szerete és előtte se panaszkodtak a hanghatásokra, sőtt. Lehet, hogz vannak kivételek, de szerintem, mind a férfiak, mind a nők szeretik, ha munkájuk hatása ilyen elemi formában nyilvánul meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)
2008. 12. 28. vasárnap 11:34
Sztem ha egy pasibol kijönnek, a vékony hanok, vagy ne legyen az, az gyengeséget sugároz. Azért egy pasi soha nem mutatja ki úgy az érzelmeit. Egy nő visitson, de egy pasi ne adjon ki hangot, az a nők dolga. Én ilyen kemény vagyok nyes mindenki más
#122   2008. 12. 28. vasárnap 21:40
Marca Marca
erről beszéltem nyuszómuszó nyes
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2008. 12. 28. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 28. vasárnap 20:25
Én speciel azt szeretem ha van hang....a látvány mellé....ugyebár. smile
Anno volt egy hölgy akit nagyon akartam...olyan jó belevaló, ami a szivén az a száján. Tudjátok, na... smile Nos, elérkezett a nagy esemény amikor sikerült megdönteni...és lássatok csodát.....akárhogy és akármit csináltam bizony egy árva szó, nyögés nem hagyta el a száját.....finoman jeleztem, hogy lehetne e talán kissé a hangját is hallani....nem, nem és nem.

Nos, ennek az a lett az eredménye, hogy qrváraelment tőle a kedvem. Voltunk még együtt utána jó néhányszor....de nekem ez nem volt az igazi.....szóval én arra szavazok, hogy hangosan ha lehet. smile

És a másik, ha vki még obszcén is hozzá..na az a másik királyság....amikor azt mondja, hogy igy és igy kurjál szét...keféld szét a picsámat...satöbbi.....na ettől én ugy de ugy bepörgök.. smile
#121   2008. 12. 28. vasárnap 20:25
madmaximum madmaximum
Én speciel azt szeretem ha van hang....a látvány mellé....ugyebár. smile
Anno volt egy hölgy akit nagyon akartam...olyan jó belevaló, ami a szivén az a száján. Tudjátok, na... smile Nos, elérkezett a nagy esemény amikor sikerült megdönteni...és lássatok csodát.....akárhogy és akármit csináltam bizony egy árva szó, nyögés nem hagyta el a száját.....finoman jeleztem, hogy lehetne e talán kissé a hangját is hallani....nem, nem és nem.

Nos, ennek az a lett az eredménye, hogy qrváraelment tőle a kedvem. Voltunk még együtt utána jó néhányszor....de nekem ez nem volt az igazi.....szóval én arra szavazok, hogy hangosan ha lehet. smile

És a másik, ha vki még obszcén is hozzá..na az a másik királyság....amikor azt mondja, hogy igy és igy kurjál szét...keféld szét a picsámat...satöbbi.....na ettől én ugy de ugy bepörgök.. smile
#120   2008. 12. 28. vasárnap 11:34
X Törölt felhasználó (391255)
Sztem ha egy pasibol kijönnek, a vékony hanok, vagy ne legyen az, az gyengeséget sugároz. Azért egy pasi soha nem mutatja ki úgy az érzelmeit. Egy nő visitson, de egy pasi ne adjon ki hangot, az a nők dolga. Én ilyen kemény vagyok nyes mindenki más
#119   2008. 12. 25. csütörtök 17:05
Marca Marca
Na meg ha nem lenne hangos, akkor ugye nem lehetne elmondani a másiknak, hogy milyen isteni és hatalmas f*rka van, és ne kíméljen, hanem keféljen erősebben és mélyebben.....ugye ezek sem mennek hangok nélkül nyes
#118   2008. 12. 25. csütörtök 12:22
Kiric Kiric
egyértelműen hangos az sokkal élvezetesebb. Méginkább izgatják a partnert a hangok. oda-vissza
#117   2008. 12. 23. kedd 20:39
joker32 joker32
Én szeretem ha a párom kicsit hangoskodik,nagyon izgat .Orgazmus közben a legaktivabb ,nagyon szuper.
#116   2008. 12. 23. kedd 20:14
Marca Marca
Ennek nagyon örülök... egyébként szerintem az is izgi tud lenni, amikor mondjuk egy szállodában a szomszéd szobából hallod a hangokat... nyes
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:47
Azt hiszem, ebben simán meg tudunk egyezni. smile
#115   2008. 12. 22. hétfő 21:47
Fém_fatál Fém_fatál
Azt hiszem, ebben simán meg tudunk egyezni. smile
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:42
Igen, szerintem a sikítozás a nők joga! smile De azért mikor kb 4 lökésre vagy a csúcstól, és a pasiból kiszakad, hogy "Nagyon jó vagy kicsim!" akkor az isteni tud lenni.. és hát ugye az sem megy hang nélkül....
#114   2008. 12. 22. hétfő 21:42
Marca Marca
Igen, szerintem a sikítozás a nők joga! smile De azért mikor kb 4 lökésre vagy a csúcstól, és a pasiból kiszakad, hogy "Nagyon jó vagy kicsim!" akkor az isteni tud lenni.. és hát ugye az sem megy hang nélkül....
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:13
Nem tudom, de bennem is van egy ilyen előitélet. Tudom, hogy hülyeség, nem tehetek róla. Egy egy férfias nyögés, hangos sóhaj oké, de a sikoltozás az én előjogom. Élek is vele rendesen. smile
#113   2008. 12. 22. hétfő 21:13
Fém_fatál Fém_fatál
Nem tudom, de bennem is van egy ilyen előitélet. Tudom, hogy hülyeség, nem tehetek róla. Egy egy férfias nyögés, hangos sóhaj oké, de a sikoltozás az én előjogom. Élek is vele rendesen. smile
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 20:09
Miért tűnsz attól gyengének, hogy élvezel valamit?
#112   2008. 12. 22. hétfő 20:09
Marca Marca
Miért tűnsz attól gyengének, hogy élvezel valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)
2008. 12. 18. csütörtök 07:32
Az jó ha a csaj hangos, élvezetesebbé teszi. Én inkább halk típus vagyok, gázosnak tartom az egészet férfi részröl, olyan gyengének tűnikattól egy férfi.
#111   2008. 12. 22. hétfő 18:06
macó71 macó71
Egyre hangosabb.Párom szereti hallani a jó szaftos "dicséreteket",amikor meg élvez........háááát van visitozás.Minket már nem érdekel,hogy ki hallja ,ki nem.Természetesen a gyerekek kivételt képeznek.
#110   2008. 12. 18. csütörtök 07:32
X Törölt felhasználó (391255)
Az jó ha a csaj hangos, élvezetesebbé teszi. Én inkább halk típus vagyok, gázosnak tartom az egészet férfi részröl, olyan gyengének tűnikattól egy férfi.
#109   2008. 09. 12. péntek 16:19
X Törölt felhasználó (105336)
én nagyon hangos szoktam lenni ha nem zavarok senkit ugy az igazi ha kiengedheti magát az ember.
#108   2008. 09. 12. péntek 15:12
X Törölt felhasználó (338297)
Sziasztok.Mi álalában hangosak vagyunk(főleg a párom)Ő a torkán kiadja amit ott lennt érez...Ez nagyon jo egy ferfinak mert hallja hogy hogy élvezi a párja amit ő csinál.Ha otthon alszik a gyerek akkor viszont "kultúráltan kell hangoskodni.Máskor viszont főleg igy nyáron mikor nyitva van az ablak, akkor még az utcán is hallják mikor van szex otthon.-azért kiváncsi lennék mit hallanak a szomszédok egy egy durváb éjszakánk utám smile ))
#107   2008. 09. 07. vasárnap 12:52
Stitchi Stitchi VIP
Szerintem a halk formaja csak akkor van rendben ha diszkreten kell csinalni. Barhol le lehet zavarni egy minutat es lehet, eppen az lesz benne az izgato, hogy nem lehet sikotozni vagy nyogdecselni. Amugy, itthon, nyugalomban en is a sohajok partjan allok!
#106   2008. 09. 07. vasárnap 11:59
X Törölt felhasználó (25542)
nálunk mindig hangos a szex, Nejem úgy sikongat, hogy csak na, nem tudom, h a szomszédba mennyi hallatszódik át, de , h őszinte legyek annyira nem is ez foglalkoztat smile

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SweetyGirl SweetyGirl
Nyitás ideje: 2006. 02. 09. csütörtök
Üzenetek: 265db
Utolsó üzenet: tegnap 22:00

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!