Ugyanebben a cipőben járok én is és az a legszomorúbb h nem tok neki nemmet mondani és voltam már pát 10 lánnyal azóta és 1ik se ér a közelébe...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 17. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 17. péntek 16:22
Hát bennem kialakult a mindhalálig érzése.. aztán kettévágta a drága jó uracskám...
Aztán végre 32 évesen megjött az eszem... azaz 2004. decemberében.. és hát a jó pap is holtig tanul.. végre rájöttem h. milyen is az igazi SEX...
és most má mér ne megint a mindhalálig érzése duhajkodik kicsi szívecskémben...
Aztán végre 32 évesen megjött az eszem... azaz 2004. decemberében.. és hát a jó pap is holtig tanul.. végre rájöttem h. milyen is az igazi SEX...
és most má mér ne megint a mindhalálig érzése duhajkodik kicsi szívecskémben...
Ha senki nem akarna szűz csajjal, akkor kivel kefélnétek?
Igenis jó a szűz punci, én szeretem, ha én mutatok meg neki dolgokat először, ja és biztos nem mondja, hogy volt már jobb ;-)))
Egy kicsit azonban tartok attól, hogy komoy kapcsoatban az exszűz egyszercsak azt mondja mással is akarom.
De ezt ugyanúgy mondhatja más is.
Én nem voltam szűz, mikor jelenegi párommal megismerkedtem mégis ő nem lépett félre, nem is akar, én meg...
Azt is mondtam pedig, hogy inkább most mint 20 év múlva.
Igenis jó a szűz punci, én szeretem, ha én mutatok meg neki dolgokat először, ja és biztos nem mondja, hogy volt már jobb ;-)))
Egy kicsit azonban tartok attól, hogy komoy kapcsoatban az exszűz egyszercsak azt mondja mással is akarom.
De ezt ugyanúgy mondhatja más is.
Én nem voltam szűz, mikor jelenegi párommal megismerkedtem mégis ő nem lépett félre, nem is akar, én meg...
Azt is mondtam pedig, hogy inkább most mint 20 év múlva.
Borderline-nak hivjak a dolgot!
töres a szocializacio primer- ill. szekunder szakaszaban!tenyleg pszichologushoz kene fordulnod!
töres a szocializacio primer- ill. szekunder szakaszaban!tenyleg pszichologushoz kene fordulnod!
Nekem volt olyan szűzcsajom, aki fenékbe csinálta, csak punciba nem. Ezek után azt mondani, hogy csak szűz csajjal nem...nodekérem:)
nekem dolgom nem volt ilyenel, csak hallottam róla: a (falusi) családban a papa nagyon szigorúan tartotta a lányait és örökké nőgyógyászhoz vitte őket, hogy megbizonyosodjon róla, hogy még érintetlenek. a puncijuk az is volt, a seggecskéjük ellenben... munkatársam mesélte, hogy a környék másik pár tucat legényével együtt ő is megkúrta mindkettőt, a kocsmában pl. nyílt titok volt, hogy a B. lányok milyen adakozók anális élvezetek terén. aztán férjhez mentek, gondolom a vejek azóta is hálásak a papának, hogy olyan szigorúan nevelet a lányait és a 20. század végén szűz menyasszonyokal tudott nekik szolgálni :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 20:17
Törölt felhasználó (14552)
Nekem volt olyan szűzcsajom, aki fenékbe csinálta, csak punciba nem. Ezek után azt mondani, hogy csak szűz csajjal nem...nodekérem:)
:)
Ez lehetett akkor az enyémmel is:) Vagy csak az, hogy nem akartam gumizni, és mondtam, hogy szedjen gyogyszert, ami nem aratott sikert:)
Ez lehetett akkor az enyémmel is:) Vagy csak az, hogy nem akartam gumizni, és mondtam, hogy szedjen gyogyszert, ami nem aratott sikert:)
igazad van
Lehrt, hogy 1 szűz csajjal nem olyan jó dugni, mert azt sem tudja hogy kell egy faszt +fogni, vagy sokkal nehezebb ledönteni, de aza a puszta tény, hogy te dugod meg elsőnek, mindent megér! Szerintem.
osztom...
Ugy ahogy mondod szerintem is megtiszteltetés.
ha hosszú távon tervezel, jó a szűz lány, mert még nevelhető (jó értelemben!!).
Ne kezdjetek szűz csajjal!
Adjátok nekem, mind!!!
Adjátok nekem, mind!!!
de gonosz vagy te kismalac!!
nekem a legnagyobb élményeim egyike volt amikor a barátnömel, elöször szeretkeztünk /probáltunk/ ugyan is akkor mind a ketten szüzek voltunk. Ami egy kicsit furcsa helyzett volt mert ugye mindketten tapasztalatlanak voltunk, de nagyon nagy élmény volt, együtt megismerni egymás vágyait, szexualitásait. Szerintem nincs ennél nagyobb élmény a szex terén, és bár lehet, hogy az aktus maga sokkal jobb egy tapasztalt hölgyel, de az érzés és tudat, hogy te vagy neki az elsö és neked is ö az elsö szerintem fantasztikus.
üdv,
üdv,
azért annyira nem rossz szűz csajt betanítani...mert akkor úgy fogja csinálni, ahogy neked jó... én 2 bnőmet is betanítottam anno:-)
na! erről beszéltem én is te gonosz!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 15:21
azért annyira nem rossz szűz csajt betanítani...mert akkor úgy fogja csinálni, ahogy neked jó... én 2 bnőmet is betanítottam anno:-)
véletlenül nem szexárdi vagy?
(Ez egy válasz balazs2attila üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 15:20
nekem a legnagyobb élményeim egyike volt amikor a barátnömel, elöször szeretkeztünk /probáltunk/ ugyan is akkor mind a ketten szüzek voltunk. Ami egy kicsit furcsa helyzett volt mert ugye mindketten tapasztalatlanak voltunk, de nagyon nagy élmény volt, együtt megismerni egymás vágyait, szexualitásait. Szerintem nincs ennél nagyobb élmény a szex terén, és bár lehet, hogy az aktus maga sokkal jobb egy tapasztalt hölgyel, de az érzés és tudat, hogy te vagy neki az elsö és neked is ö az elsö szerintem fantasztikus.
üdv,
üdv,
Nem, Budapesti.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
OKsa

Folk99

Kelly