Tudom, hogy visszaélnek vele, tapasztaltam.....
De ennek ellenére, néha rám tör a vágy és csinálom kamerán is.. mert engem pont az izgat, hogy néz , felizgul és nem érinthet.. imádom húzni a pasikat agyát így is.. és ami még külön jó, utána nem undorok magamtól ...
Természetes, hogy jobb az élő.. de a vágyaim miatt biztosan nem fogok olyannal lefeküdni aki csak testügyileg izgat. Több mint egy év aktív keresés után találtam (itt) olyan férfit.. aki maradéktalanul kielégít és társ a szexuális vágyaim kiélésében is. Tehát mindent lehet ..csak türelem kérdése és addig mindenki úgy ad teret a vágyainak, ahogy neki tetszik és talán ez is az oldal is ezért van.. ismerkedni önmagunkkal a másikkal.. vágyainkhoz szellemi vagy testi társat keresni.. tolerálni azt amit nem értünk.. ismerkedni az újjal és stb stb.s mindezt úgy tenni, hogy a társainkat nem minősítjük (Ez egy válasz bameszkodo üzenetére (2012. 10. 08. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 08. hétfő 09:20
De ennek ellenére, néha rám tör a vágy és csinálom kamerán is.. mert engem pont az izgat, hogy néz , felizgul és nem érinthet.. imádom húzni a pasikat agyát így is.. és ami még külön jó, utána nem undorok magamtól ...
Természetes, hogy jobb az élő.. de a vágyaim miatt biztosan nem fogok olyannal lefeküdni aki csak testügyileg izgat. Több mint egy év aktív keresés után találtam (itt) olyan férfit.. aki maradéktalanul kielégít és társ a szexuális vágyaim kiélésében is. Tehát mindent lehet ..csak türelem kérdése és addig mindenki úgy ad teret a vágyainak, ahogy neki tetszik és talán ez is az oldal is ezért van.. ismerkedni önmagunkkal a másikkal.. vágyainkhoz szellemi vagy testi társat keresni.. tolerálni azt amit nem értünk.. ismerkedni az újjal és stb stb.s mindezt úgy tenni, hogy a társainkat nem minősítjük (Ez egy válasz bameszkodo üzenetére (2012. 10. 08. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is a legjobb az, ha láthatom a partner arcát. De webcam esetén soha nem vállalnám fel az arcom! Elég nagy esély van a visszaélésre, netán feltöltené valaki rólam a képeket valahova, stb. (most nem rólad van szó, ne értsd félre)
Én ezért szereten élőben csinálni. Ha figyel közben valaki, inkább az arcát nézem, a mosolyát, a kíváncsi tekintetét... Ezek felizgatnak engem is. Persze, ha nem egyoldalú a dolog, akkor én is nézem közben, hogy mit tesz a hölgy magával, de akkor sem lehet összehasonlítani a webcamos maszturbálást az élővel. Élőbem sokkal jobb!
Én ezért szereten élőben csinálni. Ha figyel közben valaki, inkább az arcát nézem, a mosolyát, a kíváncsi tekintetét... Ezek felizgatnak engem is. Persze, ha nem egyoldalú a dolog, akkor én is nézem közben, hogy mit tesz a hölgy magával, de akkor sem lehet összehasonlítani a webcamos maszturbálást az élővel. Élőbem sokkal jobb!
(kimoderélva és figyelmeztető tiltás is!)
Ez így igaz , izgató látni ahogy játszadozik vele !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 08. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 08. hétfő 09:38
Törölt felhasználó (860998)

Engem kifejezetten izgat, ha látom, ahogy a párom a szerszámával játszadozik előttem... Imádom nézni

Engem kifejezetten izgat, ha látom, ahogy a párom a szerszámával játszadozik előttem... Imádom nézni

Szerintem is a legjobb az, ha láthatom a partner arcát. De webcam esetén soha nem vállalnám fel az arcom! Elég nagy esély van a visszaélésre, netán feltöltené valaki rólam a képeket valahova, stb. (most nem rólad van szó, ne értsd félre)
Én ezért szereten élőben csinálni. Ha figyel közben valaki, inkább az arcát nézem, a mosolyát, a kíváncsi tekintetét... Ezek felizgatnak engem is. Persze, ha nem egyoldalú a dolog, akkor én is nézem közben, hogy mit tesz a hölgy magával, de akkor sem lehet összehasonlítani a webcamos maszturbálást az élővel. Élőbem sokkal jobb! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 05. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 05. péntek 10:20
Én ezért szereten élőben csinálni. Ha figyel közben valaki, inkább az arcát nézem, a mosolyát, a kíváncsi tekintetét... Ezek felizgatnak engem is. Persze, ha nem egyoldalú a dolog, akkor én is nézem közben, hogy mit tesz a hölgy magával, de akkor sem lehet összehasonlítani a webcamos maszturbálást az élővel. Élőbem sokkal jobb! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 05. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP

Talán az izgat ebben a dologban, hogy az a hatás amit kiváltok az nagyon felspanol.
Ami zavar, hogy pl kamerázásnál kevés férfi mutatja az arcát, oké ha ők a cicimet és a popsim vagy a puncikám szeretik nézni, Én viszont az arcra gerjedek.. ahogy rám mosolyog .. a sóhaj.. a vágya a szemében és stb stb
Ami zavar, hogy pl kamerázásnál kevés férfi mutatja az arcát, oké ha ők a cicimet és a popsim vagy a puncikám szeretik nézni, Én viszont az arcra gerjedek.. ahogy rám mosolyog .. a sóhaj.. a vágya a szemében és stb stb

Sziasztok!! Férfias biszex srácokat keresek( roma is lehetsz) közös masztihoz. Alsógatyában, vagy anélkül, tabuk nélkül!!! SZOLNOKON hely van!!! Diszkréció adott!!! Szinte minden este, éjszakába nyúló is !!! Nyitott vagyok. Nem HOMO srácokat keresek!!! ha komolyan érdekel, akkor privátban adok számot is, ahol elérsz!!! Testszőrzet, tetoválás, minimum 180 cm magasság előny!!!!

webkamerázós történetben már vettem
arccal sokkal izgatóbb mint arc nélkül
élőben még nem próbáltam, az még várat magára hogy ilyen partnert találjak
arccal sokkal izgatóbb mint arc nélkül

élőben még nem próbáltam, az még várat magára hogy ilyen partnert találjak

(kimoderélva és figyelmeztető tiltás is!)
de milyen igaz az arc fejezi ki az érzéseket a vágyat és mindent...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 05. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 05. péntek 10:20
Törölt felhasználó (805295)
VIP

Talán az izgat ebben a dologban, hogy az a hatás amit kiváltok az nagyon felspanol.

Előjátéknak, egymás felizgatásának a legjobb. Őrülten izgató érzés egymást nézni közben.

Nekünk nagyon izgi a téma , mi szeretünk egymás előtt masztizni , izgató lehetne más párok előtt is csinálni.Ezt esetleg kipróbálnánk.
felizgattál a történettel, megnéztem a fotóidat - kár, hogy csak 1 sorozatod van fent - csodálatos nő vagy, hibátlan a tested, a melleid, a puncid, a segged, a bőröd oly nagyon szép, hogy egész nap simogatnám! irigy vagyok nagyon - a férjedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 16. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 16. csütörtök 16:18
Törölt felhasználó (463816)

csak akkor szoktatok masztizni
ez igazi élettel teli történet, kösz, hogy elmesélted!
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2011. 07. 29. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 29. péntek 15:41

Hajnalban a pasim elment dolgozni, én még aludtam. Kiírta egy kis cetlire amit beletett a kávés csészémbe, h kíván, és áll a farka. Az jutott eszembe, h vajon ha felhívom és megkérem, kiveri-e. De elhessegettem a gondolatot. De nem hagyott nyugodni az ötletem, elkezdem masztizni, felhúztam magam, ilyenkor "bátrabb" vagyok. hallom, h zörög a zárban a kulcs. Hazajött. Én ott feküdtem nedves, sőt lucskos puncival, ujjaim a pinámban.
Mit csinálsz Drága?
hangzott a kérdés, erre én szó nélkül ledobtam a takarót és folytattam. Ő elővette a farkát, nekidölt a falnak és elkezdte verni, közben én is ujjaztam magam. Néztük egymást,de nem értünk egymáshoz, láttam rajta, h mennyire élveiés azt is, h nemsokára el fog élvezni..............
Rámverte a farkát, berakta a számba és közben elmentem én is.
Isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csináljátok Ti is!!!!!!!!!!
És utána írjátok meg nekünk!!!
pusz mindenkinek.
Mit csinálsz Drága?
hangzott a kérdés, erre én szó nélkül ledobtam a takarót és folytattam. Ő elővette a farkát, nekidölt a falnak és elkezdte verni, közben én is ujjaztam magam. Néztük egymást,de nem értünk egymáshoz, láttam rajta, h mennyire élveiés azt is, h nemsokára el fog élvezni..............
Rámverte a farkát, berakta a számba és közben elmentem én is.
Isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csináljátok Ti is!!!!!!!!!!
És utána írjátok meg nekünk!!!
pusz mindenkinek.
Várjuk a párommal olyan Veszprém vagy Fejér megyei férfiak jelentkezését aki velem együtt a párom előtt maszturbálna, mert a drága nagyon kíváncsi másik férfira is. Esetleg némi punci villantásos segítséggel.
én mindenképp ott lennék
sziasztok egy ilyen közös masztiparti engem is érdekelne,szoljatok,hogy ha alakul a dolog!
Engem is érdekel. fiúk már vannak. lányok?
q.va jó az ötlet! Én is benne lennék egy ilyen játékban!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 04. csütörtök 14:40
Törölt felhasználó (791046)

hú,mekkora jó lehet,ha 10-20 nő-férfi együtt masztizik,senki nem nyúlhat a másikhoz...
hallani a hangokat,csattogást,nedves punci hangját,és a hangos sóhajokat,kiabálva élvezéseket...
látni a gecis farkakat,folyó puncikat...
mmmmmmmmmmmmmm, még sosem próbáltam,de benne lennék egy ilyenben,annyira imádok masztizni,imádom a párommal közös masztit is...
hallani a hangokat,csattogást,nedves punci hangját,és a hangos sóhajokat,kiabálva élvezéseket...
látni a gecis farkakat,folyó puncikat...
mmmmmmmmmmmmmm, még sosem próbáltam,de benne lennék egy ilyenben,annyira imádok masztizni,imádom a párommal közös masztit is...
jó ötletnek találom
szóljatok ha meg van a létszám