Baby,minden munka után jár a megérdemelt pihenés

Hát szerintem csak itt fórumon akadna annyi jelentkező amennyi életed végéig elég lenne :-) úgyhogy ne vond meg magadtól az örömöket...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Na most akkor melyik a "munka" a szállodai pezsgőfürdőzés vagy a night clubbok végiglátogatása?

Te kis gonosz!!A munka nem függ össze,azokkal a "lányokkal"!Ők nekem tabu!!
Az asszonnyal volt egy kis hancur.
Ja így már értem az 1930-as hsz-edet... előre kompenzáltál

Berugás a haverokkal, hányás, gondolhatjátok mennyi szex
Munka:végigjártam a nigth-klubbokat Keszthely,Szombathely,Sopron,Fertőszentmiklós, Bükk.Tényleg fárasztó volt.
Oksa.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:59

Ne haragudj de ha kiderül,hogy az ember magának sem kell amán baj.És én nem is vagyok gonosz.
El lettem húzva a gép elől, hogy ne csak a szám járjon, bizonyítsak is! Sikerült. Így már csak kibírom ma estig valahogy!

Bele adtam apait anyait,gondolhatod,hogy nem csak nekem volt jó.Anya is örült neki.
Megkapott mindent.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem te is kitettél magadért!Az őnzőség nagy bűn.
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy jó kis oral este lefekvés előtt.

Ne haragudj de ha kiderül,hogy az ember magának sem kell amán baj.És én nem is vagyok gonosz.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:34

Jópofa vagy, vicces fiú vagy, döngölj a földbe, tiporj el, alázz a porig...

Jópofa vagy, vicces fiú vagy, döngölj a földbe, tiporj el, alázz a porig...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ótán kelletél magadnak?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 12. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A gyerek birt fentlenni a legtovább.Pég nagyon rákészültünk.
dolgoztál...persze...giannival a konyhában...na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...az igazat akarjuk hallani!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 07:02

Dolgoztam... év vége...
Azért.. reggel átkellett ellenőriznem pezsgő nélküli fejjel is

Dolgoztam... év vége...

Az ciki, ha már csak lógatja
A szerencsétlen már vagy 3 hónapja fgolyamatosan csak ezt szervezi. Talán nem kellene mindig visszautasítanod szegényt és akkor nem lenne ok 1940#-re
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 12. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 12. kedd 14:16

A szerencsétlen már vagy 3 hónapja fgolyamatosan csak ezt szervezi. Talán nem kellene mindig visszautasítanod szegényt és akkor nem lenne ok 1940#-re

Hogy ma mindenki milyen kis poénkodós
Hát Én szervezzek? A pasi meg csak lógatja?

Hát Én szervezzek? A pasi meg csak lógatja?