Nem ,a este azért mi is megszelidültünk.Vannak nekünk is szent dolgok (Szenteste). Nálunk sincs minden nap csoportos, heti 1-2 alkalomnál többet én sem bírnék elvégre nekem vannak férji kötelezetségeim is és élvezzük mi egymas között is a párnacsatát.
A szokványos evés ivás faállítás, ajándékosztás, csak napközben iktatunk be egy kis játékot amíg a gyerekek tévéztek a szobájukban de azt is kizárólag 2-en. (Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A szokványos evés ivás faállítás, ajándékosztás, csak napközben iktatunk be egy kis játékot amíg a gyerekek tévéztek a szobájukban de azt is kizárólag 2-en. (Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Telezabálás a rosszullét határáig

6+1?esetleg 2?
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 24. vasárnap 10:44

A tegnap estéje végre összejött a hatos buli fergetegesen sikerült, most az ilyen jellegü bulikat egy időre fel kell függesztenunk mert a lányok töbsége pont az év végére viselik a nehéznapos bugyikat.
Így az evvégi buli teljesen szokványos eszem-iszom parti lessz. De majd jövőre!!!!
Így az evvégi buli teljesen szokványos eszem-iszom parti lessz. De majd jövőre!!!!
Jobbra sikeredett mint gondoltam... Szülőkkel templom (na nem gyóntam végülis nincs is mit), majd vacsi, hazajöttem, kibőgtem magam... ittam 2 jégert, aztán összeültünk bnőméknél, jókat beszélgettünk éjszakába nyúlóan, iszogattunk... Jól éreztük magunkat..
Még a kutyámnak is ünnep volt.. bent aludhatott a lakásban
Még a kutyámnak is ünnep volt.. bent aludhatott a lakásban

Szenteste vazeeeeeee:D
A tegnap estéje végre összejött a hatos buli fergetegesen sikerült, most az ilyen jellegü bulikat egy időre fel kell függesztenunk mert a lányok töbsége pont az év végére viselik a nehéznapos bugyikat.
majd a ma estére leszek kiváncsi!
Ugyan az, bejgli, töltött káposzta kész, no sex!

Nálam is front...
Kellett Nekem este időben ágybabújnom
Most meg már fő a húsleves
Tegnap este mi lett volna... beigli megsült, és agyon dolgoztuk magunkat a sarásonyfáért
Kellett Nekem este időben ágybabújnom

Most meg már fő a húsleves

Tegnap este mi lett volna... beigli megsült, és agyon dolgoztuk magunkat a sarásonyfáért

Voltam a nejemmel esti fürdésen!Azt hittem lesz valami utána de sajnos csak a víz szivott ki engem is:((

Enyém most alszik:))
Valami isten verte front! Alig aludtam valamit, lányom is felébredt mert beteg lett, ezek után második menetre szólítom életem párját, mire csak hozzámbújik és alszik tovább. Valamit félre értett. De Ő bezzeg aludt!!!
Egy jó nagy
Alvás
Alvás

Úgy a jó!!:)És akkpr jöhet a meghitt beszélgetés,
-Kész vagy?
-Miért felébredtél?
-Kész vagy?
-Miért felébredtél?

Éjjel-kor érkeztem haza fürdés ,majd Barry White halkan szólt,és felsimogattam az asssssszonyt.Az első 5 percben még nem igazán volt képben!
Nálam meg a Függetlenség Napja

Robin Cook: A kóma (fsz: Vad)

mély álom...
Szerintem nem idő fügvénye!