Úgy döntöttünk olvasunk még egy kicsit, az én választásom az Alexandra vágyakozásai című könyvre esett, na hát ebböl megint csak szex lett, pedig egész jól irják le a dolgokat :)Túl jol, Nem szokott olvasott történettől felálni a farkam de most ez is megtörtén.
Egy finom hátmaszir majd popsimaszir erről csinálltam képeket is:)el küldtem az amatőr oldalra:)Majd a frissenborotvált puncinak adtam rendessen!
Hát igen ebben a korban már a dúdorászás is ajándék

Azt hiszem velünk valami baj van mi este megint csak szexeltünk, igaz, hogy csak ketten, de mostmár ki kéne próbálnom milyen lehet este kártyázni.
Este megint kártyáztam!
Tegnap este.. most ért véget... izomlázam lesz tuti... Mi most szilvesztereztünk
[# szomoru1]
Szuperul sikerült

Szuperul sikerült
Kártya hajnal 3-ig
orgazmusok

Tegnap újabb barátnős összejövetel... bár volt köztünk egy pasi... na Vele aztán nem iszom többet... 2,10 magas.. hogy Belé mennyi jáger fért...
Aztán kezdődött a szokásos telefonos zaklatás... Azt persze újabb koccintással lehetett elviselni...

Aztán kezdődött a szokásos telefonos zaklatás... Azt persze újabb koccintással lehetett elviselni...

popsisex

Tegnap este a cimizás topikba olyanokat irtak egyesek amit igencsak meg kellett vitatnunk a párommal, de ez nem maradt hatás nélkül a beszélgetés vad szeretkezésbe ment át. Hála a topikba irogatóknak. Köszi.
Kellemes Ünnepeket! :)
Na.. hogy mi volt tegnap este?
Most egy másik bnőméknél gyűltünk össze...
Utána úgy bealudtam h. most ébredtem ráadául egész écaka ment a net egy csomó perverz állat ajánlkozott a chaten, de egyik sem vakkantotta h. Kellemes Ünnepeket...
Ma este meg Nálam lesz összejövetel.. na előre félek... pfff.. ha belegondolok h. holnap meg mehetek dolgozóba
Most egy másik bnőméknél gyűltünk össze...
Utána úgy bealudtam h. most ébredtem ráadául egész écaka ment a net egy csomó perverz állat ajánlkozott a chaten, de egyik sem vakkantotta h. Kellemes Ünnepeket...

Ma este meg Nálam lesz összejövetel.. na előre félek... pfff.. ha belegondolok h. holnap meg mehetek dolgozóba

Drága a szííííííííííííííívemből szoltál!!!
bocsi igazad van.. igyekszem máskor nem eltérni a topic témájától.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 25. hétfő 22:37

Sztem meg innentől menjetek másik topicba...
Látjátok mi a címe?
Már rééég nem arról beszéltek amiről kellene...
köcce...
Látjátok mi a címe?
köcce...

Sztem meg innentől menjetek másik topicba...
Látjátok mi a címe?
köcce...
Látjátok mi a címe?
köcce...

Egyébként most csinálok éppen néhány képet amin a játékaink látszanak csak az arcokat kell kitakarnom, kb 1 hét alatt kerül majd fel az amatör oldalra
Nem kell elhinned de menj rá erre az oldalra és keresd meg ugyan ezt a nicet 32es36par
www.hu-swingers.com
2 éve vagyunk itt regisztrálva és nekünk bejött, a két évet bizonyitja hogy amikor regisztráltunk még 32és 36 évesek voltunk de ha reglapot megnézed ott már javítottuk a korunkat csak a nebvet nem lehet modosítani és nem is akarjuk mert így ismernek sokan. (Ez egy válasz varju1 üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 25. hétfő 21:26
www.hu-swingers.com
2 éve vagyunk itt regisztrálva és nekünk bejött, a két évet bizonyitja hogy amikor regisztráltunk még 32és 36 évesek voltunk de ha reglapot megnézed ott már javítottuk a korunkat csak a nebvet nem lehet modosítani és nem is akarjuk mert így ismernek sokan. (Ez egy válasz varju1 üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem ti "tulfényezitek" magatokat.
Álmosik a nyomor.
De mindegy.
Álmosik a nyomor.
De mindegy.
Szerintem ti "tulfényezitek" magatokat.
Álmosik a nyomor.
De mindegy. (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 25. hétfő 13:41
Álmosik a nyomor.
De mindegy. (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

A párom szerint te ugy érted a 6+1-et esetleg, hogy te is beszálnál? El kell keseríteni téged de fiukból és párokból is igencsak el vagyunk látva, a 6+6 is összejönne ha lenne rá hely de a franciaágyunk ideális teherbirása a 6.
Egyébként már a hu-swingeren is csak lányokat keresünk már mert hogy arra van nagyobb igény a társaságunkban, ugyanis az összes lány bi a fiuk pedig heterok és igy a lányok igen csak le vannak strapálva:)
Egyébként már a hu-swingeren is csak lányokat keresünk már mert hogy arra van nagyobb igény a társaságunkban, ugyanis az összes lány bi a fiuk pedig heterok és igy a lányok igen csak le vannak strapálva:)
A párom szerint te ugy érted a 6+1-et esetleg, hogy te is beszálnál? El kell keseríteni téged de fiukból és párokból is igencsak el vagyunk látva, a 6+6 is összejönne ha lenne rá hely de a franciaágyunk ideális teherbirása a 6.
Egyébként már a hu-swingeren is csak lányokat keresünk már mert hogy arra van nagyobb igény a társaságunkban, ugyanis az összes lány bi a fiuk pedig heterok és igy a lányok igen csak le vannak strapálva:) (Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként már a hu-swingeren is csak lányokat keresünk már mert hogy arra van nagyobb igény a társaságunkban, ugyanis az összes lány bi a fiuk pedig heterok és igy a lányok igen csak le vannak strapálva:) (Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)