"Tarzan megtanult kézzel mosni"
semmi,talán majd ma
nagy nyeremény kártyán:)
Én nem kötözködni akarok... ja ... dehogynem.. miért nem az amatőrökbe tettétek...

A dátum már a mai napot mutatja, de még tegnap este kezdtük (A kötözködök miatt)
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát már megint rosszalkodtunk
csak cigi. világbajnok benne a csajom
Baszott nagy vaszekedés,de az már úgyis nagyon régen volt úgy hogy szerintem vagy 2 hétig van mire költenem a redzonon:))Új dolgok új remények!!
Nekem minden összejött, amit kívántam. A feleségem kétszer ment el egy menetben.
tegnap párom is összekapta magát, biztos az időjárás :) mosolyogva, maszatosan aludtam el :)
HAJNALBAN FELKELTETTEM,DE ÚGY,HOGY ELŐTTE EGY KIS SÍKOSÍTOT TETTEM A FARKAMRA,MAJD EGYBŐL BEHATOLTAM!!!!
Ma hajnaltájt felcsönget a haver, hogy itt van kétutcányira két bulával. Szabadkozom, mert korán kelek, de végül rádumál. Ott ül a nonstop kocsmában a pinákkal. Műkedvelő, amatőr ingyenribancok voltak, méghozzá elég részegek, agyilag pedig nagyon sötétek.
A két buxa olyan 20 év körüli lehetett, de jóval idősebbnek néztek ki, kiégettnek tűntek, volt már részük ebben-abban. Amelyiket én megtömtem, kissé elhízott volt, az arca pattanásos, viszont a csöcsök és a futóművei egész jók...
Volt egy kis nyálcsere, tapizás, itattuk még őket, aztán fel a haverhoz. Vetkőzés közben a sugdolózó-összevihogó csajok közül az alcsony, tömzsi, aki eredetileg nekem jutott volna, kitalálta, hogy cseréljünk. Én mondtam, hogy nekem mindegy, de döntsék el, mert még aludni is szeretnék...otthon.
Így végülis a bögyöst másztam meg. Rövid, negyedórás dugás volt, amiből a nyalás tette ki a felét. A havernek jutott csajszi elég hangos volt, az enyém kicsit csöndesebb, de szvsz jobban mozgott...
Nem volt elviselhetetlen, de továbbra is a profi kurvákra esküszöm.
A két buxa olyan 20 év körüli lehetett, de jóval idősebbnek néztek ki, kiégettnek tűntek, volt már részük ebben-abban. Amelyiket én megtömtem, kissé elhízott volt, az arca pattanásos, viszont a csöcsök és a futóművei egész jók...
Volt egy kis nyálcsere, tapizás, itattuk még őket, aztán fel a haverhoz. Vetkőzés közben a sugdolózó-összevihogó csajok közül az alcsony, tömzsi, aki eredetileg nekem jutott volna, kitalálta, hogy cseréljünk. Én mondtam, hogy nekem mindegy, de döntsék el, mert még aludni is szeretnék...otthon.
Így végülis a bögyöst másztam meg. Rövid, negyedórás dugás volt, amiből a nyalás tette ki a felét. A havernek jutott csajszi elég hangos volt, az enyém kicsit csöndesebb, de szvsz jobban mozgott...
Nem volt elviselhetetlen, de továbbra is a profi kurvákra esküszöm.
Gomboczka ! Ti,mármindt te és a barátnőd mindig igy játszadosztok? Csak kettesben? /HA IGEN/ Nemjó ez igy !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 14:54
Törölt felhasználó (33028)

tegnap este a barinőmnél voltam.... húúúúú....
most nem kerültek elő a játékok, csak én izgattam őt ... izgattam? a csúcsra jutattam az ujjaim és a finom puhi nyelvem játékával. fincsi volt!
most nem kerültek elő a játékok, csak én izgattam őt ... izgattam? a csúcsra jutattam az ujjaim és a finom puhi nyelvem játékával. fincsi volt!
Végre már lehetett egy kicsit komolyabbbbbbbbbbbb a sex!
GRATULA
Huuuuuu, nagyon frankó!!!! Két lány együtt!!! Egymásért!!! Hát ez az amit a párom mindig elutasított, hogy ő ugyan nem szeretne a másik lánnyal, s részben emiatt bukott meg a swinger próbálkozásunk ( meg amiatt, hogy lehetőleg állandó, baráti bárt kerestünk ). Aztán szétmentünk az új barátnőm meg még csak csúnyán néz a témára!! De én reménykedem, nagyon jó dolog az amit műveltek, még ha csak megízlelni volt is lehetőségem!
Csak így tovább!!!!
( ezeket írhattam volna a képekhez is )
Csak így tovább!!!!
( ezeket írhattam volna a képekhez is )
Már fent is van a Goldengate amatör párok közt
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 01. 09. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna a videó tul sötét lett nem élvezhető de a képeket már felraktam, már csak a megjelenésre kell várni:)
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 01. 09. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper! Várjuk a képeket!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 12:58

lesz belőle képsorozat és videó is:) csak még dolgoznom kell rajta hogy ne legyen felismerhető a szereplő gárda.
És csak nyaltál csak nyaltál.....?