Egy óriásit szexeltünk:)) (már nagyon rám fért a dolog:)
Tegnap este? :)
Hát nekiestem asszonykámnak alaposan kinyalni. Közben a seggét eg, majd két ujjamat a seggében pihentettem. Ezután bepróbálkoztam, (mindig menekül az anális szex elől), hát most nem így történt. Szépen ellazította magát és csodálatos perceket töltöttem a popsijában, persze már nem az ujjam volt a behatoló! :)
Hát nekiestem asszonykámnak alaposan kinyalni. Közben a seggét eg, majd két ujjamat a seggében pihentettem. Ezután bepróbálkoztam, (mindig menekül az anális szex elől), hát most nem így történt. Szépen ellazította magát és csodálatos perceket töltöttem a popsijában, persze már nem az ujjam volt a behatoló! :)
Pécsen a hétvégén lesz erotika kiállítás!
Az én kedélyem máris jobb, hogy nem vagyok depresziós és nem kell azt a gyógyszert szednem.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 16:20

Van olyan kedélyjavító gyógyszer, ami férfiaknál átmeneti (a szedése alatt) impotenciát okoz, és azt sem egyszerűen, 5-10 percig áll, mint a cövek, utána, meg "félhat". Faszán javítja az ember kedélyét!

Van olyan kedélyjavító gyógyszer, ami férfiaknál átmeneti (a szedése alatt) impotenciát okoz, és azt sem egyszerűen, 5-10 percig áll, mint a cövek, utána, meg "félhat". Faszán javítja az ember kedélyét!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 12:33

Jézusom ilyen mellékhatása is lehet egy gyógyszernek? Akkor jobban meg kell nézni mit vesz be az ember fia avagy lánya!
Sok meló után a jól megérdemelt alvás....
Jézusom ilyen mellékhatása is lehet egy gyógyszernek? Akkor jobban meg kell nézni mit vesz be az ember fia avagy lánya!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 12:31

Tudom, hogy rosszhoz csatoltad....és nem értettem félre...
Nejem, gyógyszert szed, amitől kihúnyt a libidója...
amikor nem szedi, napi 1-2-3 menet volt....de majdcsak leáll a bogyóival...
amikor nem szedi, napi 1-2-3 menet volt....de majdcsak leáll a bogyóival...
Tudom, hogy rosszhoz csatoltad....és nem értettem félre...
amikor nem szedi, napi 1-2-3 menet volt....de majdcsak leáll a bogyóival... (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 12:05
amikor nem szedi, napi 1-2-3 menet volt....de majdcsak leáll a bogyóival... (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

rossz hozászoláshoz csatoltam de remélem nem értitek félre Valaki aki vadnak szántam
Nem, dec 29-től számolom....
és pécsi vagyok.... (Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 12:00
és pécsi vagyok.... (Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem Te csak jan 1-től számolod!!! Az is kb annyira van!! De nem irigyellek!!!Hol laksz ahol a madár se jár, illetve nincs egy nedves nuncsi!!!?
rossz hozászoláshoz csatoltam de remélem nem értitek félre Valaki aki vadnak szántam
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 12:04

Bocs hogy megkérdem, érdemes együt maradnotok? ha ennyire nem egyforma a szexuális igényetek? Mi biztos nem bírtuk volna ki egymás mellet ilyen eltérő szexuális igény mellett.
Bocs hogy megkérdem, érdemes együt maradnotok? ha ennyire nem egyforma a szexuális igényetek? Mi biztos nem bírtuk volna ki egymás mellet ilyen eltérő szexuális igény mellett.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
jó mán neked,én már nem is tudom hogy h i néz ki 1 női test
de azt nem ide kéne irnom hanem a szűznők topikba
8hónapja járunk be a csjom nem akarja magát engedni
+valahogy nem is kívánja pedig mindent + teszek h jó legyen neki (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

de azt nem ide kéne irnom hanem a szűznők topikba
8hónapja járunk be a csjom nem akarja magát engedni
+valahogy nem is kívánja pedig mindent + teszek h jó legyen neki (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem Te csak jan 1-től számolod!!! Az is kb annyira van!! De nem irigyellek!!!Hol laksz ahol a madár se jár, illetve nincs egy nedves nuncsi!!!?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazze...
Köszönöm:-) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm:-) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazze!
Részvétem! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Részvétem! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
semmi...46. napja....
velem igen jó volt irj privire
(Ez egy válasz vszilvi üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
na hétvégén senkivel nem történt semmi!???

Ma volt de remélem nem baj
Nem az a kérdés, hogy mi volt tegnap este!
Hanem az, hogy mi lesz!!! :-)
Remélem, hogy ...!!!
Hanem az, hogy mi lesz!!! :-)
Remélem, hogy ...!!!