Tegnap este?A tegnap este 1 üveg borral kezdődött,miután elfogyasztottuk a feleségem azt mondta mindjárt jön és kiment a fürdőszobába.2 perc múlva ott állt előttem 1 gyönyörű szexi bugyiban aminek az alja nyitott.Hát nem bírtam ki hogy ne essek neki, de szerintem neki is ez volt a célja.Végigcsókoltam az egész testét és jól kinyaltam őt,majd ezután ő lépett akcióba, úgy szopott mint még soha, de közben előkerült 2 játékszere.1 normál rúdvibrátor és 1 dildó.Miközben a szájával dolgozott rajtam illetve a farkamon, a csiklóját kezdtem izgatni a vibrivel,nagyon élvezte a dolgot,de számára a csúcspont csak ezután következett mikor a vibrátort bedugtam a popsijába a dildót pedig a puncijába és ki-be mozgattam azokat.Ebben a felállásban háromszor élvezett el.Kéjes hangon közölte velem hogy a dildót cseréljük le az én farkamra, a vibrátort pedig hagyjam az ánuszában.Nem kellett kétszer mondani,hanyatfeküdtem ő rám ült,meglovagolt, a vibrivel meg a popsijában játszottam.Mindketten éreztük nem sokáig fogom már bírni ezért leszállt rólam és újból keményen szopni kezdett,néhány perc múlva hatalmasat élveztem a cicijére.
Szóval ez történt velünk tegnap este...
Szóval ez történt velünk tegnap este...
Szia!
Kettő "vörös" mi lesz a sorsuk?
Kettő "vörös" mi lesz a sorsuk?
Tegnap este?
Aludtam
Előtte? Akkor is. Bizony, már nem tom hány napja semmi érdembeli.
Ma meg elment, ma sem lesz.
Aludtam
Előtte? Akkor is. Bizony, már nem tom hány napja semmi érdembeli.
Ma meg elment, ma sem lesz.
Tegnap lett volna az a nap amikor minden férfi álma összejöhetett volna, hogy két nővel egyszerre, akik még egymássl is elvannak...
De sajnos a hely nem volt megfelelő.
De sajnos a hely nem volt megfelelő.

egyszerre élveztünk el, mind a hárman... :-))
Ismét egy hatos buli volt, mivel új pár szállt be ezért képeket nem készítettünk, de nem ez lenne az a buli amire a legszíveseben emlékeznék vissza mivel most én nem voltam teljesen 100%-on
Azért a lányok nem maradtak kielégületlenek
Azért a lányok nem maradtak kielégületlenek
Már majdnem elaludtam, amikor bejött a feleségem és elkezdett szopni nagyon finoman. Aztán teljesen gátlástalanul, szemérmetlenül folytatta és kinyalt engem. Egészen élvezésig folytatta. Mondtam is neki, ezt a "tudományát" hasznosítani kellene! :)
Amatör lányok 3638 Na erről írtam isteni volt

Most fejeztem be a fotózást asssszem már támadok is!
Látom, akkor te betartottad a fogadalmat, na majd mindjárt ellenörzöm a többieket is.
Remélem charlotte-nak nyújtottál segedelmet!?
Remélem charlotte-nak nyújtottál segedelmet!?

Este semmi, de délután.......
orgazmustömkeleg

Nagy csata az ágyban.
Én sem a csajommal
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 17. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 17:22
na végre tegnap csak sikerűlt 1nagyot szexelni.......igaz nem a csajommal

most fejeztük be,na nem egész éjjel!!4re értem haza!
Hátha holnap nem jubilálsz!!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 16. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Megláttam a bejegyzésedet.. és örültem h. vééégre valami..
de szomorúan konstatáltam h. semmi...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 16. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

49. napja semmi...holnap jubilálok:-P

Mentem!
Hali!