Amatör lányok 3638 Na erről írtam isteni volt

Most fejeztem be a fotózást asssszem már támadok is!
Látom, akkor te betartottad a fogadalmat, na majd mindjárt ellenörzöm a többieket is.
Remélem charlotte-nak nyújtottál segedelmet!?
Remélem charlotte-nak nyújtottál segedelmet!?

Este semmi, de délután.......
orgazmustömkeleg

Nagy csata az ágyban.
Én sem a csajommal
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 17. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 17:22
na végre tegnap csak sikerűlt 1nagyot szexelni.......igaz nem a csajommal

most fejeztük be,na nem egész éjjel!!4re értem haza!
Hátha holnap nem jubilálsz!!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 16. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Megláttam a bejegyzésedet.. és örültem h. vééégre valami..
de szomorúan konstatáltam h. semmi...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 16. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

49. napja semmi...holnap jubilálok:-P

Mentem!
Hali!
és még azt hittem nálam nincs őrültebb közöttünk!
Sziasztok! Tudom, hogy nem ez a téma, de meg tudná mondani valaki, hogy mi az az olaszcsillár póz? köszi
Valentin ide vagy oda...elaludtam.. aztán felkeltettek... aztán meg nem tudtam visszaaludni...

Valentinre a párom a kádban várt, és élvezésig szopott, azután vacsi, összebújás, majd egy finom aktus vibrivel, közös orgazmussal. Tökéletes nap volt :-)
Egy óriásit szexeltünk:)) (már nagyon rám fért a dolog:)
Tegnap este? :)
Hát nekiestem asszonykámnak alaposan kinyalni. Közben a seggét eg, majd két ujjamat a seggében pihentettem. Ezután bepróbálkoztam, (mindig menekül az anális szex elől), hát most nem így történt. Szépen ellazította magát és csodálatos perceket töltöttem a popsijában, persze már nem az ujjam volt a behatoló! :)
Hát nekiestem asszonykámnak alaposan kinyalni. Közben a seggét eg, majd két ujjamat a seggében pihentettem. Ezután bepróbálkoztam, (mindig menekül az anális szex elől), hát most nem így történt. Szépen ellazította magát és csodálatos perceket töltöttem a popsijában, persze már nem az ujjam volt a behatoló! :)
Pécsen a hétvégén lesz erotika kiállítás!