Alapból jó napom volt tegnap...
Csakis gyertyafényes habos fürdővel zártam...
Csakis gyertyafényes habos fürdővel zártam...

alvás
a gyerek megoldotta a fogamzásgátlást.

Nálun is volt egy hatalmas numera,miközben fürdött asszonykám már állt a dákó mint a cövek.Nagyon finom,selymes,forró volt a puncikája.A végén pedig egy jó nagy adag spricc a nuniba.Ennyi volt röviden.
szaisztok nálunk egy jo kis dugás volt kis nyalás ujjazás finom volt
Te mondtad nem Vad, hogy a pcsába aludtál! :-)))
én a saját kétliteres PET palackom feleztem meg!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 08:40

Megbontottam egy üveg bort.... reggel megtaláltam az üveget az asztal alatt....sajnos üresen...'Valaki' megitta a tartalmát:-)))
Te a picsába jársz aludni?
Én az ágyba...pedig picsába biztos jobb:-)
Én az ágyba...pedig picsába biztos jobb:-)
Sziasztok!
Tegnap este semmi, mert dolgoztam! :-(
De ma este!!! A barátnőmmel töltök egy egész éjszakát!!! Tutti, hogy ...!!! :-)))
Tegnap este semmi, mert dolgoztam! :-(
De ma este!!! A barátnőmmel töltök egy egész éjszakát!!! Tutti, hogy ...!!! :-)))
Nekem nincs bajom vele csak idő előtt elaludt :(
Nem bírod a piaszagot, mi?
Pont mint nejem...ha iszom akkor még mellé se fekhetek!!!
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont mint nejem...ha iszom akkor még mellé se fekhetek!!!
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A barátom ivott pár sőrt és semmi :(((
Megbontottam egy üveg bort.... reggel megtaláltam az üveget az asztal alatt....sajnos üresen...'Valaki' megitta a tartalmát:-)))
Megitam egy sört két vodkát és aludtam.Ja ha jol emlékszem sötét volt,de ez nembiztos,

tanulás...
nincs..ez tutti.....
ui. nejem nem volt képes hosszú idejig kielégülni, ezért hanyagolja a szexet....bár mostanában már össze-összejön...de ritkán....1-2-3 hetente 1x:-( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ui. nejem nem volt képes hosszú idejig kielégülni, ezért hanyagolja a szexet....bár mostanában már össze-összejön...de ritkán....1-2-3 hetente 1x:-( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
lassan oda juttok, mint mi? csak nincs walakije?
Nejemmel???? Az ki van csukva!!!!
Leginkább aludni fexik mellém.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Leginkább aludni fexik mellém.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor semmi Wadság?
Sajnos semmi...az alváson kívül...
Kicsit szomorkás volt sajnos.