Pàrcserés szex,végre megdugtam a feleségem bàràtnőj ének ,a formàs popsikàjàt,nagyon jó volt
Igyál nagyon sok vizet, és gyümölcslevet akkor jobb lesz az ize és az illata is, nem lesz olyan sürű, ammónia szagú. Velem is fordult elő hasonló sztori, jók az ilyen perverz csajok! Nálunk is ittasan jött elő az ötlet hogy próbáljuk ki.
(Ez egy válasz Adam200202 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 12:39

Sziasztok gyors sztori .
Párommal 3 éve együtt vagyunk és ittasan elkezdett leszopni és verni a farkam és nem tudom mi történt és a szájaba spricceltem nagyon sok pisit és az arcára is ment.
És élvezte amin én kiakadtam (mármint jo értelemben)24 évesek vagyunk .
Esetleg valakinek volt hasonló esetben része ? Hogy rájött hogy a barátnője szereti ? És ha igen mesélne nekem ? Esetleg jó tanács , hogy mitől lehetne jobb íze ? És kellemesebb szaga ?
Párommal 3 éve együtt vagyunk és ittasan elkezdett leszopni és verni a farkam és nem tudom mi történt és a szájaba spricceltem nagyon sok pisit és az arcára is ment.
Esetleg valakinek volt hasonló esetben része ? Hogy rájött hogy a barátnője szereti ? És ha igen mesélne nekem ? Esetleg jó tanács , hogy mitől lehetne jobb íze ? És kellemesebb szaga ?
Este moziban voltunk.Feleségemen miniszoknya volt.Film közben simogatam a combját.Egyszer feljebb csúszott a kezem és éreztem ,hogy nincsen rajta bugyi.Rànéztem és làttam rajta a pajzán mosolyt.Màr nedves volt,végig simogattam a film közben..Film utàn elindultunk kocsival hazafelé ő màr parkolóban mondta,,dobd ki,, és màr menet közben nagyon mohón szopta a farkam.Megàltunk egy tuti helyen,kiszàltunk,ràdőlt a motorhàztetőre és hátulról raktam be neki.Keményen raktam, az éjszakai csendben hangos volt a punci csattogàs.A végén mindketten elélveztünk.
Sziasztok gyors sztori .
Jött egy csaj masszázsra. Az olajos rész után már nem volt visszaút,nagyon megkentem...na de a vége:
Ráhajtott a masszázs ágyra, bedugta a farkamat az arclyukba,athúzta a zacsimat és elkezdte fejni a farkamat. Én csak hasaltam az ágyon,a lábam a földön és hátam mögött gugolva fejt....egyszer csak azt éreztem hogy nyal hátulról,miközben fejte a kemény farkam.....hatalmasat élveztem....
Ráhajtott a masszázs ágyra, bedugta a farkamat az arclyukba,athúzta a zacsimat és elkezdte fejni a farkamat. Én csak hasaltam az ágyon,a lábam a földön és hátam mögött gugolva fejt....egyszer csak azt éreztem hogy nyal hátulról,miközben fejte a kemény farkam.....hatalmasat élveztem....
Eső
Isteni farokmasszázs
Kölcsönös anális izgatással egybekötött élvezkedések, aminek a végén egyszerre élveztünk el, miközben teleélveztem a csodás kis punciját!

Az új játékszeremmel játszottam.....amivel ma is fogok

Mikor és hogy lehet titeket elkapni legközelebb?
(Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 08:12

Webcamoztunk egy pasival innen az oldalról. Párom leszopott keményen. A srác háromszor élvezett el kb 15 perc alatt a látványtól. Én a végén teljesen beterítettem a párom arcát. Jó móka volt és szeretnénk folytatni akár ma is. Inkáb párral persze...
Sajnos semmi!
Webcamoztunk egy pasival innen az oldalról. Párom leszopott keményen. A srác háromszor élvezett el kb 15 perc alatt a látványtól. Én a végén teljesen beterítettem a párom arcát. Jó móka volt és szeretnénk folytatni akár ma is. Inkáb párral persze...
Négykézlábra álltam és a feleségem hátulról szopott és fejt le.isteni volt...
Duzzogott egész este a feleségem.
Mert délután előbb mentem haza mint arra számított és rajta kaptam a szomszédasszonnyal.
Nagy nyalás volt pont mikor beléptem.
Szomszéd hatalmas zavarban azonnal felkapta a ruháit.
Párom is h jajjj ne haragudjak.
Mondtam h dehogy haragszom.
De ha te megkostoltad azt a puncit akkor én is szeretném.
Na ezen persze megsértődött
Mert délután előbb mentem haza mint arra számított és rajta kaptam a szomszédasszonnyal.
Nagy nyalás volt pont mikor beléptem.
Szomszéd hatalmas zavarban azonnal felkapta a ruháit.
Párom is h jajjj ne haragudjak.
Mondtam h dehogy haragszom.
De ha te megkostoltad azt a puncit akkor én is szeretném.
Na ezen persze megsértődött
Ez nagyon jó lehetett,ilyet mi is szoktunk csinálni a feleségemmel,csak egy kis siminek indul,de egy jó kiadós kú.ás lesz belőle.
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2025. 03. 12. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 12. szerda 12:00

Egy kis simogatással kezdődött, aztán mikor éreztem, hogy benedvesedett a feleségem puncija, nem bírtam ki,hogy ne bújjak a lábai közé és élvezésig nyaltam. Ekkora már kőkemény volt a farkam, és misszionáriusban dugni kezdtem,ő kőzben a csilkóját simogatta, addig,míg újra el nem élvezett. Ezután pózt váltottunk, hátulról kőkeményen basztam,és végül, mindketten egyszerre élveztünk el,teletöltve a csodás punciját.
Szaunázás közben ismerkedés,majd egy kellemes szopás.szopatás volt utána..
jó volt,élve
ztem..
jó volt,élve

Egy kis simogatással kezdődött, aztán mikor éreztem, hogy benedvesedett a feleségem puncija, nem bírtam ki,hogy ne bújjak a lábai közé és élvezésig nyaltam. Ekkora már kőkemény volt a farkam, és misszionáriusban dugni kezdtem,ő kőzben a csilkóját simogatta, addig,míg újra el nem élvezett. Ezután pózt váltottunk, hátulról kőkeményen basztam,és végül, mindketten egyszerre élveztünk el,teletöltve a csodás punciját.
Sikerült rávenni a párom hogy adjuk el a lábképeit. Nekiálltunk a gyártásnak, hát annyira felpezsdült a szexuális életünk, hogy a 8 év alatt meg soha nem szexeltünk ilyen jókat. Tegnap este is egy ilyen fotózás történt, egy kanapén ült a párom ahol gyorsan elvesztettem a türelmemet és gyorsan beraktam neki. A lábai a nyakamban, közben szopogattam a lábujjait. Piros fényeket csináltam, közben egy rezgős kicsi vibrivel izgattam a csiklóját. Ezeket szintén most vettük, előtte nem használtunk vibrátort. Elképesztő este volt. Nem gondoltam hogy 8 év után még lehet jobb a szex.
Az éj leple alatt masztizgattam.....s most folytatni fogom!!
Uszoda, szauna. Öltöző kabinban élvezésig játszottam.