amitől macskajajos lehet az ember
Szabad megkédezni, hogy mi az az innya?

Nemfogjátok elhini nagyon sötét volt.És semit se láttam.
Lefekvés után, lámpa leó, szundikálás. Nem tudom, talán 1,5 - 2 órát szunyókálhattunk enyhén összebújva, amikor arra ébredtem, hogy kívánom azt a puha, meleg testecskét, amit fogok. Hajnal fél 1-ig "bírkóztunk"...
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz
,
- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.
Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz

- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.

Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!

Meg am, de azt mar delutan:-DHeh, leszallok a vonatrol es futas haza.Tudod egy honap utan ki kell hasznalni minden percet.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
És akkor megkapja a lyukad a dugóját?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tv, munka gepeles, alvas...de mar jon a szombat este:-P
sör, bor, sör, bor, ájulás!
csáó nálunk este 10után egy kis nyali fali kis ujjazás fenékbe punciba és hatalmas dugás
Nálunk 23-tól indult be az élet,egy állati menettel.Imádom a feleségem testét.Nemrég vettünk egy péniszgyűrűt,nagyon jó a kis játékszer,élvezzük mindketten.
Ha ez így megyen tovább Te már nem leszel olyan vad!Vagy épp az ellenkezője:)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 04. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
És kipróbáltad a vicc topikban olvastakat?Bevált?:))
(Ez egy válasz jjoe üzenetére (2006. 08. 04. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hannibal orf1-en,23:30tol
tv, olvasás, alvás....
már 1 hete
már 1 hete
fejfájás, fáradság, alvás - nem egy izgi program

Ez itten jól elfelejtődött.Pedig azt már én sem hiszem el hogy sehol semmi!Na nálunk azé vót valami:)!!
Akkor ide írom! petty74@freemail.hu

Helló Jane! Küldtem a címem priviben!
Én is kíváncsi lennék rád!!!