Csak nyaltam , nyaltam , majd szoptak szoptak.És ez így ment hajnalig.Hmm... jó volt.
Jobb volt , mint egy dugás!
Jobb volt , mint egy dugás!
Nagyon jól éreztem Magam tegn... azért megvan a nyár előnye és hátránya... előny h. még este 9-kor is lehet pancsolni, addig sem eszik az embert a szúnyogok... Hátrány...meleg van még este is... mondjuk ez egyben előny is.. hm..

Tegnap este? Ami ma este is lesz... ágyban párnák közt, izzadás, neo citran, lázmérő meg egy 100-as pzs társasága...

nálam volt a párom, a világ legfantasztikusabb férfija!!!
hatalmas szeretkezés volt, 3x élveztem a nyelvétől, utána még 1x, Tőle!

ALvás sajnos:(
SAJNA NEM ÉN
sing in the rain... helyett...
majd:
"A telihold táncot járt egy éjjelen át,
amikor kezed ajkaimhoz ért...."

majd:
"A telihold táncot járt egy éjjelen át,
amikor kezed ajkaimhoz ért...."

aludtam
Tegnap este két 2oéves forma lány átkisért a piros lámpánál.No jöjjön velűnk a túloldalra! Szerinted becsajoztam? Rendőr lányok voltak.

No és kedves charlotte,hogy meglepődnénk mind a ketten ha 91-éves lenne Jane.Utána mi fantáziálhatnánk milyen virgoncak lennénk mind ketten??közelitve a százhoz.Én a tolókocsis sexet viziónálom magam elé.A 69-est sűrgősségi hordágyon ápolói segédlettel.Utána fénykép 3-an párban forumba. Remélem nem vagy durci.Én lenni pihent!
Bocs, akkor rosszul emlékeztem arra, hogy a nevedben a 91 a születési éved. Keverlek valakivel. Bocs.
Jane, azt mondtad, hogy 91-ben születtél, tehát most vagy 15 éves. Hogy is van ez?

hmm vagy egy szexulisan tulfütöt csaj vagy, vagy nagyon jo a fantáziád.
Egyik sem rosz
.
Egyik sem rosz

Nem este de délután sikerült egy 19 éves libbát beújítanom.Mondanom sem kell arra gondoltam,hogy most jött el a halálos ítéletem de NEM!!Ez ebben a korban GYÓGYSZER!!Mindenkinek minden napra illet a nyár hátra lévő részében!!
egész éjszaka az egyik motort csináltam, utánna csicsikáltam egy kicsit oszt reggel irány a melo.:((
hát nem egy épp ilyen éjszakára gondoltam, de ez lett belőle.
hát nem egy épp ilyen éjszakára gondoltam, de ez lett belőle.
Minden

Igen nagyon jó volt, nem tudom pontosan, de egy párszor elélveztem. De tegnep este csak pihentem a délutáni "fáradalmakat" amit szintén a lovaglás és a cumizás okozott, szerencsére. :))))
(Ez egy válasz Pepedino üzenetére (2006. 07. 04. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
És jó volt?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 07. 04. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 07. 04. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap este tiszta jót aludtam!
Lovagoltam :)))))))