Akkor ide írom! petty74@freemail.hu

Helló Jane! Küldtem a címem priviben!
Én is kíváncsi lennék rád!!!
Csak nyaltam , nyaltam , majd szoptak szoptak.És ez így ment hajnalig.Hmm... jó volt.
Jobb volt , mint egy dugás!
Jobb volt , mint egy dugás!
Nagyon jól éreztem Magam tegn... azért megvan a nyár előnye és hátránya... előny h. még este 9-kor is lehet pancsolni, addig sem eszik az embert a szúnyogok... Hátrány...meleg van még este is... mondjuk ez egyben előny is.. hm..

Tegnap este? Ami ma este is lesz... ágyban párnák közt, izzadás, neo citran, lázmérő meg egy 100-as pzs társasága...

nálam volt a párom, a világ legfantasztikusabb férfija!!!
hatalmas szeretkezés volt, 3x élveztem a nyelvétől, utána még 1x, Tőle!

ALvás sajnos:(
SAJNA NEM ÉN
sing in the rain... helyett...
majd:
"A telihold táncot járt egy éjjelen át,
amikor kezed ajkaimhoz ért...."

majd:
"A telihold táncot járt egy éjjelen át,
amikor kezed ajkaimhoz ért...."

aludtam
Tegnap este két 2oéves forma lány átkisért a piros lámpánál.No jöjjön velűnk a túloldalra! Szerinted becsajoztam? Rendőr lányok voltak.

No és kedves charlotte,hogy meglepődnénk mind a ketten ha 91-éves lenne Jane.Utána mi fantáziálhatnánk milyen virgoncak lennénk mind ketten??közelitve a százhoz.Én a tolókocsis sexet viziónálom magam elé.A 69-est sűrgősségi hordágyon ápolói segédlettel.Utána fénykép 3-an párban forumba. Remélem nem vagy durci.Én lenni pihent!
Bocs, akkor rosszul emlékeztem arra, hogy a nevedben a 91 a születési éved. Keverlek valakivel. Bocs.
Jane, azt mondtad, hogy 91-ben születtél, tehát most vagy 15 éves. Hogy is van ez?

hmm vagy egy szexulisan tulfütöt csaj vagy, vagy nagyon jo a fantáziád.
Egyik sem rosz
.
Egyik sem rosz

Nem este de délután sikerült egy 19 éves libbát beújítanom.Mondanom sem kell arra gondoltam,hogy most jött el a halálos ítéletem de NEM!!Ez ebben a korban GYÓGYSZER!!Mindenkinek minden napra illet a nyár hátra lévő részében!!
egész éjszaka az egyik motort csináltam, utánna csicsikáltam egy kicsit oszt reggel irány a melo.:((
hát nem egy épp ilyen éjszakára gondoltam, de ez lett belőle.
hát nem egy épp ilyen éjszakára gondoltam, de ez lett belőle.
Minden