Gratulálok....soxor?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este... hm... jókat élvezkedtem!

Gratulálok!
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-( (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 21:59
Nekem ebben csak 2-3 hetente 1-szer van részem:-( (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 06. 24. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sem panaszkodom. Egész héten minden esténk a szex körül forgott. Jókat dugtunk, hatalmassakat élveztünk!!
A tegnap estét elbírnám viselni sűrűbben... Azért szép az élet, csak tudni kell élni...

Én sem panaszkodom. Egész héten minden esténk a szex körül forgott. Jókat dugtunk, hatalmassakat élveztünk!!
Hmmm! Kellemes éjszakád lehetett!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 11:07

Végre!!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
és a szomszédok elkezdtek hangoskodni:-)
Pedig éjfélkor nem szoktak!
Egy nagy élvezés!!!
Először csak simogattam a testét, majd amikor már kellően ellazult, kézbe vettem a punciját....sokáig csak a csiklóját simogattam... majd amikor már nem bírt magával 2 ujját a puncijába dugta...ettől nagyon begerjedtem és behatoltam....
nagyon élveztük... telistele élveztem...majd utána nyaltam ujjaztam és sikítva élvezett el...
akkor nem érdekelt semmi más csak ö. még csak azt sem tudtam mi az álmosság
A lenyeg az, hogy amikor a muszert sajtoltad akkor nem voltal almos!
(Ez egy válasz morandi üzenetére (2006. 06. 24. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 10:34

ha netán tul rövid bocsi de álmos fejjel ennyit tudtam kisajtolni magamból.
pedig ennél sokkal gyönyörübb volt...
ha netán tul rövid bocsi de álmos fejjel ennyit tudtam kisajtolni magamból.
...nos hát az este találkoztam egy volt barátnömmel.egy egyszerü ártatlan régi ismerösök(na persze) közötti beszélgetésnek indult...egy csomot dumáltunk, kiderült most szakitott nemrég barátjával
és unta magát ezért hivott el egy italra és közbeni dumára. hát gondoltam meg nem halok ennyitöl meg amugysem volt viharos a szakitásunk tehát elég jó kapcsolatban voltunk eddig is. szó szót követett és hát már éjfél felé járt amikor azt mondja tünjünk el innen. hát mint uriember én el is tüntem vele és hazakisértem lassan. az ajtónál ad egy puszit bal orcámra.feltörtek az emlékek és hát ovatosan megfogtám az arcát és elkezdtünk smárolni.nagy nehezen kinyitottuk az ajtót bevágtuk és lehánytuk a ruhánkat. rá az ágyra. majd le a földre(véletlenül) és gyakorlatilag a fél káma szutrát végig csináltuk. kisebb nagyobb sikerekkel. majd olyan fél hét felé mikor már mindketten teljesen kimerültünk.és bevallom semmi töltényem nem maradt, igy még kis cirogatás után elaludtunk. de még szép hogy az óra most fél tizkor elkezdett szólni.:D igy muszi volt felpattanjak. most hozza a reggelit mig én itt döglök a gép elött.
és unta magát ezért hivott el egy italra és közbeni dumára. hát gondoltam meg nem halok ennyitöl meg amugysem volt viharos a szakitásunk tehát elég jó kapcsolatban voltunk eddig is. szó szót követett és hát már éjfél felé járt amikor azt mondja tünjünk el innen. hát mint uriember én el is tüntem vele és hazakisértem lassan. az ajtónál ad egy puszit bal orcámra.feltörtek az emlékek és hát ovatosan megfogtám az arcát és elkezdtünk smárolni.nagy nehezen kinyitottuk az ajtót bevágtuk és lehánytuk a ruhánkat. rá az ágyra. majd le a földre(véletlenül) és gyakorlatilag a fél káma szutrát végig csináltuk. kisebb nagyobb sikerekkel. majd olyan fél hét felé mikor már mindketten teljesen kimerültünk.és bevallom semmi töltényem nem maradt, igy még kis cirogatás után elaludtunk. de még szép hogy az óra most fél tizkor elkezdett szólni.:D igy muszi volt felpattanjak. most hozza a reggelit mig én itt döglök a gép elött.
ohh köszönöm a lehetöséget:D
Morandi, varjuk a story-t...
Ünnepeltük kettesben a barátommal az éretségit két pohár pezsgőután már nem birtam magammal, vadul leszoptam, majd ő is elkezdett nyalni és újjazni utánna 5-6 perc elteltével szenvedélyesen lovagoltam rajta. Egész este csak dugtun élveztünk, mert a puncim kivolt éhezve a farkára nagyon, mert nem dugtunk már 4 napja.

Miattad vagy miatta nem volt sex?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 24. szombat 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 06:54

hm.. szükség törvényt bont...ha nincs kivel akkor kilehet bírni...
De azért a gyanúra minden okod meglehet...
Volt h. huuu le sem merem írni...több mint egy évig semmi pedig férjnél voltam, bár ennek egy hosszabb betegség volt az oka, eredményként közvetve lehet ok h. mára már több mint egy éve külön lakunk... igaz azóta megjavultam.. azt hiszem
Volt h. huuu le sem merem írni...több mint egy évig semmi pedig férjnél voltam, bár ennek egy hosszabb betegség volt az oka, eredményként közvetve lehet ok h. mára már több mint egy éve külön lakunk... igaz azóta megjavultam.. azt hiszem

hm.. szükség törvényt bont...ha nincs kivel akkor kilehet bírni...

hé még mindig nem butor darab ki szexel ha kell
meg kell hoditani minden este és figyelni hogy mi izgatja fel ujra és ujra.
meg kell hoditani minden este és figyelni hogy mi izgatja fel ujra és ujra.
A szokásos rutin munka. Azaz semmi immár 2 hete. Pedig nős vagyok. 16 éve.Mit csináljak egyre ritkább a dolog s nem én nem kívánom. Csak mindig álmos s már 7-kor alszik. Egyre nagyobb a gyanum hogy más élvezkedik helyettem, A multkor is így volt. Lányok! ki az aki kibírja 2 hétig hogy nem szexel? , pedig van kivel, van hol s van mikor.
én tegnap délután rendeztem le az asszonyt,elég rendesen!viszonzásul még szét is szopta a farkam!szóval jól el voltunk
Végre!!
Egy nagy élvezés!!!
Egy nagy élvezés!!!